|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
hejka
![]() ja juz posprzatalam w mieszkanku, zrobilam obiadek i czekam po popoludniu przyjezdza moja corcia z moim tatusiem ![]() bylam dzisiaj w tym lidlu ale ja to jakos nie moge sie przekonac by kupowac, wali mi na leb, sama nie wiem, boje sie, moze przez to ze sama stracilam poprzednia ciaze w 32 tygodniu ![]() ja chce znac plec, a moj TZ nie, ciekawe i tak sie wyda, jak bedziemy ciuszki kupowac ![]() u mnie w pracy babka przez trzech ginekologow miala potwierdzone ze dziewczynka a urodzila chlopaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
dziewczyny a co myślicie o tym wózku firmy TAKO??
http://allegro.pl/tako-jumper-x-3w1-...754159671.html
#2403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ciuszki... ja CI nie pomogę bo sama mam z tym nie mały problem ![]() właśnie dzisiaj mnie naszło i robię z tego co mam komplety żeby zobaczyć jak to wygląda. trochę mam na 56 i resztę na 62, 68 ![]() Cytat:
![]() ![]() jedyne co było nie różowo/niebieskie to kombinezon żółty -> na stronie widziałam ![]() my jedziemy wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Jeszcze pytanie z serii ciuchowych. Mam 4 tego typu pajace http://allegro.pl/nursery-t-pajac-we...763884783.html one wydają się bardzo ciepłe i trzy z nich są z długim. To pod takie pajace wystarczy body bez rękawków albo z krótkim i spać?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie wystarczy body z krótkim rękawkiem. Nie przegrzewać!!!! Do spania moim zdaniem najlepsze są bawełniane. Ale to tylko moje zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to jestem na tą chwilę w domu i wiem o co chodzi z obieraniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Raczkowanie
|
Ja mam dalej problem z rozmiarem ciuszków. Na pajacykach zazwyczaj jest rozmiar od 0-3 miesięcy tu jest ok... gorzej z tymi 52, 56 itp.
Ahh i ja chyba rezygnuje z kaftaników, pamiętam , że przy córce miałam z tym problem. Wole body pajacyki itp. Praktyczniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zadomowienie
|
Dzien doberek kochane
![]() ale szalejecie dzisiaj hihi nie wiew co której napisac hihi u nas jest zimno i leje deszcz tragedia :/ do tego w pracy dalej mnie wszystko doprowadza do szału :/ najbradziej to klienci juz dzisiaj powiedziłam tz ze wiecje nie odbieram zadnego tel bo mnie juz szlak trafia z tymi angielskimi debilami :/ dzwonia dwa dni przed zeby zabookowac w sieroniu na weekend i jeszcze sie dziwia ze nie mamy miejsca i co oni teraz zrobia :/ biedni :/trzeba było myslec wczesniej debilizm :/ ja to jeszcze troche to im wygrane co mysle dlatego od dzisiaj nie odbieram telefonow hihi miłego dzionka wszystkim zycze ![]()
![]() |
#2408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na poprzedniej stronie wypisałam co mam na 56 a co na 62... Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Wtajemniczenie
|
cześc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny nie kupujcie za dużo ciuzków w rozmiarze 56 bo w większośc albo dzidzia nie wejdzie albo po tyg juz będzie za małe takie maleństwa szybko wyrastają z tych małych rozmiarów tych 56 najlepiej jest wziąśc po 2 góra 3 szt a reszte już 62 bo do tego rozmiaru szybciutko wam dzidzia dorośnie http://www.bebiko.pl/ tu macie po prawej stronie na górze zamów dzienną porcje mleka szukam jeszcze z bebilonu bo nie pamiętam czy do nich wysyłałam meila osobno czy sie rejestrowałam bo mnóstwo wysłałam ostatnimi czasy ankiet i meili ![]()
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem, ale już piszę jej smsa ![]()
![]() |
#2411 |
Wtajemniczenie
|
inutil co do rozm.50 bo pisałas ze masz wątpie byś je wykorzystała
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
MMONIKA9 super ze Michaś rośnie
![]() ![]() to daj znać jak będziesz coś wiedziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kremu na brodawki to ja właśnie od wczoraj stosuję (strasznie pieką)bo w końcu od siostry przywiozłam, już dużo opinii słyszałam że można wcześniej stosować. Cytat:
Aaaa..... i pytanie do mamuś które już mają pociechy co myślicie o tym śpiworku, bo moja siostra miała jeden i właśnie dokupiła drugi bo mówi że na noc świetna sprawa. Ona nie używa rożków ani becików bo nie lubi a ten śpiworek to mówi że rewelacja. Daję zdjęcie z lidla ale to tylko przykład klik Idę poprasować w końcu.....
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
ok, nie ma sprawy. Czekam na odzew ...
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
inutil bardzo fajny ten kaftan bezpieczeństwa
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-08-18 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te co mam to taki: tylko niebieski i z inną aplikacją http://2.bp.blogspot.com/-2jBAvxJ7ej...0/P1010141.JPG jakby co to w bydgoszczy na glinkach w 5-10-15 są jeszcze i różowe i niebieskie ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-08-18 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Rozeznanie
|
inutil jak rano ubierzesz dziecko tak cały dzień może w tym być, chyba że się uleje to trzeba przebrać, bo śmierdzi. Na noc zakładasz śpiochy, piżamkę, a rano ciuchy na dzień
![]() śpiworek świetna sprawa, zwłaszcza dla małych dzieci, które lubią być opatulone. Później to już nie przejdzie bo dziecku przeszkadza w zmianie pozycji. |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | ||
Zadomowienie
|
No i nie poszłam prasować.....wyciągnęłam drugie pranie z pralki i znowu na kompa usiadłam.......
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Wtajemniczenie
|
większośc wózków jest bez przekładanej rąckzi i to jest właśnei ten minus ;( bo mi się też marzy z przekładaną rączką ale jak już jest to koszt 3tys to dziękuję bardzo nie wydam tyle na wózek widziałam ze są też przekładane w tych tańszych zaa to sa te badziewne wózki których ja nei mogę strawić tzn te co mają tą miekka gondole jeju nie mogę patrzeć na te wózki dla mnei to jest największy szajs jaki mógł ktoś wymyśleć i co jeszce mnie wkurza w tych wsyztskich nowych wózkach to brak tych zatrzasków na zewnątrz budki po bokach tak jak kiedyś wózki miały teraz są te zatrzaski w srodku w budce gdzie budke kilka razy się otworzy zamknie otworzy zamknie i to już się wyrabia ze mocniejszy wiatr zawieje i budka opada marzy mi sie taki wózek z tą starą budką tzn z tym starym zamknięciem ale tkaich już chyba nikt nie produkuje http://www.inglesina.pl/wozki/2 o takie coś mi chodzi te metalowe zatrzaski po bokach budki
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2422 |
Zadomowienie
|
czasami jak mnie denerwuje to sie wyladowuje hihi
![]() ![]() Kasik mozesz wstawic jeszcze raz link do tego twojego wózka bo wlasnie dołozyłam do buzetu wózkowego 100 funciakow wiecej hihi i moze kupie sobie wlanie tamten tylko chodzi mi ten drozszy z podkładka do auta pod fotelik ![]() Byla bym wdzieczna ![]()
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę się pocieszać że u nas się raczej małe dzieci rodzą, ja, siostra, tż i jego siostra -> wszyscy mali byliśmy ![]() poczekamy, zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to jest z all ale tam nie widzę bazy klik tylko nie wiem dlaczego piszą że siedzisko jest przekładane skoro jest to inaczej rozwiązane, tu jest filmik klik i jeszcze jeden filmik, bardziej obrazowy klik a to jakaś hurtownia chyba, cena już większa ale z bazą klik
![]() |
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sandra jeszcze mi nic nie odpisała... ![]() ![]()
![]() |
#2426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a z mothercare jest jakis taki podobny??? dziekuje bardzo ![]() ![]()
![]() |
#2427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no każdy kupuje taki jaki mu się podoba i nie chodzi mi o to że ten kto kupuje z tą mięką gondolą to kupił szajs tylko to jest moje zdanie na temat takich wózków mi się osobiści one nie podobają i ja je uważam za szajs dlatego nie patrze nawet na nie bo nawet jak by mi kttoś chciał dać taki za darmo to bym nie wzieła nieiwem to jest jedyna rzecz któr ami się tak strasznie nie podoba że nei moge na nie patrzeć każdy ma inny gust i np ja kupi ewózek ktory mi się będzie bardzo podobać a inne dziewczyny uznają ze jest okropny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- a ty jaki masz w ogóle upatrzony?? z przekładaną rączką? i mięlką gondolą bo wiem że z tą miekką to kosztują 400-500zł a te droższe to juz normalną gondole sztywną mają
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Mam wiadomość od Sandry1992
![]() Napisała mi, że u niej wszystko ok, tylko ma problemy z netem i dodatkowo przygotowuje się do ślubu cywilnego ![]() ![]() ![]() ![]()
#2429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję, że mojemu nie odpadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.