|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
czekam na pomysł
Pewnie spotkam sie odpowiedziami typu " a po co" "nie warto" itp.
Ale czuje ze musze. Po tym jak potraktował mnie moj ex, mam ochote odwdzięczyć mu się podobnie...Tylko nie mam pomysłu:-( |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czekam na pomysł
no ale JAK Cię potraktowal? co zrobił?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mrs Mrau
|
nie wiedząc,co ci zrobił nie będzie można uknuć intrygi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
może więcej szczegółów ?
|
|
|
#5 |
|
Killing me softly
|
Daj już spokój i zachowaj resztki godności, jeśli je masz. To kolejny wątek dyszący chęcią zemsty, pewnie zaraz posypią się lamenty typu jestem taka nieszczęśliwa a on to taki i owaki
Twój związek się skończył i pora żebyś się z tym pogodziła. Zamiast zakładać dziesiąty wątek o sposobie zemsty i o tym, jaką podłą, ohydną dziewczyną jest jego obecna To żałosne.
|
|
#6 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
takie buty
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Zgadzam się z przedmówczynią. Mszczenie się na ex pomaga tylko...sorry za określenie pustym wieśniarom. Każda inna dziewczyna, jeżeli nawet się odegra na swoim byłym facecie, wcale nie będzie czuła dzikiej saytsfakcji..a wręcz przeciwnie, poczuje się jeszcze gorzej. I po co to komu?
Trzeba iśc własną drogą...nie dać satystafkcji wrogom. |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie nie chciałabym zemscic sie gdyby nie niszczyli mi zycia. Moze macie racje ze to mi nie pomoze. Ale ile mozna siedziec z zalozonymi rekami, kiedy ktos ci robi na zlosc i jeszcze sie cieszy. A dobija tekstami typu " zniszcze ci zycie"
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
BYło odwrotnie. To oni zaczeli nagle wysylac mi smsy dzownic itp itd. Moze zemsta to za mocne słowo. Chce im pokazac ze sa dziwni i zeby dali mi spokoj. A najlepiej znikneli z horyzontu
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Z reszta niewazne. Moze odpuszcza z czasem
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten rodział Twojego życia już jest zamknięty i szkoda,że w innym Twoim wątku dziewczyny(w tym ja) na darmo jak widać Ci to tlumaczyły . Poza tym,niedawno był podobny wątek na temat zemsty i dziewczyna też dostała ochrzantus .
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
dziwni ludzie zwykle nie pojma,że są dziwni..dla nich inni są dziwni..problem,kto tu jest bardziej dziwny ![]() Lukrecja i Lovisa napisały co trzeba, jeśli potrzebujesz doraźnej pomocy to wybierz sie do nich po jakiś zapomniany drobiazg i przyklej cyjanopanem podeszwy ich butow do podlogi w przedpokoju naprawde bardziej lotnych pomyslow nie mam
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ja myśle, ze powinnaś mieć swoją godność i olać go. jak zobaczy że go ingnorujesz, sam przestanie Cie zameczać.
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
wyślij mu zdechła rybę
albo zrób Byłemu to, co Bobbitowi (czy jak to sie pisze) jego była edit: przyszły mi do głowy jeszcze betonowe buciki Edytowane przez marcelina73 Czas edycji: 2006-10-12 o 21:19 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem tyle ze na takich "dziwnych","natretnyc h " ex-ów oraz rózne ich znajome najlepiej działa totalna OLEWKA,nieraz trudno sie powstrzymać ale uwierz mi na słowo.Tez kiedys dostawalam duzo obrazliwych smsow,najpierw sie bulwersowalam,dzownilam,p iekliłam sie ,a ta porabana osoba wlasnie na to czekała,cieszyla sie bardzo.Po paru miesiacach znowu sie zaczelo ale tym razem odpuściłam,nie reagowałam i uspokoilo sie ,a później to juz zmienilam numer telefonu i mam święty spokój.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
zastrzel gada
przez przypadek ![]() ![]() a tak serio, to spróbuj faceta olać. pewnie nie zawsze jest to łatwe, ale nie ma co się litować. On pewnie nie miałby takich dylematów
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Nie piszesz już nic w swoim poprzednim wątku, ale widzę że nie dajesz za wygraną. Marnujesz swoją energię dziewczyno.
Zaczynam myśleć że popadasz w paranoję. Nie obraź się kochana ale spójrz na to z boku!! ! Przecież to chore!!
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Najlepszą zemstą jest ignorancja. Odetnij się więc, zmień numer telefonu i przestań myśleć o nich.
Nie warto zawracać sobie głowy pustymi ludźmi. |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Święta racja. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz go zastrzelić.
Możesz go przejechać autem. Możesz mu poderwać tą zepsutą , paskudną kobietę. Możesz też dać sobie i jemu spokój, uzanć ten etap życia za zakończony, były, miniony... Zemścisz się - ale radość będzie trwała krótko, więc po co to robić? Po co marnować energię, pluć jadem jeśli mozna spożytkowac ją w sposób pozytywny? Ech, wcale nie umniejszy to Twojej godności jeśli olejesz faceta. Przeciwnie, udowodnisz i jemu, i sobie i całej widowni, ze jesteś 100% kobietą. kobietą z klasą i dumą, która takie pchły jak on, strzepuje jednym ruchem ręki. NIE WARTO dla takich typów cokolwiek robić, nawet obmyślać zemsty. |
|
|
|
|
#25 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny ,nie ma to jak zacząć dzień od śmiechu Na Wizażanki zawsze można liczyć
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy nie reagowałam smsy były jeszcze bardziej ostrzejsze. On jego dziewczyna kolega. Czas to zakonczyc i zmienić numer tel
pędze do Ery po południu![]() dzieki dziewczeta
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
no i moj pomysł z przyklejeniem butow przeszedł bez echa
![]()
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
jestem za zdechłą rybą
a na serio - tak jak juz zostalo napisane, najlepsza metoda jest totalny ignor. jesli zobacza, ze nic dla Ciebie nie znacza ani oni, ani ich docinki - bedziesz miala spokoj Tylko jesli bedziesz go miala definitywnie w d.pie to nie bedzie Cie w stanie jakkolwiek dotknąć ![]() sprawdzone
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
albo poczęstować go pyszną kawusią z laxigenem...
![]() a tak serio serio, olać gościa sikiem prostym, wysłać w kosmos itd, nie odpowiadać na smsy, telefony, słowa, poprostu powietrze... i żyć jak Bogini, umawiać się na spotkania, na wspólne wypady z babami i pokazać mu że masz go w nosie, jego życie , jego zachowanie...zacisnąć zęby i z głową uniesioną wysoko maszerować do przodu, nie oglądając się za siebie.... ![]() pozwolę sobie zacytować Łysiaka " zemsta wynika ze słabości... tylko frajerzy się mszczą" a że Ty nie jsteś frajerką tylko Babką z klasą, więc stosuj się do powyższych rad b.mądrych, doświadczonych i wogóle najlepszych Babeczek- Wizażanek to nie zginiesz w życiu i jeszcze będą z Ciebie ludzie ![]() Poniższy cytat wyryj na pamięć i powtarzaj sobie jak mantrę ![]() po co poświęcać uwagę, czy to w myślach, czy słowach, czy też czynach komuś KTO NIE JEST JEJ WART Ave! i amen ! ----- ale wywód...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

MIŁEGO DNIA
Twój związek się skończył i pora żebyś się z tym pogodziła. Zamiast zakładać dziesiąty wątek o sposobie zemsty i o tym, jaką podłą, ohydną dziewczyną jest jego obecna
To żałosne.