|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Twin wiem, ale za bardzo się przyzywczaiłam do wygody i się wkurzam. Mój @ miał być we wtorek i czekam....
Haniu dokładnie, tamtum verde możesz. |
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
To lecę do apteki. Cytat:
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu nie, nie
Dziś mąż mnie zmusił abym test zrobiła (nawet mi go kupił) i wyszedł wynik negatywny. Czekam na @
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
to by plaga jakas byla
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
![]() w was tez tak goraco ? kurcze jestem uziemiona,mloda mi sie w wozku ugotuje na dworze,wiec spi na tarasie w cieniu,a ja sie nudze...
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko chętnie bym się ponudziła.
Jakiś czas temu młodemu dolne zęby szły, masakra. A teraz mu rosną 4 na raz, nie muszę mówić co się dzieje... Uciekam na spacer może w wózku zaśnie, czekam na TZa jak na zbawienie.
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mlodej minely kolki i jest fajnie,ale wiem,ze jeszcze wiele atrakcji przede mną
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ad. sprzętu to u nas nic się nie zepsuło od zakupu (odpukać), a sprzęty mamy niektóre po 5 lat już ![]() Cytat:
Mój mały nadal chyba nie ułożony główką w dół (przynajmniej tak było przy poprzedniej wizycie a nie ruszał się aż tak bardzo żebym poczuła jakieś ewolucje w brzuchu Idę w ten weekend do gina to się dowiem. Też nie czuję się najlepiej. Mały uciska mi strasznie dół brzucha i ledwo się toczę. Nie jestem w stanie już usiedzieć normalnie tylko ze stosem poduszek pod plecami A w ogóle to nic tylko bym spała ![]() Właśnie byłam w Lidlu i ten spacer dał mi nieźle popalić. Butter niestety nie znalazłam tych kropelek czekoladowych, ale kupiłam polewę - chyba ta o której wspominałaś, taka tabliczka, nowość?
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie....
![]() Zuza, u mnie też nie było kropelek czekoladowych w Lidlu ostatnio...mam nadzieję, że ich nie wycofali. Tak, ta polewa taka w tabliczce, takie zółto-kremowe opakowanie ze 'starodawnym' rysunkiem ;0 Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-08-18 o 13:25 |
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Butter obiecałaś wczoraj przepis na swoje muffinki marchwiowe
![]() Napisz
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, sorki. Wczoraj późno wróciłam do domu i wyleciało mi z głowy....
Wpiszę, na pewno wpiszę ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Haniu, już
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero w weekend dam radę
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też upał
Moje wszystkie sprzęty mają dopiero po roku tak więc się nie wypowiadam jak na razie. |
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
żebyś wytrzymałaMy niedawno wymieniliśmy telewizor W sklepie namawiali na przedłuzenie gwarancji, ale w końcu nie skusiliśmy się ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Dziewczyny pamiętacie jak schować ten suwaczek pod jednym wyrazem? (np ślub) Novo dzięki
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-08-18 o 21:59 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu,
[ URL = tutaj wstawiasz link bez spacji oczywiście ] tutaj, tak samo bez spacji, to słowo, które ma się pojawiać [ /URL ] Nigdzie nie może być żadnej spacji
|
|
|
|
#2540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo rozumiem że mielone migdały to nie to samo? Cytat:
Mam dość serdecznie, brzuch mi rozsadza, plecy bolą okrutnie... Chyba tylko przez moment czułam się w tej ciąży fajnie Ale to pewnie dlatego, że Bartek daje mi popalić, a w pierwszej ciąży to był błogi spokój
|
|
|
#2541 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc. Przeczytalam wszystko odkad mnie nie bylo, postanowilam zaryzykowac i pojechalam na moj urlop z zapaleniem pluc ale juz w fazie zdecydowanie będącej pod kontrolą. Wychodzi na to, ze mialam szczescie w nieszczesciu, bo 2gi antybiotyk podzialal, postawil mnie na nogi i w sumie jestem juz zdrowa. A nasluchalam sie od kolezanek, jak to ich znajome ladowaly w szpitalu z zapaleniem pluc i 3 mies na zwolnieniu...
Ale tak czy inaczej Barcelona jest cudowna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja zawsze patrze na wypelniajaca sie fiolke CHoc przyznam, ze z 40 st goraczki i zapaleniem pluc bylo mi troche slabiej przy pobieraniu krwi ![]() Za to mam inna schize: nie potrafie polykac duzych tabletek. Co moj TZ sie ze mna mial, jak dostalam antybiotyk (duuuzyy!!! mega tabletka jak dla mnie) to wole nie mowic... Wszystko dzielilam na 2, 3 lub 4 czesci!!! A i tak mnie tak zabokowalo psychicznie, ze balam sie tego lykac Cytat:
|
||||
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko żartujesz?? A mnie tak właśnie przez ostatnie miesiące tak starsznie pod kolanami (z drugiej strony) bolało, jakby w żyłach. Ciekawe co jeszcze on powodował.
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Tylko te w Lidlu są bardzo drobiutko zmielone, więc robią jakby za mąkę ![]() Możesz nawet wziąć całe migdały i wrzucić je do blenderka, zmielić ![]() Ale dooobrzeeee, że już piątek |
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiedziałam o tym Yasmin ![]() I mam tak samo z tabletkami!!!
|
||
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
czarna.noc, super, że choroba nie przeszkodziła w podróży i że udał się wyjazd do Barcelony!
ja po ostatnich przejściach postanowiłam trochę bardziej na siebie uważać - bieganie z lekko bolącą stopą nie opłaciło się (w przyszłym tyg też nie dam rady biegać - pójście na masaż po mocno zakrapianej nocy nie opłaciło się wczoraj nie miałam siły z wami pisać, ale dzisiaj już wracam do żywych |
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przyjeżdża dziś do mnie przyjaciółka na weekend. Nie mam absolutnie ostatnio weny na gotowanie. Podrzućcie coś szybkiego, co bym mogła dziś zrobić bez mięsa. Planuję posiedzenie przy winie, kupię jakieś sery, może jakąś sałatkę zrobię, bo to zawsze szybko, ale ona zostanie na 4 dni, nie będziemy jadły tego samego ciągle...
Ostatnio do niczego nie mam weny, prasowanie się piętrzy, tż sprząta mieszkanie, obiadu nie było chyba od zeszłego tygodnia. masakra jakaś |
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy takie zakąski? Sprecyzuj
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z przekąsek polecam tartletki np. z porami duszonymi, z pomidorami, oliwkami itp. Mogą być na kupnym cieście francuskim, albo na kółkach wyciętych z chleba tostowego - żeby znacznie przyspieszyć akcję albo np. z grzybkami z odrobiną śmietany ![]() Muffinki możesz zrobić w ramach przekąsek, z pomidorami i fetą, z pieczarkami i zółtym serem. Ja też ostatnio robiłam coś fajnego. Kupiłam bagietke, wydrążyłam ją całkiem... podmażyłam pieczarki, dodałam starty zółty ser do jeszcze ciepłych pieczarek i odrobinę jogurtu naturalnego. Tym wszystkim wypchałam bagietkę, zawinęłam w folię i do lodówki na trochę. Po jakimś czasie ser się zetnie i można kroić w kromeczki...do tego możesz np. zrobić barszczyk.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Uciekam na spacer może w wózku zaśnie, czekam na TZa jak na zbawienie.

Mój mały nadal chyba nie ułożony główką w dół (przynajmniej tak było przy poprzedniej wizycie a nie ruszał się aż tak bardzo żebym poczuła jakieś ewolucje w brzuchu 

żebyś wytrzymała