|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Mam paczuszkę... Ten medalion emilia jest
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, słodziutka Klaudusia jak śpi...tylko smok zasłania taką śliczną buzieczke
![]() Sarunieczka ja bym umarła ze wstydu jakbym była matką tego dzieciaka co z Kościoła wychodził...! Moja kostka raczej tylko obita....musze tylko skoczyć do apteki po altacet w żelu Niestety moja Olusia po szczepieniu płaczliwa i marudna![]() Katharina to Ty pisałaś o pudrze Lovely...?Jaki masz kolor? U mnie w Rossie same "opalone" Kupiłam za to nowe dwa pękacze- ta firma ma tanie i rewelacyjne! Polecam, mam już 4 kolory! W Biedronce wzięłam to masło Azja...tak jak Jamapi pisała zapach intensywny, ale dla mnie cudny ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Jola ja też trzymam kciuczki...
|
|
|
|
#1174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() Gdzie tam.... Ja w dalszym ciągu uważam, że to żart ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() :kc iuki:![]() :kci uki:Byłam dzisiaj w COKu po zakupy z 12 i chcę odebrać Slip into a babeczka mówi, że w 09 nie spełniłam warunków? Ja myśle sobie WHAT THE F**K??? Przecież miałam na prawie 500 zł, no ok robiłam zwrocik, ale 140... Pomyślałam ok, walnęłam się, ale w domku odpalam fv a tam jak byk napisane że się należy. Dzwonie do Wawy - należy się. Jutro jadę jeszcze raz i sobie odbiorę moją nagrodę
|
|
#1175 | |
|
Rozeznanie
|
aaaaa, jaka słodzinka ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
źle się czuję psychicznie.Cytat:
![]() Woow! Super!
|
|
#1177 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Benkowski tęsknił w roku akademickim za zupkami, bo ja nie potrafię robić. Ale ogólnie smakuje mu jak gotuję W drogerii Vita też mają essence - dziś była Cieszę się, że nic z Essence nie wzięłam I B. zafundował mi suchy szampon z rossmanna - był w promocji za 12zł Już troszkę go testowałam, bo na tym gorącu moja grzywka poległa i wydaje mi się być fajnyCytat:
Cytat:
![]() W ogóle Mój mnie dziś zaskoczył. Pisałam Wam , że nawidził Węgry, bo mieli pokaz. Zawsze mu trułam tyłek, że mógłby mi coś przywieźć. I że może być nawet taki odpustowy pierścionek zamiast normalnego oświadczynowego. Ale już dawno temu przestałam go o to męczyć A on dziś, że szukał pamiątek, bo chciał mi kupić i były tylko buble i męskie paski. " I nawet pierścionków odpustowych nie było" Zaskoczył mnie, że chciał mi coś kupić ze swojego wypadu SłodziakCudny ![]() Cytat:
Szybciej Ci przejdzie![]() Basiu, dasz radę! Wspaniała laska jesteś, więc nie ma innej opcji Ułaziłam się z Benkowskim za butami i oczywiście nic nie kupiliśmy |
|||||
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zauważyłyście nową laskę na głównym, która przechwala się na ile to uzbierała zamówienie i ile % zniżki daje klientkom. Opowiadałam B. o niej i mówiłam, że to dziwne, że puścili jej pierwsze zamówienie na taką kwotę i w ogóle... Teraz się nabija, że jesteśmy "detektywami z avonowego forum"
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Sheryl ja tak jak Ty nie lubię wsi i mogę mieszkać tylko w dużym mieście...niepotrzebnie tylko zaraziłam tą niechęcią dzieci...moja córcia tam nad jeziorkiem pierwszy raz była na wsi(ma 5lat)zachwycała się zwierzątkami, ale w pewnym momencie powiedziała"Mamo nie cierpię wsi, bo tu tylko cały czas psy szczekają"...trochę siara bo dwóch facetów się popatrzyło takim nienawistnym wzrokiem...
![]() Katniewojt a czym Twoja mama smaruje...Altacetem czy czymś innym...chce spróbować z tą reklamówką...??? ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że namawiała laski zanim się zapisała do nas |
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
no weź tak nie pisz .. bo kupię
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Teściowa chciała mi złożyć propozycję, ale B. przywołał ją do porządku (i bardzo dobrze)
Chciała, żebym wybrała sobie coś z katalogu, a ona mi za to zapłaci![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
jEST NAPRAWDĘ SUPER!!
Dziewczyny!!! dodzwonił sie R do lekarki i prosi ją wprost zeby pow, czy ma białaczkę, bo kolejnej nocy nie przespi... A ona, że nie ma, że są wyniki i wie jak jego leczyć |
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- nie czytałam regulaminu forum wizażu dokładnie - tak jak do tej pory z podobnymi "wynalazkami" bywało jak zacznie nas namawiać na zamawianie u niej na wyższy opust to zgłosimy ją pod "reklamę" i ją zablokują |
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz może być już tylko lepiej
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1187 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1188 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nigdy nie zaliczyłaś karniaka skoro tak twierdzisz |
|
|
|
|
#1190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1191 | |
|
Raczkowanie
|
Jejka ale wy lecicie, ja teraz czasu za bardzo nie mam ale staram się czytać co piszecie, ale nie nadążam
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1192 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szczerze, ale te jej niespójne wypowiedzi utwierdziły mnie w przekonaniu, że raczej bardziej zmyśla. I z tego co mi wiadomo od mojej Liderki to jesli rzeczywiście miałaby mieć tak duże I zamówienie to musiałaby zapłacić całą kwotę od razu. A i dla mnie jej postępowanie jest nie tyle nieetyczne co po prostu dziwne. ![]() Jeszcze przecież chciała zakończyć temat, a cały czas odpisuje ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1193 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
jestem
nie pozbędziecie się mnie na nocojeje dzidzi i kotek,ale słodki widok w którym kat.jest? ![]() Cytat:
w kat.11 można sobie było odebrać za pocałunki coś tam,ja nie składałam w 11 zamówienia,ale będę w 12 ( nie wiem gdzie szukać... Cytat:
ale potem się denerwuję i ciągnie mnie w miastoCytat:
Poza tym pamiętam jak byłam "linczowana" tak jak koleżanka gdy się przyznałam że daję upust klientkom potem inne pisały że dają i na nie nikt nie skakałCytat:
Cytat:
może pisałam na katalogowym,nie wiem,dawno to było to ja lecę do mojej tej no...jejku zapomniałam ![]() po kat.12
|
|||||
|
|
|
#1194 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Joluś tak sobie myślę o Was...cieszę się, bo z tego co lekarka mówiła przez telefon Radka choroba nadaje się do leczenia...będzie dobrze
![]() Mój mąż wrócił dziś późno z pracy i to na maxa zdołowany...już mi się wygadał i chyba mu lepiej...ale dziwie się czasem jacy ludzie są cwaniaki...mojego męża tato zatrudnił chłopaka swojej córki....wzięli od niego pożyczkę na samochód ok.2 -3 miesiące temu nic jeszcze nie spłacili, a pojechali w czwartek na wesele i już...tydzień ich nie ma...zadzwoniła dziś córusia że jeszcze na żagle na pare dni skoczą...nie cierpię takich ludzi! |
|
|
|
#1196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, wiem nie ładnie ale życzę jej urzędu skarbowego za to, że wywołała taki zamęt i podniosła nam cisnienie ![]() nie jestem taka ale jej się należy! i nie wierzę w te jej zamówienie ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
oby Ci dosłali hihi
|
||
|
|
|
#1198 |
|
vel Turkusoowa :)
|
dzięki Słońce bardzo
mam kat.12 i wszystkie dodatki,AM netto,ulotki,zaraz się zagłębię głębiej
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, ja dalej nie dziękuję, żeby nie zapeszać, mam nadz, ze jutro juz bedę mogła... Cos jest, skoro bedzie leczenie, ale nie kładzie go w szpitalu i to mi dobrze rokuje... oby..
A ta babka na głownym to jakaś dziwna... tylko mnie nie denerwuje ale śmieszy najnormalniej.. U Was tez tyle komarów? |
|
|
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wywołała zamęt, może o to jej chodziło? ![]() Zresztą mam to gdzieś co chciała osiągnąć, bo ja nie potrafię niestety tak jak ona robić. Mam małe zamowionka, ale grono osób, które ode mnie zamawia, jest stałe, nie zmienia się. Teraz sama kupowałam, bo potrzebowałam, a dla klientów robię paczkę, która będzie w przyszłym tygodniu. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Też tyle komarów Na tej mojej wsi podmiejskiego Poznania to chyba jakieś zmutowane są
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

Niestety moja Olusia po szczepieniu płaczliwa i marudna