|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
|
|||
| Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
|
31 | 53,45% |
| Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
|
0 | 0% |
| Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
|
3 | 5,17% |
| Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
|
24 | 41,38% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
|
|
#2432 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
ja to tak żartem ale właśnie każdy ma inny gust W odpowiedzi na post Kasihexe jest mój upatrzony wózek ![]() Cytat:
Edytowane przez kasikzaki Czas edycji: 2011-08-18 o 15:53 |
||
|
|
|
#2433 |
|
Wtajemniczenie
|
no jeśli chodzi o ten Matteo to nawet mi się podoba sama jestem w szoku bo ja nawet na takie "kosmiczne" nie zwracałam uwagi
ale ten wyjątkowo mi się spodobał moze to ze względu na tą właśnie przekładaną rączke i tą możliwosc obrotową tylko tak mnie właśnei zastanawia ta rączka czy ona się cała przekłada bo na filmiku to jest tylko pokazane ż edo połowy przełożyła obróciła tą gondole i spowrotem w to samo miejsce trafiła ta rączka chyba że ja taka gapa i czegoś nie zrozumiałam i przeoczyłam i ten nawet stabilny się wydaje bo już słyszałam kilka opini o tych 3 kołowych ze nie stabilne chwieją sie trzeba uważac jak sie zjezdża z krawęznika kuzynki koleżanka taki kupiła i po jakimś czasie sprzedała bo nie była zadowolona więc 3kołowy już sobie odpusciłam
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, że u niej wszystko ok.
ja wolę jeszcze trochę poczekać z poznaniem płci... dziewczyny, co myślicie o tym 15elementowym zestawie? mnie na początku wydawał się za drogi, ale tak sobie teraz myślę, że cena nie jest chyba aż taka zła. http://allegro.pl/15ele-posciel-haft...753419082.html podobają mi się też kolory i aplikacje. Chyba podrzucę linka dziadkom
|
|
|
|
#2435 | |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=e01wqoCQWWc hehe dopieor po tym filmiku skapowałam o co chodzi z tą rączką
no super nie powiem---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
oglądałam go niedawno też bo sie zastanawiałam nad nim lub cały czas się czaje na ten z łózeczkiem http://allegro.pl/zestaw-serca-lozec...731513004.html tylko nieiwem czy będą pieniązki na to bo teraz to kiepsko chyba że narazie będzie to stare co mamy a jak dostane becikowe to się wyłoży na nowe
|
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
oba łóżeczka są fajne,ja biorę jeszcze pod uwagę takie http://allegro.onet.pl/lozeczko-z-sz...660247682.html
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dobrze że będzie chłopak no i baldachimu też nie chcę czasem te zestawy się opłaca kupić a czasem warto sprawdzić co ile osobno kosztuje i co będzie przydatne ![]() mi się podobają owieczki białe http://allegro.pl/lozeczko-materac-p...748584698.html
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
ja łóżeczko odziedziczę, więc myślę tylko nad pościelą + jakieś dodatki...
Hmm, muszę to wszystko policzyć, czy się opłaca. Z drugiej strony to jest gotowy komplet. Wygląda jak dla mnie rewelacyjnie. Kupując każdą rzecz osobno, trudno będzie uzyskać taki efekt.
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na tym pierwszym filmiku(tym krótszym ) co podałam też jest tak przedstawione, bo na tym drugim to ta babka tylko kręci tym wózkiem nie wiem w jakim celu ![]() Jak dla mnie to ten wózek jest na pierwszym miejscu po względem praktyczności. Jak na razie nie znalazłam niopochlebnych opinii...oby tak zostało Nie wiem ja sie będzie sprawdzał na śniegu ale mnie to nie dotyczy bo w Ie to śniegu tyle co kot napłakał.
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja lubię takie słodkie kolory, misie....oczywiście wszystko z umiarem. Ale jednak ![]() No i zastanawiałam się dla kogo oni robią takie "gołe" pościele (miałam na myśli białe kolory) - teraz już wiem |
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy1111 taaak, dla mnie robią
![]() a kupić możesz cały komplet u jednego sprzedawcy osobno - i kupujesz to co chcesz. Bo poduszka i kołdra jest na początek nie potrzebna..tak dziewczyny pisały... i możesz z tego samego wzoru skompletować to co się przyda. No chyba że wychodzi podobnie cenowo to nie ma co, bo w końcu kiedyś i tak będziemy musiały zainwestować i kołdrę i poduszkę i poszewki na to
|
|
|
|
#2442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no własnei w ie to śniegu zbytnio nie macie więc pikuś gorzej te nasze zimy tutaj a jeszce niedawno przyjaciólka mi pokazywała wózek jaki jej znajoma kupiła i spojrzałam na niego i stwierdziłam ze jest okropny nieiwem moze dużo też kolor daje bo tak jak patrze to są chyba te same?http://www.mothercare.ie/spin-pushchair-olive.html chyba że to jest ten co pisałyście ze jest podobny bo ten no nieiwem dlaczego ale mi się nie podoba a wygląda tak samo jak ten http://allegro.pl/coletto-wozek-matt...766433322.html chyba kolor wózka też dużo zmienia i daje
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedział, że on taką chce
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzieś przeczytałam ze ten z coletto jest właśnie robiony na wzór tamtego ale go "poprawili"
|
|
#2445 | |
|
Zadomowienie
|
Lucy komplecik bardzo fajny ja też lubie takie slodkie kolory
![]() Cytat:
A wiesz co ja własnie czytam opinie i niestty wiele jest negatywnych przedwszytkim przez przednie kołka :/ i ze wykonanie jest chinskie :/
|
|
|
#2446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale właśnie na żywo nie widziałam, w Pl poszukam i ocenię
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde a nie mogli by zrobic takie z 4 duzymi kołami to by bylo fajne bo jak odwrócisz ten mechanizm to masz cały czas te same koła z przodu i z tyłu ![]() jak bedziesz miała okazje widziec na zywo to daj znać
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała takie łóżeczko z dodatkami
http://allegro.pl/lozeczko-radek-ii-...721898414.html
|
#2449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja narazie nie szukam łóżeczka bo kupilam kołyske i przez pierwsze 3-5 miessiecy mam zamiar uzywac kołyski
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Kasiahaxe no i trafiłam na tą stronkę co Ty chyba....jestem załamana
Na Gazeta.pl są pozytywne opinie a na bangla to prawie same negatywne, ze też wcześniej tej stronki nie widziałam. Wiem że nie musi mnie to spotkać i może nie będę musiała reklamować a jak tak to lipa bo przecież będę musiała do Pl go wysłać. Normalnie ryczeć mi się chce...buuu......---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
|
|
#2451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też sie troche napalilam i teraz bedzie mi ciezko przekonac sie do innego :////////
|
|
|
#2452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja Emi jakiś czas spała w śpiworku a potem zaczęła się budzić, bo jej było zwyczajnie za gorąco. Teraz w lato śpi w bawełnianym pajacyku i pod lekkim kocykiem, a i tak rano najczęsciej jest odkopana
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
inutil zakochałam się w tych owieczkach
no cudne są kasik a ja właśnie też chciałam ten wózek tylko nie coletto a graco. A model jest taki sam i naprawde ma takie złe opinie? ja się już też na niego napaliłam
|
|
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
Bylam we wt na badaniach polowkowych i bede miec synka
strasznie sie ciesze bo mam w takim razie parke
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie. Wpadłam się pozegnać, nie będę mogła nic do Was napisać podczas urlopu bo u mamy nie ma neta, ale będę o Was codzień myślała. Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie i o Maluszki. Wracam za trzy tygodnie. Ściskam Was mocno. Buziaki
|
|
|
|
#2456 |
|
Zadomowienie
|
czesc mamuski;p
nie bylo mnie caly dzien bo sprzatalam bedac pewna ze dzis piatek;p a tu sie okazuje ze piatek jest dopiero jutro;p a ja juz generalke zrobilam i co bede robic jutro?? wlasnie robilam zakupy w Lidlu przez telefon;p tzn tz w lidlu a ja przed kompem z gazetka;p i jestem zla bo spiworki zostaly tylko rozowe;/ wrrr w ogole mowi ze bida po przebierane;/ mam nadzieje ze mojemu Igorkowi nic nie odpadnie tak jak Sandry bo ja juz mam za duzo chlopiecych ciuszkow;p a po za tym to caly dzien mam dzis gosci;p jedni wchodza drudzy wychodza;p i jedni mi obiad zjedli;p musialam dogotowywac makaronu dla tzta dobrze ze sosu duzo zrobilam i obiad podzielny;p aa i odebralam wyniki hemoglobina mi spadla ale malo wiec jest oki
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
gratulacje Karola!!!
to tak jak u mnie, też będzie parka, chyba że coś małemu odpadnie tak jak u Sandry hihi
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-08-18 o 18:32 |
|
|
|
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na jednym filmiku widziałam ze te małe kólka jak i duze można odkręcić do wymiany więc moze jest możliwosc zamiast tych małych przykręcić normalne duze trzeba by było go oglądnąć na żywo sprawdzic i wtedy tylko dokupić koła i wymienić na duze, zresztą kólka jak kólka takie same jak w parasolkach i czy w nich sa jakieś problemy z tymi kólkami małymi?nie słyszałam jeszcze.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

tak to już jest

Na Gazeta.pl są pozytywne opinie a na bangla to prawie same negatywne, ze też wcześniej tej stronki nie widziałam. Wiem że nie musi mnie to spotkać i może nie będę musiała reklamować a jak tak to lipa bo przecież będę musiała do Pl go wysłać. Normalnie ryczeć mi się chce...buuu......
żeby się nie wygrzebywał spod kocyka jak będzie wierzgał nóżkami... czy źle myślę?
bo w dzień, to do dziecka się chodzi co jakiś czas sprawdzać, czy aby się nie odkryło, ale w nocy jak się przyśnie to nie bardzo