|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Grey's Anatomy: Chirurdzy - SEZON 7
to niech lexie jeszcze zajdzie w ciąże i będzie taka mała komuna
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
cokolwiek będzie, mam nadzieję że będzie fajnie!
![]() nie mogę się doczekać, kocham ten jesienny czas i pierwsze odcinki moich seriali |
|
|
|
|
#753 |
|
Konto usunięte
|
A co myślicie o Cristinie i Owenie?
Nie powiem, wątek mnie bardzo ciekawi co dalej się potoczy z jej ciążą
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2820476 7]A co myślicie o Cristinie i Owenie?
Nie powiem, wątek mnie bardzo ciekawi co dalej się potoczy z jej ciążą [/QUOTE]Krycha zmądrzeje i urodzi dziecko. Za bardzo kocha Owena a on ją by mogła go tak zranić. Może powiecie że tej miłości u niej nie widać, ale tak między wierszami to są w sobie szaleńczo zakochani. Sądzę że Krycha pójdzie po rozum do głowy i bedzie mieć małe Hunciątko ![]() Takie fajne rude skośkookie;P [ żart - jak ktoś nie załapał;P]
|
|
#755 |
|
Konto usunięte
|
Chcę zobaczyć ich Hunciątko! (omg
To mała Sophia Torres-Sloan będzie miała z kim się bawić ![]() Jesli chodzi o Mer&Der to znając życie on wróci do domu jak zwykle po ich kryzysach straci prawo do badań ale jako odpowiedzialny ojciec nie zostawi Mer z tym samej
|
|
|
|
|
#756 |
|
keep calm and contour on
|
ja to bym chciała żeby Owen powiedział Cristinie ,że jej wybacza i w sumie to po co im dziecko
swoją drogą to ona jest boska, czasem jak oglądam ten serial to mam nieodparte wrażenie ,że się zachowuję jak Cristina
|
|
|
#757 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Nie tęsknię tylko za MerDer ![]()
|
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Też mi się wydaje, że Cristina się zdecyduje na Hunciątko
Czy najbliższy sezon jest już oficjalnie ostatnim, czy nic takiego nie wiadomo? I kiedy się zaczyna?
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje, że:
1. Lexie wróci do Sloana 2. Cristina urodzi dziecko, chociaż jakoś nie mogę jej sobie wyobrazić jako mamy 3. Zrobią "coś" z Meredith - nie lubię jej ![]() 4. Teddy będzie ze swoim mężem 5. I najważniejsze: Sezon 8 nie będzie ostatni
|
|
|
#760 |
|
Przyczajenie
|
Też mam wielką nadzieję, że sezon 8 nie będzie ostatnim ... Nie mogą mi tego zrobić ;D
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Patrick Dempsey mówił w jakimś wywiadzie, że dla niego ósmy sezon będzie ostatnim, czyli albo koniec serialu, albo koniec MerDer
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to mógłby nawet być i koniec serialu, bo 8 sezonów to aż nadto. Byleby sie z tego Moda na sukces nie zrobiła ....
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak dla Christina nie powinna rodzić - choćby dlatego, że wszyscy spodziewają się, że to zrobi
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
a aktorka grająca April jest w ciąży, shonda mówiła ze w nowym sezonie April w końcu przestanie być dziewicą, czyżby od razu udałoby jej się zajść
? dopiero by dziewczyna traumę do barabara miała
|
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2846176 4]Mam nadzieję, że to nie będzie sprawka dr Starka
On jest taki... BLE [/QUOTE]hmmm...innych kandydatów chyba brak
|
|
#767 |
|
Zadomowienie
|
Wiadomo już, kiedy rusza nowa seria?
|
|
|
#768 |
|
Konto usunięte
|
Tak ale mam w główce pewną teorię
![]() Jak wiadomo April i Avery to bardzo dobrzy przyjaciele. Jako, że Avery jest z Lexie to może będą mieli kryzys i Avery prześpi się z April bo komu jak komu ale jej ufa i doskonale się znają A Lexie nadal zakochana w Sloanie będzie rozdarta między Avery'm a Sloanem i to będzie przyczyną ich kryzysu Sloan zrozumie jak bardzo kocha Lexie i będzie chciał powrotu a Avery i April, no cóż... Ładnie razem by wyglądali ![]() Ot, taka moja inwencja twórcza ![]() bo April i Stark + ciąża to dla mnie jakieś takie, nie humanitarne
Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-08-01 o 16:19 |
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że Derek nie zniknie z serialu
![]() Nie mogę się doczekać 8 sezonu
|
|
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2848760 8]Tak ale mam w główce pewną teorię
![]() Jak wiadomo April i Avery to bardzo dobrzy przyjaciele. Jako, że Avery jest z Lexie to może będą mieli kryzys i Avery prześpi się z April bo komu jak komu ale jej ufa i doskonale się znają A Lexie nadal zakochana w Sloanie będzie rozdarta między Avery'm a Sloanem i to będzie przyczyną ich kryzysu Sloan zrozumie jak bardzo kocha Lexie i będzie chciał powrotu a Avery i April, no cóż... Ładnie razem by wyglądali ![]() Ot, taka moja inwencja twórcza ![]() bo April i Stark + ciąża to dla mnie jakieś takie, nie humanitarne [/QUOTE]hmmm...nie podejrzewam żeby Avery rzucił się w ramiona April - nawet w kryzysie, wydaje mi się, że to raczej bratersko-siostrzana więź i małe byłyby szanse na coś więcej, pamiętasz jak pobił Alexa kiedy ten miał "bliskie" spotkanie z April? Typowy starszy brat...
|
|
#772 |
|
Konto usunięte
|
Pamiętam pamiętam
Jak na moje oko albo ukryją ciążę April (jak to było w przypadku Mer i Lexie) albo jej pierwszy raz będzie bardzo owocny Tylko mam nadzieję, że bez udziału Starka, mimo, że miał swoje ludzkie odruchy nie trawię gościa bo od początku wydawał mi się stetryczałym dzikusem, co to kradnie piłeczkę ping-pongową i pomysł Alexa po czym wszczepia ją w wątrobę dziecka i jest wielce dumny ze swego uczynku
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2846176 4]Mam nadzieję, że to nie będzie sprawka dr Starka
On jest taki... BLE [/QUOTE]Dr Stark jest za✂✂✂isty! Toż to pamiętny John Ziółko z Ally McBeal Uwielbiam go
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marc spoko, ale Derek czyszczący sobie patyczkiem ucho ... nooo mniam ale i tak Chris nikt nie pobije, a róża w uzębieniu tak baaardzo na miejscu hehe
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
z tą ciążą April to będzie niezłe
ciekawi mnie z kim ją spikną![]() Będzie powtarzać los Bailey Ona też była szefem rezydentów i dzieciaka miała![]() jeśli chodzi o moje przypuszczenia to jak postanowią zaciążyć ją i w serialu to albo ze Starkiem albo z Alexem [ alexowi laska zwiała może w końcu prześpi się z April w sumie on ma dobre podejście do dzieci i jak chciał się zaopiekować "urojonym" dzieciek tej Rebeci czy jak jej tam było]Avery odpada - za bardzo zapatrzony w tę debilkę Lexi - jak ja jej nie trawię, zachowuje się jak dziecko - chce Marka potem odchodzi, on ma inną ona go chce, potem on chce do niej wrócić ona nie chce go znowu i błędne koło, niby kogoś ma a takie maślane oczy do niego robi - zaczyna mnie denerwować już jak Calzona. Najbardziej ciekawi mnie wątek Owen Krycha, i ciąża April aaa i jeszcze Tedy i Henry
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie wyszła Lexie, Mer, Owen i Derek (tylko ten patyczek mogli sobie darować
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Alex z podniesioną koszulką jakoś do mnie nie przemawia...dziwnie to wygląda. Za to April i Callie świetnie
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Sneak peek ósmego sezonu: http://www.youtube.com/watch?v=4ai04jnxoeY
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

on wróci do domu jak zwykle po ich kryzysach
straci prawo do badań ale jako odpowiedzialny ojciec nie zostawi Mer z tym samej