|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
Owocowych nie polecam. Cherry np. nie podobał mi się, brzydko pachniał.
|
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
To z MNIŁOŚCI Malutka |
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiorek kurcze, już dawno oglądałam i widocznie mi wypadło z głowy. sorki. w domu znowu zrobię rozeznanie.
Agatko to może jednak nie pójdzie. ja używałam Durexa który miał zwiększyc doznania i zwiększył bo cholernie piekło, koszmar, leży cały, chcesz moge ci przesłać jeśli meiszkasz w Polsce. ale nie polecam. amm jeszcze do masażu różowy też Durexa, jest super, ale gdy go używaliśmy nie wychodziła nam dzidzia, gdy odstwailiśmy od razu trafiony.
27.06.2011 Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam Edytowane przez BERBIE Czas edycji: 2011-08-18 o 15:05 |
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ktoś jeszcze??
|
#4925 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agatko, tylko pamiętaj, że starając się o dziecko, nie poleca się tych wspomagaczy w postaci lubrykantów, bo podobno osłabiają żołnierzyki. |
|
|
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
idę do dooooomuuuuu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak pytam z ciekawości bo dziś oglądałam i miałam kupić ale nie kupiłam nie wiem czy mój Tż byłby chętny na takie eksperymenty ale czasami można by spróbować chciałam znaczy myślałam o kupnie żeby urozmaicić troszkę życie hmy erotyczne bo dla mojego Tż jest tylko powinność że tak trzeba i tyle przynajmniej takie mam odczucie Cytat:
jakoś nigdy Nam nie podeszły pierw były tabletki potem stosunek przerywany potem zero jakiegokolwiek zabezpieczania
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój przynajmniej chyba nie miał odczuć dużo większych niż zwykleFaceci są wzrokowcami, więc dla nich najlepsza jest jakaś bielizna czy coś takiego ![]() Ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
ok, nie nadrabiam...
ciasto się robi, makaron gotowy zaraz się przebieram i jedziemy ![]() Zakładam wątek żeby nie było, kończcie tutaj i jakby co możecie się przenosić ![]() Taak, Agatka, żeby urozmaicić, dobra kolacja, wino, bielizna, muzyka.... może zmiana miejsca a nie tylko łózko... Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-08-18 o 16:17 |
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama jak zobaczyła to sie za głowę chwyciła a bratowa pow że są bardzo ładne i sama by takie chciała ![]() Zostawię na sobotę o ile Tż nie pójdzie na tą imprezkę
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-18 o 16:18 |
|
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Tu macie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post28832963
Cytat:
bo wiele straci...
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja przyjaciółka ma duży temperament, a jej facet nie bardzo... męczyła się strasznie, przeżywała i w ogóle. Aż pewnego pięknego wieczoru włożyła stary, rozciągnięty podkoszulek, w którym biust jej się hm nie mieści ![]() W tej chwili jest to święta koszulka stara się jej nie nadużywać, żeby on wciąż miał świadomość że wychodzi z inicjatywą
|
|
|
|
|
#4935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- No straci i to ile o świecach tez pomyślę oczywiście Cytat:
|
|
#4936 |
|
Zadomowienie
|
Zebra zobaczymy co nam rezydent zaproponuje. Na razie przeglądam oferty w internecie i ceny są podobne.
inutil ja też lubię poezję śpiewaną ![]() Kasiorek niezła historia z tą wycieczką. Trzeba będzie uważać. Dzięki za ostrzeżenie. ![]() Agatka skąd wzięliście polską wódkę? My używamy tylko zwykłego żelu z Durexa, bez żadnych udziwnień. Słyszałam, że łatwo uczulają, więc wolałam darować sobie próby. Za to gdyby któraś z Was chciała używać KY to jest to wg mnie totalne badziewie. kasiahexe nie odbieraj telefonów, co się będziesz stresować. Skarbonki mówisz mają w Turcji? To dobrze, przynajmniej nie ma nachalności.Ogłaszam, że jutro powinno padać w Warszawie, bo mnie znów dziś męczy migrena.
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... widzę, że temat bardzo wciągający
. Mój mąż dziś jakiś taki nakręcony seksualnie Rodzinka na weekend się zapowiedziała i musimy odwołać plany... i muszę zabrać się za sprzątanie, a dziś weny nie mam.
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
sheh- ja się zgadzam z Kasią co do wycieczek - lubię wiedzieć gdzie jestem co oglądam i kiedy wracam
. Jeżeli biura lokalne mają polskojęzycznego przewodnika to jeszcze ok ale jak jest anglojęzyczny a ktoś ma bariery komunikacyjne to nie polecam. Poza tym my raczej decydowalismy sie na długie wycieczki w Egipcie Kair- czyli 600 km od miejsca pobytu, Jerozolima - podobnie+ przejście po drodze przez granicę z Izraelem gdzie jest niezły rażim i chyba bym nie miała żadnej przyjemności z wycieczki gdybym nie jechała z polskim przewodnikiem. Często zdarza sie, ze na czymś te biura lokalne muszą zaoszczędzić i np jedziesz z lokalnego biura dajmy na to na dwudniową wycieczkę na Saharę = tak jak my teraz - też 600 km w jedną str i nie masz klimy w autokarze....Dlatego woleliśmy u rezydenta wykupić. Znajomi w zeszłym roku wykupili snurkowanie w lokalnym biurze. Angielski znali średnio. Chłopak chciał nurkowac a ona zostać na statku bo nie umie pływać i boi się głębokiej wody. A że nie umieli się dogadać to ona na siłe została zepchnięta do wody ze statku bez kapoka...Dopiero jak zobaczyli co się dzieje to pomogli jej wydostać się i pozwolili zostać na satku A w tym roku zanajomi wykupili też w lokalnym biurze wycieczkę statkiem na połow ryb. I pan rano dał znać że nigdzie nie pojadą bo nie ma tylu chętnych ...Sytuacja o tyle głupia, że ojciec z synem zdeklarowali się na te impreze a kobieta pojechała z nami do Kartaginy bo nie chciała zostać bez towarzystwa a wolała zwiedzać niż łowic...My wyjeżdzaliśmy wcześniej wiec było zapóźno aby oni się załapali po odwołaniu tamtej wycieczki i w końcu nie byli nigdzie. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Z kasą w paszporcie to u nas było tak: W Egipcie daliśmy 15 dolarów i mieliśmy pokój centralnie z widokiem na morze i baseny na 2- najwyższym piętrze przez co widok był piekniejszy. Znajomi dali 10 dolarów i dostali widok z bocznym widokiem na morze na 1 pietrze, a para przed nami dała 5 dolarów i pan w recepcji te pieniązki zwrócił....nie wiem czy za mało czy może raczej dlatego, że były podane a nie włożone w paszport. Ci ludzie mieli pokój na parterze, bez widoku na basen Teraz w Tunezji włożyliśmy w paszporty po 10 euro i pan kazał mi czekać na pokój. Poprosił- dał klucze i kazł iść zobaczyc czy mi się pokój podoba...Był z widokiem na morze i w miare ok wiec zostaliśmy przy nim. Pani sprzątajacej zostawialiśmy dolara lub dinara tunezyjskiego. Znajomi zosatwili eurocenty i nie zabrała... W Egipcie zostawialiśmy dolara i pan zawsze się odwdzięczał, kwiatami, figurkami z ręczników, każdego dnia zostawił tez wodę niegazowaną. W Egipcie chyba wszyscy turyści zostawiali kierowcą napiwki a w Tunezji nie każdy. Jak jest w Turcji nie wiem... Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2011-08-18 o 17:21 |
|
|
|
#4942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam bo ceny mają konkurencyjne i spakowaliśmy normalnie potem do walizki i mam whisky w domu np bo o połowę była tańsza niż w Polsce U nas też chyba będzie padać bo tak mnie kostki bola że nie moge wytrzymać Cytat:
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zapytałam w biurze podróży gościa, który sprzedawał nam wycieczkę (i dwa razy był w Faliraki w Evi) ile się daje
żeby nie wyjść na głupka ![]() pan powiedział, że on nie daje nic, bo nie lubi przepłacać. Wziąć klucze, obejrzeć pokój i jak nie będzie OK dać 5E. No i zaoszczędziliśmy
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Zebra o tak jeśli chodzi o takie długie wycieczki to ok tez bym kupiła u rezydenta bo w taką drogę bez klimy to tragedia by była ale ten w Turcji to jest spradzone biuro podróży dostałam namiar od pani z biura podróży w którym kupowaliśmy wczasy
i ta kobieta mówi po polsku więc idzie się z nią dogadać co do wycieczki a tam gdzie byliśmy też znaleźliśmy polskie biuro podróży znaczy mówili tam po polsku niestety znaleźliśmy je w ostatni dzień pobytu i nie skorzystaliśmy z ich usług ale znajomi którzy zostali pojechali z nimi i mówili że całkiem ok autokar też i obsługa też mówiła po polsku także polecam szukanie biur gdzie mówią po polsku bo się zawsze dogadacie
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze agatka mówi - wódeczkę najlepiej na lotnisku po odprawie na bezcłowce kupić. My mieliśmy 3 żołądkowe na 11 dni i żałowalismy, że więcej nie kupilismy
bo mimo, że alkohol pod dostatkiem w opcji all nic nie smakuje jak cola z polska żołądkową . W Egipcie to na siłe co rano po kielichu z herbatą piliśmy aby się nie dać klątwie faraona i póki to praktykowałam było ok, jak przestałam od razu dostałam biegunki. śmialiśmy się, ze gorzej jak ten zwyczaj porannego picia przywieziemy do Polski. A teraz w Tunezji, gdzie prawdopodobienstwo zemsty mniejsze piliśmy ze znajomymi wieczorami po drineczku z polską wódką ![]() Dodam, ze oboje raczej nie jesteśmy alkoholowi a mimo to wyjątkowo drineczki smakowały. Mojemy Tz w pierwszy i przedostatni dzien nawet za bardzo o co była wojna![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- a no z polskim biurem to co innego
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
zebra no widzisz
ja nawet nie piłam polskiej wódki tylko driny ich i mnie nic nie było ani w Tunezji ani w Turcji za wyborową 0,5l na lotnisku płaciliśmy hmm 13 lub 15zł gdzie w sklepie wołają 25zł Panika to kiedy masz ten wynik?? jutro??
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
internetowy ponoć za 20 minut.hehe - betę dziś robiłam, ale to dlatego, że mam urlop, czas, jestem u rodziców (8 zł taniej niż w Krk), no i w poniedziałek mam wizytę u lekarza. A beta z 29 VII była 21. Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2011-08-18 o 17:42 |
|
|
|
#4948 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatku i jak tam po clo??? Masz jakieś rewelacje?? mam nadzieję,że czujesz się ok. Co do żeli to my lubimy durexa truskawkowego
a czy Twój tż będzie chciał eksperymentować to...hmmm jakby Ci to powiedzieć..... będzie zachwycony, faceci to uwielbiają![]() Lucy słoneczko ja mam maskę z Kallosa, taką z mlecznymi proteinami-500ml za20 zł i jestem zadowolona i też stosuję ją jak większość tutaj dziewczynek, czyli na głowę folia i suszarka I na prawdę efekt jest juz po pierwszym użyciu. No jak dla mnie
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba napisze Tz aby wracając od teściowej zakupił jakiś żelik na wieczór bo normalnie mnie nakręciłyście na eksperymentowanie
|
|
|
|
#4950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my ich nie używamy tylko w okresie dni płodnych
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

ale wyjdzie w praniu hihi

bo wiele straci...