kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część I - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 23:53   #1141
fleurettee
Raczkowanie

Dot.: kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
flaurette w wielkim skrocie
- chodzilo o to ze na wtku siedzialy obce osoby ktre czytaly wszystko i co gorsza kopiowaly co pisalysmy i wysylaly komu trzeba . zawsze bylo duzo podgladajacych ale nikomu to nie przeszkadzalo bo to normalne w koncu otwarte forum , ale zaczely sie dziac dziwne zlosliwe rzeczy ....
- kiedy zaczelysmy na watku pisac o tym nagle pojawily sie nowe osoby ktore , siedzialy "wylacznie dla ciuchow i nie interesowalo ich nasze zycie i ciesza sie ze poszlysly do klubu bo one beda mogly sobie spokojnie czytac o zarze ...
- dziewczyny postanowily sie przeniesc otworzylu klub polazlysmy tam , ale nie wypalil on , w tym czasie tez byl fb a teraz tu .. no i teraz sie tu osiedlilysmy i tutaj sobie mieszkamy

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

czemu kiedy ja wrocilam do domu wszystko ucichlo
dziękuję za streszczenie tyle o ile zdąrzyłam nadrobić to mniej więcej rozumiem.. niestety się okazuje iż wydaję się że intrnet jest tak duży ja cały świat a tu prawda zawsze się znajdzie ktoś kto akurat kogoś zna i kojarzy jest beee ja dlatego długo się wahałam czy dołączyć do wątku i dość długo też podczytywałam, aż w pewnym momencie poczułam się tak ja w domu i zostalyście mi wszystkie bliskie i godne zaufania (te udzielające się), co więcej dałyście mi nową energię po moich trudnych przejściach, bo jedna dzięki temu że pisałyście też o smarze zobaczyłam, że nie tylko ja mam problemy i że nie warto się poddawać i za to WAM dziękuję : roza::r oza::ro za:
bo chyba dzięki Wam poszłam jednak na tę randkę i zaczęłam na randki w ogóle patrzeć inaczej no ale faktycznie może nie powinnam tyle pisać obcym osobom w internecie wklejając jeszcze do tego swoje zdjęcia,tym bardziej że mam zawód bardzo publiczny i łatwo mnie rozpoznać i nie wiem czy nawet tu w niby bezpiecznym miejscu powinnam to kontynuować no ale faktycznie zawsze zostaje jeszcze fejs więc tam będę wklejać zdjęcia, ale gdzie mam umieścić moją telenowelę
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 23:54   #1142
admirable
Zakorzenienie

Dot.: kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
admirable mam nadzieje ze ci humoru nie popsuje.. na faldki na brzuchu tydziez na te motyle odstajace od spodni to najlepsze sa cwiczenia kardio - bieznia rower orbitrek plywanie step taniec , robienie brzuszkow tluszczu nam nie zlikwiduje
tak, niestety wiem o tym - mam zamiar biegać, ale mój tłuszczyk na brzuszku jest na szczęście mały ale chcę się go pozbyć, bo jak urośnie to co wtedy zrobię

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Ameryki nie odkryję, ale mniej jem i biegam w pasie do ćwiczeń i jak robię jakiś wysiłek, sprzątam itp to też zakładam, nawet ostatnio jak spałam to też i chyba zaczyna pomagać
a możesz polecić jakiś pas? bo w ogóle się na tym nie znam

Cytat:
A teraz poważnie pomijając wszystko, któraś z Was goli sobie włosy na rękach? bo ja mam takie ciemne i czuję się jak jakiś koleś wiecie paznokcie ładnie pomalowane, jakieś pierścioneczki bransoletki i na zakończenie włochy na rękach I się zastanawiam nad tym jak najbardziej poważnie
mam jasne włoski więc nie golę i bałabym się, może spróbuj kremów depilujących, wosku lub depilatora?

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
ja kiedys (jak mialam chyba z 10 lat) ogolilam cala klate

eeeeej!!!! klawisz backspace mi wypadl!!!!!! i jak go teraz wlozyc?! hahaha nie idzie!!
haha, udał się włożyć?
kiedyś wpadłam na pomysł odkurzenia laptopa i też zassało mi "Ctrl" i musiałam w worku szukać

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
No właśnie mi się wydaje, że te zipy to za dużo dobrego a jak wypada rozmiarówka, standardowa ?
Haha właśnie ten płaszcz mi się podoba, cena już mniej, mam ten płaszcz http://img716.imageshack.us/img716/4657/jhgyu1.jpg i jest calkiem podobny, w dodatku go bardzo lubię więc rezygnuję,(zdjęcie pożyczone od Stonki) za to kupię tę kurtkę

Bluzki, ha ! nr 1. podoba mi się na kimś, ja i groszki się nie lubimy nr 2. jaki masz kolorek ?? nr 4 bedzie moja, tylko nie widuje jej na all
też chcę tę kurtkę! odkąd pojawiła się na stronie szukałam jej w sklepie ale nigdy nie spotkałam
Cytat:
heja
0 - surreal wszystke pieknego m zycze ci wymarzonej torebki z zlotymi okuciami
1 - dlaczego tak duzo nasmarowane ??!!
2- Lunus przepiekny prezent wzruszylam sie ja tez mam prezentt http://www.youtube.com/watch?v=GKbTC8Z_EGc
3-przeprosilam sprzedawce ale nie kupie juz nic od niego ze wstydu troche poplajalam w pracy a tz mnie ochrzanil zamiast pocieszyc jak zadzwonilam ze niepotrzbnie sie udzielam i gadam o wszystkim ..

a osoba ktora to wyslala jest zdzira .... bo jakos nie chce mi sie wierzyc w to ze 30paro letni koles wertuje wizaz i watek o wzorowych gospodyn domowych po to aby zobaczyc co jakas klientkna napisala po odbiorze rzeczy

4- mam dzis pechowy dzien ,
- szefowa potracila mi cos z pensji za pewien blad
-rozlalam na ksiazke i dokumenty wode
-usiadlam na moim obiedzie , dobrze ze udalo mi sie choc troche sprac ale nie powiem zeby bylo przyjemne siedzenie w pracy z mokrym kuprem .

5 - jestem w fotorelacjowym raju
jutro będzie lepiej mam nadzięję, że ten pan sam się tego doszukał, a nie któś mu wysłał
Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
puścić w świat czy zostawić?
puścić, skoro się zastanawiasz to jej nie kochasz miłością bezgraniczną
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 23:54   #1143
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
pusc kojarzy mi się ze studniówkami

mi tez ze studniowka

dziewczyny wazne pytanie ;
tz mial wyslac w piatek paczke ale zapomnial wyslac i w pon wolne i juz calkiem mu wylecialo z glowy i dzis mu przypomnialam i polecial szybko na poczte wyslala priorytetm
to byla sukienka dla pewnej dziewczyny z allegro .
napisala mi wiadomosc ze w sobote ma wesele i ona zostalaby na lodzie bez niej , co mam robic myslicie ze dotrze ??? ni wiedzialam ze ona ma wesele . same problemy

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 23:55   #1144
paryzanka202
Zakorzenienie

Heja weszlam na chwilke przed snem
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 23:55   #1145
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie gole bo chyba nie musze ale mysle ze nie powinno sie golic. Pozniej jest tylko gorzej. Jak juz to jest taki srodek wybielajacy sally hansen.

Dzieki Naszyjnik jest super. chyba kupie. A one teraz sa dostepne? BTW chyba nie mozna zwracac bizu w h&m.
bizu mozna zwracac

dziewczyny tylko uwazajcie z tym naszyjnikiem hm. ja sie troszke spocicie na szyi to ta ekoskorka moze farbowac mialam kiedys cos podobnego i moja mama ochrzanila mnie, ze nie myje sie dokladnie potem wyczaiłam, ze to ten naszyjnik tak farbowal

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
kupiłam woskowane te z zipami
fakt trochę wkurzające są te zipy przy kostkach, ale nie było tych 2 czarnych tylko właśnie te brązowo-bure i wzięłam te z zipami na wszelki wypadek
jak bardziej mi się spodobają te zwykłe czarne bez dodatków w ciągu 30 dni to wymienię
ja też bym chciała płaszcz, najfajniejszy wydaje mi się ten: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...REASTED%2BCOAT
i ten
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...REASTED%2BCOAT

tylko, że ten pierwszy jest cieplejszy i ma fajniejszy materiał

i jeszcze bym chciała krótką puchówkę jakąś
mam z tamtego roku, ale wersję dłuższą i jeszcze zamarzyła mi się krótka, aby ją nosić tak bardziej na sportowo

bluzki takie :
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KA%2BDOT%2BTOP

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...HERED%2BCOLLAR
beżowa

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BSLEEVED%2BTOP
pudrowa

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...THE%2BSHOULDER

druga bluzka ogladalam ja kiedys w scc i zwalila mnie z nog i bluzka i cena

Cytat:
wiem ze nie powinnam , ale usmialam sie hahaha
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=GEvo6Eau-Xg

nie wiem czemu ale przypomina mi mala Lunus taka podobna hahah
bozeeeeeeeeeeeee rend nie wklejaj takich drastycznych filmow przepraszam jesli kogos uraze, ale te matki sa po*<>^#$@*&$e)
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 23:56   #1146
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez ze studniowka

dziewczyny wazne pytanie ;
tz mial wyslac w piatek paczke ale zapomnial wyslac i w pon wolne i juz calkiem mu wylecialo z glowy i dzis mu przypomnialam i polecial szybko na poczte wyslala priorytetm
to byla sukienka dla pewnej dziewczyny z allegro .
napisala mi wiadomosc ze w sobote ma wesele i ona zostalaby na lodzie bez niej , co mam robic myslicie ze dotrze ??? ni wiedzialam ze ona ma wesele . same problemy
a rano wysłał? szansa jest, bo często dostawałam przesyłki wysłane 2 dni wczesniej, ale czesto tez neisttey czekałam dlużej..
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 23:56   #1147
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
dziękuję za streszczenie tyle o ile zdąrzyłam nadrobić to mniej więcej rozumiem.. niestety się okazuje iż wydaję się że intrnet jest tak duży ja cały świat a tu prawda zawsze się znajdzie ktoś kto akurat kogoś zna i kojarzy jest beee ja dlatego długo się wahałam czy dołączyć do wątku i dość długo też podczytywałam, aż w pewnym momencie poczułam się tak ja w domu i zostalyście mi wszystkie bliskie i godne zaufania (te udzielające się), co więcej dałyście mi nową energię po moich trudnych przejściach, bo jedna dzięki temu że pisałyście też o smarze zobaczyłam, że nie tylko ja mam problemy i że nie warto się poddawać i za to WAM dziękuję : roza::r oza::ro za:
bo chyba dzięki Wam poszłam jednak na tę randkę i zaczęłam na randki w ogóle patrzeć inaczej no ale faktycznie może nie powinnam tyle pisać obcym osobom w internecie wklejając jeszcze do tego swoje zdjęcia,tym bardziej że mam zawód bardzo publiczny i łatwo mnie rozpoznać i nie wiem czy nawet tu w niby bezpiecznym miejscu powinnam to kontynuować no ale faktycznie zawsze zostaje jeszcze fejs więc tam będę wklejać zdjęcia, ale gdzie mam umieścić moją telenowelę

flaurette nie rob nam tego ja lubie twoje opowiesci ...
ja chyba wiem co za wizazanka wyslala to sprzedawcy .

Stary 2011-08-17, 23:57   #1148
mon9
Zakorzenienie

mamy 5 gości..........
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 23:57   #1149
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
no to krótkie szkolenie dla perfekcyjnych gospodyń z zakresu hmmm prokreacji, czyli jak mieć lub nie mieć dziecka
1 dzień cyklu to 1 dzień krwawienia
14 dzień w standardowo 28 dniowym cyklu (czyli od krwawieni do krwawienia) to dzień jajeczowania (owulacji), czyli najbardziej płodny i wtedy to też jajniky mogą być wyczuwalne lub odczuwalne
jak ktoś ma cyl dłuższy niż 28 dni to jajeczkowanie zawsze przypada na 14 dni przed końcem cyklu, czyli jak są one niereguralne to ju never noł :P
i na końcu dla gospodyń co to jeszcze na tyle dobrze nie potrafią gotować żeby wykarmić rodzinę to bezpieczny sex jest zawsze dopiero po tej owulacji czyli po 14 dniu cyklu, przed jest też niebezpiecznie bo plemniki też trochę mogą pożyć i tu nawet statystyki med są niebezpieczne, bo znam takie przypadki wpadki, że można by powiedzieć że niektóre nadsuperplemniki są wręcz nieśmiertelne ale za to jakie są z tego dzieci

Niestety to nie jest powiedziane, znam dziewczyne ktora zaszla w ciaze podczas miesiaczki
Stary 2011-08-17, 23:59   #1150
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
mamy 5 gości..........

ale napewno sa niegrozni , tutaj udzielaja sie same spokojne i mile panie po 30
pozatym ja chyba tez sie licze jako gosc bo jestem na off

Stary 2011-08-18, 00:00   #1151
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
i słusznie

teraz doczytałam, że miałaś ja na studniówce Twoja jest cudna w porównaniu do mojej chciałabym miec teraz studniówke, zmieniłabym wszystko

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:01   #1152
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
znamy ją?

Cytat:
mimo, że jesteś niewidoczna jesteś liczona jako użytkownik \
goście to w ogóle osoby bez konta
Stary 2011-08-18, 00:02   #1153
Yavanna84
Zakorzenienie

Ale się żeście rozpisały. Idę nadrabiać.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:03   #1154
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
znamy ją?

mimo, że jesteś niewidoczna jesteś liczona jako użytkownik \
goście to w ogóle osoby bez konta

juz pisze na fb zeby nikt niepowolany nie zobaczyl , podpowiem ze znamy . reszta na fb

Stary 2011-08-18, 00:03   #1155
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Niestety to nie jest powiedziane, znam dziewczyne ktora zaszla w ciaze podczas miesiaczki
no to właśnie kwestia supernadplemników nikt nie jest w stanie ile przed można, więc jedyne bezpieczne jest po, a że nigdy poza regularnym 28dniowym cyklem nie wiadomo kiedy jest po to nigdy nie jest tak do końca bezpiecznie i albo ktoś lubi ten dreszczyk emocji z was gospodynie albo jest bezpożną gospodynią i stosuje inne pewniejsze metody
Stary 2011-08-18, 00:03   #1156
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie widac?? bo tez jestem na offie ale ja siebie widze tylko z gwiazdka i nie wiem czy to oznacza ze jestem tutaj gwiazda czy co??
Stary 2011-08-18, 00:04   #1157
admirable
Zakorzenienie

Rend to osoba z naszego wątku lub poprzedniego? skąd wiesz kto to?
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:05   #1158
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
a mnie widac?? bo tez jestem na offie ale ja siebie widze tylko z gwiazdka i nie wiem czy to oznacza ze jestem tutaj gwiazda czy co??
Jest nas dwie GWIAZDY, też ją mam

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:06   #1159
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
tak, zdarza im się przesadzać z bronzerami,ale w naszym w kraju z kolei dziewczyny pędzą do solarium jak oszalałe no i włosy zdrowe- tego można im pozazdrościć
Na szczęście powoli już mija ta okropna moda.

Włosy faktycznie mają ładniutkie.

Stary 2011-08-18, 00:06   #1160
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
muszę się z tym jakoś przespać ale póki co romans stoi w miejscu przez wesele ale byłam wierna teraz planuję tą randkę w przymierzalni pewnego sklepu na Z, a że już jestem grubo po 30stce to stwierdziłam, że czas zacząć spełniać swoje fantazje
Stary 2011-08-18, 00:12   #1161
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
pochwalę się, że znalazłam 70 zł na ulicy )))
Ooo szczęściara.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
to mój mąż ostatnio wychodził z naszym synkiem z zabawkowego i znalazł 230 zł- no i dał mi w prezencie ale się cieszyłam była Zara
Jaki dobry mąż.

Stary 2011-08-18, 00:13   #1162
asik123456789
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=8U4RtijjdBA

buahahahaha
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:15   #1163
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Jest nas dwie GWIAZDY, też ją mam
zaraz sie okaze że tu sa same GWIAZDY
Stary 2011-08-18, 00:16   #1164
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
zaraz sie okaze że tu sa same GWIAZDY
no ba
Stary 2011-08-18, 00:20   #1165
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Nowe pościszcze nadjechało
Super!

czekam na pościk Strachulca, bo widze, że się cosik zatkało

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja mam takie zielone, mam je nawet teraz na sobie

Miałam do nich baletki Lacoste, białą koszulkę i krótką podomkę

Do różowych to chyba jeszcze więcej rzeczy pasuje niż do zielonych Koszulki z nadrukami, granatowy, czarny, koszule jeansowe
Wow! jaki strój! i jaki pomysł na fotę

Cytat:
będzie tajemnicą, że w dalszym ciągu mam 4 zł JUŻ odłożone
Jak już odłożę to biorę w nich ślub

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
robilaś abs? ja robię nogi z panem w getrach ale podobno nei da się tak tłuszczyku pozbyć a jedynie mięsnie wyrobić, a ja muszę najpierw tłuszczyku się pozbyć, bo co mi z tego jak przykryje mi mięśnie
Tłuszczyk to skakanka, bieganie itd.

Cytat:
stwierdzam pozamaciczna

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:21   #1166
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
noooo.................... .......ale gdyby nie te rece to by pasowalo.

hahaha padlam . Ale szczerze to widze podobienstwo
Cytat:
A teraz poważnie pomijając wszystko, któraś z Was goli sobie włosy na rękach? bo ja mam takie ciemne i czuję się jak jakiś koleś wiecie paznokcie ładnie pomalowane, jakieś pierścioneczki bransoletki i na zakończenie włochy na rękach I się zastanawiam nad tym jak najbardziej poważnie
nie gole. raz niechcacy spalilam nad kuchenka... ale smrod
Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
ej no "mydło wszystko umyje" trala lalalala

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

wiedziałam
Ja jestem blondynka więc mam jasne ale nie powiem żebym nie spróbowała tego choć raz w życiu no i odrosły

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Idę spać -jutro rano proszę na dyżurze być bo mi się źle klepie samej do siebie

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
Dzięki Brzmi samcznie Zapisałam sobie, może wypróbuję jak uda mi się dorwać kurki.

Też jestem ciekawa co dziewczyny powiedzą bo mam ten sam problem, latem tego nie widać jak jestem opalona, ale zimą? Masakra
nie gole

Cytat:
jak to bylas????????????//
przeciez ja bylam dzis w pracy helol ???!!

haha przyznaj sie,ze robisz na czarno i jak wchodzi klient to musisz uciekac na zaplecze
Stary 2011-08-18, 00:21   #1167
maggi2506
Raczkowanie

Świetna stylizacja ze złotymi spodniami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04525.jpg (91,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04563.jpg (85,9 KB, 8 załadowań)
maggi2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:21   #1168
paryzanka202
Zakorzenienie

Wlasnie doszlam do tego co dolega LUNUS , nagle dostalam olsnienia!!!
Stary 2011-08-18, 00:22   #1169
pronunciation
Zakorzenienie

znalazłam foto czerwonego tulipana z zeszłego sezonu
chcę go
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (53,7 KB, 23 załadowań)
Stary 2011-08-18, 00:22   #1170
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie doszlam do tego co dolega LUNUS , nagle dostalam olsnienia!!!
coooo?

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości