|
|
#1531 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Co do zupy-ma rację,nie ugotowałaś mi ani razu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do podkreslonego , tak często czynią ludzie bardzo rozczarowani własnym zyciem
|
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serio kup to anty bzzzz Ziaji Cytat:
zakochana czy cóś ![]()
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie można tak w sobie tłumić emocji ![]() Ty już lepiej nic nie pisz, przed chwilą nazwała nas maupami, za chwilę mogą jeszcze gorsze słowa paść ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1536 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Oesu, współczuję Ci tego nietopsza, to już chyba mój lepszy tylko bardziej namolny Dziwnie, c'nie ![]() Cytat:
Mnie też coś ostatnio na czernie wzięło... Cytat:
Fajnie Ummm, nie podeszło. Cytat:
|
||||
|
|
|
#1537 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ves,dla Ciebie
klik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1538 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! Polly_ dopsze radzi ![]() Cytat:
bo ja nigdzie nie ficiauam , oprocz KWC no ale to nie jest akurat wiarygodne żródło jesli chodzi o perfumy niszowe
|
|
|
#1539 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chcę zuuuuupyyyyyy !!!!!!!!!!!!! Ogórkowej!!!!!!!!!!!!!!
![]() Teraz lepiej Sporciu?
|
|
|
#1540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to, dla odmiany, zbyt gwałtownie.Znowu spłoszyliśmy jakąś parkę, ale nie aż tak zaangażowaną, jak ta poprzednio. Cytat:
zaręczona nawet ![]() edit: nie no, ta poprzednia kursantka nie była aż tak fajna,żeby się zaraz zakochiwać
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-18 o 22:17 |
||
|
|
|
#1541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzana Ty ![]() Cytat:
![]() od kiedy ją znam , jeszcze jak nie byłam z P. już rady życiowe dostawałam To nie nuda, to misja ![]() Cytat:
ad2. to ja już cicho siedzę
|
|
|
#1543 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dokupiłam topnik, czarną patynę, taśmę miedzianą, cynę i kaboszony, będę (po)tworzyć Ach, idę jeszcze szukać drutu i kuralikóff. |
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaaaaa cie
róp róp foty - niech się chociaż smakiem obejdeu ![]() Cytat:
może dam Ci okazję pobiec w kapciach - byłam tak dziś wypluta ze z ogroma butów jakie dostałam/kupiłam na ten sezon altałam dziś po mieście all day w klapkach z piannki, z biedronki za 5 zeta chyba - i chyba zostałam trendseterkom ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1545 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o jaaaa... bosz....jak ty to robisz ze masz jeszcze czas i ches cos potworzyc??? ![]() serio nieogarniam
|
|
|
#1546 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1547 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba nic mi sie wcześniej znóf nie posłało - kto mnie czaśnie w łep na otworzenie oczu
Cytat:
Cytat:
niesmiganym buuuuu
|
||
|
|
|
#1548 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza pierwszych podpunktów, ostatnie nieco prostsze, ale i tak trzaby sie wcisnąć do konta puszczalskich jak nic ![]() Cytat:
bez spodni może być z takimi nogami albo z dowolnymi spodniami gładkimi Cytat:
Cytat:
![]() Ves mi się nie zacytowała piękny pierścień, mam taki sam ![]() Ponarzekałabym na remont ale już nie ma go w tagach to dam se siana powiem tylko tyle ze chciałam dziś może w końcu spać u siebie ale jest 10 razy gorszy syf niż zwykle, więc pokornie wróciłam do rodziców gdzie sie okazało, że zatkały się rury i nie mogę się wykąpać a jestem cała ukurzona itp ![]() Pocieszającym jest że kontrola ma się dobrze i chyba jutro się skończy Mniej pocieszającym jest że jutro panieński i nie mam się w co ubrać, za to kupiłam czerwone rajstopy ale w samych rajstopach to mnie do klubu chyba nie wpuszczą |
||||
|
|
|
#1549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. i się zdziwiłam, bo jak tą listę zrobiłam, przeczytałam i to nie trudne nawet to skompletować, ale starość robi swoje zamiast prasować koszule wyciągnągnę z szafy bojówki, albo bluzę jakąś i pozamiatane, znaczy się nie opłaca ![]() Cytat:
![]() no ba no fiem, fiem, gratuluję kolejny raz ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1550 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraziły mnie
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie dumnie pochwalę ze zostałam tegorocznym pogromcom komaróf - od zawsze gryzły mnei jak szalone - ich dźwięk doprowadza mnei do sząłu - na suficie mam cmentarz komarzany - a w tym roku - na oknach moskitiery - bo okna zamykam latem tylko w nawałnice
anty bzz ziaji jakiś stop owadom z olejków eterycznych i bransoletki antykomarowe z olejkiem cytroleneowym czy jak mut am - nie na raz tylko każde z osobna, zawsze mam w torebce - jak babcie drybcie nic mnie nie ugryzło ![]() ![]() aa i do kontaktu coś antykomary na pokój bez moskitiery - życ nie umeirać - tak niewiele zachodu a taki spokój w plenerze świece i spsikanie ciała - i zero ukąszeń tym razem to mówiłam ja rejczel dobra rada
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
To co porobimy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
heh - ale dalej nie rozumiem/podziwiam jak komuś się na tym nie nudzi
|
|
|
|
#1555 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. 1. pazerny ![]() 2. nie tak prędko, wszak musze obcykać obsługę tego straszliwego urządzenia zwanego lutownicą ![]() Pijemy! |
||
|
|
|
#1556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no Ci mówię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1557 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
odgrzebałam se Mózg mężczyzny i kobiety i znóff się chichram jak goopia
![]() http://www.youtube.com/watch?v=cl3Igpu0x0Y
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1560 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a co gra/ło podobnie... w sumie to nie wiem bo wszystko z tego stylu i tego okresu jest wg mnie jednocześnie podobne i inne ![]() i nie sądzę żeby to 1984 było, podałam przykładowo co mi się kojarzy z przestrzennym wokalem, np. w Fermie Hodowlanej jest taki.. ale teksty się fogle nie zgadzają a do Armii nie pasuje?? Cytat:
u mnie też otworzyli w sąsiednim budynku, ale podobno nie obejmuje swoim zasięgiem mojego adresu nie wiem jak to możliwe Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

) i że mnie kocha
(straszne c'nie), bo już dawno powinnien mnie wymienić, przecież nie dałam mu rodziny
i nie pracuję (ale to jest osobna historia, bo teściowa też odradzała mi pracę
) i nic nie robię i jestem rozrzutna i nie wolno mi ufać, bo wszystko roztrwonię, wogle wszystko
, no kochana przecież ja nawet zupy nie potrafię ugotować

bo ja nigdzie nie ficiauam 

róp róp foty - niech się chociaż smakiem obejdeu