Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 12:17   #2401
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

hejka
ja juz posprzatalam w mieszkanku, zrobilam obiadek i czekam po popoludniu przyjezdza moja corcia z moim tatusiem
bylam dzisiaj w tym lidlu ale ja to jakos nie moge sie przekonac by kupowac, wali mi na leb, sama nie wiem, boje sie, moze przez to ze sama stracilam poprzednia ciaze w 32 tygodniu , fajne te rzeczy ale znowu albo typowo chlopiece albo dziewczece, kocyki byly fajne, ale mi sie podobaly najbardziej te dla dziewczynek, jak poznam plec to moze zaczne szalec, moze mi sie cos poprzestawia :/
ja chce znac plec, a moj TZ nie, ciekawe i tak sie wyda, jak bedziemy ciuszki kupowac
u mnie w pracy babka przez trzech ginekologow miala potwierdzone ze dziewczynka a urodzila chlopaka a Ci ginekolodzy raczej sie przykladali by ja dokladnie zbadac bo to koledzy jej ojca, ktory jest wlasnie tez ginekologiem, wiec mysle ze byli przekonani faktycznie skoro jej tak mowili

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 12:22   #2402
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

dziewczyny a co myślicie o tym wózku firmy TAKO??
http://allegro.pl/tako-jumper-x-3w1-...754159671.html

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 12:36   #2403
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie!!!

Nawet nie jestem w stanie Was nadrobić <a troszkę mnie nie było>. Od kilku dni czuje moją dzidzie w brzuszku Teraz juz wiem na 100% jestem w ciąży 8 września poznam płeć . Ja również już jestem po pierwszych zakupach dla maleństwa. Powiedzcie mi proszę jaki rozmiar ciuszków kupujecie??? I czy stosujecie maść do pielęgnacji brodawek. Ja kupiłam ale na te moje wrażliwe i bolesne piersi ale nie wiem czy aby nie szybko???:rolle yes: Proszę o odp. i miłego dzionka Wam życze kochane.
Ja nic nie mam na piersi ale jadę dzisiaj na zakupy i chcę sobie kupić.
a ciuszki... ja CI nie pomogę bo sama mam z tym nie mały problem

właśnie dzisiaj mnie naszło i robię z tego co mam komplety żeby zobaczyć jak to wygląda.
trochę mam na 56 i resztę na 62, 68 parę rzeczy na 50 - ale to lumpeksowe i takie co mama kupiła (dosłownie kilka).

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Lasagne na obiad (zachcianka Męża) i wspomniane 0,5 l wody

Patrzyłam na te dziecięce rzeczy, ale akurat był tłok przy nich i nie chciałam się pchać
Zresztą wszystko niebieskie albo różowe
heh, no dobra, wody nie musisz pokazywać no niestety tak samo w tchibo jak są to też różowe albo niebieskie

jedyne co było nie różowo/niebieskie to kombinezon żółty -> na stronie widziałam

my jedziemy wieczorem

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Jeszcze pytanie z serii ciuchowych.
Mam 4 tego typu pajace http://allegro.pl/nursery-t-pajac-we...763884783.html
one wydają się bardzo ciepłe i trzy z nich są z długim. To pod takie pajace wystarczy body bez rękawków albo z krótkim i spać??
Stary 2011-08-18, 12:39   #2404
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Ja nic nie mam na piersi ale jadę dzisiaj na zakupy i chcę sobie kupić.
a ciuszki... ja CI nie pomogę bo sama mam z tym nie mały problem

właśnie dzisiaj mnie naszło i robię z tego co mam komplety żeby zobaczyć jak to wygląda.
trochę mam na 56 i resztę na 62, 68 parę rzeczy na 50 - ale to lumpeksowe i takie co mama kupiła (dosłownie kilka).

heh, no dobra, wody nie musisz pokazywać no niestety tak samo w tchibo jak są to też różowe albo niebieskie

jedyne co było nie różowo/niebieskie to kombinezon żółty -> na stronie widziałam

my jedziemy wieczorem

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

one wydają się bardzo ciepłe i trzy z nich są z długim. To pod takie pajace wystarczy body bez rękawków albo z krótkim i spać??

Wg mnie wystarczy body z krótkim rękawkiem. Nie przegrzewać!!!! Do spania moim zdaniem najlepsze są bawełniane. Ale to tylko moje zdanie.
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 12:53   #2405
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Wg mnie wystarczy body z krótkim rękawkiem. Nie przegrzewać!!!! Do spania moim zdaniem najlepsze są bawełniane. Ale to tylko moje zdanie.
no tak mi się wydaje że pod takie grube to wystarczy body i będzie ok

no to jestem na tą chwilę w domu i wiem o co chodzi z obieraniem
Stary 2011-08-18, 12:57   #2406
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Ja mam dalej problem z rozmiarem ciuszków. Na pajacykach zazwyczaj jest rozmiar od 0-3 miesięcy tu jest ok... gorzej z tymi 52, 56 itp.
Ahh i ja chyba rezygnuje z kaftaników, pamiętam , że przy córce miałam z tym problem. Wole body pajacyki itp. Praktyczniejsze.
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 12:59   #2407
kasiahexe
Zadomowienie

Dzien doberek kochane
ale szalejecie dzisiaj hihi

nie wiew co której napisac hihi
u nas jest zimno i leje deszcz tragedia :/
do tego w pracy dalej mnie wszystko doprowadza do szału :/
najbradziej to klienci juz dzisiaj powiedziłam tz ze wiecje nie odbieram zadnego tel bo mnie juz szlak trafia z tymi angielskimi debilami :/
dzwonia dwa dni przed zeby zabookowac w sieroniu na weekend i jeszcze sie dziwia ze nie mamy miejsca i co oni teraz zrobia :/ biedni :/trzeba było myslec wczesniej debilizm :/ ja to jeszcze troche to im wygrane co mysle dlatego od dzisiaj nie odbieram telefonow hihi

miłego dzionka wszystkim zycze

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 13:07   #2408
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Ja mam dalej problem z rozmiarem ciuszków. Na pajacykach zazwyczaj jest rozmiar od 0-3 miesięcy tu jest ok... gorzej z tymi 52, 56 itp.
Ahh i ja chyba rezygnuje z kaftaników, pamiętam , że przy córce miałam z tym problem. Wole body pajacyki itp. Praktyczniejsze.
no ja nie wiem, i to co kupowałam to tak na pałę, mama też na pałę i teraz zastanawiam się co z tym zrobić

na poprzedniej stronie wypisałam co mam na 56 a co na 62...

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Dzien doberek kochane
ale szalejecie dzisiaj hihi

nie wiew co której napisac hihi
u nas jest zimno i leje deszcz tragedia :/
do tego w pracy dalej mnie wszystko doprowadza do szału :/
najbradziej to klienci juz dzisiaj powiedziłam tz ze wiecje nie odbieram zadnego tel bo mnie juz szlak trafia z tymi angielskimi debilami :/
dzwonia dwa dni przed zeby zabookowac w sieroniu na weekend i jeszcze sie dziwia ze nie mamy miejsca i co oni teraz zrobia :/ biedni :/trzeba było myslec wczesniej debilizm :/ ja to jeszcze troche to im wygrane co mysle dlatego od dzisiaj nie odbieram telefonow hihi

miłego dzionka wszystkim zycze
niezła jesteś. Mam nadzieję że złości nie wyładowujesz w domu na tż
Stary 2011-08-18, 13:08   #2409
MMONIKA9
Wtajemniczenie

cześc dziewczyny ja już po wizycie i cała szczęsliwa synek zdrowo rośnie i się rozwija jeszcze 3 tyg temu miał zaledwie 169g a dziś już 575g duży chłopak nam rośnie przytyłam zaledwie 700g z czego synek więcej przybrał niż mama co mnie nawet bardzo cieszy
dziewczyny nie kupujcie za dużo ciuzków w rozmiarze 56 bo w większośc albo dzidzia nie wejdzie albo po tyg juz będzie za małe takie maleństwa szybko wyrastają z tych małych rozmiarów tych 56 najlepiej jest wziąśc po 2 góra 3 szt a reszte już 62 bo do tego rozmiaru szybciutko wam dzidzia dorośnie

http://www.bebiko.pl/ tu macie po prawej stronie na górze zamów dzienną porcje mleka szukam jeszcze z bebilonu bo nie pamiętam czy do nich wysyłałam meila osobno czy sie rejestrowałam bo mnóstwo wysłałam ostatnimi czasy ankiet i meili
Stary 2011-08-18, 13:09   #2410
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam kupuję w rozmiarze 62, wolę za duże, niż za małe hihihi ale ze dwa body kupię jakieś małe- 58 i mniejszych nie ma mowy, bo nie wiadomo jakie długie dziecko się urodzi
Cytat:
Dziewczyny, wiecie co się dzieje z Sandrą??
nie wiem, ale już piszę jej smsa

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 13:11   #2411
MMONIKA9
Wtajemniczenie

inutil co do rozm.50 bo pisałas ze masz wątpie byś je wykorzystała te wymiary to są dla wcześniaków lub bliźniaków bo one się rodzą mniejsze a normalny noworodek to ma ok 54-55-56cm wiec te 56 na początek będa ok chyba że dzidzia się urodzi troche większa to będzie problem tak jak moja bratowa nakupiła 56 sporo i troche 62 i mała ledwo w 62 wchodziła taka wielka się urodziła
Stary 2011-08-18, 13:12   #2412
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

MMONIKA9 super ze Michaś rośnie zaraz zobaczę to Bebiko

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
nie wiem, ale już piszę jej smsa
to daj znać jak będziesz coś wiedziała
Stary 2011-08-18, 13:15   #2413
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Cześć Mamusie!!!

Nawet nie jestem w stanie Was nadrobić <a troszkę mnie nie było>. Od kilku dni czuje moją dzidzie w brzuszku Teraz juz wiem na 100% jestem w ciąży 8 września poznam płeć . Ja również już jestem po pierwszych zakupach dla maleństwa. Powiedzcie mi proszę jaki rozmiar ciuszków kupujecie??? I czy stosujecie maść do pielęgnacji brodawek. Ja kupiłam ale na te moje wrażliwe i bolesne piersi ale nie wiem czy aby nie szybko???:rolle yes: Proszę o odp. i miłego dzionka Wam życze kochane.
My tu mamy inną rozmiarówkę niż w Pl "EARLY BABY","NEW BABY", "O-3", 3-6" itd. więc nie bardzo pomogę. Ja w każdym badź razie będe kupować już te większe od 0-3 i takie też od siostry dostanę bo jak dziecko mi sie urodzi ponad 4 kilo(jak wszystkie dzieci mojej siostry) to pieniądze wyrzucone w błoto, a jak faktycznie maluszka urodzę to na miesiąc aż urośnie troszkę, coś dokupię no i przecież rękawki można podwinąć, tak myślę przynajmniej

Co do kremu na brodawki to ja właśnie od wczoraj stosuję (strasznie pieką)bo w końcu od siostry przywiozłam, już dużo opinii słyszałam że można wcześniej stosować.
Cytat:
Ja tak właśnie będę robić. Bodziak krótki rękaw i pajacyk cieplejszy.

Aaaa..... i pytanie do mamuś które już mają pociechy co myślicie o tym śpiworku, bo moja siostra miała jeden i właśnie dokupiła drugi bo mówi że na noc świetna sprawa. Ona nie używa rożków ani becików bo nie lubi a ten śpiworek to mówi że rewelacja.
Daję zdjęcie z lidla ale to tylko przykład klik

Idę poprasować w końcu.....
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 13:16   #2414
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
to daj znać jak będziesz coś wiedziała
ok, nie ma sprawy. Czekam na odzew ...

Stary 2011-08-18, 13:21   #2415
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość

Ja tak właśnie będę robić. Bodziak krótki rękaw i pajacyk cieplejszy.

Aaaa..... i pytanie do mamuś które już mają pociechy co myślicie o tym śpiworku, bo moja siostra miała jeden i właśnie dokupiła drugi bo mówi że na noc świetna sprawa. Ona nie używa rożków ani becików bo nie lubi a ten śpiworek to mówi że rewelacja.
Daję zdjęcie z lidla ale to tylko przykład klik

Idę poprasować w końcu.....
Właśnie nam kuzynka mówiła że lepiej niż rożek taki śpiwór jest Powiedziała że około 3 trzeba mieć, ja mam już jeden - udało mi się kupić w 5-10-15 za 25 zł i chyba kupię drugi dzisiaj w Lidlu jak będą fajne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 13:28   #2416
*Agatek*
Zakorzenienie

inutil bardzo fajny ten kaftan bezpieczeństwa chyba dziś pojadę i kupię ale jaki rozmiarek? 70 na początek? chyba kupię dwa jeden 70 i jeden na 90

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-08-18 o 13:29
Stary 2011-08-18, 13:31   #2417
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
inutil bardzo fajny ten kaftan bezpieczeństwa chyba dziś pojadę i kupię ale jaki rozmiarek? 70 na początek? chyba kupię dwa jeden 70 i jeden na 90
ja mam jeden na 62 (tylko takie były) więc kupię większy w lidlu

te co mam to taki: tylko niebieski i z inną aplikacją http://2.bp.blogspot.com/-2jBAvxJ7ej...0/P1010141.JPG

jakby co to w bydgoszczy na glinkach w 5-10-15 są jeszcze i różowe i niebieskie

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-08-18 o 13:36
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 13:32   #2418
anankee
Rozeznanie

inutil jak rano ubierzesz dziecko tak cały dzień może w tym być, chyba że się uleje to trzeba przebrać, bo śmierdzi. Na noc zakładasz śpiochy, piżamkę, a rano ciuchy na dzień

śpiworek świetna sprawa, zwłaszcza dla małych dzieci, które lubią być opatulone. Później to już nie przejdzie bo dziecku przeszkadza w zmianie pozycji.

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 13:34   #2419
kasikzaki
Zadomowienie

No i nie poszłam prasować.....wyciągnęłam drugie pranie z pralki i znowu na kompa usiadłam.......
Cytat:
Ja też kaftaników nie chce, mam już dwa pluszowe(te kolorowe co dostałam wczoraj) ale nic nie kupię bo też uważam że najlepsze pajace, bardzo wygodne(tak siostra mówi hihi)

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dziewczyny a co myślicie o tym wózku firmy TAKO??
http://allegro.pl/tako-jumper-x-3w1-...754159671.html
Ultra jak dla mnie niepraktyczny, już kiedyś pisałam ze ciężkiego nie chce ale w tym przypadku nie chodzi np. o wnoszenie po schodach, chodzi o to że nie ma przekładanej raczki, spacerówka ma 6kg i z dzieckiem śpiącym jak trzeba będzie przełożyć to ja dziękuję Ja już postanowiłam jak będę kupować to tylko z przekładaną rączką
Stary 2011-08-18, 13:44   #2420
MMONIKA9
Wtajemniczenie

większośc wózków jest bez przekładanej rąckzi i to jest właśnei ten minus ;( bo mi się też marzy z przekładaną rączką ale jak już jest to koszt 3tys to dziękuję bardzo nie wydam tyle na wózek widziałam ze są też przekładane w tych tańszych zaa to sa te badziewne wózki których ja nei mogę strawić tzn te co mają tą miekka gondole jeju nie mogę patrzeć na te wózki dla mnei to jest największy szajs jaki mógł ktoś wymyśleć i co jeszce mnie wkurza w tych wsyztskich nowych wózkach to brak tych zatrzasków na zewnątrz budki po bokach tak jak kiedyś wózki miały teraz są te zatrzaski w srodku w budce gdzie budke kilka razy się otworzy zamknie otworzy zamknie i to już się wyrabia ze mocniejszy wiatr zawieje i budka opada marzy mi sie taki wózek z tą starą budką tzn z tym starym zamknięciem ale tkaich już chyba nikt nie produkuje http://www.inglesina.pl/wozki/2 o takie coś mi chodzi te metalowe zatrzaski po bokach budki
Stary 2011-08-18, 13:56   #2421
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
inutil jak rano ubierzesz dziecko tak cały dzień może w tym być, chyba że się uleje to trzeba przebrać, bo śmierdzi. Na noc zakładasz śpiochy, piżamkę, a rano ciuchy na dzień

śpiworek świetna sprawa, zwłaszcza dla małych dzieci, które lubią być opatulone. Później to już nie przejdzie bo dziecku przeszkadza w zmianie pozycji.
a ja bym chciała taki śpiworek na noc zakładać, to co? Nie nadaje się? On tylko na dzień jest czy jak? żeby się nie wygrzebywał spod kocyka jak będzie wierzgał nóżkami... czy źle myślę? bo w dzień, to do dziecka się chodzi co jakiś czas sprawdzać, czy aby się nie odkryło, ale w nocy jak się przyśnie to nie bardzo

Stary 2011-08-18, 13:57   #2422
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
niezła jesteś. Mam nadzieję że złości nie wyładowujesz w domu na tż
czasami jak mnie denerwuje to sie wyladowuje hihi

Kasik mozesz wstawic jeszcze raz link do tego twojego wózka bo wlasnie dołozyłam do buzetu wózkowego 100 funciakow wiecej hihi i moze kupie sobie wlanie tamten tylko chodzi mi ten drozszy z podkładka do auta pod fotelik

Byla bym wdzieczna

LIVKA jest juz z nami
Stary 2011-08-18, 14:04   #2423
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
inutil co do rozm.50 bo pisałas ze masz wątpie byś je wykorzystała te wymiary to są dla wcześniaków lub bliźniaków bo one się rodzą mniejsze a normalny noworodek to ma ok 54-55-56cm wiec te 56 na początek będa ok chyba że dzidzia się urodzi troche większa to będzie problem tak jak moja bratowa nakupiła 56 sporo i troche 62 i mała ledwo w 62 wchodziła taka wielka się urodziła
ojj, nie strasz

mogę się pocieszać że u nas się raczej małe dzieci rodzą, ja, siostra, tż i jego siostra -> wszyscy mali byliśmy

poczekamy, zobaczymy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 14:25   #2424
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
większośc wózków jest bez przekładanej rąckzi i to jest właśnei ten minus ;( bo mi się też marzy z przekładaną rączką ale jak już jest to koszt 3tys to dziękuję bardzo nie wydam tyle na wózek widziałam ze są też przekładane w tych tańszych zaa to sa te badziewne wózki których ja nei mogę strawić tzn te co mają tą miekka gondole jeju nie mogę patrzeć na te wózki dla mnei to jest największy szajs jaki mógł ktoś wymyśleć i co jeszce mnie wkurza w tych wsyztskich nowych wózkach to brak tych zatrzasków na zewnątrz budki po bokach tak jak kiedyś wózki miały teraz są te zatrzaski w srodku w budce gdzie budke kilka razy się otworzy zamknie otworzy zamknie i to już się wyrabia ze mocniejszy wiatr zawieje i budka opada marzy mi sie taki wózek z tą starą budką tzn z tym starym zamknięciem ale tkaich już chyba nikt nie produkuje http://www.inglesina.pl/wozki/2 o takie coś mi chodzi te metalowe zatrzaski po bokach budki
Monia, ja nie uważam żeby wózek który sobie upatrzyłam jest szajsownyale pewności nie mam Nie kosztuje 3tysiaki a 1,5. i ma to wszystko co mi potrzebne
Cytat:
a ja bym chciała taki śpiworek na noc zakładać, to co? Nie nadaje się? On tylko na dzień jest czy jak? żeby się nie wygrzebywał spod kocyka jak będzie wierzgał nóżkami... czy źle myślę? bo w dzień, to do dziecka się chodzi co jakiś czas sprawdzać, czy aby się nie odkryło, ale w nocy jak się przyśnie to nie bardzo
Agatek ja planuję właśnie na noc, bardzo praktyczne, ale jak na dzień się sprawdzi to czemu nie.

Cytat:
c

Kasik mozesz wstawic jeszcze raz link do tego twojego wózka bo wlasnie dołozyłam do buzetu wózkowego 100 funciakow wiecej hihi i moze kupie sobie wlanie tamten tylko chodzi mi ten drozszy z podkładka do auta pod fotelik

Byla bym wdzieczna
Nie ma sprawy Ale chodzi Ci o ten z Coletto Matteo?? a nie z mathercare?

to jest z all ale tam nie widzę bazy klik
tylko nie wiem dlaczego piszą że siedzisko jest przekładane skoro jest to inaczej rozwiązane, tu jest filmik klik
i jeszcze jeden filmik, bardziej obrazowy klik

a to jakaś hurtownia chyba, cena już większa ale z bazą klik
Stary 2011-08-18, 14:28   #2425
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek ja planuję właśnie na noc, bardzo praktyczne, ale jak na dzień się sprawdzi to czemu nie.
uff no to dobrze

Sandra jeszcze mi nic nie odpisała... puściłam jej wenę, ale nic

Stary 2011-08-18, 14:35   #2426
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:

tylko nie wiem dlaczego piszą że siedzisko jest przekładane skoro jest to inaczej rozwiązane, tu jest filmik klik

własnie chodziło mi o ten drugi z baza hihi coraz bardziej mi sie podoba chociaz byłam nastawiona na 3 kołowca hihi

a z mothercare jest jakis taki podobny???

dziekuje bardzo**********: roza:

LIVKA jest juz z nami
Stary 2011-08-18, 14:43   #2427
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Monia, ja nie uważam żeby wózek który sobie upatrzyłam jest szajsownyale pewności nie mam Nie kosztuje 3tysiaki a 1,5. i ma to wszystko co mi potrzebne

no każdy kupuje taki jaki mu się podoba i nie chodzi mi o to że ten kto kupuje z tą mięką gondolą to kupił szajs tylko to jest moje zdanie na temat takich wózków mi się osobiści one nie podobają i ja je uważam za szajs dlatego nie patrze nawet na nie bo nawet jak by mi kttoś chciał dać taki za darmo to bym nie wzieła nieiwem to jest jedyna rzecz któr ami się tak strasznie nie podoba że nei moge na nie patrzeć każdy ma inny gust i np ja kupi ewózek ktory mi się będzie bardzo podobać a inne dziewczyny uznają ze jest okropny tak to już jest ale w żandym wypadku nie miałąm zamiaru nikogo urazić w razie czego przepraszam

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

a ty jaki masz w ogóle upatrzony?? z przekładaną rączką? i mięlką gondolą bo wiem że z tą miekką to kosztują 400-500zł a te droższe to juz normalną gondole sztywną mają
Stary 2011-08-18, 14:44   #2428
*Agatek*
Zakorzenienie

Mam wiadomość od Sandry1992

Napisała mi, że u niej wszystko ok, tylko ma problemy z netem i dodatkowo przygotowuje się do ślubu cywilnego Maluch rośnie i na ostatnim badaniu okazało się, że synek zamienił się na córcię

Stary 2011-08-18, 14:44   #2429
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
własnie chodziło mi o ten drugi z baza hihi coraz bardziej mi sie podoba chociaz byłam nastawiona na 3 kołowca hihi

a z mothercare jest jakis taki podobny???

dziekuje bardzo**********: roza:
Z mathercare to jest ten gorszy bo ma kubełkowa spacerówkę(2 w 1, dondola razem). Taki widziałam na żywo i te obrotowe rozwiązanie mi sie spodobało (a reszta odpada)a później w necie znalazłam właśnie ten z Colleto(on jest zrobiony jakby na wzór mathercare), one mają taki sam stelaż tylko że Colleto ma osobno gond i rozkł. spacerówkę, co mnie bardzo cieszy
Stary 2011-08-18, 14:48   #2430
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Mam wiadomość od Sandry1992

Napisała mi, że u niej wszystko ok, tylko ma problemy z netem i dodatkowo przygotowuje się do ślubu cywilnego Maluch rośnie i na ostatnim badaniu okazało się, że synek zamienił się na córcię
no to dobrze, że wszystko gra o kurde, coś mu po drodze odpadło

mam nadzieję, że mojemu nie odpadnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości