|
|
#1321 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXII
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28826372]No wiem, śmieszny ludź z mnie
![]() ![]() [/QUOTE]Tak?Nie zauważyłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Ves - to Gaspard Uliel, w moim ulubionym, portkowym wydaniu
![]() Zdradź ile ćwiczysz i co ![]() Kurde, ja bym mogła sobie dalej wchodzić w moje 42 byleby faudę zlikwidować. Mam takiego nerwa i powera jednocześnie, że zamierzam ją w końcu unicestwić! ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1323 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1325 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1326 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ramion ma za dużo ![]() 3. potem go przelecę, dzięki Umknął mi cfaniak ![]() Cytat:
Wow, bardzo Ci pasuje! Cytat:
U mnie to samo, kupiłam swego czasu 4 flachy to dwie przyszły na zły adres chociaż twardo wypełniałam formularze. Te ludzie fogle nie czytajo. |
|||
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie mam weny to po południu sobie poskaczę, albo pokręcę zadkiem, do metalowej muzy
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masaż lodem ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28826785]więcej się do mnie nie odezwiesz? [/QUOTE]chciałbyś oczywiście,że będę się odzywać, ale będę słośliwa i zua ![]() Cytat:
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1331 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28826785]
Nie próbuj mnie pocieszać [/QUOTE]To wcale nie miało być pocieszenie
|
|
|
#1332 |
|
Konto usunięte
|
Znam takie zołzy, że nawet jakbyś się mocno postarała to nie dałabyć rady nawet się zbliżyć do ich poziomu
![]() Ale jak kcesz to próbujcie towarzyszko ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- ![]() Ale ta Winteria jest suoślifa
|
|
|
|
#1333 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Bo ja mimo szczerych chęci nie mogę się przekonać do tej muzyki. Doom czy power to jeszcze. A na starość fogle wolę wolniej i smętniej. |
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabb pooswajała mnie nawet z niektórymi kapelami czy kawałkami![]() Natomiast w domu zawsze fantastycznie wywija mi się do kawałka DM - "Personal Jesus"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-08-18 o 12:38 |
|
|
|
|
#1335 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To se pospałam.
|
|
|
|
|
#1336 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wow! Eleganckie retro Cytat:
Mnie kiedyś zbudził SMS ok. szóstej rano, bo sprzedająca pytała, czy wysyłać na adres z Allegro, czy na adres z przelewu. Szczegół, że w mejlu potwierdzającym zakup informowałam, że wysyłka na adres z Allegro
|
|||
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
olej śliwkowy + Q10 (1%)
mieszasz na łapce z hiauronowym i na przykład z ekstraktem z guarany rozpuszczonym w hydrolacie (ale to nie jest konieczne) Bardzo ładnie poprawia toto stan skóry [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28827316]Znam takie zołzy, że nawet jakbyś się mocno postarała to nie dałabyć rady nawet się zbliżyć do ich poziomu ![]() Ale jak kcesz to próbujcie towarzyszko [/QUOTE]nie będę próbować, bo się nie popiszę niestety nie mam charakteru zołzy A liczne obserwacje dowodzą, że panowie to lubią
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
Red wystawiłem komentarz za Gucia
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Smęcić nie będę, ale jest mi dziś żle i smutno. I nawet nie wiem co jest tego powodem.
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - dzięki
A tę guaranę to ot tak do hydrolatu wsypuję i mieszam?
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Naiat
![]() Mam tak często... Przechodzi. |
|
|
|
#1342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zawsze musi być tak że się klei durnia i opowiada głupoty...i wszyscy się cieszą ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- no właśnie , i przeszło na naiat btw niektorzy mają nick pisany małą literą i zawsze mam problem , gdy się zwracam bezpośrednio czy pisać jak jest czy pisać byczą literą
|
|
#1343 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Przecież on jest tak samo dobry jak ona i ma takie same zasady, poglądy i zdanie i to ja nim steruję ![]() i zmieniam w niedobrego człowieka, bo ja jestem zło wcielone ![]() Cytat:
![]() ad2. ok. Cytat:
o tak, masz rację, walnij focha i poszukaj lepszego Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale gratuluję zacięcia ![]() dzień dobry a ja w ramach odchudzania, zaraz biorę pieska i idziemy do sklepu
|
|
|
#1344 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wpadam na sekundę bo nie mam czasu, ale chciałam napisać że:
Cytat:
Cytat:
a możesz coś o wokalu powiedzieć? też rozmazany i brzmiący z dupy czy czysty? niski, wysoki, itp.?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1345 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A teraz idę zrobić sobie kolejną kawę ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- O tak,wrażenia są
|
|
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie ograniczam się do BM ![]() Cytat:
można dodać do balsamu do ciała, ale ten ekstrakt najlepiej rozpuszcza się w wodzie. I jest brązowy, więc troszku może brudzić. Ale za to jest skuteczny.
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
leżą otwarte czekuladki a mnie się nie chce ich jeść
jestem dzifna---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() no nie, samo przechodzi
|
|
#1349 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Domyślam się
Ale mnie wkurzył trochę głupim tekstem
|
|
|
#1350 | |
|
Nindżopesz
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28827801]Red wystawiłem komentarz za Gucia
Właśnie czytałam Cytat:
2. foch ![]() 3. mnie z doomu kręci właściwie tylko MDB. I to te fragmenty, kiedy gościu nie zawodzi. A tak właściwie czego słuchasz najchętniej? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

[/QUOTE]

Ja np mam za duże 38 z Orsay,a w 42 z Pull@Bear ledwo wlazłam 

,