Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :) - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 16:25   #2731
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :)

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
karolca ten post o wstręcie do mycia naczyń nie jest mój;p bo mnie wcale nie obrzydza zapach tego wszystkiego,dziwne,nie? jedyne co sprawia,że mam odruch to są moje perfumy;/ i musiałam z nich zrezygnować. całe szczęscie,że antyperspirant mnie nie rusza,bo byłoby ciężko;D
Balbinko, wiem, że nie Twój. Czasem nie cytuję wszystkiego i odpisuję "hurtem"

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:25   #2732
numiko
Raczkowanie

Aguśkaa83 - dziękuję

Karo89 - faktycznie - jak brzuchalki nam podrosną to zapraszam na wspólne spacerki ciężarówek
numiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:30   #2733
Aguśkaa83
Zakorzenienie

karolca to ja sparzam wrzatkiem wiec mysle ze tez chyba dobry sposob

odnosnie porodu rodzinnego, mama chyba najlepsza bo Cie zrozumie
a faceci chocby nie wiadomo jak bardzo chcieli to i tak nie zrozumia.
Moj byl ze mna przy porodzie. Z poczatku nie chcial, ale go delikatnie namawialam i sie zgodzil. Na pewno przy nim czulam sie bezpiecznie. Jednak w pewnym momencie nie zwracalam uwagi czy jest czy nie, bylo mi wszystko jedno
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:34   #2734
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

ja tak tylko dla sprostowania napisałam......
i głupio to może zabrzmi z ust dziewczyny,ale Karolca jesteś bardzo ładna

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Aguśka też takie mam zdanie co do porodu.... bo on bedzie uważał,że to nie boli,że przesadzam i w ogóle... a mama to przeżyła więc będzie umiała się wczuć....

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:35   #2735
karolca
Zakorzenienie

Przed samym porodem w miarę możliwości może mi towarzyszyć, ale on nie potrafi patrzeć jak coś mnie boli i jest mi źle. Zapewne zrobiłby krzydę personelowi, że nie mogą mi pomóc a doskonale wiem, że skurcze to nie jest przyjemność tylko, że to boli. Mama za to jest doświadczona i przede wszystkim jest spokojną osobą, więc na pewno będzie wiedziała co i jak

Balbinko, dziękuję za komplement

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2011-08-18 o 16:39
Stary 2011-08-18, 16:41   #2736
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
odnosnie porodu rodzinnego, mama chyba najlepsza bo Cie zrozumie
a faceci chocby nie wiadomo jak bardzo chcieli to i tak nie zrozumia.
Moj byl ze mna przy porodzie. Z poczatku nie chcial, ale go delikatnie namawialam i sie zgodzil. Na pewno przy nim czulam sie bezpiecznie. Jednak w pewnym momencie nie zwracalam uwagi czy jest czy nie, bylo mi wszystko jedno
mój tez był przy mnie przy porodzie...
a że poród miałam ciężki (ponad 30 godzin) i w efekcie zakończył się cesarką a mój maż bardzo to przeżył już mi zapowiedział, że on poczeka na korytarzu jak bede rodzić

chciałam powiedzieć dzień dobry
podczytuje Was dzielnie ale jakoś nie mam weny żeby coś pisać konkretnego... Pewnie się rozkręcę jak już będe pewna na 100 % że wszystko jest OK. Mam nadzieje, że w poniedziałek lekarz mi to powie

ja dzisiaj powiedziałam mojej szefowej że jestem w ciaży.
Uświadomiłam ją, że tak naprawde to jutro wypada mi termin @ ale test wyszedł wyraźny (dzisiaj kresta testowa o jeden odcień jaśniejsza od kontrolnej) więc nie da się ukryć że będę miała dzidziusia.
A powiedziałam jej tak wcześnie bo ja pracuje na recepcji (zminy dzienne i nocne) i po prostu musi zaczać szukac zastępstwa za mnie bo jak jakoś dociągnę do końca września na normalnych zmianach tak obawiam się, że dalej nie dam rady...
no i zobaczymy czy koleżanka się zreflektuje, żebym ja później brała jej dniówki a ona moje nocki wtedy mogłabym popracować tak do 4 miesiąca ciąży normalnie jak poprzednio... Jeśli się nie zgodzi będę musiała isć na zwolnienie od października... nie chcę zostawiać szefowej z ręką w nocniku bo chciałabym po macierzyńskim normalnie do pracy wrócić a szkoda psuć nasze stosunki które są bardzo dobre. Ja jestem fair wobec niej i ona wobec mnie i jest dobrze
Stary 2011-08-18, 16:47   #2737
Aguśkaa83
Zakorzenienie

karolca ale pokrecona jestes (chodzi mi o wloski)
czego uzywasz do loczkow chodzi mi o kosmetyki?? masz piekne, geste loczki i bardzo sympatyczna buzke

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

adaikaka mysle ze jest to dla faceta ogromne przezycie, no a Ty bidulko mialas przechlapane ze tak dlugo rodzilas...
trzymam kciuki za poniedzialkowa wizyte.
a odnosnie pracy, to przeciez masz prawo do pracy w dzien, nam w ciazy nie wolno pracowac na noce, wiec nikt Ci laski nie robi.
Szefowa musi Ci zapewnic stanowisko pracy tylko w godzinach dziennych.
SZYMONEK

Stary 2011-08-18, 16:48   #2738
joanaros
Zakorzenienie

Doberek

Co do porodu to moja siostra się zdeklarowała ze mną rodzić i to chyba dobrze rozwiązanie w moim przypadku

Wizytę mam dopiero 30. Mojej znajomej lekarz w 13 tyg powiedział płeć i jestem bardzo ciekawa czy u mnie coś na ten temat wspomni

Edytowane przez joanaros
Czas edycji: 2011-08-18 o 16:49
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:48   #2739
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
ja nie chodzę do fryzjera bo dla mnie jest to nie opłacalne mam długie włosy i na moją głowę idą dwie farby, więc u dobrego fryzjera musiałabym płacić ponad 150zł
Ja u dobrego fryzjera placilam ok 200 zl za moje krociaki (mialam wtedy nie dluzsze jak do brody) ... tez zdecydowalam sama farbowac, przede wszystkim dlatego ze nie jezdze juz do polski a tutaj farbowanie rozpoczyna sie od 90 euro ..
Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
Jam mam naturalne wlosy o rudawym tonie i bez rojasniacza wychodza zolte
Dodatkowo mam bardzo jasna cere o rozowym zabarwieniu (ktora moja mama nazywa artystokratyczna zeby sprawic mi przyjemnosc). Wiec moj kolor musi byc chlodny blond.
Ja mam naturalny taki mysi blond, ale przy tej farbie jakos nie widac mi szybko odrostow - szybciej widzialam je przy pasemkach o dziwo ta farba co ja uzywam jest wlasnie rozjasniajaca - inaczej mialabym tylko zolte odrosty
Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
Cześć kochane

długo się nie odzywałam, ale podczytauje Was codziennie Ja z tych nieśmiało piszących jestem (widać po mojej ilości postów w ogóle)
Witaj i odzywaj sie czesciej trzymamy kciuki za badania prenatalne, napewno bedzie w porzasiu ja tez bym chciala poznac juz plec
Cytat:
emigra sliczna jestes i kolorek wloskow tez bardzo ladny
a brzus to pewnie pojadlas

A chcecie tez zobaczyc moj kolorek jaki mi wyszedl??
wysylam tez na nasz email..dzis wloski pofarbowane.
jak spojrzalam na te zdjecie to w szoku bylam ze tak mi sie twarz zmienila..... wydaje mi sie ze taka ostrzejsza sie zrobila
zaraz lookne na Twoje fotki
Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Cześć
Można dołączyć??
Podczytuję Was już od jakiegoś czasu Do tej pory nie do końca mogę uwierzyć, że się udało po pół roku starań Chyba dlatego tyle zwlekałam z dołączeniem do Was W tym tygodniu jeśli liczyć od otatniej @ leci 6 tc Zaraz po teście w dniu spodziewanej @ poleciałam na betę i do ginekologa, ale na usg nie było jeszcze widać pęcherzyka ciążowego Teraz czekam do przyszłej środy na kolejne usg i mam nadzieję, że wtedy już wszystko będzie widać i fajnie jakby serduszko było, ale pewnie za dużo wymagam
hej Dolinko :+ jak samopoczucie?
Cytat:
Napisane przez numiko Pokaż wiadomość
Witajcie,
W tym dziale, to ja po raz pierwszy - jeśli oczywiście mnie przyjmiecie
Nasze Tworzonko wg lekarza ma przyjść na świat 7 kwietnia Obecnie jestem w 7 tc.
Wątek już jest wielgaśny - ale postaram się nadrobić, żeby was Kochane chociaż troszkę poznać. To lecę czytać
witamy nowa mamusie
Cytat:
ja też chce mame!!!!! ale Tż sie uparł,że z teściową pod jednym dachem minuty nie wytrzyma... i bądź tu spokojną...
Moja mama jeszcze jak nie bylam w ciazy to proponowala ze jak bede blisko porodu kiedys to ze moze przyjechac zeby nam pomagac. I tak stanelo na tym ze z tydzien przed porodem przyjedzie i zostanie ok 2 tygodnie po porodzie bardzo sie ciesze

bylam z kolezanka w miescie, polazilysmy troche, ale tu taka pogoda ze nie ma czym oddychac i po 2 minutach na zewnatrz czulam juz ze cala sie kleje :/ juz ledwie nogami przebieralam, ale doszlysmy do niej do domku, zrobila mi czekolade z lodami na zimno i kupilam na obiadek watrobke z indyka, wiec dzisiaj bede gotowac hihi - ostatnio gotowalam w sobote, wiec wypadaloby mezus sie ucieszy
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:48   #2740
MoniaHan
Wtajemniczenie

witajcie Dziewczyny ale sie Was naczytalam, zamiast po pracy przyjsc do domu i pozmywac i ogarnac troche dom, to ja herbatke z cytrynka, na kanape pod kocyk - zimno i pada, psa pod kanape - bo nie chce mi sie na spacer wyciagac teraz - TZ wroci to sobie pojdzie na przechadzke i czytam Was
co do wlosow - to pofarbowalam jak bylam 2 tc - nie wiedzialam oczywiscie, kolor zmyl sie po pierwszym myciu i bylam wsciekla na fryzjerke ze jakiejs slabej farby uzywa i inny kolor mi zrobila, a to nie jej wina byla
balbinka moge wyslac Tobie troche kapusty kiszonej w miasteczku obok - 3 polskie sklepy i tescoale bigos to bym zjadla.

a i powiedzialam dzis dyrektorowi, manager wie od piatku, wiec dyrektorowi dzis powiedzialam, a ten szalony mnie przytulil i pocalowal w policzek i powiedzial ze to swietna wiadomosc...a co mysli tak naprawde to juz wie tylko on sampowiedzialam wczesnie (jutro zaczynam 9tc) bo prace mam taka ze beda musieli znalezc pewnie 2 osoby na moje miejsce.

tez chcialabym zobaczyc Wasze Brzuszki...czy moge otrzymac haslo?....dziekuje

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-08-18 o 16:54
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:50   #2741
emigra
Zakorzenienie

Moj maz powiedzial, ze jak ja bardzo tego chce i potrzebuje to bedzie przy porodzie, ale sam z siebie nie chce, wiec nie bede go ciagnac, niech poczeka na korytarzu czy cos z reszta wyjdzie wszystko w praniu, ale wydaje mi sie ze zmuszac go nie ma sensu bo to moze nie wyjsc na dobre
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-18, 16:51   #2742
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
karolca ale pokrecona jestes (chodzi mi o wloski)
czego uzywasz do loczkow chodzi mi o kosmetyki?? masz piekne, geste loczki i bardzo sympatyczna buzke

Szampon Emolium, ale przy normalnej skórze głowy ponoć świetnie sprawdza się niemowlęcy Babydream
Odżywka do włosów kręconych Isana (Rossmann)
To na co dzień.
Włosów nie wycieram tylko ugniatam głową dół bawełnianą koszulką męża Dobrze chłoną wodę nie robiąc krzywdy włosom. Na koniec suszarka z dyfuzorem (zimne i letnie powietrze na zmianę).
Raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie nakładam na około pól godziny-godzinę maskę L'Biotica Wax do włosów suchych i zniszczonych.

emolium.jpg Wax.jpg isana.jpg

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-18, 16:56   #2743
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Szampon Emolium, ale przy normalnej skórze głowy ponoć świetnie sprawdza się niemowlęcy Babydream
To na co dzień.
Włosów nie wycieram tylko ugniatam głową dół bawełnianą koszulką męża Dobrze chłoną wodę nie robiąc krzywdy włosom. Na koniec suszarka z dyfuzorem (zimne i letnie powietrze na zmianę).
Raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie nakładam na około pól godziny-godzinę maskę L'Biotica Wax do włosów suchych i zniszczonych.
Ja jeszcze olejuję. Też mam kręcioły
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:57   #2744
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Moj maz powiedzial, ze jak ja bardzo tego chce i potrzebuje to bedzie przy porodzie, ale sam z siebie nie chce, wiec nie bede go ciagnac, niech poczeka na korytarzu czy cos z reszta wyjdzie wszystko w praniu, ale wydaje mi sie ze zmuszac go nie ma sensu bo to moze nie wyjsc na dobre
my z TZ jeszcze przed ciaza rozmawialismy o tym i mowil ze on nie chce byc bo nawet w tv nie moze na porody patrzec, ale teraz jak jestem w ciazy juz inaczej spiewa...ale ja oczywiscie go zmuszac nie bedejego wybor

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:58   #2745
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Ja jeszcze olejuję. Też mam kręcioły
kiedyś stosowałam rycynowy, ale za dużo zachodu z tym wszystkim było, potem brak czasu a teraz już mi się nie chce. Poza tym farbuję włosy farbami bez amoniaku (farby w piance), one też poprawiły kondycję włosów Przede wszystkim odstawiłam silikony i inne składniki, które tylko sztucznie poprawiały kondycję włosa. Na poprawę czekałam dlugo, bo prawie rok, ale warto było

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-18, 17:05   #2746
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
my z TZ jeszcze przed ciaza rozmawialismy o tym i mowil ze on nie chce byc bo nawet w tv nie moze na porody patrzec, ale teraz jak jestem w ciazy juz inaczej spiewa...ale ja oczywiscie go zmuszac nie bedejego wybor
a mój to sie tak napalił,że chyba go trzeba będzie do krzesła na poczekalni przywiązać... jego niby to nie brzydzi (wczoraj mu w necie znalazłam filmik o porodzie i obejrzał caluśki. nie to co ja- co chwilke jak nie "o matko!" to mi w buzi rosło) ale jest strasznie obrażalski. a boje sie żebym czegoś w nerwach na porodowce nie palnęła,bo nie wiem jak on na to zareaguje... mowi że on to rozumie,że to ból i czasem się rózne głupoty gada... ale w praktyce to on napewno nie będzie aż tak tolerancyjny...

co do ilości polskich sklepów to moja mieścinka przechodzi ludzkie pojęcie bo tu mamy ich aż 5... tylko że jak czasem coś potrzebujesz to w ani jednym tego nie ma....

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-08-18, 17:06   #2747
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
jak spojrzalam na te zdjecie to w szoku bylam ze tak mi sie twarz zmienila..... wydaje mi sie ze taka ostrzejsza sie zrobila
zaraz lookne na Twoje fotki

zrobila mi czekolade z lodami na zimno
bo moim zdaniem wyraz twarzy w ciazy sie zmienia dlatego czesto ktos mowi ze wygladasz inaczej, przynajmniej ja takie teksty slyszalam inaczej czyli cos w tym jest. Moim zdaniem w ciazy oczy blyszcza i wogole jest sie piekniejszym.
No a twarz po ciazy tez juz sie robi inna taka bardziej kobieca.
Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
a i powiedzialam dzis dyrektorowi, manager wie od piatku, wiec dyrektorowi dzis powiedzialam, a ten szalony mnie przytulil i pocalowal w policzek i powiedzial ze to swietna wiadomosc...
milo ze tak przyjal wiadomosc od Ciebie
Cytat:

To na co dzień.
...
rozbawila mnie ta koszulka meza
wiesz ze czasem ciaza prostuje wloski ale nie zawsze, jednak czasem tak hormony dzialaja.
Mnie pokrecila ale ja prostuje. jednak myslalam ze by wrocic do kreciolkow chociaz wole proste
oczywiscie po umyciu mam loczki, dlatego pytalam Cie o kosmetyki.
Waxa uzywalam kiedys uwazam ja za dobra maske.
SZYMONEK

Stary 2011-08-18, 17:09   #2748
karolca
Zakorzenienie

Aguśka, póki co skręt się poprawił

zmykam, będę później

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-18, 17:10   #2749
emigra
Zakorzenienie

Wszystkie wloski i brzuszki sliczne

wrzuce Wam do porownania fotke buziaka sprzed ciazy
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-18, 17:13   #2750
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

no co do wyglądu w ciązy to on zależy od płci dziecka...tak bynajmniej słyszałam. dziwne dla mnie jest to,że czasem postronni ludzie wcześniej zauważają ciąże niż przyszła mamusia... Podobno to jest jakoś widać. że niby twarz się jakoś zmienia..

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-08-18, 17:15   #2751
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Aguśka, póki co skręt się poprawił
no mnie sie tez poprawil za bardzo i mnie sie to nie podoba u siebiedlatego postownica idzie w ruch

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

twarz w ciazy sie zmienia i to nie ulega dyskusji
na pewno jest bardziej kobieca a przed ciaza jest dziewczeca
ale to moje sugestie

dla porownania Wam pokaze moja buzie jak bylam przed urodzeniem Filipka i po urodzeniu, teraz
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-08-18 o 17:17
Stary 2011-08-18, 17:17   #2752
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
no mnie sie tez poprawil za bardzo i mnie sie to nie podoba u siebiedlatego postownica idzie w ruch

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

twarz w ciazy sie zmienia i to nie ulega dyskusji
na pewno jest bardziej kobieca a przed ciaza jest dziewczeca
ale to moje sugestie

dla porownania Wam pokaze moja buzie jak bylam przed urodzeniem Filipka i po urodzeniu, teraz
i moja taka byla, a teraz tak jakos inaczej po prostu, chyba starzej wygladam obojetnie, wazne by dziecko zdrowo donosic
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-18, 17:20   #2753
prince_polo
Zakorzenienie

witam:p tak czytam i czytam i ja tez wysłałam swoje zdjecie włosków. taki amm kolorek,nie dawno miałam rude bardzo mi sie pdoobały ale farba szybko schodziła wiec wrocilam do swojego ciemnego

Powiedzcie mi czy Wy w upał tez zle sie czujecie? dzis wymeczyła mnie tak jazda w aucie i te zakupy ze masakra doslow ie. W tesco brałam nospe tak mnie rozbolał brzuch.
Was tez czasem tak mocno kuje w dole brzucha? Mnie normalnie boli nawet jak jestem zapieta pasami musze sobie trzymac zbey były troche poluznione. Jestem przekonana ze moj brzuch to juz chyba naprawde ciązowy bo juz nawet an nim spac nie moge musze lekko na boku.....

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:21   #2754
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Emigra jesteś klonem mojej siostry!!!!

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-08-18, 17:23   #2755
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
hej Dolinko :+ jak samopoczucie?
Poza tym porannym bólem już jest ok Od kilku dni apetytu jakoś brak i lekko mi się odbija a poza tym to ok

Poczytałam właśnie o waszych pysznościach i muszę Wam powiedzieć, że i ja mam ochotę na kwaszoną kapustkę ostatnio dlatego wczoraj i dzisiaj miałam kapuśniak

Co do obecności męża przy porodzie to jeszcze zanim byliśmy razem rozmawialiśmy kiedyś na ten temat i mówił, że jeżeli mógłby jakoś wesprzeć żonę to jak najbardziej chciałby uczestniczyć , ale jak to będzie to zobaczymy, bo to dawna rozmowa była i nie wiem czy mu się nie odmieniło
Stary 2011-08-18, 17:26   #2756
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

prince polo jak jedziesz autem to pas ukladaj tak żeby on był całkiem pod brzuchem...

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-08-18, 17:28   #2757
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Emigra jesteś klonem mojej siostry!!!!
zartujesz??
Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Poza tym porannym bólem już jest ok Od kilku dni apetytu jakoś brak i lekko mi się odbija a poza tym to ok

Poczytałam właśnie o waszych pysznościach i muszę Wam powiedzieć, że i ja mam ochotę na kwaszoną kapustkę ostatnio dlatego wczoraj i dzisiaj miałam kapuśniak

Co do obecności męża przy porodzie to jeszcze zanim byliśmy razem rozmawialiśmy kiedyś na ten temat i mówił, że jeżeli mógłby jakoś wesprzeć żonę to jak najbardziej chciałby uczestniczyć , ale jak to będzie to zobaczymy, bo to dawna rozmowa była i nie wiem czy mu się nie odmieniło
kapusniak, matko bosko nie pisz tu takich rzeczy bo zaraz wsiadam w samochod i jade od Ciebie

Prince a bierzesz regularnie magnez?
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-18, 17:29   #2758
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

nie żartuję.... myślałam,że to ona jest. aż musialam zdjęcie w nowym oknie otwierać

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-08-18, 17:31   #2759
emigra
Zakorzenienie

Balbinka, nie moze byc moze my blizniaczki tylko rozdzielone hihi
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-18, 17:35   #2760
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

tylko spora różnica między wami jest. Ale to tylko taki szczegół ale na poważnie to podobno każdy ma swojego klona

A Ty Aguśka nie wyglądasz starzej tylko dojrzalej!!! W końcu możesz o sobie kobieta powiedzieć... Bo przed urodzeniem to byłas taką dziewczynką:P

Iiiii nadchodzi nowe ❤️

Edytowane przez balbinka20
Czas edycji: 2011-08-18 o 17:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości