|
|
#1261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
to dogaduj się z Ves, Skarbkiem, Winter, naiat (?) , a mogę w każdy weekend i nie tylko ![]() sukienka jest cuuuudna ![]() Cytat:
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
dobranocki all - i dobrego dnia all
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś pierwszy raz związałam włosy- jeszcze z czterema spinkami, ale już się cieszę na długie! A z przemiany jestem- wiecie- dumna- tak! bo wyzwoliłam się z ciągłych dżinsów i podkoszulków oraz golfów Trochę mnie to kosztowało- nie pieniędzy, ale żeby mi nie było głupio. Na początku czułam się jak przebrana, a jednocześnie coś mi mówiło- nie zawracaj, to jesteś ty - i nie zawróciłam Będę się dogadywać, jak będę znać aktualne terminy A i tak postaram się Ciebie odwiedzić- bardzo bym chciała! I też już idę- papa
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-08-18 o 02:06 |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a termin będziemy (mam nadzieję) dogadywać na dniach, bo rezerwację na domek muszę zrobić, wrzesień bardzo weselny jest i u Stolema trzeba z wyprzedzeniem sporym. Zresztą jutro się dowiem jak to wygląda ![]() ja jeszcze posiedzę, katuję się Cultami z yt dobrze mi
|
|
|
#1265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak lepiej wygląda niż obecnie TEN pan. ![]() ---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak robi pompki
![]() lubię ten moment ![]() Cytat:
i dalej ma to cośCytat:
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postpunk najfajniejszy to oczywiście Warsaw, znaczy się Joy Division. I Peter Murphy. I początki Sisters of Mercy. A to że ktoś BW wsadził w przegródkę deathrocka, to już ich problem, bo une som łokultystyczne a nie śmiertelne. A Danzig to insza para kaloszy. Ale zapodawać będę jutro, bo czas iść do dom spać. Kolorowych.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki najśliczniejszy to Ian jest tu
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja tez miałam farta i kupiłam kilka dni temu sukienkę w podobnej cenie , ciemnofioletową .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-18 o 03:28 |
||
|
|
|
#1270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ten kawałek jest cudny ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
dobrze ,że ja opierdzielił , Cytat:
no i prawie stalking
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-18 o 04:04 |
|||
|
|
|
#1271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja się dziś dowiem, kiedy mam w pracy inwenturę, bo niestety wtedy muszę być przez weekend w firmie ![]() ale ja o porządku nie w kwestii łazienki pisałam ino wylizania samochodu to dla mnie taki z przedsionkiem poproszę ![]() Ju, Rozterko fajowe kiecki ja sobie ostatnio jedną uszyłam
|
|
#1272 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dobry Cytat:
Wyluzuj człowieku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1273 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
republika to raczej na pewno nie była, variete obadam, Joy Division mi sie nie podoba zupełnie , juz probowałam sie prekonac i nic z tego-1 kawałek lubie , a co to BW?ale sama? wlasnymi rencoma?
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Ju, Roz - fajne sukienki
Cytat:
a mój ideał się zabrodził jak przyjedzie na koncert nie ogolony, to chyba go będę z brzytwą po sali ganiać dopra, ja spadowywuje, na zakupy z siostrą jadę jako doradzacz ciuchowy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-18 o 08:33 |
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Mam drugi dzień zakwasów...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1277 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kufa, szukałam czegoś w ten deseń przez parę tygodni! Cytat:
Jesteś niezastąpiona na dobranoc, Ju!
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ju, Rozi piękniaste sukienki Ja to muszę następnym razem z Ju się umówić na korepetycje z wyszukiwania ładnych kiecek i fajnych butów i to takich cenach. |
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli będziemy balować w nocy, to na pewno.
dziś/jutro wyjeżdżamy, a w Wwie będziemy 30go. A po drodze mamy być w Łodzi, Poznaniu, Myśliborzu i pewnie Pojezierzu Drawskim i nad morzem. Pewna jest tylko Łódź i Myślibórz ![]() Rozterko pięknu kolor sukienki i do tego turkus- mniam! A co to jest ten "stalking"? Moja mama jest Rambo?
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ju współczuję wczorajszego felernego dnia i gratuluję sukienki ![]() Podobnie gratuluję Rozterce ![]() Kto tu pisał o depilacji laserowej? Z jasnymi włosami nie ma co iść, bo kasę stracicie niemałą, a włosa ani ruszy Lepiej wosk/pasta cukrowa. A i dziewczynom z Pomorza dobrej zabawy życzę
|
|
|
|
#1281 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Balowanie obowiązkowe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba tajemnicą jest częste bywanie w ciuchexach i dokładne przegladanie, no i oko- na wzór i rozmiar Jak odprowadzam Gucia do klubiku, mam 3h czasu- napierw zwiedzam 2 przybytki obok, ale nie za długo, bo potem lecę do Galerii Mokotów na testy perfum ![]() Cytat:
Właśnie dowiedziałam się, że może dziś wyjedziemy- od razu po diagnozie Gucia. Czyli koło 15stej- a my nie spakowani ani nic! Napiję się czekolady na rozum
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn ja i Gucio
|
|
#1285 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tzn we wrześniu koniec miesiąca odpada,a teraz w pracy mnie jeszcze długo nie będzie
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ skąd. Dziś ruszam pełną parą
![]() Właśnie oglądałam swoje uda i stwierdziłam, że jeśli dalej tak będę regularnie ćwiczyć i zamasowywać ten celulajtis to jest szansa, że w następne lato wskoczę w jakieś szorty może ![]() Rozterko, Ju - świetne sukienki. Rozterki taka lejąca, fajnie ci w kolorze, a Ju w swojej wygląda jak laleczka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że ten komplement będzie tak przyjemny
![]() Ostatnia rzecz, jaką bym o sobie powiedziała, to "laleczka"- oczywiście w pozytywnym znaczeniu ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Zdzwonimy się i może coś się wymyśli
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - właśnie ten pozytywny aspekt miałam na myśli
Skojarzyłaś mi się w tej sukience z kruchą, drobną, porcelanową laleczką
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi się nie chce, zresztą mam dziś jazdy do późna.
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

to dogaduj się z Ves, Skarbkiem, Winter, naiat (?)
, a mogę w każdy weekend i nie tylko 

dobrze mi

i dalej ma to coś

Rozmawiał przez tel. z moim nietopszem, bardzo nerwowa ta rozmowa była

i gratuluję sukienki