|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
Odpisalabym na reszte zarzutow, ale widze, ze niektorzy nie umieja czytac ze zrozumieniem, a powtarzac sie nie lubie. Nie bedziecie sprzedawac za 10% to przeciez wasza sprawa, nikt was nie namawia do tego. To wy sie do mnie przyczepilyscie jak rzep do psiego ogona o to ze niby kradne klientki innym konsultantkom. Nie dziwie sie, ze wielu to przeszkadza, zazdrosc, moze faktycznie mniejsza ilosc klientek... nie wiem i nie interesuje mnie to, moze powinny cos zrobic zeby zatrzymac klientki (i nie pisze tu o upustach, moga zrobic inne rzeczy) a nie siedziec na du... i lamentowac. Ja od paru tyogdni intensywnie pracuje nad tym zeby rozbudowac siec kilentek. Nie zdajecie sobie sprawy ile jest przy tym roboty. Widzicie tylko, ze ktos ma pomysl i "kradnie klientki" - rozumowanie godne dziecka z podstawowki. Latwo sie narzeka zamiast cos zrobic zeby samemu polepszyc sprzedaz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
- Babiana - rozdupczyła się po miesiącu - Jennifer (czy jakoś tak) - służy mi ponad pół roku. Ten materiał przy zamku zaczął się rozwalać i pasek się już przeciera ![]() Ogólnie nie polecam ![]() Przykro mi, ale muszę się pochwalić: zostałam oddruciona ![]() ![]()
![]() |
#4773 | |
szeryfcio
|
Dziewczyny, jakby któraś brała nowy Supershock Max w demo, to podzielcie się opiniami
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie, wiele dziewczyn już pisało o tym i sama zauważyłam w swojej, prujący się zamek i pasek/uszy....
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-18 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie. Jakie wrażenia po używaniu cieni Ever Lasting?
![]()
#4775 |
Rozeznanie
|
A ja nogami jeszcze;d
#4776 |
Raczkowanie
|
hej. właśnie złożyłam zamówienie z 12 i szare kropy przy kremie z IOS redukującym przebarwienia i serum powiększającym usta Anew z netto. Czy szara kropka zawsze się sprawdza, że nie będzie na pewno? Co do tuszu SuperExtend do oczu brązowych to on jest bardzo ciemno brązowy, prawie czarny ale widać różnicę między tym zwykłym czarnym i dodatkowo zawiera drobinki w kolorze złotawym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
faktura z k11:
anew krem pod oczy aqua youth- produkcja opóźniona krem rozjaśniający anew z netto - produkcja zakończona, ciekawe, bo jest w ios teraz za 17,9 ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
jeśli masz na myśli te w sztyfcie extra lasting, to wg mnie nie różnią się niczym od tych poprzednich w starym opakowaniu, ja ich używam tylko jako bazy pod cienie w kamieniu
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- w ios jest taniej, w netto do k11 był po 19,9 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że te nowe nie mają takich nachalnych brokatowych drobinek jak te stare. Tylko ICe jest ok jako baza. Miałam jeszcze taki granacik i fiolet. Niestety nie dawały pożądanego koloru na powiece. Tępe nakładanie i ogolnie nic specjalnego bo poszły do zwrotu. Nie wiem jak sprawują się nowe bo testowałam tylko na dłoni.
#4781 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Nie wiem czy to odpowiednie miejsce do zadawania takich pytań, ale zaryzykuję
![]() ![]() Mam nadzieję, że w miarę wytłumaczyłam o co mi chodzi i że komuś będzie się chciało to przeczytać i mi odpowiedzieć :/ Pozdrawiam Edytowane przez malcobb Czas edycji: 2011-08-19 o 15:11 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Rozeznanie
|
Hej.Myślicie,że warto zostać konsultantką ?Bo w tym roku zaczynam studia i bedę mieszkać w akademiku,myślę,że miałabym tam klientów.Na stronie avonu wszystko jest tak pięknie przedstawione,ale jakie są czarne strony bycia konsultantką?Czy przysługują mi jakieś promocje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | ||
Zakorzenienie
|
cześć Wam!
![]() ![]() nie pamiętam kiedy tu ostatnio byłam, ale miałam taki okres, że nie było czasu avonem się zajmować, gdzieś od początku czerwca nie składałam zamówienia, więc na wątek nie wchodziłam. Ale wracam do gry ![]() ![]() Cytat:
![]() ale chyba zamówię, bo mam środek jeden wolny, więc prawie dokompletuję boki ![]() ![]() Cytat:
![]() na początku mam pytanie, czy coś się zmieniło w avonie jeśli chodzi o zamawianie? bo gdzieś rzuciła mi się "szara kropa" w oczy, czyżby zmienili kolory w określaniu dostępności produktów czy też znaczy ona coś innego? ktoś mnie oświeci ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | ||
Wtajemniczenie
|
Chodżmy na basen
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przysługuje ci wypracowany opust, min. 15% (na produkty niekosmetyczne jest azwsze 20% i na niektóre kosmetyki 10%). Jest dużo programów motywacyjnych. Ostatnio za zamówienie 200zł w katalogu był kosmetyk z PS, za 400zł 2 kosmetyki PS i jeszcze na koniec perfumy. No i wiele, wiele innych. Na czysty zysk raczej się nie nastawiaj. Na przyjemność i tańsze/darmowe kosmetyki dla siebie - tak ![]()
![]() |
#4787 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanie co do pudru prasowanego IDEALNY KOLOR ze strony 43 (kat.12). Czy odcień light medium jest mocno ciemny? Jestem blondynką o dość jasnej karnacji, i nie chcę żeby kolor pudru za mocno odbiegał od koloru skóry
![]() I jeszcze pytanie o fluid PERFECT WEAR -> czy on już na dobre został wycofany? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() myślę, że poza tym pozostałe konsultantki jasno napisały już wszystko co można w tym temacie, więc może skończ z zaśmiecaniem tego forum dalszymi wypowiedziami o tej samej treści Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Raczkowanie
|
Hejka mam pytanie w katalogu 12 na str. 51 jest zapachowa kartka ale którego perfumu zielonego czy zółtego. Bo mi się wydaje że to jest ten zielony jet fame?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie
![]() Klientki mi jeszcze nie zapłaciły, mam dopiero 100zł, a brakuje mi jeszcze 600! Nie mam tyle, żeby założyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4794 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I wiesz co? Nie lamentuję, bo uważam, że to jak sprzedaję kosmetyki jest dobre. Mam wykształcenie kosmetyczno-chemiczne i akurat jestem w stanie dokładnie powiedzieć wszystko o każdym produkcie. Też masz taką wiedzę, co np znaczy PPG-5-CETETH-20? Bo ja wiem... I co z tego, że wygooglujesz...Tak to ja też umiem... I sorry, ale moje klientki wolą taką "fachową" wiedzę niż te upusty co dajesz, bo jakoś wokół pełno takich osób a zamawiają u mnie... Cytat:
![]()
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-08-18 o 15:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie nie wiem co to PPG-5-CETETH-20 i nie zamierzam tego googlowac tylko dlatego, ze to napisalas. Nie mam wyksztalcenia kosmetycznego to fakt, ale staram sie jak moge i po to sa m.in. wasze opinie zeb moc pomoc klientkom jak tylko bede umiala. Wiec nie zarzucaj mi ze tylko upustami zachecam je do siebie bo staram sie na wiele sposobow. A co do postu Aalicii... US moze sie doczepic do kazdego, nie tylko do mnie mimo iz avon nas nigdzie nie zglasza. Tam samo moze byc z konsultantkami Oriflame czy F&H lub innych. Nie zastraszaj mnie. I czytaj ze zrozumieniem, nie zeruje na pracy innych, czesc moich klientek nigdy nic nie zamawiala z avonu. A reszta - ich wybor od kogo kupuja. Nie chcecie mnie tu - wiem. Dlaczego? Nierozumiem bo nikomu nie zrobilam nic zlego, to wy sie uczepilyscie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jeżeli już wiesz że jesteś niepożądanym gościem to wystarczy się pożegnać ![]() ![]()
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście, czy jeszcze je zachęcasz? Gratisami? Ok...Poza tym twoje początkowe wypowiedzi kupy się trzymają...Zresztą mam to gdzieś... ![]() "2.14. Przedsiębiorcy i Sprzedawcy nie mogą zachęcać do zakupu produktu, używając argumentu, że Komsument zapłaci niższą cenę(...)" Poczytaj sobie, a dowiesz się czemu uznajemy to za nieetyczne... ![]() Jest to związek polimerowy a dokładnie eter, który korzystnie działa na zmniejszenie rogowacenia skóry, ale powoduje tzw "zapychanie porów". Czyli najpierw działa dobrze, później źle... Jak coś już wiemy dlaczego Jamapi została"zapachan" przez serum do twarzy Sake ![]()
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-08-18 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.