|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
A ja mojemu marudzę żeby więcej jadł bo jest chudzina ale on ma tak jak ja może jeść i nic nie tyje
się dobraliśmy
|
|
|
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
no to Ci zazdroszczę, ja tak nie mogę...choć uwielbiam jeść. Tzn na to, co ja zjem to i tak nie ma źle - przy wzroście 1,65m ważę 56-59(60)kg (waga mi się chwieje), a jem na prawdę mega dużo, ale wystarczy stres na uczelni (czyli 10miesięcy) i jak w wakacje dobijam do 60 to w ciągu roku akademickiego spadam do 55.
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś przytyjecie![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- opuszczam Was moje drogie Zegnajcie Ale tylko do jutra ![]() dobranoc
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
u moich rodzicow w sypialni byla wlasnie na poczatku sniezka z pigmentem ale sie scierala. tzn ze np. jak sie otarlo ubraniem o sciane to na ubraniu bialy slad zostawal:/ a ja nie cierpie szorstkich powierzchni, mam takie skrzywienie od urodzenia i nienawidze miec rak np. w suchej ziemi albo w piasku brudnych, nie cierpie skrobac maki z blatu po zrobieniu ciasta, piluje paznokcie tylko papierowym pilniczkiem, nienawidze przejezdzac paznokciem po kartce papieru
na wszystko to ciarki mnie przechodza i dlatego najbardziej mi odpowiada zwykla biala farba ktora mam w swoim pokoju, taka jaka pomalowali robotnicy jak robilismy remont bo jest gladziutka i milutka w dotyku wiem ze sobie pomyslicie ze wariatka ze mnie ze chce farbe milutka w dotyku no ale mnie trzesie na sama mysl o takich szorstkich powierzchniach a tego magnata to mam na poddaszu w przyszlej sypialni
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() uciekam spać ![]() Dobranoc. |
||
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 164cm i do tych wakacji wazylam ok. 57-59kg. i taka wage trzymalam. ale ze troszke sobie zarzucilam diete przed wakacjami to bylo tak ze doszlam do 54 ale tż narzeka ze za chuda bylam chociaz ja wiem swoje - do chudosci to mi bardzo daleko, juz bardziej po prostu szczupla no ale po powrocie z urlopu mam wilczy apetyt wiec szybko wroce do tych 59:/ a tak dobrze sie czulam wczesniej.. to byla taki okres kiedy naprawde dobrze sie czulam ze swoim cialem i nie wstydzilam sie zalozyc sukienki czy mini spodniczki ze wzledu na nogi ktore zawsze byly moja zmora
|
|
#2797 |
|
Zadomowienie
|
Tam od razu wariatka!?
Ja np też nie lubię takiej ścierającej się farby, a z takich dziwactw to też mam wiele- np jedząc paluszka zawsze gryzę go na 10części, albo dłubiąc słonecznik -rozgryzam zawsze dopiero, kiedy mam 10 ziarenek w buzi ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Ja, oglądając fotki z obozu, stwierdziłam, że nogi (które zawsze były powodem moich kompleksów), mam chude - szczególnie łydki, problem zaczyna się na wysokości ud...które mam (delikatnie mówiąc) bardzo "kobiece" ... Choć i tak jest lepiej niż kilka lat wstecz, bo mam- jak to moja znajoma określiła- "trzy wolne przestrzenie" czyli te przerwy między nogami, kiedy sie stoi ze złączonymi stopami ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Eh..kładę się spać -rano z psem na kastrację muszę wcześnie jechać :/ DOBRANOC!
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Byłam na weselichu pary, która rok wcześniej brała cywilny. Mieli nawet drugie obrączki i wszyscy wiedzieli, że oni już po slubie[żeby załatwić formalności kredytowe]. A ostatnio koleżankę spotkałam, co też już po cywilnym, kościelny w kwietniu, a obrączki nie nosi. Dla mnie to dziwne...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey. Właśnie was nadrabiam, ale naskrobałyście wczoraj.
Alemiałam straszny sen, istny koszmar. Byliśmy wczoraj obejrzeć tą świetlicę i muszę powiedzieć, że jest śliczna w środku i super wyposażona. Jak restauracja wygląda. Dzisiaj jeszcze do kucharki muszę zadzwonić i się spytać ile bierze. Musimy przeliczyć ile to taniej będzie mniej więcej. ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Dziewczyny klub
|
|
|
|
#2800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj było ładnie ![]() Cytat:
[/QUOTE]No a ja spadłam na 3 I na pewno Cię już nie przebiję, bo teraz na nadmiar wolnego czasu nie będę narzekać... Uuuu a jaką specjalizację? ![]() Cytat:
Ah te sny TŻ się z moich czasem śmieje, bo są aż tak głupie.Dzień dobry ![]() Ja już od rana w stresie przed pracą Jeszcze śniło mi się, że wszystko pokićkałam. Pogoda za oknem piękna ![]() Ostatnie 9 tabletek
|
|||
|
|
|
#2801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- muszeę sobie "stop" włączyć, bo za dużo tu piszę Cytat:
żeby było wszystko w porządku![]() Tobie 9 zostało a ja dziś dopiero 7 zaczynam brać ale nie wiem czy to od tabletek czy od czego, ale jajniki bolą mnieja i mam dziś drugą przymiarkę w końcu sprawa ruszyła z miejsca
|
|
#2802 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na swoja babcie nie zwracaj uwag, bo przeciez na kogoś musieli wine zrzucić. Pamietaj akurat Ty nie jestes niczemu winna i nie możesz nawet tak mysleć. ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Ojj nie ma szans abym Cie dogoniła ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Heh ja jestem z Moim osobno przez miesiąc czasu,a on schudł 6 kg! Napisał mi, że nie ma ochoty na jedzenie;(---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Mój kuzyn wziął slub przez wpadke, co prawda bymi ze sąbą kilka miesięcy, ale co to jest? PO 8 miesącach byli juz po rozwodzie... Tam co prawda wtracała się matka jego żony, kierowała swoja córeczką... Teraz spotykają się znowu... Chcą spróbowac znowu, ale ta dziewczyna ukrywa wszystko przed matką, bo nie chce żeby sytuacja się powtórzyła... A kto na tym wszystkim cierpi? Niewinne dziecko
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że przez tabletki jajniki bolą mniej, super! |
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff jak dobrze, że mój tatuś jest budowlańcem i praktycznie wszystko posiada, no oprócz farb, ale to po nizszej cenie dostanie... Zawsze się troszkę zaoszczędzi
|
|
|
#2805 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zazdroszczę remontu próbowałam namawiać TŻ, żeby przemalować nasze mieszkanie tu, ale w sumie ma rację mówiąc, że nie ma kiedy... ![]() Cytat:
jak się zabieramy do tańca to wszyscy z nas leją właśnie chcemy się zapisać na taki podstawowy kurs tańca, a potem wziąć jeszcze kilka indywidualnych lekcji ![]() Cytat:
Może Wam niedługo odblokują Cześć Dziewczynki ![]() Jeszcze tylko 3 dni do pracy i 2 dni wolnego ![]() Wczoraj był 17 i apropo tego co pisałam w klubie, to mimo, że nasze nie były zaplanowane to nikt się tak nie cieszył jak teraz i nie powiem, żeby nie było mi trochę przykro... Ale generalnie mamy z TŻ wy***ane na tą sytuację
|
|||
|
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój wazył 90. a teraz 84 ![]() Mam nadzieje, że to nadrobi spowrotem Tylko, ze mój brzuszka nie ma, bo on kocha siłownie ale nawet jakby miał to bym go kochała;P hihi---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Kazdy ma jakieś swoje skrzywienia
|
|
|
#2807 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja też bym musiała pomalować pokój, tylko on nie dość, że jest duży, to jeszcze wysoki. Okna same mają 2 m
Kurcze czekam, aż TŻ się obudzi. Muszę się w niego wtulić. Tak mi nieswojo cały czas po tym śnie. Brrrryyy |
|
|
|
#2808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tego tez nie rozumiem, jak wzeli ślu cywilny to niech nosi tą obrączkę. Co to wstyd jakiś? bezsens;/ ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Fajnie, że ta świetlica wygląda prawie jak restauracja zawsze taniej zapłacicie a wygląad prawie ten sam![]() Zaraz zajrze
|
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój też nie bardzo umie tańczyć
a na kurs nie chce iść ale na szczęście nie jest tak tragicznie.Mojemu się przytyło i to dużo, bo kiedyś to był chudy, miał sporą niedowagę, a jak zaczął tyć to... Ale mi się taki bardziej podoba Jest do czego się tulić, a nie same kości. Chociaż on mimo, że malo je to sporo waży, a kiedyś jadł tyle, że jak patrzyłam na niego to mnie to przerażało, a był suchy jak patyk Chociaż na szczęście brzuszyska jakiegoś wielkiego nie ma, bo on tak po całości przytył
|
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na pewno Cię już nie przebiję, bo teraz na nadmiar wolnego czasu nie będę narzekać... Uuuu a jaką specjalizację? ![]() Odpisałam w klubie Ah te sny TŻ się z moich czasem śmieje, bo są aż tak głupie.Dzień dobry ![]() Ja już od rana w stresie przed pracą Jeszcze śniło mi się, że wszystko pokićkałam. Pogoda za oknem piękna ![]() Ostatnie 9 tabletek [/QUOTE]nie stresuj się wszystko bedzie dobrze![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Super, że jajniki mniej bolą
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
hehe
|
|
|
#2812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam moje okno kocham Zawsze w lato lubie sobie je otworzyc i poopalać sie na parapecie
|
|
|
#2814 | |||
|
Zakorzenienie
|
NET DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po interwencji dyrektora administrator cofnął te blokady ![]() Cytat:
u mnie jest to samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie pamiętam dokładnie
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz jednak nie będziesz się nudziła w pracy
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam zablokowany net
Ale na szczęście będę mieć co robić - ogrom gazet
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja poproszę o wysłanie mi sudoku
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zapłacisz
Nie będę przecież manka robić
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2820 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą na popołudnia to i tak nie mam chwili, żeby nos wytrzeć, a co dopiero coś czytać na szczęście jutro i w sobotę na rano, ale pewnie w sobotę też będzie piękny młyn ![]() a Ty jak pracujesz? weekend masz wolny?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

się dobraliśmy

!!!!!!!!!!! no muszę mu darować -masz rację Malinko

i szczerze mówiąc niektórzy goście n tym weselu nie będą wiedzieli, że już jesteście po ślubie wcześniejszym cywilnym

żeby było wszystko w porządku

gratuluje awansu
próbowałam namawiać TŻ, żeby przemalować nasze mieszkanie tu, ale w sumie ma rację mówiąc, że nie ma kiedy...