Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 23:39   #1681
minka26
Wtajemniczenie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Wiecie co przyszła do mnie koleżanka i rozmawialyśmy na temat wysypki mojego dziecka a ona mi mówi żebym sprawdziła objawy szkarlatyny bo teraz to bardzo popularna choroba
zaszokowała mnie naszej wspólnej znajomej synek zachorował właśnie na szkarlatyne a jedynymi objawami była wysoka gorączka dość dlugo utrzymujaca się za kilka dni pojawiła się wysypka która nie chciała zejść i teraz nie moge sobie przypomniec czy Jula ostatnimi czasy miała temperaturę . Pamiętacie może czy coś o tym pisałam ?
ja pirdziuuuuu Amela miała ostatnio gorączkę i teraz ma kilka krostek w sumie piszą że tych krostek ma być dużo już jej wszystko przeszło, krostek więcej się nie pojawia, ale nadal nie znamy przyczyny gorączki jutro lece z nią do lekarza

dziewczyny już wyzdrowiały, ale mamy ciężki tydzień, nie dość, że z siostrą zajmowałyśmy się dziewczynami, sparaliżowanym dziadkiem, 2 psami to jeszcze moja siostra w nocy z poniedziałku na wtorek mnie obudziła, że oko ją nawala i jechałam z nia na pogotowie, biedna wyła z bólu, nie mogła otworzyć żadnego oka, musiałam ją prowadzać, ale na pogotowiu nam nie pomogli bo nie ma okulisty na dyżurze i kazali rano przyjechać i znów o 7 jechałyśmy masakra jakaś... ma zapalenie rogówki.. teraz już jest lepiej, bo nawet może oko otworzyć, ale nadal za bardzo nic na nie nie widzi... ehhhh tyle miałam na głowie, że ani na chwilę na tyłku nie usiadłam znów padam na ryj

jeszcze teraz mi ta szkarlatyna po głowie chodzi, bo też mi szwagier ostatnio mówił, że znajomego dzieci szkarlatynę miały fuck!
Stary 2011-08-18, 00:41   #1682
sidorcia
Rozeznanie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

dziewczyny... siedzę i ryczę. dosłownie. żałuję, że to obejżałam...
http://www.youtube.com/watch?v=DZf9I...eature=related

nie wiem, jak tak można... to morderstwo ;( nie oglądajcie, jeśli macie słabe nerwy.
aż brak mi słów... znalazłam to przypadkowo.
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:12   #1683
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

wlaczylam ale zerknelam na filmiki obok i od razu wylaczylam, chyba nie powinnam teraz takich rzeczy ogladac...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:01   #1684
megi-megi
Zakorzenienie

A co tam w dużym skrócie jest? bez szczegółów proszę - tylko o podanie kategorii - bo i tak zajrzeć nie chcę tam.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:18   #1685
drcron
Zakorzenienie

Filmik sam w sobie nie jest zły nie ma żadnych drastycznych scen pokazanych wszystko ładnie i dokładnie wytłumaczone jak dla mnie takie filmy powinni pokazywać na telebimach przed przychodniami ginekologicznymi by być może jakos wpłynąć na zmianę decyzji przez kobiety które chcą dokonac aborcji

Minka to dziecko o którym pisałam też nie miało dużo wybroczyn na skórze
my dzisiaj idziemy na kontrole do lekarza Julka wczoraj jak wróciłam z pracy zaś była cała w krostkach już nie wiem od czego ją wysypuje może od wody którą pije ? a może to pieczywo? czy pieczywo i woda mogą uczulać?

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:32   #1686
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ja pirdziuuuuu Amela miała ostatnio gorączkę i teraz ma kilka krostek w sumie piszą że tych krostek ma być dużo już jej wszystko przeszło, krostek więcej się nie pojawia, ale nadal nie znamy przyczyny gorączki jutro lece z nią do lekarza

dziewczyny już wyzdrowiały, ale mamy ciężki tydzień, nie dość, że z siostrą zajmowałyśmy się dziewczynami, sparaliżowanym dziadkiem, 2 psami to jeszcze moja siostra w nocy z poniedziałku na wtorek mnie obudziła, że oko ją nawala i jechałam z nia na pogotowie, biedna wyła z bólu, nie mogła otworzyć żadnego oka, musiałam ją prowadzać, ale na pogotowiu nam nie pomogli bo nie ma okulisty na dyżurze i kazali rano przyjechać i znów o 7 jechałyśmy masakra jakaś... ma zapalenie rogówki.. teraz już jest lepiej, bo nawet może oko otworzyć, ale nadal za bardzo nic na nie nie widzi... ehhhh tyle miałam na głowie, że ani na chwilę na tyłku nie usiadłam znów padam na ryj

jeszcze teraz mi ta szkarlatyna po głowie chodzi, bo też mi szwagier ostatnio mówił, że znajomego dzieci szkarlatynę miały fuck!

Zosia od dwóch dni tylko wieczorem ma gorączke, dostanie nurofen i spada i znowu wieczorem gorączka. Wczoraj dostała jeszcze jakąś wysypke. Dzisiaj jest tylko kilka krostek. Kurde też mi przeszła przez głowe ta szkarlatyna.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:35   #1687
P0P70
Zakorzenienie

Ja popatrzyłam na pierwszą część. Nie była taka zła. Można sie nawet dowiedzieć od kiedy zaczęto używać USG.
Ja odkąd zostałam matką (a dla mnie był to ten moment w którym dowiedziałam się że jestem w ciąży) zmieniłam zdanie na temat aborcji. Kiedyś uważałam że kobieta ma prawo decydować o sobie. Tylko teraz wiem ze to malutkie coś w brzuchu to już prawie od samego początku jest KTOŚ. I ten Ktoś też ma swoje prawo i nie można ot tak sobie „na żywca” rozrywać go na strzępy. Aborcja jest dokonywana w około 10 tc a wtedy dziecko już ma wszystko wykształcone, rączki, nóżki, głowa, serce, układ nerwowy. Ono już czuje. Wiem że ja nie umiałabym podjąć decyzji o aborcji.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-08-18 o 09:58
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:44   #1688
sidorcia
Rozeznanie

Ja wam się przyznam, że moja pierwsza myśl to była 'aborcja', jak w 4tyg ciąży i zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Ale miałam 17 lat (chociaż to mnie nie tłumaczy), nie myślałam o ciąży wcześniej i nie wiedziałam co zrobić, ale kiedy zaczęłam myśleć racjonalnie po kilku dniach to zdałam sobie sprawę z tego, że chciałabym zapomnieć o tym że przeszła mi przez głowę myśl o aborcji. Dla mnie dopuszczalne jest to tylko w przypadkach gwałtu, kazirodztwa i poważnych (bardzo) chorób zagrażających życiu matki i/lub dziecka. Nie podjęłabym się w życiu aborcji. Dla mnie to morderstwo. A po obejżeniu 3 części tego filmiku dopiero doszło do mnie że to zabijanie maleńkiego dziecka, które w pewnym sensie już jest na świecie. Dla mnie to chore i bardzo przykre.
Stary 2011-08-18, 09:59   #1689
drcron
Zakorzenienie

zobaczcie jaką fajną łazienke znalazłam dla chłopców

i jeszcze mam takie pytanie wiecie może gdzie mogę kupic taki domek dla lalek jak na tym ostatnim zdjęciu ? przeszukałam ebay i allegro ale nic takiego nie znalazłam albo źle szukalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg futbol4.jpg (136,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg futbol11.jpg (106,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg futbol21.jpg (113,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg futbol31.jpg (123,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 97849310.jpg (150,4 KB, 34 załadowań)

Stary 2011-08-18, 10:12   #1690
drcron
Zakorzenienie

Sidorcia ja Cie popieram w tym co napisałaś każdy ma prawo żyć
ja mam koleżankę urodziła synka została zgwałcona przez swojego sąsiada, po porodzie zostawiła dziecko w szpitalu nie zrzekła sie do niego praw po roku pojechała do domu dziecka i zabrała tego maluszka do domu dzisiaj świata poza nim nie widzi

a ja się ostatnio zdołowałam i jedna mysl chodzi mi wciąż po głowie moja dość dobra znajoma popadła w taki stan że chca jej 4 dzieci odebrac z 5 jest w ciąży jej mąż poszedl do więzienia za spowodowanie wypadku jak jechał po alkoholu, ona stacza sie na dno az szkoda gadać jedno dziecko wzięła jej mama w opiekę, która tez jest bardzo chora, a ja ostatnio jak te dzieci widzialam chciałam całą 3 zabrać <ta co ona się opiekuje> do siebie tylko ciekawe czy mój tż się zgodzi, jak mi szkoda takich dzieci

Stary 2011-08-18, 10:16   #1691
P0P70
Zakorzenienie

sidorcia - nie dziwię Ci sie że pierwsza myślu u Ciebie to aborcja. I podziwiam Cię bardzo za to że pomimo tak młodego wieku jesteś taka odpowiedzialna i jesteś taką wsaniała matką.

Drcon - fajna ta łazienka ale szybko by sie znudziała. Nie wiedziałam nigdzie tych domków - a może na zamówienie można je zrobić.

Moje dziecko nie lubi lalek. Lubi pachać wózek ale jak tylko ktoś tam wsadzi lalkę to od razu wyrzuca na podłogę. Wozić w wózku to ona może samochodzy czy piłkę ale nie lalki czy miśki.

No i jest bardzo złośliwa. Jak mówię : Oliwka ugryź tatusia to ta od razu leci i gryzie. A jak powiem Daj buzi tatusiowi to udaje że nie wie o co chodzi.

Stary 2011-08-18, 10:45   #1692
drcron
Zakorzenienie

Pop hehe ciekawe po kim Oliwka to ma :P ale moja robi tak samo jak powiem by coś zlego zrobila to pierwsza a jak dobre to udaje że nie wie o co chodzi
Jula jeszcze na pytanie kogo córeczką jesteś krzyczy MAMY i rzuca mi sie na szyje
wczoraj byłyśmy w kościele i jak ludzie modlili sie z rękami w górze to Jula krzyczała ni ma i też dawała rączki do góry a potem machała dłońmi i krzyczała ozia daj daj słodko wyglądała

Stary 2011-08-18, 11:01   #1693
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Dziewczyny czy jest jakis dobry poradnik albo macie jakies rady... moje dziewcze starsznie wymusza wsyztsko krzykiem.. jak jej zabraniamy to ta krzyczy i sie rzuca i szczypie.. a to boli!!.. mam nadzieje że nie polegne wychowawczo.. ale brak mi dzis siły..

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 11:05   #1694
P0P70
Zakorzenienie

Madziwina - przecież Ty studiujesz odpowiedni kierunek i powinnaś wiedzieć co robić i nas jeszcze tu dokształcić w tym temacie - jak nie ulegać dziecku.
Osobiście staram się ignorować - przyznaje sie że nie zawsze mi wychodzi i czasami sie poddaję.

Stary 2011-08-18, 11:35   #1695
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

DEKALOG DLA RODZICÓW I WYCHOWAWCÓW

 Nie upokarzaj dziecka: bo ono, tak jak Ty, ma silne poczucie własnej godności.
 Staraj się nie stosować takich metod, których sam w dzieciństwie nie akceptowałeś.
 Pozwalaj dziecku dokonywać wyboru w miarę możliwości jak najczęściej.
 Jeżeli zachowałeś się wobec dziecka niewłaściwie, przeproś je i wytłumacz się. Nie bój się utraty autorytetu, dziecko i tak wie kiedy popełniasz błędy.
 Nigdy nie mów źle o dziecku, w szczególności w obecności innych osób.
 Nie mów "zrobisz to, bo ja tak chcę" - jeżeli musisz czegoś zabronić, zawsze to uzasadnij.
 Jeśli wydajesz polecenia dziecku, staraj się nie stać nad nim i mówić "z góry swego autorytetu".
 Nie musisz być za wszelką cenę konsekwentny. I nie musisz być w zgodzie z innym dorosłym przeciwko dziecku, jeżeli wiesz, że on nie miał racji.
 Gdy nie wiesz, jak postąpić, pomyśl, jak Ty poczułbyś się, będąc dzieckiem .
 Staraj się być czasem adwokatem własnego dziecka .

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Madziwina - przecież Ty studiujesz odpowiedni kierunek i powinnaś wiedzieć co robić i nas jeszcze tu dokształcić w tym temacie - jak nie ulegać dziecku.
Osobiście staram się ignorować - przyznaje sie że nie zawsze mi wychodzi i czasami sie poddaję.
toż ja własnie robie wszytsko to czego mnie ucza.. ignoruję... najczęsciej.. chyba potrzebuje poświadczenia że nie tylko moje dziecie takie krzykliwe i nerwowe...
u mnie jest ten problem że mieszkam z rodzicami i babcia .. sa plusy mega plusy.. ale ciagle musze ich pouczac co mają robic albo jak nie robic....

Czyli - CIERPLIWOŚCI mi tylko potrzeba chyba..[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 11:57   #1696
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ja sie jeszcze malej ani razu nie poddalam i przy mnie juz nie stara sie wymuszac a jesli zaczyna czyli np zaczyna plakac takim innym p[laczem niz jak cos jej jest to wychodze albo nie zwracam uwagi , probowala czesciej ale zobaczyla chyba ze mnie nie zagnie wiec mam spokoj, jak jestem z nia na spacerze to nie zdaza sie ze chce wyjsc z wozka tak np nie zeby pochodzic tylko na raczki , bo ja jej nie nosze, ale przy tezecie oczywiscie sie tak zdarza a on miekka dupa jest.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 12:06   #1697
sidorcia
Rozeznanie

http://allegro.pl/domek-dla-lalek-ki...749876902.html
http://allegro.pl/najwiekszy-umeblow...771098812.html
http://allegro.pl/domek-dla-lalek-ki...755137016.html
http://allegro.pl/domek-dla-lalek-sa...730851851.html
http://allegro.pl/nino-domek-dla-lal...761771053.html

drcron, proszę bardzo tylko ceny powalają tych najpiękniejszych, ale ten za 140 też fajny
Stary 2011-08-18, 12:20   #1698
drcron
Zakorzenienie

Młoda a czy jeszcze można zamawiać te baletki ?
http://www.tandem-obuwie.pl/admin/files/0110_sie.JPG
i nie wiesz czy dziewczyny w najbliższym czasie będą powtarzały zamowienie na te buty ?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1313345753
bo ja bym była chętna poszukuje takich przejściowych kozaczków a te by byly chyba najlepsze

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Sidorcia dziękuję

a ja znalazłam sposób na moją małą wymuszaczkę
ostatnio jak zaczęła krzyczeć machać rękami na ziemię sie kłaść to ja zrobiłam dokładnie to samo tez plakałam machałam rękami po ziemi się turlałam w pewnym momencie ona się uspokoiła i patrzyła na mnie jak na wariata i od tego czasu mamy spokój chyba też tak wcześniej Pop jak dobrze pamiętam zrobiła

Stary 2011-08-18, 12:21   #1699
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
drcron, proszę bardzo tylko ceny powalają tych najpiękniejszych, ale ten za 140 też fajny
fajne te domki ale ceny kosmiczne

Maciek też "stara" się wymuszać ale ja się nie daje zawsze go ignoruje i za chwilę mu przechodzi jestem twarda wiem że jak mu odpuszczę to wejdzie nam na głowę. Mój tż za to nie jest już tak konsekwętny i jak ja Maćkowi czegoś nie daje, bądź zabraniam, to młody od razu leci do taty
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 12:26   #1700
mloda1989
Zakorzenienie

na baletki jest robione zamowienie ale na kolor brazowy i ja tez w nim jestem wiec przesylka bylaby na pol:P tylko jaki rozmiar??

a te kozaki to robily i chyba maja komplet zaraz lookne

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

oj z balerin tylko 39 zostalo
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 13:07   #1701
drcron
Zakorzenienie

ale tam na 40 tez jest napisane rezerwacja więc może jakby któraś zrezygnowała to bym chętnie przytuliła 40 albo 41 możeby do niej napisac <plisssssss > a jak bys zobaczyła że robią kozaki te właśnie albo podobne daj mi proszę znać bo ja niby tam zaglądam ale nigdy nie natrafiam na zamówienie
i co z moimi spodenkami ? zamówiłaś ile mam przelać ?

Stary 2011-08-18, 13:51   #1702
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio jak zaczęła krzyczeć machać rękami na ziemię sie kłaść to ja zrobiłam dokładnie to samo tez plakałam machałam rękami po ziemi się turlałam w pewnym momencie ona się uspokoiła i patrzyła na mnie jak na wariata i od tego czasu mamy spokój chyba też tak wcześniej Pop jak dobrze pamiętam zrobiła
Ja do dzisiaj tak czasami robię. I jak gryzie mnie to ja ją też. Mnie płacz dziecka nie rusza i to tarzanie po podłodze. Ale jak ona z takimi łzami w oczach podejdzie złapie mnie za nogę popatrzy z mnią kota ze Szreka i powie "Maaamaaa" - to ja wymiękam. No i wtedy nie potraię sie odwócić od niej.
Pomijam juz fakt że babcia to całkowicie w Oliwce zkochana i na prawie wszystko jej pozwala. A niestety przebywa z nią najwięcej. Na tatę też ma swoje sposoby.
No więc teoria teorią a praktyka i tak jest inna

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-08-18 o 13:52
Stary 2011-08-18, 14:17   #1703
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
i nie wiesz czy dziewczyny w najbliższym czasie będą powtarzały zamowienie na te buty ?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1313345753
bo ja bym była chętna poszukuje takich przejściowych kozaczków a te by byly chyba najlepsze

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Sidorcia dziękuję

te kozaczki to ja też bym chciała bardzo mi się podobają

te domki też super, ale troche drogie

ja nie zwracam uwagi jak Zosia płacze bo coś chce. Mówie że nie wolno i już.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 14:31   #1704
mloda1989
Zakorzenienie

tak zamowilam 17zl

no na rezerwe juz sie madziwnia zapisala... i pozajmowane

no kozaki beda robic jeszcze na pewno jakies tylko nie wiem czy takie dlugie
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 14:59   #1705
drcron
Zakorzenienie

a wyślesz mi numer konta po pracy podejde do banku to jeszcze dzisiaj bedziesz miała

Stary 2011-08-18, 19:23   #1706
lindsley
Zakorzenienie

Asiulek czy to Ty szłaś dziś z Wercią w kierunku Rossmanna na Rubinkowie? Jechałam autem a Ty albo ktoś podobny stał przy przejściu tym ze światłami

Moje dziecko mnie wykańcza ostatnio Nie nadążam za nim Do tego dziś @ przylazła i mam dość... Za to dziś Michaś zrobił pierwszy raz siusiu do nocniczka i to sam zawołał (pomijam że w ciągu 10min przed 5razy wołał i 5razy siedział 20s i wstawał że jednak nie)

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 20:27   #1707
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja nie zwracam uwagi jak Zosia płacze bo coś chce. Mówie że nie wolno i już.
ja to samo-u nas działa. Ewentualnie dodaję, że nie robi ten ryk na mnie wrażenia i faktycznie długo to jej się ryczeć nie chce jak nie widzi efektu.
Na szczęście 9póki co...) nie wymusza biciem (w sensie mnie), ani gryzieniem, więc łatwo mówić, jak do tego dojdzie będzie to wyższa szkoła jazdy...

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
dziś Michaś zrobił pierwszy raz siusiu do nocniczka i to sam zawołał (pomijam że w ciągu 10min przed 5razy wołał i 5razy siedział 20s i wstawał że jednak nie)
no gratulejszyn

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 21:05   #1708
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

toż ja własnie robie wszytsko to czego mnie ucza.. ignoruję... najczęsciej.. chyba potrzebuje poświadczenia że nie tylko moje dziecie takie krzykliwe i nerwowe...
u mnie jest ten problem że mieszkam z rodzicami i babcia .. sa plusy mega plusy.. ale ciagle musze ich pouczac co mają robic albo jak nie robic....

Czyli - CIERPLIWOŚCI mi tylko potrzeba chyba..[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
No to poświadczam... moja jest identyczna- już nie raz Ci pisałam i też już nie wiem co robić by przestała- bo również nie ulegam. Ona jest bardzo nerwowa...

Cytat:
Asiulek czy to Ty szłaś dziś z Wercią w kierunku Rossmanna na Rubinkowie? Jechałam autem a Ty albo ktoś podobny stał przy przejściu tym ze światłami

Moje dziecko mnie wykańcza ostatnio Nie nadążam za nim Do tego dziś @ przylazła i mam dość... Za to dziś Michaś zrobił pierwszy raz siusiu do nocniczka i to sam zawołał (pomijam że w ciągu 10min przed 5razy wołał i 5razy siedział 20s i wstawał że jednak nie)
Tak szłam tam niedaleko na placyk bo odkryłam fajny, taki z małymi huśtawkami, konikami, zjeżdżalnią i co ważne- w cieniu drzew

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 21:14   #1709
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

Tak szłam tam niedaleko na placyk bo odkryłam fajny, taki z małymi huśtawkami, konikami, zjeżdżalnią i co ważne- w cieniu drzew
Wahałam się czy zjechać gdzieś na parking i Cię gonić ale smażyliśmy się w aucie i jak najszybciej chcieliśmy dojechać do celu

A wgl miałyśmy iść dziś na basen i się nie odzywałaś... A ja zrezygnowałam bo Michaś od pn znów rzadkie kupki robił i się bałam że na basenie mi zrobi (a dziś wgl nie zrobił) a ja @ dostałam... Napisz mi kiedy masz wolne za tydzień gdzieś to może się wybierzemy razem...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 21:25   #1710
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Wahałam się czy zjechać gdzieś na parking i Cię gonić ale smażyliśmy się w aucie i jak najszybciej chcieliśmy dojechać do celu

A wgl miałyśmy iść dziś na basen i się nie odzywałaś... A ja zrezygnowałam bo Michaś od pn znów rzadkie kupki robił i się bałam że na basenie mi zrobi (a dziś wgl nie zrobił) a ja @ dostałam... Napisz mi kiedy masz wolne za tydzień gdzieś to może się wybierzemy razem...
W ogóle mi to z głowy wyleciało. A wolny mam wtorek, środę i czwartek w przyszłym tygodniu wiec trzeba coś wymyślić. Ma być ładna pogoda Może Jaga się skusi?

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości