|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-08-17 o 23:37 |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1085 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam z wieczorka
Cytat:
, Jak co roku nowy strój na w-f, trampki, nie wyobrażam sobie jak moją najmłodsza pójdzie do szkoły i koszty wzrosną jeszcze bardziej, no ale cóż, coś za coś, niech się uczą.Cytat:
I bardzo dobrze zrobiłaś, dopóki nie masz rodziny możesz sobie pozwolić na taki ruch, każdy ma prawo być godnie traktowany i tak samo zarabiać. Mnie też wkur..... tacy pracodawcy, co myślą że nie wiadomo ile to oni nie płacą i jeszcze najlepiej jak nikt się nie będzie odzywał i walczył o swoje.![]() Na szczęście ja pracuję na pełnym etacie i nie zarabiam na godzinę tylko mam umówioną stawkę za etat.Ty jesteś młodą dziewczyną, atrakcyjną i z doświadczeniem zawodowym więc myślę, że długo nie będziesz bezrobotną Cytat:
![]() RESSCUE STO LAT DLA CIEBIE I MALEŃSTWA
|
|
#1086 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dziewczynki mam do przekazania od Resscue wielkie podziękowania za życzenia urodzinowe
|
|
|
|
#1087 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nic z tą kostką poważnego....Cytat:
Ano, to co codzień, czyli kłapię w obcym języku i niosę kaganek oświaty ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Jak mi minął dzień Kochaniutka? Ano do 16 siedziałam z Wami a po 16 do pracy, a w niej to co wyżej Dokii odpisałam..
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-18 o 00:00 |
||
|
|
|
#1088 | |
|
|
Cytat:
jutro ma być ładna pogoda,trzeba będzie to wykorzystać |
|
|
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
resscue
Ja też wpadłam tylko na chwilę, jutro znów do pracy na szczęście na 9. Dobrej nocki życzę , do wieczorka jutro przywitam się przynajmniej, bo nie wiem czy dam radę coś więcej
Miłego dnia Edytowane przez izka@izka Czas edycji: 2011-08-18 o 00:09 |
|
|
|
#1090 |
|
szeryfcio
|
c.d....
Pewnie tak...., a ma on jakieś negatywy na koncie? Oj, my na szczęście mamy jeszcze parę lat luzu zanim się zacznie to podręcznikowe szaleństwo Na razie etap worka na kapcie ![]() Wy tu tak z Naturą i Essence i chyba ja jutro się przejdę, bo mam po drodze. Tylko ja akurat nie na lakiery mam parcie.... zainteresowały mnie tusze, które Kasia i Saruś opisywały... I nie wiem który fajniejszy, który daje bardziej spektakularny efekt?A dzisiaj byłam w Rossmanie i kupiłam mężowi żele Dove (bo je coś polubił) i do nich dają ręczniczek treningowy. Jak zobaczyliśmy ten ręczniczek, to się uśmialiśmy (no ale wiadomo, gadżety gratisowe ) będzie dla Stasia do rączek . No i oczywiście sobie kupiłam żel pod prysznic i balsam z Rossmanowej serii Wellness &Beauty Papaya i Brzoskwinia. Jakby mi mało tych żeli było no ale ten zapach Idę za to zaraz się myć i zużywać ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Dokładnie
|
#1091 | |
|
|
Cytat:
Te żele Dove męskie mnie korcą,kupię tżowi na pewno
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
efekt sztucznych rzęs, że się tak wyrażę (bo wiadomo, że tusz takiego efektu nie da)...? Jest jeszcze jakiś multiaction...Wiesz co, mnie ten Dove wcale nie rajcuje wolę avonowe pod względem zapachowym, nie wiem co mu się w tych Dove podoba ![]() No nic, ten katalog mu odpuszczę, ale w następnym znowu dostanie avonowe
|
|
#1093 | |
|
|
Cytat:
![]() te Dove pewnie takie delikatniejsze są,co? mój ma bodajże ten: http://www.goldmax.pl/images/fa_men_speedster_zel.jpg taki rześki fajny jest,podoba mi się,avonowy lubi zielony Aniu kładę się spać już,będziesz jutro na kawce koło 10?
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Będę, będę z kakałkiem, jak nie zaśpię ![]() Dobranoc
|
|
#1095 | |
|
|
Cytat:
![]() dobranoc,ja też może nie zaśpię ![]() Matko już po 1
|
|
|
|
|
#1096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja też zrobiłam sobie paznokcie z nadrukiem i muszę wam powiedzieć że to nawet fajnie wyszło Pazurki zrobiłam sobie avonowym viva pink i na to te literki. I ja gazetę pocięłam na kawałki i te kawałki moczyłam w wódce a dopiero potem na pazurka, a nie robiłam tak jak było napisane w tej instrukcji![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
||
|
|
|
#1097 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry z kawką
![]() ja mam mango ja chyba jednak też go kupię szczególnie, że go wycofują ![]() wczoraj była akcja malowani pazurów widzę ![]() ja tez pomalowałam moje ogryzki, a co tam Cytat:
mam nadzieję, że dziś się już będzie dobrze czuła Cytat:
muszę go w końcu na blogu opisać ... w cale taki supertrwały nie jest no i ten aplikator - na dolną wargę jest wygodny, ale na górną w ogóle Cytat:
![]() odpoczywaj, leż i dobrze się czuj ![]() miałam jeszcze wczoraj z Wami pogadać i przygotować posta na blog na dziś, bo będę późno w domu , ale a żeby zasnął to trzeba było wszystko powyłączać a że jeszcze mąż po kebaba lecia, jak w międzyczasie mati wparował mi do łóżka to jeszcze na wyżerkę się załapał ![]() ja dziś po pracy z mateuszem jadę "ciuchcią" do mojej babci do tczewa
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki, budźcie się budźcie bo nie mam z kim kawki wypić...
![]() Kostka dalej spuchnięta, na 11:50 idę do lekarza... Jak pech to na całego...moja mała strasznie mi w nocy kaszlała i nie wiem czy ją zaszczepią, a mąż już dziś raz wracał z pracy żeby mi kaskę zostawić na zakupy i szczepienie, a zapomniał że mam kartę...![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
![]() Wy sobie dziewczyny drinki na tych zmywaczach robicie, że takie smakowe wybieracie ...???...ja mam zwykły.---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Ressccue Ty masz Łobuziaro odpoczywać a nie o pracy myśleć...Nasz Avonowy dzidziuś ma być silny i zdrowy Dużo zdrówka Kochana!
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
znam ten ból, tez lekarz w pewnym momencie powiedział leżeć i koniec, albo będę leżała w domu albo do szpitala więc grzecznie w domu leżałam we wyrku chociaż najpierw płakałam, że nie mogę już pracować |
|
|
|
|
#1100 | |||||
|
Rozeznanie
|
dobry!!
Cytat:
![]() a ja mojej mamie często sama coś zamawiam i za to płacę, chyba, że ona coś sobie wypatrzy i chce zamówić i wtedy sama z siebie płaci, Tż, brat i tata zamawiają wody toaletowe z demo (zależy, która komu pasuje) a siostra dostaje 20% opustu bo składa rzadko zamówienia ale jak już złoży to co najmniej na 150zł Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już nie śpię od 5.40 i kawusie mam za sobą, trzeba będzie zaraz zrobić następną ![]() w ogóle mam problem ze wstawaniem, nigdy nie miałam takiej niechęci - nie wiem co się ze mną dzieje, nie mam energii i ochoty na nic
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-08-18 o 09:01 |
|||||
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fatalny ten wczorajszy dzień, pocieszam się że dziś będzie dobrze![]() Ja idę pod prysznic i też drugą kawkę sobie zrobie...a Sarunieczka to pewnie koło 10 się na kawę obudzi...ja jakbym miała wolne pewnie jeszcze bym spała
|
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są dwa palce od ręki w dodatku moje i przy mojej twarzyczce, to Ty nie wiesz hihihihihih
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja tam nie potrafię długo spać potem mnie głowa strasznie boli, ale może jakbym miała dłuższy urlop i kilka dni pospała dłużej to pewnie organizm by mi się przestawił na późniejsze wstawanie, a tak to w sobotę jak śpię za długo jeszcze gorzej się czuje , poza tym nie mam takiej możliwości (chyba, że nocuje u siostry, tam mnie nikt nie budzi, że za długo gniję w łóżku )
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
macie, wzorek na coral reef, nie za ciekawie mi to wyszło
![]() i literki są naprawdę ciemne, przez lampę brzydko wyglądają, jakby były rozmazane:| Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-11-29 o 20:58 |
|
|
|
#1105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
dorzucam kolejny opis
![]() malutka84 - Ania 26 lat, nie przepada za latem, lubi dawać prezenty i kocha "dirty dancing", na co dzień pracuję i cichy ślub z tżem planuje. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- 8katharina8 - Kasia ma 23 lata, od 6 lat ma tża Krzysztofa, o ślubie marzy, lecz siostra ją wyprzedziła przed ołtarzem, mieszka z rodzicami i bratem, na co dzień w urzędzie gminy pracuje i na uniwerku studiuje. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- katniewojt jak włosy
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-08-18 o 10:55 |
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Resscue, trzymamy kciuki Musso, moje włosy są jednak ciemne Widać czerwień, ale jest troszkę jaśniejsza niż mi wychodziła po płomiennej iskrze z Joanny A farby miałam dosłownie na styk Mam boba - z tyłu krótsze, z przodu dłuższe - jak je się naciągnie nie troszkę im brakuje do końca szyi... I zauważyłam 1 pasemko, które ma zupełnie inny kolor
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ładne opisy - tylko nie wiem czy mojego nie będzie trzeba w październiku zmienić bo mi się umowa kończy i nie wiem co dalej ze mną będzie
|
|
|
|
#1110 | |||||||
|
|
Dzień doberek
Cytat:
![]() a w essence widziałam to kółko metalowe z wzorkami do pieczątek...oni też to mają? Cytat:
Jakto wycofują Matta? trzeba będzie drugi na zapas![]() Czyli błyszczyk odpada...no tak,górną wargę tym aplikatorem byłoby źle... ![]() Ciuchcią? ![]() Cytat:
daj znać po wizycieCytat:
Ja wstałam o 10,już jestem umalowana,kawkę dopijam i o 11.30 myślę że wyjdę z domu słuchawki biorę,aparat i lecę,moje osiedle jest naprawdę duże-jakieś 30 tys.mieszkańców,ciągle budują nowe bloki i jedną stronę znam dobrze,drugą mam nie po drodze i tam pójdę się rozejrzećCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-08-18 o 10:48 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

, Jak co roku nowy strój na w-f, trampki, nie wyobrażam sobie jak moją najmłodsza pójdzie do szkoły i koszty wzrosną jeszcze bardziej, no ale cóż, coś za coś, niech się uczą.
dopóki nie masz rodziny możesz sobie pozwolić na taki ruch, każdy ma prawo być godnie traktowany i tak samo zarabiać. Mnie też wkur..... tacy pracodawcy, co myślą że nie wiadomo ile to oni nie płacą i jeszcze najlepiej jak nikt się nie będzie odzywał i walczył o swoje.

no ale ten zapach 

wolę avonowe pod względem zapachowym, nie wiem co mu się w tych Dove podoba

więc grzecznie w domu leżałam we wyrku
chociaż najpierw płakałam, że nie mogę już pracować
hihihihihih

ładne opisy - tylko nie wiem czy mojego nie będzie trzeba w październiku zmienić bo mi się umowa kończy i nie wiem co dalej ze mną będzie