Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 533 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 19:47   #15961
Sensuel
Wtajemniczenie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
A kiedy masz kontrolę?
Jak sie niepokoisz wyślij zdjęcia doktorowi.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Mi byście wykrakały implant bo ja nic nie wiem

Za tydzień dokładnie mam kontrolę .No też nad tym myślałam,aby fotkę mu wysłać i zapytać czy to normalne.
Zdjęcia zrobione tylko muszę je zgrać na kompa i w album wpakować.Dam znać jak już będą

Fotki już załadowane

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2011-08-17 o 21:06
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 20:08   #15962
Koka_
Przyczajenie

Hej, hej.
Przywitalam sie dwa razy i nikt nawet nie zauwazyl No szkoda, myslalam, ze to otwarte forum...
Koka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 22:06   #15963
Dalmatynka101
Raczkowanie

Jak się wklejało fotki do albumu, muszą być najpierw w fotosiku czy cos takiego? Nie pamiętam
Stary 2011-08-17, 22:08   #15964
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Jak się wklejało fotki do albumu, muszą być najpierw w fotosiku czy cos takiego? Nie pamiętam
Wchodzisz w swój album i dajesz dodaj zdjęcie i ładujesz zdjęcie które masz np. na pulpicie.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 22:15   #15965
Dalmatynka101
Raczkowanie

Mnie doktorek wpasował w pancernik 65B i powiem,że jest bardzo wygodny. Poradźcie, czym zmyć markera z ciała, strasznie mnie te malunki denerwują i wystają z pod koszulki.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Zdjęcia załadowane, powiedzcie, nie są zbyt duże. Mnie z góry wydaja się WIELKIE i trochę się aż boję.
Stary 2011-08-17, 22:44   #15966
Cykaneczka
Raczkowanie

Przepraszam za pytanie ni z gruszki ni z pietruszki, ale nie mam czasu nawet podczytać co słychać - zjad rodzinny

Mam do Was jedno pytanko, sprawę która mnie niepokoi, a mianowicie mój krwiak. Na prawej piersi zaraz po operacji powstał krwiak (widać do na zdjęciach w albumie). Przez pierwsze 2-3 tygodnie widziałam, że coś się z nim dzieje tzn, że blednie, znika powoli. Po tym czasie, niestety przestało się cokolwiek dziać. Krwiak przestał się zmieniać. I tak już od prawie 3 tygodni.

Zastanawiam się, czy nie powinnam zacząć się już o to martwić?
Jak długo to trwało u Was? czy któraś z Was też miała podobny przypadek?

Z góry dziękuję za odpowiedź i zmykam już spać - gromadka małych kuzynów potrafi nieźle dać w kość dobranoc, Cycatki

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796824
Cykaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 22:55   #15967
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość
Przepraszam za pytanie ni z gruszki ni z pietruszki, ale nie mam czasu nawet podczytać co słychać - zjad rodzinny

Mam do Was jedno pytanko, sprawę która mnie niepokoi, a mianowicie mój krwiak. Na prawej piersi zaraz po operacji powstał krwiak (widać do na zdjęciach w albumie). Przez pierwsze 2-3 tygodnie widziałam, że coś się z nim dzieje tzn, że blednie, znika powoli. Po tym czasie, niestety przestało się cokolwiek dziać. Krwiak przestał się zmieniać. I tak już od prawie 3 tygodni.

Z góry dziękuję za odpowiedź i zmykam już spać - gromadka małych kuzynów potrafi nieźle dać w kość dobranoc, Cycatki

Hmmm,nie wiem jak to jest z krwiakami (pamiętam go ze zdjęcia),ale mnie siniaki wyszły dopiero po 5 dniach od op i powoli giną.
Daj mu może jeszcze szanse o ile nie boli.
Stary 2011-08-17, 23:21   #15968
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Mnie doktorek wpasował w pancernik 65B i powiem,że jest bardzo wygodny. Poradźcie, czym zmyć markera z ciała, strasznie mnie te malunki denerwują i wystają z pod koszulki.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Zdjęcia załadowane, powiedzcie, nie są zbyt duże. Mnie z góry wydaja się WIELKIE i trochę się aż boję.
Ja to cholerstwo kilka dni szorowalam wszystkim Nawet dezodorantem A calkowicie zeszlo podczas pierwszego prysznica
Bylam w albumie i panienki przepiekne, alasciwie wygladaja , tak jak moje w 2 dobie Tylko wieksze 380 nie bylyby takie cudne
Stary 2011-08-17, 23:58   #15969
EmotIkonka
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez MSN do EmotIkonka

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość

Jak mnie się zrobił od razu zaczęłam smarować maścią lioton 1000 ( o ile dobrze pamiętam) tydzień i po siniaczku

31.07.2012 powiększanie ust kwasem
09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

EmotIkonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:10   #15970
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koka_ Pokaż wiadomość
Hej, hej.
Przywitalam sie dwa razy i nikt nawet nie zauwazyl No szkoda, myslalam, ze to otwarte forum...
Hej
No czasami tak sie zdaza Ja wlasnie zauwazylam Ciebie
Stary 2011-08-18, 09:16   #15971
Agatau88
Zakorzenienie

Vipera 20.08-2
Agatau88 26.08-8
anek799 14.09 - 27
amelia222 14.09-27
Vanessita 16.09- 29
grazia78 14.11-88
Nadinka2 19.12- 126
malinkac 19.12- 126cisza:
Stary 2011-08-18, 09:20   #15972
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Hej
No czasami tak sie zdaza Ja wlasnie zauwazylam Ciebie
dołączam się do powitania ...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:23   #15973
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Vipera 20.08-2
Agatau88 26.08-8
anek799 14.09 - 27
amelia222 14.09-27
Vanessita 16.09- 29
grazia78 14.11-88
Nadinka2 19.12- 126
malinkac 19.12- 126cisza:
Agatau tydzien Ci zostal Jak sie czujesz tydzien przed??? Wiesz juz czego pragniesz??? Tak Nas tu zakrecilas z ta swoja niepewnoscia, ze chyba bedziemy zaklady robic jak pojedziesz do szpitala i obstawiac, z czym wrocisz
Stary 2011-08-18, 09:37   #15974
Cykaneczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Jak mnie się zrobił od razu zaczęłam smarować maścią lioton 1000 ( o ile dobrze pamiętam) tydzień i po siniaczku
Ja własnie zdaje sobie sprawe z tego, ze taki krwiak normalnie schodzi tydzien, dwa (?), i dlatego się dopytuję. Z moim męczę się już 6 tygodni, i nie wydaje mi się, żeby były jakieś postępy od ostatnich trzech. Tak jak Ty stosuję maść z heparyną, ale u mnie to nie przynosi efektów...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796824
Cykaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 10:19   #15975
dragon_lady
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Koka - witamy cie )) jesteśmy tu zakręcona mega )) opowiadaj o sobie

Dalmatynka - gratulacje opiekuj się skarbami teraz dobrze

wicie co? ten kolor to taki bym chciala... http://www.pudelek.pl/artykul/33851/...ych_wakacji/1/
kurna ide zrobić !!!!
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 11:08   #15976
Koka_
Przyczajenie

Super!! To sie witam jeszcze raz.

Widze wlasnie, ze to mega zakrecenie ale pozytywnie
Tez dopiero dzisiaj licze i wlasnie dzis mija 5 tyg. od mojej operacji. Przed zabiegiem rozmawialam z moim Doktorkiem i stanelo na 375cc. Jak tylko sie obudzilam po operacji uslyszlam jak mowi, ze troche narozrabial i wsadzil wieksze (425cc). Pamietam jak sie spytalam nieprzytomna czy sie zmiescily
Teraz jak opuchlizna zeszla juz nie sa takie wielkie ale jednak fajny rozmiarZdalam sie zupelnie na mojego Doktorka i nie zaluje.
Od zdjecia szwow czyli po 7 dniu mialam zalecone smarowanie tylko wazelina moich blizn. Jakies strupy odpadly i sie cieszylam, ze to juz jest wygojone. Kupilam sobie Triumpha tri action, poszlam sie wyszorowac i jak zwykle wysmarowalam blizny wazelina. Na drugi dzien na staniku zauwazylam ropna wydzielina z jednej blizny. Ale sie przestraszylam bo przedtem wygladalo jak wygojone. Ale chyba za dlugo sie szorowalam, blizna byla wilgotna, na to dalam wazeline i zalozylam ten stanik Trupha, a on ma na dole wykonczenie gumowe ze szwem i to chyba mi przeszorowalo blizne. Dostalam zalecenie nie smarowac na razie wazelina i przemywac woda utleniona. Teraz juz jest ok. i tylko raz na dzien smaruje.

Mam dosc ciezka prace fizyczna w UK i tak sie zastanawiam jak dlugo nosic stanik pooperacyjny. Wszedzie pisza inaczej. A zapomnialam to, co mi mowil Doktorek. Znalazlam tu swietna stronke z odzieza pooperacyjna i sobie zafundowalam dwa takie specjalne staniki. Jak tylko taki stanik zalozylam, to od razu sie moge lepiej ruszac. Uciskaja delikatnie tam, gdzie maja uciskac, a tam gdzie nie maja to nie. Sa z lateksu chyba. Mialam zalecenie 6 tyg. nosic stanik poop. i sportowe potem.
Nie wydaje mi sie jednak, ze moglabym pracowac w normalnym sportowym staniku, jeszcze troche boli mnie pod pachami i gora biustu.
A moze tylko do pracy zakladac ten specjalny:confu sed: Nie wiem.
Moze ktoras z Was moglaby mi cos doradzic ?

Martwie sie teraz, ze moze te pooperacyjne za bardzo usiskaja jak nosze calymi dniami ech....
Ale sie bardzo ciesze, bo wreszcie sie tu troche wygadalam po tych 5-ciu tygodniach
Buziaki dla wszystkich
Stary 2011-08-18, 11:39   #15977
gwendolinka
Zadomowienie

Witam Koka!
Ja zupełnie inaczej robiłam z bliznami - nic nie smarowałam. W sportowym topie chodziłam długo a później już tylko w zwykłym bez fiszbin usztywnianym Mamabel Plain Triumpha.
Cykaneczka
Ja miała długo między piersiami na mostku krwiak, w początkowej fazie schodził a poźniej zielono-zółty został i też go miałam kilka tygodni. Też niczym nie smarowałam. Mi sam zszedł. Chociaż pewnie maść z heparyną powinna pomagać... więc nie wiem.

Horo
dzięki za stronkę. Ładnie mają staniczki, na pewno się będę rozglądać za nimi, najpierw chciałabym wyczaić gdzię jest jakiś sklep z tymi markami żeby rozmiar określić, bo wg tabeli rozmiarów, jak mnie życie nauczyło , niekoniecznie można to zrobić poprawnie. Na razie widzialam tylko sprzedaż internetowa muszę lepiej poszukać.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 12:24   #15978
Koka_
Przyczajenie

Witaj Gwen )
A czy nie uwazasz, ze 5 tyg. po to poczekac jeszcze jeden tydzien i skonczyc z tymi pooperacyjnymi? I wtedy tylko na noc? A w nocy spisz w sportowym?
Dzieki za odpowiedz

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

O sorry! Dopiero teraz zauwazylam, ze masz pieciomiesieczny biuscik Ile czasu spalas w pooperacyjnym? Buzka.
Stary 2011-08-18, 13:10   #15979
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Witaj Gwen )
A czy nie uwazasz, ze 5 tyg. po to poczekac jeszcze jeden tydzien i skonczyc z tymi pooperacyjnymi? I wtedy tylko na noc? A w nocy spisz w sportowym?
Dzieki za odpowiedz

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

O sorry! Dopiero teraz zauwazylam, ze masz pieciomiesieczny biuscik Ile czasu spalas w pooperacyjnym? Buzka.
hej Koka
wszystko zależy od Doktorka... ja musiałam w pooperacyjnych + pas chodzić i spać cale 8 tygodni... długo, ale skoro trzeba
Jeśli masz pracę fizyczną, to wydaje mi się, ze nawet dłuzej nosiłabym taki mocno uciskający... dla bezpieczeństwa

ps. moze pochwalisz się fotkami

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 13:33   #15980
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej, hej.
Ja też dopiero dzisiaj zauważyłam Twojego posta i daję sobie rękę obciąć,że coś z netem wczoraj nawalało,bo tą stronę gdzie napisałaś go to nie było go na 100%.Odwieżałam co chwilę,bo myślałam że kobitki coś napiszą ...no chyba,że tylko w moim lapie takie cuda się dzieją .2 tyg temu miałam podbnie,no ale do rzeczy....

Witamy ,nie jest to forum zamknięte tylko jak widzisz dużo się dzieje,kobitki jedna za drugą robi op,jest dużo odpowiedzi a i jeszcze więcej pytań .
Stary 2011-08-18, 13:56   #15981
Foczka 81
Raczkowanie

Co do blondow, to ja tez mam ciemny blond i dlatego nie potrzebuje farby zeby je rozjasnic.
Stosuje spray osloneczniajacy Garniera, ktory u mnie jest od lat w sklepach, a w Polsce nie ma wogole tej linii produktow
http://www.garnier.fr/_fr/_fr/our_products/range-haircolor.aspx?tpcode=OUR _PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^1 00_BLOND^100_BLOND_HOME

Spray rozjasnia stopniowo, daje go tak co 2 tyg po myciu na przedzialek.
Stary 2011-08-18, 14:07   #15982
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Super!! To sie witam jeszcze raz.

Widze wlasnie, ze to mega zakrecenie ale pozytywnie
Tez dopiero dzisiaj licze i wlasnie dzis mija 5 tyg. od mojej operacji. Przed zabiegiem rozmawialam z moim Doktorkiem i stanelo na 375cc. Jak tylko sie obudzilam po operacji uslyszlam jak mowi, ze troche narozrabial i wsadzil wieksze (425cc). Pamietam jak sie spytalam nieprzytomna czy sie zmiescily
Teraz jak opuchlizna zeszla juz nie sa takie wielkie ale jednak fajny rozmiarZdalam sie zupelnie na mojego Doktorka i nie zaluje.
Od zdjecia szwow czyli po 7 dniu mialam zalecone smarowanie tylko wazelina moich blizn. Jakies strupy odpadly i sie cieszylam, ze to juz jest wygojone. Kupilam sobie Triumpha tri action, poszlam sie wyszorowac i jak zwykle wysmarowalam blizny wazelina. Na drugi dzien na staniku zauwazylam ropna wydzielina z jednej blizny. Ale sie przestraszylam bo przedtem wygladalo jak wygojone. Ale chyba za dlugo sie szorowalam, blizna byla wilgotna, na to dalam wazeline i zalozylam ten stanik Trupha, a on ma na dole wykonczenie gumowe ze szwem i to chyba mi przeszorowalo blizne. Dostalam zalecenie nie smarowac na razie wazelina i przemywac woda utleniona. Teraz juz jest ok. i tylko raz na dzien smaruje.

Mam dosc ciezka prace fizyczna w UK i tak sie zastanawiam jak dlugo nosic stanik pooperacyjny. Wszedzie pisza inaczej. A zapomnialam to, co mi mowil Doktorek. Znalazlam tu swietna stronke z odzieza pooperacyjna i sobie zafundowalam dwa takie specjalne staniki. Jak tylko taki stanik zalozylam, to od razu sie moge lepiej ruszac. Uciskaja delikatnie tam, gdzie maja uciskac, a tam gdzie nie maja to nie. Sa z lateksu chyba. Mialam zalecenie 6 tyg. nosic stanik poop. i sportowe potem.
Nie wydaje mi sie jednak, ze moglabym pracowac w normalnym sportowym staniku, jeszcze troche boli mnie pod pachami i gora biustu.
A moze tylko do pracy zakladac ten specjalny:confu sed: Nie wiem.
Moze ktoras z Was moglaby mi cos doradzic ?

Martwie sie teraz, ze moze te pooperacyjne za bardzo usiskaja jak nosze calymi dniami ech....
Ale sie bardzo ciesze, bo wreszcie sie tu troche wygadalam po tych 5-ciu tygodniach
Buziaki dla wszystkich
Ja mam zupelnie podobne zalecenia jak Ty Tyle, ze mialam smarowac wazelina zaraz po sciagnieciu szwow A dzien po sciagnieciu odpadly mi strupki i blizny juz prawie nie widac Tylko te dziorki na zakonczeniach, ktore czasem tez brudza mi stanik, ale nie panikuje, dalej smaruje wazelina
Ja musze stanik pooperacyjny nosic 8 tygodni i czasem zamieniam go na sportowy

Gdzie mieszkasz w UK??? Pozdrawiam

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
Co do blondow, to ja tez mam ciemny blond i dlatego nie potrzebuje farby zeby je rozjasnic.
Stosuje spray osloneczniajacy Garniera, ktory u mnie jest od lat w sklepach, a w Polsce nie ma wogole tej linii produktow
http://www.garnier.fr/_fr/_fr/our_products/range-haircolor.aspx?tpcode=OUR _PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^1 00_BLOND^100_BLOND_HOME

Spray rozjasnia stopniowo, daje go tak co 2 tyg po myciu na przedzialek.

Nie wchodzi mi ta stronka Bardzo mnie zaciekawil ten spray, bo tez mam naturalne ciemne blond i nie chce ich znowu zaczac farbowab Ratuj foczka
Stary 2011-08-18, 15:47   #15983
korinka
BAN stały

Witaj Koka..... super, że dołączyłaś do nas na forum!
czasami jest tutaj tak dużo postów, że niektóre gubią się.....musisz wybaczyć!

dziewczyny za dwa dni jadę na urlop, w ciepłe klimaty i po prostu doczekać się nie mogę kiedy będę miała na sobie strój kąpielowy :P
a przy okazji włosy mi rozjaśnią.......
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 15:53   #15984
agunia_202
Raczkowanie

No właśnie co do noszenia tych staników mój dr jak byłam na wizycie kontrolnej to powiedział, że jestem już wolna i mogę nosić normalne biustonosze chodzić bez jak mi jest wygodnie, mam funkcjonować jak przed operacją, jak widać co lekarz to inne zalecenia i jak tak poczytam, że u was jest taki rygor to mam mętlik w głowie :/ . Chyba jednak poczekam z uwalnianiem cycuszków.
Stary 2011-08-18, 16:03   #15985
Agatau88
Zakorzenienie

Mi tez foczkowa strona nie wchodzi
Ja tez muszę farbowac, jak widać w albumie mam jasne włosy.

Ja póki co wiem tyle:
Albo anatomiczne Allergany MX 410 Style 370-410-445
Albo okrągłe Nagory 360-420 wysoki profil
Także już wiem coś więcej

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-08-18 o 17:10
Stary 2011-08-18, 16:44   #15986
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Hej, hej.
Witamy Cie KOKA Ciesze sie ze jest nas coraz wiecej,nie bierz tego do siebie ,bo czasem tak jest ze poprost post przeskoczy i nie zauwazysz. Witamy cieplutko!!!
Stary 2011-08-18, 16:50   #15987
Koka_
Przyczajenie

Dzieki Laseczki Od razu mi lepiej jak sie odezwalyscie: jupi:

Rozjasnilo mi sie w glowie. Bo nieraz jak rozmyslam i sie zastanawiam, to mam taki metlik w glowie jak nienormalna. Z nikim nie potrafie wtedy rozmawiac z rodziny czy ze znajomych Wstyd sie przyznac ale nawet moja siostra nie wie, ze powiekszylam cycki. Ale ona ma teraz gorszy problem to jej nie truje. Ona tez wraz z kolezanka powiekszala juz 5 lat temu.

Teraz dopiero widze, ze to forum to gorace jest i moga sie gubic posty .
Fotki na pewno wstawie ale dopiero teraz znalazlam te moje przed, no i musze zrobic te po operacji. Chce wstawic wszytkieDo tego nie rozeznalam sie w tym forum jeszcze, musze miec troche czasu Zsinienia mi zniknely i zaczyna to wyglada fajnie i zauwazylam, ze zaczyna mi sie robic rowek A jak mi Doktorek o tym mowil 5 tyg. temu to nie wiedzialam o co mu chodzi i jak on to moze zrobic Troche ciemna jestem Teraz wyczytalam, ze to kwestia dobrego wyciecia kieszeni i rozdzielenia tkanki.
Chociaz po samej operacji zadreczalam sie, ze jedna piers jest wyzej, a druga nizej. I nawet nie chcialam ich ogladac na zdjeciu szwow. Bylam zla. Teraz zaczyna byc super

I jeszcze jedno. Mam implanty pod gruczal, a tu czytam wiele dziewczyn ma pod miesien. I przy okazji operacji Doktorek usunal mi wiele niefajnych pieprzykow okolicy biustuTak za jednym zamachem
Dziekuje Wam za wszystkie radyA wszystkie moje fotki beda za pare dni Dam znac na pewno I sorki jak bede przynudzala nieraz przydlugimi wpisami
Stary 2011-08-18, 17:28   #15988
zabulek1
Wtajemniczenie

Koka nie przynudzasz Pisz kochana, jak Ci lepiej, a my z checia poczytamy

Korinka to nic tylko udanych wakacji!!!!!!! Wygrzej sie za mnie na sloneczku
Stary 2011-08-18, 18:01   #15989
grazia78
Raczkowanie

Napisane przez Koka_
Hej, hej.

Hejka Koka ja też jestem nowa, ale dziewczyny są w dechę ja dopiero przed operacja

zabulku ty to masz energie i już tak dobrze się czujesz po op suuuuper mam nadzieję,że ja też wydobrzeję tak szybciutko
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:05   #15990
zabulek1
Wtajemniczenie

Musisz tylko tego bardzo chciec Jak ja tych zakupow w Czechach i zwiedzenia Pragi

Nie uwierzycie Bylam dzisiaj na zakupach, bo wymieniam sobie rzeczy, a dokladnie bluzki, bo wszystkie mocno zakrywajace dekold
I naprawde sie spienilam w tych cholernych sklepach Przed operacja szukalam bluzek, z mniejszym dekoldem i byl problem bo wszystko takie na pokazny cyc bylo, a teraz latalam po sklepach i co????? malych dekoldzikow full, a ladnych prawie wcale, a te co mialy ladne dekoldy, to nie moj typ za pstrokate i falbanki i kwiatki
Moj TZ byl ze mna i sie smial, bo jeszcze niedawno mu mowilam, ze jak wpadne do sklepu to LOOOOOOOOOOO i powymiatam bluzeczek za wszystkie czasy, a tu taka lipa
Jak na zlosc, ale zawsze tak jest
Przerobilam sobie bluzeczke sama przed wyjsciem, powiekszylam dekold, wszystko pieknie wygladalo, wiozlam sie jak miss co chwile spogladajac na panienki i........................ ............ qrcze nawet nie drgnely To, ze fajnie sie wyglada to jeszcze nie wszystko, bo jak tam nic nie podskakuje, nie faluje to tez lipa Pozarzucalam troche ramionami, zeby tak sztywno nie wygladac hehe ale to jeszcze nie to

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-18 o 18:14
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości