|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
robiłam też kilka, zawsze wychodziły super. Ale kończę temat, bo jestem mega głodna, nie zdążyłam dziś wyskoczyć po śniadanie, więc jestem na głodzie
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam ten blog, bardzo dużo pomysłów z niego biorę
![]() Po powrocie do domu wstawię mój przepis na ciasto marchewkowe - jest przepyszne ![]() Polecam z tego blogu przepis na sernik z owocami na spodzie brownie
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
heh..też jestem na głodzie..ale ostatnio to ja zawsze mam ten stan
![]() Dobrze że w domu czeka na mnie resztka makaronu z cukinią z wczoraj i zgrilowany kurczak. Najem się to zrobię obiad dla męża- dla niego wersja męska- schabowy i pure ziemniaczane.
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja muffiny bym mogła jeść 24 godziny na dobę
|
|
|
|
#2495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
A reaguję dokładnie tak jak ty.Ostatnio ze strachu żył nie było widać i pielęgniarka powiedziała, że jak będę się tak bac to krew będą pobierać z głowy, jak u małych dzieci Bardzo śmieszne. Oczywiście zasłabłam i nie umiałam wstać z krzesła przez 10min.Potem zaprowadziła mnie na korytarz i otworzyła okno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja po wolnym nie potrafię się przestawić na wstawanie i siedzenie w pracy. Odliczam tylko do weekendu
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie masz rację, już nie zazdroszczę
![]() Macie rację, że sprzęty teraz się robi na 2 lata (gwarancja). Dlatego trzymam telewizor od ... 16 lat chyba. I nie działa jedynie 1 przycisk w pilocie. Szkoda, tylko, że jakość nie taka jak w Full HD ![]() Co gorsza, samochody też robią teraz na parę lat. |
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() No normalnie lato się zrobiło w połowie sierpnia. Nawet takie całkiem przyjemne bo nie za gorąco- gdyby nie komary nawet by mi się podobało
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
u mnie lata nadal brak - chmur a niebie szarych całkiem sporo. Pochwalę sie - po maratonie w pracy - złożyłam w tym miesiacu 15 wniosków UE ale do tej pory dochodzę do siebie w ramach odstresowania byłam czoraj na Kac vegas w Bangkoku :d:
|
|
#2500 |
|
Rozeznanie
|
cześć
![]() Debrah dawno Cię nie widziałam ![]() Gosiu widziałam zdjęcia- bardzo ładnie, i tak jak dziewczyny napisały -tak naturalnie Zgadzam się z Wami odnośnie żywotności sprzętów- sama mam w domu pralkę, którąś z kolei- wymienianą regularnie co 2 lata, szczęście w nieszczęściu poprzednie pralki psuły się akurat trochę przed końcem gwarancji, więc wymieniali nam na nową- to będzie już chyba 3 pralka A pamiętam starą poczciwą lunę(?) - miałam ją w domu jeszcze jako dziecko, a teraz jeszcze mój sąsiad z niej korzysta![]() A propos pralek, prania etc. - Miśkowa miałaś rację- faktycznie proszki, płyny kupione w niemczech są o niebo lepsze od tych z pl. Lepiej sobie radzą z plamami i pranie super pachnie
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jak tylko opanuję używanie laptopa w pozycji poziomej to będę częściej się odzywać, bo mam nakaz leżenia.
|
#2503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mów że do końca ciąży ![]() Cytat:
Po testach okazało się że niemieckie proszki są delikatniejsze , nie niszczą tak ubrań, ładniej pachną, natomiast na plamy i brud działają dokładnie tak samo. O dziwo wyszło tam że płyny do naczyń na naszym rynku są lepsze ![]() Cytat:
![]() Wszyscy mówią że II część jest dużo gorsza niż I
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Twin, a który to już miesiąc? już do końca musisz leżakować w łóżku?
Haniu, to co? już powoli możemy oddychać, w 12tc?
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() U mnie też pogoda letnia, chociaż troszkę się chmurzy dziś. |
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że po poniedziałkowej wizycie u lekarza można będzie już skakać z radości. We wtorek ogłoszę radosną nowinę w pracy
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w pracy sie pewnie ucieszą ![]() u Twin to chyba będzie 7-8 miesiąc jak dobrze kojarze... znam ten bół,ale czas szybko zleci Za to teraz nadrabiam ciazowe lezenie i spedzam z mloda na dworze max czasu.Jesli nie musisz lezec calkiem plasko to fajnie sie sprawdza taka tacka do podawania sniadan do lozka
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Póki co 3 tygodnie a potem zobaczymy. Jestem w 8 miesiącu.
Zaczęło mnie boleć lewe udo i pachwina tak, że ledwo chodzę, w nocy nie mogę spać. Po wczorajsze wizycie okazało się, że mój synek wbił się już główką w kanał rodny stąd też ucisk i ból. Poza tym szyjka się skróciła a główka synka była wyczuwalna przy badaniu ginekologicznym. Mam przykazane jak najwięcej leżeć z poduszką pod biodrami, żeby mały trochę do góry "odpłynął". Mam wytrzymać 3 tygodnie a potem już ewentualnie mogę rodzić. Na ból nogi ginka skierowała mnie do fizjoterapeuty, który pomógł już niejednej ciężarnej. Jutro mam wizytę u niego i ma mi delikatnymi sposobami spróbować pomóc pozbyć się tego bólu. Stokrotko, właśnie przydałaby mi się taka taca ![]() Cytat:
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2011-08-18 o 10:04 |
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, Twin, trzymam kciuki za Ciebie i synka
Leż Kochana i nic nie rób
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję twin, ale 3 tygodnie to jakoś wyleżysz.
|
|
|
|
#2511 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do środków czystości - to też to słyszałam - u nas już nawet powstają "sklepy" sprowadzajace ale nie wiem jak z jakoscią. nie próbowałam Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Pewnie, że 3 tygodnie dam radę ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Dzięki
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po tali i płaskim brzuchu pozostało już tylko wspomnienie![]() U mnie w pracy się cieszą..gratulują i w ogóle nie ma problemu Cytat:
To leż i dbaj o Was. Nadrób zaległości kinowe i książkowe ![]() Oby lekarz pomógł na ból W ciąży to się chyba cały czas na coś czeka na 12 td, na wyniki badań na USG ...a najbardziej w tych ostatnich tygodniach po prostu na poród
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Twin współczuję, ale 3 tyg szybko zlecą.
Haniu szybko zleciały te 12 tygodnii. Ja się wkurzam bo mi się @ rozregulował |
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz np. czekam na weekend ,bo maz zostaje z mloda i zapasem mleka a ja ide z kolezankami na wino
...i jest ![]() Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka. Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-08-18 o 11:54 |
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie się nie obejrzę, temat dzieciowy zdominował świat
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze w temacie ciążowym. Dziewczyny boli mnie gardło (mąż mnie chyba jednak zaraził przeziębieniem
) mogę coś do ssania zażywać, do płukania czy cokolwiek??
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do czekania w ciąży to masz rację. Ciągle się do czegoś odlicza czas ![]() Cytat:
Madzia, po odstawieniu tabletek to normalne, że okres się rozregulowuje. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Do płukania: woda z solą, woda z wodą utlenioną a do psiukania gardła tantuum verde.
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
zew natury ludzi dopada wczesniej czy pozniej
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Bardzo śmieszne. Oczywiście zasłabłam i nie umiałam wstać z krzesła przez 10min.Potem zaprowadziła mnie na korytarz i otworzyła okno 

) mogę coś do ssania zażywać, do płukania czy cokolwiek??