Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 21:27   #2851
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Oto i one. Jak się Wam podobają?
śliczne są

Przepraszam że więcej nie komentuję ale oczy mi sie kleją mam taki nawał pracy i innych rzeczy ze nie wyrabiam, a co najmniej jeszcze 1,5 tygodnia takiego przede mną

Niuto wszystkiego najlepszego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 21:36   #2852
gamariel
Raczkowanie

Cytat:
Myślałam, że jutro, to byśmy się pewnie gdzieś minęły na mieście

A, a co to za czupirek, ten co mu oczu nie widać?

Wow, leży na Tobie niemal idealnie! Nie wiem czy nie jest lekko za duża w biuście, ale generalnie jak dla mnie to mogłabyś już w niej wychodzić do kościoła A z jakiego ona jest materiału? Muślin?

Buciki bardzo dziękują za komplementy!
Też jestem bardzo ciekawa ile w nich utańczę (i czy mnie nogi już w kościele nie zaczną boleć :P)

maly_czlowieczek, gratuluję załatwienia Top4!
Ten czupurek, to mój zdolny śpiewak, jest to kanarek gloster
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 21:55   #2853
M_ilkaa
Rozeznanie

dużo z Was ma już kupione lub zamówione suknie tak na 100 % ??
Stary 2011-08-17, 21:58   #2854
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
ja mam;] wisi w domu;]
Stary 2011-08-17, 22:04   #2855
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
coś około 20 dziewczyn ma już w tym i ja

lecę spać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 22:09   #2856
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czekam na relację z niecierpliwością bo tak sobie pomyślałam że po co mam kupować kolejne buty na ślub za 150zł to wolę te co mam mieć na ślub a na wesele kupić taneczne
Pewnie, potem satynę można podobno przefarbować, więc i na inne imprezy mogą się te butki nadać. Albo w ogóle można wziąć kolorowe. Mam nadzieję, że to będzie jednak strzał w 10tkę, bo jak te buty nie będą wygodne, to naprawdę będę boso tańczyć na swoim weselu

Cytat:
Z tym biustem to może przez to, ze nie była tak mocno zawiązana z tyłu jak powinna. Tak szczerze to wydaje mi się, że to muślin, ale pewności 100% nie mam
Właśnie też mi się wydaje, że to muślin, taki delikatny.

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Niuto wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek
Przeczytałam co dziś naskrobałyśmy... gosza_m na śląs to ja się wybieram i to nie w twoich snach ale w przyszłym roku w pazdzierniku- mamy wesele u kuzyna TŻ....
Suknie ładne.. nie w mim stylu ale ślicznie się ukladaja...
A butki tenebrosa wyglądają owiele lepiej niz na fotce ze sklepu, takie mi się podobaja.
Mi też się wydaje, że na żywo się lepiej prezentują. Czyli nie są takie najbrzydsze te taneczne buty

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
śliczne są
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez gamariel Pokaż wiadomość
Ten czupurek, to mój zdolny śpiewak, jest to kanarek gloster
O, nie wiedziałam, że są różne rodzaje kanarków. Ładna ptaszynka A kanarki tez naśladują jak coś usłyszą czy raczej swoje własne melodie układają? Może trywialne pytanie, ale nigdy nie miałam kanarka i ciekawią mnie te zwierzątka.

Cytat:
W pierwszym poście wątku jest link do sukni już kupionych/zaklepanych, możesz sobie podejrzeć kto już ma i jaką
Stary 2011-08-17, 22:12   #2857
M_ilkaa
Rozeznanie

bo chodziło mi o to czy jak kupię na rok przed czując, że to chyba TA to czy to dobry pomysł w sumie to u siebie w mieście odwiedziłam już większość salonów - wszędzie fasony są podobne. Powoli już te kiecki przestają na mnie robić wrażenie

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Pewnie, potem satynę można podobno przefarbować, więc i na inne imprezy mogą się te butki nadać. Albo w ogóle można wziąć kolorowe. Mam nadzieję, że to będzie jednak strzał w 10tkę, bo jak te buty nie będą wygodne, to naprawdę będę boso tańczyć na swoim weselu

Właśnie też mi się wydaje, że to muślin, taki delikatny.

Mi też się wydaje, że na żywo się lepiej prezentują. Czyli nie są takie najbrzydsze te taneczne buty

Dziękuję

O, nie wiedziałam, że są różne rodzaje kanarków. Ładna ptaszynka A kanarki tez naśladują jak coś usłyszą czy raczej swoje własne melodie układają? Może trywialne pytanie, ale nigdy nie miałam kanarka i ciekawią mnie te zwierzątka.

W pierwszym poście wątku jest link do sukni już kupionych/zaklepanych, możesz sobie podejrzeć kto już ma i jaką
dziękuję za podpowiedz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 22:18   #2858
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
bo chodziło mi o to czy jak kupię na rok przed czując, że to chyba TA to czy to dobry pomysł w sumie to u siebie w mieście odwiedziłam już większość salonów - wszędzie fasony są podobne. Powoli już te kiecki przestają na mnie robić wrażenie

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

dziękuję za podpowiedz
Wiesz, ja Ci nie powiem czy to dobry pomysł, bo sama nie ma jeszcze swojej sukni, ba! Dopiero jutro idę pierwszy raz do salonów i pewnie gdybym miała iść sama, a nie z drugą Wizażanką, to jeszcze długo by mi zeszło Ale z tego co większość dziewczyn pisała to podobno jak założysz Tę Jedyną to będziesz wiedziała, że to ta i żadna inna. Więc ja bym na Twoim miejscu jeszcze nie kupowała (chociaż mnie też ciężko zadowolić i nie wiem czy w ogóle będzie to "wow").
Stary 2011-08-17, 22:48   #2859
__Paulinka__
Zakorzenienie

Wlasnie obejrzałam SAMA "Dryhny" film sam w sobie taki beznadziejny moim zdaniem, nic takiego smiesznego sie nie wydarzylo.. TZ mnie wkurzyl jeszcze na koniec dnia wiec nawet mu nie proponowalam obejrzenia wpolnie tego babskiego filmu, zresztą i tak by mu sie nie spodobal

Cytat:
jakie ładne wyrosło ! super!
Dzięki Tobie zastanawialam sietylko w jaką formę to wlozyc, nie wiedzialam jak bardzo wyrosnie wiec wzielam okrągłą i mysle, ze jest oki Dzieki za przepis

Cytat:
Bardzo ladnie na Tobie lezy dół nie w moim guscie, ale te drapowania sa delikatne

Ja jeszcze swojej nie kupuję, bo boję sie, ze cos mi sie odwidzi:/

ide pod prysznic i spac, bo pozno sie zrobilo

dobranoc Kobitki
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 00:00   #2860
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Ja to chyba nienormalna jestem!!! Zamiast iść spać, właczyłam jeszcze kompa i oczywiście musiałam Was poczytać

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Wkleję wam jeszcze te które dzisiaj mierzyłam pierwsze dwie podobały sie mojej świadkowej najbardziej ale mi tak sobie , no i jeszcze mam chrapkę na tą "pierzastą" bo jest taka inna ale jest to suknia salonowa za 2500;/
Szczerze, to najbardziej podoba mi się ta 3- pierzasta, później 2- z drapowaniami, a na końcu 1- tiulowa. I serio ta 3 i 2 bardzo ładna, a ja zwolennikiem drapowań i "pierza" nie jestem. I tak jak dziewczynom wydaje mi się, że suknie z obniżonym stanem nie są dla Ciebie idealne. jesteś bardzo szczupła (oczywiście podoba mi się Twoja figura), ale te suknie jeszcze bardziej to podkreślają. Może warto byłoby przymierzyć coś, co bardziej podkreśli Twoją figurę i nada Ci trochę kobiecych kształtów??

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
pokazuję już
oczywiście 1 to moja faworytka i mam nadzieje, ze bedzie na mnie lezala tak jak wymarzyłam
Z tych sukien co wkleiłaś najbardziej podoba mi się 1.

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
wrzucam obiecane fotki podwiązki i bucików, które dostałam od Tż-ta
ło, te buciki takie "pikantne"!
A podwiązka świetna. I standardowo dodam, że myślałam, że pod nickiem evoonia kryje się Ewa

Cytat:
Napisane przez gamariel Pokaż wiadomość
Witam A oto moje pocieszki domowe
Je!!!!! Słodziaki

Ładna suknia Pasuje do Twojej figury

Maxwelka miałam wcześniej napisać o bolerkach, ale jakoś mi się zapomniało. Najbardziej podoba mi się 2. Wydawało mi się, że ciężko dopasować bolerko do rozłożystego (księżniczkowego) dołu sukni, by później nie wyglądało zbyt przytłaczająco. Chociaż coś w stylu tego 2, 3 może pasować.

Tenebrosa:
Buty bardzo ładnie się prezentują na nóżce, szczerze myślałam, że będą gorzej wyglądać. Na szczęście tak nie jest. Muszą popracować nad zdjęciami na stronce internetowej, by bardziej zachęcić do kupna swoich produktów. Mam nadzieję, że będą się dobrze nosić, no i posłużą godnie!!
Z tym nauczaniem na naukach odnośnie rodziny teraźniejszej i po ślubie to się zgodzę. W końcu za niedługo to my będziemy dla siebie najważniejsi, to dla siebie nawzajem będziemy żyć i to sobie mamy życie ułatwiać. A mama (niestety) to już będzie na drugim planie. Mój TŻcik oczywiście to wszystko rozumie, tylko póki co woli swoje zrobić i mieć spokój. Trochę zagmatwane to jest, ale do kwietnia wytrzymamy jeszcze trochę. I tak jego stosunki z mamą bardzo sie zmieniły, no ale szacunek pozostał, więc swoje trzeba odbębnić. I mój TŻcik ma takie samo podejście jak Twój- bo zaręczyny ( przynajmniej w naszym przypadku) to już był ogromy krok naprzód i bardzo ważny krok. To tak jakbyśmy już byli razem na zawsze. Z tą różnicą, że jeszcze nie mieszkamy razem, nie dzielimy wspólnego łóżka, garderoby, łazienki. Ale bardzo się kochamy i chcemy ze sobą spędzić całą wieczność i jeszcze więcej
Na koniec życzę Tobie i Chatce przyjemnego i udanego tourne po salonach. I jeszcze życzę możliwości robienia fotek Pozdrów tam Chatkę!

Dziewczyny dobrej nocki życzę

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 06:33   #2861
melod_y
Zakorzenienie

Ja tylko witam sie z rana i zaraz wybywam do pracy..
Wogole to ledwo zyje bo chyba mam male ehemmm a racze mocniejsze zapalenie pecherza i zwijam sie z bolu.. Cala noc nie spalam bo tak promieniowal bol do nerek ze myslelam ze umre.. Juz mialam tate budzic aby na pogotowie mnie zawiozl, jednak zasnelam.. A teraz z rana czuje sie srednio.. Dyskomfort jak nic, a praca czeka

Milego dnia i tez zycze dziewczyna udanego mierzenia sukienek No i olsniewajacych odbic w lustreze

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 06:38   #2862
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Któraś z was pisała o druhnach, ale nie zacytowało mi się

Mnie i TŻta też film nie zachwycił chyba mam dość tych "komedii" które nie są śmieszne.

Tenebrosa uważam że butki na nodze wyglądają super! Zdjęcie z katalogu nie bardzo mi się podobało, a teraz całkowicie zmieniłam zdanie. Czekamy na relację po tańcach
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 06:41   #2863
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dzień dobry.....<zieeeeeeeeeew> .....TŻeta wyprawiłam o 5.20 do pracy, śpię sobie dalej spokojnie a tu o 7 dzwoni kobieta z administracji i muszę odczytywać licznik w piwnicy, nie widzi mi się łażenie w tych pajęczynach, pająkach i szczurach........

Cytat:
maly_czlowieczek, gratuluję załatwienia Top4!
Dzięki
Cytat:
Wiesz, ja Ci nie powiem czy to dobry pomysł, bo sama nie ma jeszcze swojej sukni, ba! Dopiero jutro idę pierwszy raz do salonów i pewnie gdybym miała iść sama, a nie z drugą Wizażanką, to jeszcze długo by mi zeszło Ale z tego co większość dziewczyn pisała to podobno jak założysz Tę Jedyną to będziesz wiedziała, że to ta i żadna inna. Więc ja bym na Twoim miejscu jeszcze nie kupowała (chociaż mnie też ciężko zadowolić i nie wiem czy w ogóle będzie to "wow").
ha, a ja pierwsze mierzenie mam jeszcze przed sobą może we wrześniu
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Z tym nauczaniem na naukach odnośnie rodziny teraźniejszej i po ślubie to się zgodzę. W końcu za niedługo to my będziemy dla siebie najważniejsi, to dla siebie nawzajem będziemy żyć i to sobie mamy życie ułatwiać. A mama (niestety) to już będzie na drugim planie. Mój TŻcik oczywiście to wszystko rozumie, tylko póki co woli swoje zrobić i mieć spokój. Trochę zagmatwane to jest, ale do kwietnia wytrzymamy jeszcze trochę. I tak jego stosunki z mamą bardzo sie zmieniły, no ale szacunek pozostał, więc swoje trzeba odbębnić. I mój TŻcik ma takie samo podejście jak Twój- bo zaręczyny ( przynajmniej w naszym przypadku) to już był ogromy krok naprzód i bardzo ważny krok. To tak jakbyśmy już byli razem na zawsze. Z tą różnicą, że jeszcze nie mieszkamy razem, nie dzielimy wspólnego łóżka, garderoby, łazienki. Ale bardzo się kochamy i chcemy ze sobą spędzić całą wieczność i jeszcze więcej
Na koniec życzę Tobie i Chatce przyjemnego i udanego tourne po salonach. I jeszcze życzę możliwości robienia fotek Pozdrów tam Chatkę!

Dziewczyny dobrej nocki życzę
co do pogrubionego.....jakbym o nas czytała....ja myślę, że ten szacunek i pomoc Mamie to na dobre nam wyjdzie, w takim sensie, że będziemy swoich Mężów pewne, bo po ślubie to już bankowo będziemy numerem 1 w ich życiu

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wogole to ledwo zyje bo chyba mam male ehemmm a racze mocniejsze zapalenie pecherza i zwijam sie z bolu.. Cala noc nie spalam bo tak promieniowal bol do nerek ze myslelam ze umre.. Juz mialam tate budzic aby na pogotowie mnie zawiozl, jednak zasnelam.. A teraz z rana czuje sie srednio.. Dyskomfort jak nic, a praca czeka

Milego dnia i tez zycze dziewczyna udanego mierzenia sukienek No i olsniewajacych odbic w lustreze
Oj.....znam ten ból, mam nadzieję, że masz leki? bo jak nie to pędem po furaginę do lekarza, bo będziesz się męczyć niepotrzebnie....a póki ich nie masz to żurawina.....dużo wytrwałości i zdrówka!
Stary 2011-08-18, 06:51   #2864
evoonia86
Zakorzenienie

Dzień dobry
M_ilkaa bardzo Ci pasuje ta suknia ślicznei w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Ta podwiązka super- mogę odgapić??
Cytat:
ta podwiązka jest super! też o takiej myślę
no jasne!!! śmiało kupujcie zaraz zerknę na alle nick firmy u której ją zamawiałam

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

już mam- bardzo proszę kochane http://allegro.pl/podwiazka-slubna-p...739440418.html
Stary 2011-08-18, 07:01   #2865
vesna84
Zakorzenienie

MadziaS!!!!! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Cytat:
O, zapomniałam wcześniej napisać, ale mojej Mamie też się bardzo Twoja suknia podoba. Hehe, Mama ma swoje Top3 sukni: Maxwelki, Jamee i Twoją. Ciekawa jaka jej się najbardziej spodoba na mnie - póki co będzie mogła tylko na zdjęciach ocenić (których mam nadzieję dużo jutro porobimy z Chatką), bo aktualnie jest 500 km ode mnie. Myślicie, że to będzie dobry argument, żeby przekonać panie w salonach, aby pozwoliły nam pykać fotki?

dziekuje, pozdrów mamę
mysle, że to doskonały argument dla Pań z salonu, jednak nie wszystkie mają miekkie serduszka... ja dopiero po deklaracji kupna mogłam strzelic fote w Evicie, w dodatku nie wyszła bo robiona telefonem, czyli na moje foty w sukni musicie poczekać do stycznia 2012, wtedy mam pierwszą przymiarkę.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
prosze bardzo czestujcie sie

ciastooo!!!!

ja dzisiaj piekę brownie

Cytat:
Wkleję wam jeszcze te które dzisiaj mierzyłam pierwsze dwie podobały sie mojej świadkowej najbardziej ale mi tak sobie , no i jeszcze mam chrapkę na tą "pierzastą" bo jest taka inna ale jest to suknia salonowa za 2500;/

wow, masz super figurę, mój faworyt nr 3

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
wrzucam obiecane fotki podwiązki i bucików, które dostałam od Tż-ta
ale cuuuudowne podwiązki!!
prezent od Tż-ta tez bardzo udany, mój mi jeszcze nigdy butów nie kupił...

Cytat:
si, ja mam!! fota w avatarku
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 07:12   #2866
evoonia86
Zakorzenienie

MadziaS!!!!! wszystkiego najlepszego- dużo zdrówka, uśmichu, pięknego ślubu i wesela i samych słonecznych dni u boku Tż-ta
Stary 2011-08-18, 07:13   #2867
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja to chyba nienormalna jestem!!! Zamiast iść spać, właczyłam jeszcze kompa i oczywiście musiałam Was poczytać

Szczerze, to najbardziej podoba mi się ta 3- pierzasta, później 2- z drapowaniami, a na końcu 1- tiulowa. I serio ta 3 i 2 bardzo ładna, a ja zwolennikiem drapowań i "pierza" nie jestem. I tak jak dziewczynom wydaje mi się, że suknie z obniżonym stanem nie są dla Ciebie idealne. jesteś bardzo szczupła (oczywiście podoba mi się Twoja figura), ale te suknie jeszcze bardziej to podkreślają. Może warto byłoby przymierzyć coś, co bardziej podkreśli Twoją figurę i nada Ci trochę kobiecych kształtów??
Hmm czyli ta pierzasta to jest z obniżonym stanem? Bo mi sie wydawało ze nie hmm czy mówisz o tej pierwszej która mierzyłam? Bo tam juz nie wracam bo też mi coś nie gra z tym salonem (z reszta tylko tam babka mi powiedział ze obniżony stan skraca) ponadto wczoraj wszystkie Panie stanowczo twierdziły ze suknia musi być szeroka i wysoko.

A i co proponujesz do przymierzenia?

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-08-18 o 07:16
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 07:15   #2868
vesna84
Zakorzenienie

chyba tez sobie zamówia taka podwiazkę
korci mnie, żeby kupić coś ślubnego, jako, że suknia juz jest, czas na dodatki!!
zacznę więc od podwiązki
Tż padnie jak mu pokażę!!
Stary 2011-08-18, 07:18   #2869
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
chyba tez sobie zamówia taka podwiazkę
korci mnie, żeby kupić coś ślubnego, jako, że suknia juz jest, czas na dodatki!!
zacznę więc od podwiązki
Tż padnie jak mu pokażę!!

Mi też się podoba, boska jest Ale nie wiem czy od tego sprzedawcy nie będę też brała welony więc poczekam jeszcze
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 07:23   #2870
vesna84
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28822329]Mi też się podoba, boska jest Ale nie wiem czy od tego sprzedawcy nie będę też brała welony więc poczekam jeszcze[/QUOTE]

ceny ma bardzo przystępne
ja mierzyłam 1 welon, jak kupowałam moją suknie, był naprawdę piekny (nie jestem fanką welonów) obszyty takimi diamencikami, ale sorka 450 zł za welon nie dam
poza tym uważam, że do mojej sukni nie pasuje welon z racji tych falban.
Stary 2011-08-18, 07:38   #2871
madzia2306
Zakorzenienie

MagdziuS kochana moja wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek!!!

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 07:42   #2872
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
ceny ma bardzo przystępne
ja mierzyłam 1 welon, jak kupowałam moją suknie, był naprawdę piekny (nie jestem fanką welonów) obszyty takimi diamencikami, ale sorka 450 zł za welon nie dam
poza tym uważam, że do mojej sukni nie pasuje welon z racji tych falban.
To fakt, trochę dużo A sprzedawca ma tanie. Ja właśnie mierzyłam coś podobnego do tego z aukcji, z cyrkoniami to w salonie kosztował koło 150zł. Tylko ciekawe jak one wyglądają na żywo

U ciebie to ja też średnio widzę welonik

MagdziaS wszystkiego co najlepsze!
Stary 2011-08-18, 07:45   #2873
maly_czlowieczek
Zadomowienie

MagdziuS ja również przyłączam się do życzeń niech Ci szybko minie czas do ślubu sto latek w szczęściu i radości
Stary 2011-08-18, 07:50   #2874
kasiamniam
Wtajemniczenie

dziewczyny ja tak na szybko bo zaraz do pracy spadam.. nie nadazam Was ponadrabic ;/ wklejam tylko gruopona jesli ktoras ma ochote moze skorzystac bo niezla okazja
http://www.groupon.pl/deals/lublin/s..._0_0_230&a=413
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 07:50   #2875
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzien Dobry DZiewczynki!

po pierwsze:

MadziaS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

po drugie:

Sniło mi sie, ze byłam w Venzji i szukalam Evooni butów!!! (tych co wczoraj nam wkleiła) ale nie znalazlam

Cytat:

uu wiem co to zapalenie pęcherza:/ masakra:/ przearbialam juz to, na szczescie nie powraca:/

Cytat:
Hmm czyli ta pierzasta to jest z obniżonym stanem? Bo mi sie wydawało ze nie hmm czy mówisz o tej pierwszej która mierzyłam? Bo tam juz nie wracam bo też mi coś nie gra z tym salonem (z reszta tylko tam babka mi powiedział ze obniżony stan skraca) ponadto wczoraj wszystkie Panie stanowczo twierdziły ze suknia musi być szeroka i wysoko.

A i co proponujesz do przymierzenia?
mi sie wydaje, ze obnizony stan skraca nogi, a wydłuza górę. I przez co calosc wygląda nie proporcjonalnie..

wczoraj bylo o spóźnialstwie... a mianowicie ja juz dawno powinnam byc w drodze do pracy, ale standardowo spoznie sie 15 minut:P

Milego dzionka
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 07:51   #2876
kindziulindzia
Zakorzenienie

magdzia nasza majóweczko spełnienia marzeń, uśmiechu, dużo dużo zdrowia i pociechy z TŻ
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 07:55   #2877
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

ojjj wiem co to zapalenie pęcherza :/ na szczęście u mnie to już nie powraca odkąd zawsze podmywam się tam lactacytem feminą a kiedyś wystarczyło że usiadłam na toalecie i już załapałam bakterię
jeśli ci to nadal ciąży to kup sobie jakieś tabletki na bazie żurawiny gorąco polecam vitabutin albo samą żurawinkę wcinaj naprawdę pomaga i baaaardzo dużo pij płynów żeby wymusic sikanie parę razy miałam zapalenie i naczytałam się co robic
najgorsze jest zapalenie jak trzeba iśc do szkoły/pracy człowiek nie jest w stanie myślec o czymkolwiek

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-08-18 o 07:57
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:02   #2878
kilianna
Zakorzenienie

MadziaS wszystkiego najlepszego!!!

miłego dnia, PMki
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:10   #2879
whitepower
Raczkowanie

czesc! ja dzis z rana, bo badałam się i pani troche krwi mi upuściła:P
grupon fajny, ale ja mam juz dwa na suknie i nie wiem czy sie przydadzą

30.06.2012
whitepower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:13   #2880
Nattiv
Zakorzenienie

MadziaS Wszystkiego najlepszego Kochana

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości