Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 14:58   #4921
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Berbie zapomniałam napisać że dzwoniłam do Tż i pytałam czy idzie w sobotę na tą imprezę a on powiedział że nie ale wyjdzie w praniu hihi

a mam takie pytanko używała któraś z Was te żele z unimila albo durexa?? albo jakieś inne?? te truskawkowe czy potęgujące doznania?? tak się pytam z ciekawości czy to tak naprawdę jest?? hehe
ja używałam z durexa. zielony (czy niebieski) jest chłodzący i powoduje takie fajne mrowienie.
Owocowych nie polecam. Cherry np. nie podobał mi się, brzydko pachniał.
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 15:00   #4922
Kasiorek211
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
ja używałam z durexa. zielony (czy niebieski) jest chłodzący i powoduje takie fajne mrowienie.
Sie nie podobał albo Lusesitka już w ciąży była i dlatego był jak wszystko brzydki i nie taki jak trzeba To z MNIŁOŚCI Malutka
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 15:02   #4923
BERBIE
Zakorzenienie

Kasiorek kurcze, już dawno oglądałam i widocznie mi wypadło z głowy. sorki. w domu znowu zrobię rozeznanie.
Agatko to może jednak nie pójdzie. ja używałam Durexa który miał zwiększyc doznania i zwiększył bo cholernie piekło, koszmar, leży cały, chcesz moge ci przesłać jeśli meiszkasz w Polsce. ale nie polecam. amm jeszcze do masażu różowy też Durexa, jest super, ale gdy go używaliśmy nie wychodziła nam dzidzia, gdy odstwailiśmy od razu trafiony.

Edytowane przez BERBIE
Czas edycji: 2011-08-18 o 15:05
BERBIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 15:03   #4924
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ktoś jeszcze??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 15:05   #4925
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
hehe ktoś jeszcze??
ja pamiętam tylko gumki o zapachu truskawkowym ale pachniały jakoś tak ... sztucznie ( jak by gumka naturalna była) ale jakoś mi ta słodycz do sytuacji nie pasowała
Stary 2011-08-18, 15:11   #4926
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
Sie nie podobał albo Lusesitka już w ciąży była i dlatego był jak wszystko brzydki i nie taki jak trzeba To z MNIŁOŚCI Malutka
nie, nie, nie Kochana... takie atrakcje to ja przed ciążą miałam

Cytat:
hehe ktoś jeszcze??
agatko, tylko pamiętaj, że starając się o dziecko, nie poleca się tych wspomagaczy w postaci lubrykantów, bo podobno osłabiają żołnierzyki.
Stary 2011-08-18, 15:32   #4927
Kasiorek211
Zadomowienie

idę do dooooomuuuuu
Stary 2011-08-18, 15:37   #4928
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Kochane - witajcie!
Sezonn ogórkowy uważam za zamknięty. Przerobiłam ponad 50 kg ogórków
Wow dzielna dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
ja pamiętam tylko gumki o zapachu truskawkowym ale pachniały jakoś tak ... sztucznie ( jak by gumka naturalna była) ale jakoś mi ta słodycz do sytuacji nie pasowała
ja ogólnie nienawidzę gumek (na tabletkach jechaliśmy), ale jak już to obydwoje narzekamy na smród
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 15:57   #4929
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:

agatko, tylko pamiętaj, że starając się o dziecko, nie poleca się tych wspomagaczy w postaci lubrykantów, bo podobno osłabiają żołnierzyki.
oj wiem słyszałam nawet chyba kiedyś pisałyście o tym tak pytam z ciekawości bo dziś oglądałam i miałam kupić ale nie kupiłam nie wiem czy mój Tż byłby chętny na takie eksperymenty ale czasami można by spróbować chciałam znaczy myślałam o kupnie żeby urozmaicić troszkę życie hmy erotyczne bo dla mojego Tż jest tylko powinność że tak trzeba i tyle przynajmniej takie mam odczucie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ja ogólnie nienawidzę gumek (na tabletkach jechaliśmy), ale jak już to obydwoje narzekamy na smród
heh gumki to zużyliśmy może ze 2 w ciągu naszej 10letniej przygody jakoś nigdy Nam nie podeszły pierw były tabletki potem stosunek przerywany potem zero jakiegokolwiek zabezpieczania

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-18, 16:11   #4930
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
oj wiem słyszałam nawet chyba kiedyś pisałyście o tym tak pytam z ciekawości bo dziś oglądałam i miałam kupić ale nie kupiłam nie wiem czy mój Tż byłby chętny na takie eksperymenty ale czasami można by spróbować chciałam znaczy myślałam o kupnie żeby urozmaicić troszkę życie hmy erotyczne bo dla mojego Tż jest tylko powinność że tak trzeba i tyle przynajmniej takie mam odczucie
Kochana... taki lubrykant to da przyjemność Tobie, bo facet wątpię, by coś poczuł mój przynajmniej chyba nie miał odczuć dużo większych niż zwykle
Faceci są wzrokowcami, więc dla nich najlepsza jest jakaś bielizna czy coś takiego
Ale to tylko moje zdanie
Stary 2011-08-18, 16:14   #4931
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

ok, nie nadrabiam...

ciasto się robi, makaron gotowy zaraz się przebieram i jedziemy

Zakładam wątek żeby nie było, kończcie tutaj i jakby co możecie się przenosić

Taak, Agatka, żeby urozmaicić, dobra kolacja, wino, bielizna, muzyka.... może zmiana miejsca a nie tylko łózko...

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-08-18 o 16:17
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 16:15   #4932
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana... taki lubrykant to da przyjemność Tobie, bo facet wątpię, by coś poczuł mój przynajmniej chyba nie miał odczuć dużo większych niż zwykle
Faceci są wzrokowcami, więc dla nich najlepsza jest jakaś bielizna czy coś takiego
Ale to tylko moje zdanie
haha właśnie dziś kupiłam stringole czerwone moja mama jak zobaczyła to sie za głowę chwyciła a bratowa pow że są bardzo ładne i sama by takie chciała
Zostawię na sobotę o ile Tż nie pójdzie na tą imprezkę

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-08-18 o 16:18
Stary 2011-08-18, 16:20   #4933
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Tu macie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post28832963

Cytat:
haha właśnie dziś kupiłam stringole czerwone moja mama jak zobaczyła to sie za głowę chwyciła a bratowa pow że są bardzo ładne i sama by takie chciała
oby nie poszedł bo wiele straci...
Stary 2011-08-18, 16:25   #4934
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
haha właśnie dziś kupiłam stringole czerwone
hehhehehe
moja przyjaciółka ma duży temperament, a jej facet nie bardzo... męczyła się strasznie, przeżywała i w ogóle. Aż pewnego pięknego wieczoru włożyła stary, rozciągnięty podkoszulek, w którym biust jej się hm nie mieści
W tej chwili jest to święta koszulka stara się jej nie nadużywać, żeby on wciąż miał świadomość że wychodzi z inicjatywą
Stary 2011-08-18, 16:34   #4935
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

Taak, Agatka, żeby urozmaicić, dobra kolacja, wino, bielizna, muzyka.... może zmiana miejsca a nie tylko łózko...
no się zobaczy on taki chetny nei jest ale coś muszę pomyśleć i wykombinować w końcu żeby mu się spodobało a nie żeby dla niego to była powinność tylko

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
oby nie poszedł bo wiele straci...
No straci i to ile o świecach tez pomyślę oczywiście

Cytat:
hehhehehe
moja przyjaciółka ma duży temperament, a jej facet nie bardzo... męczyła się strasznie, przeżywała i w ogóle. Aż pewnego pięknego wieczoru włożyła stary, rozciągnięty podkoszulek, w którym biust jej się hm nie mieści
W tej chwili jest to święta koszulka stara się jej nie nadużywać, żeby on wciąż miał świadomość że wychodzi z inicjatywą
ja to już nic nie zakładam i nawet to nie działa

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-18, 16:34   #4936
shehzadi
Zadomowienie

Zebra zobaczymy co nam rezydent zaproponuje. Na razie przeglądam oferty w internecie i ceny są podobne.
inutil ja też lubię poezję śpiewaną . A słyszałaś przeróbkę tego Czerwonego Tulipana? Studencką?
Kasiorek niezła historia z tą wycieczką. Trzeba będzie uważać. Dzięki za ostrzeżenie.
Agatka skąd wzięliście polską wódkę? My używamy tylko zwykłego żelu z Durexa, bez żadnych udziwnień. Słyszałam, że łatwo uczulają, więc wolałam darować sobie próby. Za to gdyby któraś z Was chciała używać KY to jest to wg mnie totalne badziewie.
kasiahexe nie odbieraj telefonów, co się będziesz stresować. Skarbonki mówisz mają w Turcji? To dobrze, przynajmniej nie ma nachalności.

Ogłaszam, że jutro powinno padać w Warszawie, bo mnie znów dziś męczy migrena.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:37   #4937
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość

czytałam, że nie tylko ma padać, ale mają być znowu trąby powietrzne i burze
Stary 2011-08-18, 16:38   #4938
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ja to już nic nie zakładam i nawet to nie działa
no i to jest ten podstawowy błąd musi być zdobywanie i takie manipulowanie, żeby on myślał, że zdobywa (powiedziała mistrzyni manipulacji:hahah a
Stary 2011-08-18, 16:51   #4939
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
no i to jest ten podstawowy błąd musi być zdobywanie i takie manipulowanie, żeby on myślał, że zdobywa (powiedziała mistrzyni manipulacji:hahah a

zasada wstrzemięźliwość też jest dobra

jak nie dopuścisz do siebie faceta przez kilka dni, to potem na wszystko poleci
Stary 2011-08-18, 17:06   #4940
natalia_23
Zakorzenienie

Hm... widzę, że temat bardzo wciągający . Mój mąż dziś jakiś taki nakręcony seksualnie a ja wręcz przeciwnie. Kłuje mnie w mostku i po lewej stronie i nadal mi jest niedobrze.

Rodzinka na weekend się zapowiedziała i musimy odwołać plany... i muszę zabrać się za sprzątanie, a dziś weny nie mam.

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:20   #4941
zebrawpaski
Zakorzenienie

sheh- ja się zgadzam z Kasią co do wycieczek - lubię wiedzieć gdzie jestem co oglądam i kiedy wracam. Jeżeli biura lokalne mają polskojęzycznego przewodnika to jeszcze ok ale jak jest anglojęzyczny a ktoś ma bariery komunikacyjne to nie polecam. Poza tym my raczej decydowalismy sie na długie wycieczki w Egipcie Kair- czyli 600 km od miejsca pobytu, Jerozolima - podobnie+ przejście po drodze przez granicę z Izraelem gdzie jest niezły rażim i chyba bym nie miała żadnej przyjemności z wycieczki gdybym nie jechała z polskim przewodnikiem. Często zdarza sie, ze na czymś te biura lokalne muszą zaoszczędzić i np jedziesz z lokalnego biura dajmy na to na dwudniową wycieczkę na Saharę = tak jak my teraz - też 600 km w jedną str i nie masz klimy w autokarze....Dlatego woleliśmy u rezydenta wykupić.

Znajomi w zeszłym roku wykupili snurkowanie w lokalnym biurze. Angielski znali średnio. Chłopak chciał nurkowac a ona zostać na statku bo nie umie pływać i boi się głębokiej wody. A że nie umieli się dogadać to ona na siłe została zepchnięta do wody ze statku bez kapoka...Dopiero jak zobaczyli co się dzieje to pomogli jej wydostać się i pozwolili zostać na satku A w tym roku zanajomi wykupili też w lokalnym biurze wycieczkę statkiem na połow ryb. I pan rano dał znać że nigdzie nie pojadą bo nie ma tylu chętnych ...Sytuacja o tyle głupia, że ojciec z synem zdeklarowali się na te impreze a kobieta pojechała z nami do Kartaginy bo nie chciała zostać bez towarzystwa a wolała zwiedzać niż łowic...My wyjeżdzaliśmy wcześniej wiec było zapóźno aby oni się załapali po odwołaniu tamtej wycieczki i w końcu nie byli nigdzie.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Z kasą w paszporcie to u nas było tak:
W Egipcie daliśmy 15 dolarów i mieliśmy pokój centralnie z widokiem na morze i baseny na 2- najwyższym piętrze przez co widok był piekniejszy. Znajomi dali 10 dolarów i dostali widok z bocznym widokiem na morze na 1 pietrze, a para przed nami dała 5 dolarów i pan w recepcji te pieniązki zwrócił....nie wiem czy za mało czy może raczej dlatego, że były podane a nie włożone w paszport. Ci ludzie mieli pokój na parterze, bez widoku na basen
Teraz w Tunezji włożyliśmy w paszporty po 10 euro i pan kazał mi czekać na pokój. Poprosił- dał klucze i kazł iść zobaczyc czy mi się pokój podoba...Był z widokiem na morze i w miare ok wiec zostaliśmy przy nim.
Pani sprzątajacej zostawialiśmy dolara lub dinara tunezyjskiego. Znajomi zosatwili eurocenty i nie zabrała...
W Egipcie zostawialiśmy dolara i pan zawsze się odwdzięczał, kwiatami, figurkami z ręczników, każdego dnia zostawił tez wodę niegazowaną.
W Egipcie chyba wszyscy turyści zostawiali kierowcą napiwki a w Tunezji nie każdy. Jak jest w Turcji nie wiem...

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2011-08-18 o 17:21
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:23   #4942
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Agatka skąd wzięliście polską wódkę? My używamy tylko zwykłego żelu z Durexa, bez żadnych udziwnień. Słyszałam, że łatwo uczulają, więc wolałam darować sobie próby. Za to gdyby któraś z Was chciała używać KY to jest to wg mnie totalne badziewie.

Kochana no jak skąd?? kupiliśmy na lotnisku w sklepie bezcłowym tyle alkoholu że nie było z kim wypić i przywieźliśmy połowę ze sobą
Polecam bo ceny mają konkurencyjne i spakowaliśmy normalnie potem do walizki i mam whisky w domu np bo o połowę była tańsza niż w Polsce

U nas też chyba będzie padać bo tak mnie kostki bola że nie moge wytrzymać

Cytat:

zasada wstrzemięźliwość też jest dobra

jak nie dopuścisz do siebie faceta przez kilka dni, to potem na wszystko poleci
Panika no tak nie mówię że zawsze ale czasami staram się ubierać jakieś sexy koszulki bo mam kilka nawet miałam sobie zamówić ostatnio ale na koncie kasy nie mamy poczekam aż Tż wpłaci i zamówię

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-18, 17:27   #4943
pani22ka
Zakorzenienie

a ja zapytałam w biurze podróży gościa, który sprzedawał nam wycieczkę (i dwa razy był w Faliraki w Evi) ile się daje żeby nie wyjść na głupka
pan powiedział, że on nie daje nic, bo nie lubi przepłacać. Wziąć klucze, obejrzeć pokój i jak nie będzie OK dać 5E. No i zaoszczędziliśmy
Stary 2011-08-18, 17:27   #4944
agatkaa1
Zakorzenienie

Zebra o tak jeśli chodzi o takie długie wycieczki to ok tez bym kupiła u rezydenta bo w taką drogę bez klimy to tragedia by była ale ten w Turcji to jest spradzone biuro podróży dostałam namiar od pani z biura podróży w którym kupowaliśmy wczasy i ta kobieta mówi po polsku więc idzie się z nią dogadać co do wycieczki a tam gdzie byliśmy też znaleźliśmy polskie biuro podróży znaczy mówili tam po polsku niestety znaleźliśmy je w ostatni dzień pobytu i nie skorzystaliśmy z ich usług ale znajomi którzy zostali pojechali z nimi i mówili że całkiem ok autokar też i obsługa też mówiła po polsku także polecam szukanie biur gdzie mówią po polsku bo się zawsze dogadacie

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-18, 17:32   #4945
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dobrze agatka mówi - wódeczkę najlepiej na lotnisku po odprawie na bezcłowce kupić. My mieliśmy 3 żołądkowe na 11 dni i żałowalismy, że więcej nie kupilismy bo mimo, że alkohol pod dostatkiem w opcji all nic nie smakuje jak cola z polska żołądkową. W Egipcie to na siłe co rano po kielichu z herbatą piliśmy aby się nie dać klątwie faraona i póki to praktykowałam było ok, jak przestałam od razu dostałam biegunki.
śmialiśmy się, ze gorzej jak ten zwyczaj porannego picia przywieziemy do Polski. A teraz w Tunezji, gdzie prawdopodobienstwo zemsty mniejsze piliśmy ze znajomymi wieczorami po drineczku z polską wódką
Dodam, ze oboje raczej nie jesteśmy alkoholowi a mimo to wyjątkowo drineczki smakowały. Mojemy Tz w pierwszy i przedostatni dzien nawet za bardzo o co była wojna

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

a no z polskim biurem to co innego
Stary 2011-08-18, 17:36   #4946
agatkaa1
Zakorzenienie

zebra no widzisz ja nawet nie piłam polskiej wódki tylko driny ich i mnie nic nie było ani w Tunezji ani w Turcji
za wyborową 0,5l na lotnisku płaciliśmy hmm 13 lub 15zł gdzie w sklepie wołają 25zł i jak zostanie spokojnie pakuj wo głównej walizki i bierz do domu bo w Tunezji znajomi mówili że nie wolno tak i męczyliśmy żeby wszystko wypić a teraz że nie było z kim to spakowaliśmy do jednej i drugiej walizki i nie było problemu

Panika to kiedy masz ten wynik?? jutro??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-18, 17:41   #4947
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
to kiedy masz ten wynik?? jutro??
internetowy ponoć za 20 minut.
hehe - betę dziś robiłam, ale to dlatego, że mam urlop, czas, jestem u rodziców (8 zł taniej niż w Krk), no i w poniedziałek mam wizytę u lekarza. A beta z 29 VII była 21.

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2011-08-18 o 17:42
Stary 2011-08-18, 17:47   #4948
Ania ania23
Wtajemniczenie

Agatku i jak tam po clo??? Masz jakieś rewelacje?? mam nadzieję,że czujesz się ok. Co do żeli to my lubimy durexa truskawkowego a czy Twój tż będzie chciał eksperymentować to...hmmm jakby Ci to powiedzieć..... będzie zachwycony, faceci to uwielbiają

Lucy
słoneczko ja mam maskę z Kallosa, taką z mlecznymi proteinami-500ml za20 zł i jestem zadowolona i też stosuję ją jak większość tutaj dziewczynek, czyli na głowę folia i suszarka I na prawdę efekt jest juz po pierwszym użyciu. No jak dla mnie
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:49   #4949
zebrawpaski
Zakorzenienie

Chyba napisze Tz aby wracając od teściowej zakupił jakiś żelik na wieczór bo normalnie mnie nakręciłyście na eksperymentowanie
Stary 2011-08-18, 17:51   #4950
Ania ania23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Chyba napisze Tz aby wracając od teściowej zakupił jakiś żelik na wieczór bo normalnie mnie nakręciłyście na eksperymentowanie
żeliki są spoko my ich nie używamy tylko w okresie dni płodnych
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości