![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z iloma ludźmi...
Cytat:
![]() ![]() Moje rady... 1. Zajmij się sobą. 2. Lecz kompleksy. 3. Moje ciało = moja sprawa. Nikt za mnie nie umrze. ![]() 4. Nie wierzę, że kobieta to pisze... Czy płeć piękna nie ma prawa do przyjemności? Co jeśli np, ktoś nikogo nie kocha, nie chce związku a potrzebuje odrobiny przyjemności? Nie robi tym nikomu krzywdy przecież... 5. Nie ty będziesz określała, co jest "puszczaniem" się a co nie. Edytowane przez Perfekcj0nistka Czas edycji: 2011-08-18 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
czy już miota tobą jak szatan?
![]() ---------- Dopisano o 03:21 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ---------- nie podniosę statystyk bo ogień piekielny spali mi ręce nim skończę pisać, a poza tym nie wiem gdzie jest znaczek nieskończoności na klawiaturze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Kocham ten wątek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ja też ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
ja mam ostatnio takie przemyślenia... życie jest kurde jedno, kiedyś umrzemy i co dla jakichś głupich morałów mam sobie odbierać przeżycie jak największej ilości za✂✂✂.istych chwil? jestem z TŻ- nie zdradzam wiadomo, ale jak nie byłam... nosz kurde :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. też ok. 15 3. troche mniej niż 15 ![]() 4. 3 5. 5 hyhy... ![]() Btw. landrynka11 POZDRO ![]()
Edytowane przez martynusia222 Czas edycji: 2011-08-18 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
1. ...całowałaś się? 5
2. ...odważniej dotykałaś? 4 3. ...uprawiałaś petting? 2 4. ...uprawiałaś seks oralny? 2 5. ...uprawiałaś normalny seks? 3 Landryna, ale tak jak Ty trzymasz swoje ciało na uwięzi dla tego jedynego, tak inne korzystają z życia, licz się ze słowami bo że ktoś uprawiał seks z kilkoma partnerami to nie znaczy że się puszczał ![]() ![]() Ps. A ty z tych co bronią krzyża na krakowskim?
![]() |
#161 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale jednocześnie ten szacunek nie jest gwarancją trwałości związku. Bywa, że związki się po prostu rozpadają, bo np. kobieta i mężczyzna chcą czegoś innego od życia, związku itd.
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że tak. Ale nie każdy od razu szuka związku na poważnie i na stałe. Wykorzystują zarówno kobiety jak i faceci, ale nie każdy został wykorzystany- niektórym mogło się po prostu nie udać i tyle. To jasne jak słońce. Ja związków poważnych miałam na ten przykład 2,5 (to pół to jest bo do tej pory się waham czy to poważne było czy nie) a reszta to ot spotykanie się/randkowanie itp. Tyle, że ja nie uważam, że tylko w poważnych związkach powinno się seks uprawiać. Idę do łózka jak mi się ktoś podoba i ja tej osobie też- niezależnie czy znam kogoś 2 tygodnie czy dwa lata. A zdarzyła mi się i jednonocna przygoda z niemal nieznajomym i kilkunocna przygoda z kumplem, którego znałam niemal 4 lata ![]() szacunek do instytucji małżeństwa znika gdy się okazuje, że osoby są niedopasowane do siebie, albo po latach odkrywają, że się tak zmienili, że nie pasują już do siebie. szacunek do małżeństwa nie gwarantuje niczego- gwarancją czegokolwiek jest tylko charakter i poglądy partnera |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 23 lata, z pierwszym facetem byłam 13 miesięcy, z drugim 1,5 roku, z trzecim to był przyjemny epizod, z narzeczonym już ponad dwa lata. Da się.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dlaczego? ![]() a jak była z jednym od 15 do 20 roku życia a potem od 20 do do 25 z innym? ![]() ![]() ja mam 25 a zaliczyłam pocałunki z "tylko" z 4-ma panami ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Shirleyyy zgadzam się z Tobą.Oczywiście są i takie kobiety
![]() Ale są tez takie które muszą pocałowac wiele żab zanim spotkaja ksiecia ![]() Myslalam o swoich statystykach i nijak sie w waszych nie mieszcze.Chociaz nie uwazam sie za jakas "rozpustnice". Cos nam LANDRYNA zamikla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego nie? Przecież mogła poznać pierwszego chłopaka nie wiem, na studiach, no ludzie bez przesady..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
wizażowy robalek
|
1. ...całowałaś się? 7
2. ...odważniej dotykałaś? 2 3. ...uprawiałaś petting? 0 4. ...uprawiałaś seks oralny? 0 5. ...uprawiałaś normalny seks? 0 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
1. 5?
2. 3 3. 3 4. 2 5. 2 Wolałabym, żeby te liczby były mniejsze i należały do tego jedynego, ale cóż :/ niestety - śliwki robaczywki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
tak sobie czytam i czytam, podoba mi się ten wątek, nawet bardzo. Pewnie jestem sporo starsza od Was drogie Wizażystki, w każdym razie swoje wiem i z wieloma wypowiedziami się zgadzam, np. że nie wszystko mamy dane na własność i na zawsze i nie tylko(w zasadzie ze wszystkimi oprócz landrynki
![]() ![]() a teraz do rzeczy: 1.już nie pamiętam, duuużo 2.4-5 osób ![]() 3.5 4.6 5.8 i najgorsze(wg,P.landrynki: p ![]() ![]()
(...) Tak lubię być kobietą i widzieć w Twoich oczach to wszystko czego pragnę by się kobietą poczuć. ![]() Edytowane przez Gosiaczek z Czas edycji: 2011-08-18 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
1 8
2 5 3 3 4 3 5 3 wiek 22 lata. nigdy nie sadzilam ze to jakeis super wielkie doswiadczenie a tu prosze landrynka mnie oświeciła. pójdę do piekła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
1. 8
2. 1 3. 1 4. 1 5. 1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze skąd pogląd ,że dla pierwszego lepszego czy bez uczucia ? Po drugie i wazniejsze , dlaczego uważasz ,że uprawianie seksu to robienie ze swojego ciała zabawki dla faceta ![]() Seks daje radośc i przyjemnosc nie tylko facetowi ale również kobiecie - nie wiedziałaś o tym ? Seks , to nie tylko dawanie, to również branie. Mało , kobiety potrafią czerpac z niego więcej przyjemności niż mężczyźni , i chociaż to potrzeby seksualne mezczyzn są zazwyczaj wieksze i nie potrafią "wyłączyc " swojej seksualności w przeciwieństwie do kobiet, to im generalnie wystarczy 5 minut ![]() Nam raczej nie. Owszem ,kobieta związana emocjonalnie z mezczyzną czerpie z seksu więcej satysfakcji i doznań niż bez uczucia , bo nie ograniczają się one do sfery czysto fizycznej, ale kazdy ma prawo wyboru. O moralności nie świadczy ilośc partnerów czy związków ale ich charakter, motywy, wzajemne relacje. Jezeli nie wiedząc nic o kobietach i ich doświadczeniach , nazywasz je puszczalskimi dlatego , że miały kilku partnerow w zyciu , to jak nazwiesz współczesne małolaty pieprzące się z byle kim w krzakach po dyskotece czy w knajpianym kiblu ? Jezeli jesteś nastolatką wierzącą w jedną jedyną miłosc na całe zycie , to muszę cię rozczarowa, życie jest trudne, miłosc niejedno ma imię, a czasami mija. nawet ta najpiękniejsza i wydawałoby się nie do pokonania. I nie jest to powód aby umartwi się na całe zycie. Bo mamy je tylko jedno. Ankieta w pierwszym poście jest dla mnie idiotyczna ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- jedynym kluczem do szczęścia jest wewnętrzna umiejętnośc bycia szczesliwym , szczęscie jest w nas, nie na zewnatrz
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
U mnie kolejno
5 2 1 1 1 Landrynka wydaje się taka jak to się w moich stronach mówi święto***liwa ale podforum Seks widzę czyta bardzo chętnie ![]() ![]() Imo to raczej boli ją to że te ekhem puszczalskie mają udane życie a na nią nikt nie zwraca uwagi. No cóż, jeśli ma się niejako przymusowy celibat to i różne teorie można sobie do tego stworzyć żeby ukryć swoją "ciamajdowatość" w sprawach damsko-męskich.
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2011-08-18 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
zuy mod
|
1. hmmm... chyba 10.
2. 7 (w tym 2 kobiety) 3. 7 (j/w) 4. 5 5. 2 A co do puszczania się na prawo i lewo - jestem w szoku, że ktoś ma takie zdanie po przeczytaniu kilku cyferek. ![]() No proszę Was, co złego jest w tym, że kobieta cieszy się swoim ciałem? Czy to od razu oznacza, że oddaje się byle komu? Będąc kobietą z większym doświadczeniem byłoby mi po prostu przykro, bo przecież mogło mi z kilkoma (?) facetami nie wyjść, czy to od razu źle o mnie świadczy? Trochę refleksji ![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Demi93, pewnie masz rację, najgorsze jest to ze pewnie je bzyka,masakra,muszę z nim poważnie porozmawiać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- a niby dlaczego ma źle świadczyć,że nie wyszło z paroma?Ja mam 8 na"koncie" a tak na super serio nie tworzyłam związków ze wszystkimi ośmioma i wcale nie jest mi z tym źle.Pewnie się usmażę w piekle ale ok, nie przejmuję się tym w niebie musi być nudno dla takich jak my
(...) Tak lubię być kobietą i widzieć w Twoich oczach to wszystko czego pragnę by się kobietą poczuć. ![]() Edytowane przez Gosiaczek z Czas edycji: 2011-08-18 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A tak BTW. co za słodziaka masz w avie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.