|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
no nie przyjemna sytuacja... ja bym z nią po prostu pogadała żeby się nie wtrącała w wasze sprawy
|
|
#3032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz jak bardzo chciałbym ważyć chociaz te 48 kg, wtedy bym jakoś wyglądała.
Ludzie myślą że ja nic nie jem, owszem wielkiego apetytu nie ma ale staram się jak tylko mogę jeść trochę więcej. Syty głodne nie zrozumie bo maja inne apetyty i mi jest ciężko zrozumieć tych co jędza dużo a Ci co jedzą dużo nie zrozumieją że ja nie potrafię tak na siłę albo po prostu zjeść dużo. Brałam już wszystkie leki na przytycie i nic. Czy po moich zdjęciach które kiedyś tu wstawiałam było widać że tak mało ważę? Ja naprawdę mam kompleks pod tym względem bo chciałabym ważyć więcej a nie potrafię przytyć.
|
|
#3034 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Ja też kiedyś miałam taki problem - jadłam za trzech a waga ani drgnęła! Przez całe liceum mialam jedną wagę ok. 46 kg, później studia nawet nie wiem kiedy przytyłam ok. 5 kg, później zaczęłam prace i tak od czterech lat ważę 55 kg |
||
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z tiulem niestety tak jest że ciężko go naprawić ale może zapytaj jakiejś krawcowej
|
|
#3036 |
|
Rozeznanie
|
kompleksy co do wagi miałam niesamowite i jeszcze te głupie zupełnie niepotrzebne komentarze! masakra!
mój setny wpis |
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o dietach, a ja właśnie zjadłam o tej godzinie smażoną kiełbaskę i batonika do tego. Lańsko mi się należy
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() MagdziaS sto lat Czy mogę prosić o umieszczenie mojej sukienki w zestawieniu? Chyba, że jest za mało ślubna, nie obrażę się, jeżeli za taką zostanie uznana. Co do gotowania/jedzenia, to mój TŻ uważa, że gotuję najlepiej ze wszystkich , ale tak samo uważa jego mama, czyli moja przyszła teściowa Nie mam siły pisać tu z Wami, w czasu mam taki zapiernicz, że hej, szefo z tego wszystkiego jedzie dziś na urlop i ma wszystko w A ja nie ma humoru, hormony mi skaczą przed @ |
|
|
|
#3039 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
zobaczymy jak będzie jutro !---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#3040 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jednak za 3 osoby to nie jem, przemianę materii mam za szybką. Rodzinne to u mnie choć mama twierdzi w moim wieku to ona ważyła więcej. Ja nie umiem wpychać na siłę jedzenia do buzi. A jeśli już tak upcham to mecze się potem straszliwie.
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
czy tylko mój TŻ mi mówi, że mam do zrzucenia i że już nie wierzy w to że kiedykolwiek to zrobię?
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Poćwiczę sobie troszkę to może wyrzuty sumienia będą mniejsze
![]() Za tydzień w piątek jedziemy z Tż do rodziców na półtorej tygodnia i w końcu zobaczę się z koleżankami ze studiów
|
#3043 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny dziekuje za kolejna porcje powitan
![]() kilianna - bedziemy mieszkac w Pradze bo tu oboje mamy prace. Chociaz nie ukrywam ze w przyszlosci chcialbym mieszkac w Polsce, TZ nie ma nic przeciwko zobaczymy... na razie mamy 160 km do domu wiec nie jest zle, w kazdej chwili mozemy wyskoczyc do rodzicow. Rodzicow TZ-ta oraz reszte rodziny (brat, siostra z rodzina, ciotki i wujkowie) poznam w pazdzierniku bo jedziemy do nich na 2 tygodnie. wspolczuje ze siostra Twojego TZ wtraca sie do Waszego zycia. Niezle sie urzadzila - wlasny maz i do tego brat do pomocy przy dziecku Z doswiadczenia wiem, ze "zyczliwe rady i uwagi" najlepiej zbywac usmiechem a robic swoje. Wiem ze to moze byc trudne ![]() Wlasnie doczytalam o dietach i cwiczeniach - ja przy wzroscie 170 waze 63kg TZ jest zadowolony bo nie lubi chudych ale ja nie Pani w salonie przy wpisywaniu wymiarow do sukni zapisala "bedzie chudla" i podkreslila 2 razy
Edytowane przez lalika Czas edycji: 2011-08-18 o 21:44 |
|
|
|
#3044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę poszłam na cmentarz i tak mnie skubane komarzyce pogryzły. Jakieś mutanty czy co, nawet nie macie pojęcia tak to piecze, bo swędz oczywiście też.
Cytat:
za rezerwacje.Przykro mi z powodu Twojego TŻta. Pewnie jego siostra ma taki już charakter, że potrafi sobie owinąć kogoś wokół palca, baz podejrzeń z drugiej strony. Ale po ślubie to już będzie się musiał zająć swoją rodziną. Ja sobie nie wyobrażam mieszkania np z siostrą TŻta i jej córką. Jeszcxze bym musiała koło nich skakać. Cytat:
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wkurzyłam w piątek zamówiłąm tą sukienkę zapłąciłam 25 zł za kuriera a oni jej nawet jeszce nie wysłali
|
#3046 |
|
Rozeznanie
|
u mnie też pełno komarów! masakra , pogryzły mi nózie
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
dawno mnie nie było, rozmawiacie o cwiczeniach , ja od jakis 2 tygodni jezdze codziennie po pracy z narzutem na rowerze 20 -30 km
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety ale taka mamy medycynę w Polsce.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-08-18 o 21:53 |
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3050 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie do Dziewczyn, które mają koła w sukienkach ślubnych: czy dobrze się czujecie jak ono "idzie" razem z wami, tak jakby się huśtało jak się poruszacie????
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też krwiopyjczynie żyć nie dają. Już jakiś czas był spokój, a teraz znowu dają czadu - jakaś druga fala mutantów nadleciała Cytat:
Normalnie pałą niekótórych lać to mało
|
||
|
|
|
#3054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
efekty już pewnie widać niekoniecznie wagowo, ale kondycja i samopoczucie na pewno się polepszyły.Cytat:
Sama wyglądałam okropnie. Nie czułam się najlepiej. Początkowo nie chciała mi dać skierowania, ale je wybłagałam. No i co problemy z hormonami wyszły, z którymi borykam się do dziś.
|
|
#3055 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za tydzień mama będzie chciała zobaczyć mnie w sukni to wtedy pochodzę dłużej. Powiem Ci, że jak przymierzyłam ją to nawet nie czułam tego koła.
|
|
#3057 |
|
Rozeznanie
|
jak ja ubrałam to koło to nawet lepiej się czułam niż bez - bo tak duzo przestrzeni
zrobiło mi się między nogami a materiałem sukni .
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie wrażenia Chatki i tenebrosy po wyprawie poznamy dopiero jutro
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-18 o 22:11 |
|
|
|
|
#3059 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak sądzę bo ja tu czekam na relacje a z niej nici dzisiaj będą i już sobie
![]() Zabalowały razem no i pewnie teraz sobie ![]() Może opijają kupno jakiejś sukni
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może z tego co wiem tenebroska z TŻcikiem siedzi a Chatka pewnie też w swojej leśnej samotni nie myśli o internecie ale nie powiem ciekawa jestem jak tam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

bratowa TŻ (ta , która skrytykowała moją suknię mówiąc, że będę wyglądać jak własny gość
) wciąż się wtrąca i buntuje mojego TŻ!!! I bezczelnie namawia go, by namówił mnie na zamieszkanie z nimi. Oni mieszkają z moimi teściami i z dzieckiem, TŻ też tam z nimi mieszka i pomaga jej przy dziecku. W ogole jest na każde jej zawołanie i jej sie chyba nie podoba, że nagle może stracić swojego niewolnika - pomocnika. Mój TŻ jest taki "niewinny" i nieświadomy niczego, że mówi mi wszystko, co ona jemu gada, nie zdając sobie nawet sprawy, że to jest przegięcie. A jak mówię jemu, że mi się to nie podoba, że ona mu doradza jak ma postępować w naszym związku i co mamy na weselu robić, a czego mamy nie robić, to on nie rozumie mnie. Boziuuu....

zobaczymy jak będzie jutro !

za rezerwacje.

Sama wyglądałam okropnie. Nie czułam się najlepiej. Początkowo nie chciała mi dać skierowania, ale je wybłagałam. No i co problemy z hormonami wyszły, z którymi borykam się do dziś.