etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 14:18   #1321
CharLizZie
Zakorzenienie

Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

Dzień dobry
dziękuję za skorzystanie z kodu i zasilenie, niech się torebka dobrze nosi

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 14:19   #1322
Iduś
Zakorzenienie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 14:31   #1323
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

cześć kali, roxi, doo, charal
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 14:36   #1324
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Eee tam, moja pani będzie miała dostawe porzadną dopiero w przyszłym tyg, ale kupiłam marynarkę next i dwie spódnice, w tym jedną całkiem nową sportmax także nie tak źle

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Patrz powyżej

Dziś mam wenę, wrócę do domu i będę szyła sobie sukienkę i dwie spódniczki bo materiały leżą i leżą i czekaja aż mi sie zachce, a w weekend czeka mnie szycie ubranka do chrztu dziecka mojej koleżanki
eeee nie jest tak źle z zakupami

takie białe tradycyjne???? chyba nie? w czym dokładnie zmieścisz kreatywność projektancką w ubranku do chrztu???????
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 14:53   #1325
charal
Zakorzenienie

Cytat:
eeee nie jest tak źle z zakupami

takie białe tradycyjne???? chyba nie? w czym dokładnie zmieścisz kreatywność projektancką w ubranku do chrztu???????
Nie mam pojęcia, ona sobie wymyśliła, że mam to ubranko uszyć z jej sukni ślubnej, coś wykombinuję
charal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 15:15   #1326
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojęcia, ona sobie wymyśliła, że mam to ubranko uszyć z jej sukni ślubnej, coś wykombinuję

wcale się jej nie dziwię gdybym jakaś moja przyjaciółka umiała szyć i się fajnie ubierała to sama wiesz...
Stary 2011-08-18, 15:44   #1327
kali765
Zakorzenienie

Idę dziś na ognicho będzie mniej towarzystwa ale co tam

Cześć Moni
Stary 2011-08-18, 16:06   #1328
dagna1
Zakorzenienie

czesc dziolchy ))))

monia, jakie chcesz emu? ktory model ja mam dwie pary. przechodzilam w nich 3(4?) zimy i mam juz ich dosc. szukam teraz bardziej eleganckich

kunia, zaczelam przegladac "moda, ktora cie rozwala" i mozesz podac blog kissie? trafilam na jej zdjecie przed przerobkami i ciekawa jestem jak teraz wyglada

nudi, milej zabawy

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-08-18 o 16:08
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 16:12   #1329
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
czesc dziolchy ))))

monia, jakie chcesz emu? ktory model ja mam dwie pary. przechodzilam w nich 3(4?) zimy i mam juz ich dosc. szukam teraz bardziej eleganckich

kunia, zaczelam przegladac "moda, ktora cie rozwala" i mozesz podac blog kissie? trafilam na jej zdjecie przed przerobkami i ciekawa jestem jak teraz wyglada

nudi, milej zabawy

w sumie to miałam się zdecydować kupując dopiero
w każdym razie chyba te dłuższe znaczy wyższe

byłaś zadowolona??? jakie masz?
Stary 2011-08-18, 16:34   #1330
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:

w sumie to miałam się zdecydować kupując dopiero
w każdym razie chyba te dłuższe znaczy wyższe

byłaś zadowolona??? jakie masz?

najwazniejsze zebys kupila o rozmiar mniejsze, bo futerko zaraz sie ubije. ja o tym nie wiedzialam i w moich pierwszych strasznie noga mi latala
mam te http://allegro.pl/emu-australia-stin...774507278.html (przynajmniej tak mi sie wydaje, te wysokie, ale nie za kolano ) tylko bez tego ciemniejszego materialu w tyle, a druga para to ten sam model tyle, ze czerwone. pierwsze kupilam w zebrze, a czerwone na schaffashoes.pl

bylam z nich bardzo zadowolona. noga nigdy mi nie zmarzla, nie przemokly i fajnie wygladaja. sa okropnie cieplutkie czasami ojciec mi je podkradal, gdy mial odgarniac snieg

te sa fajne http://allegro.pl/kozaki-emu-austral...765966194.html ale cena

Stary 2011-08-18, 16:44   #1331
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziolchy ))))

nudi, milej zabawy
http://www.kissies.se/ to chyba ten, tych cycorów to łatwo zaopomniec sie nie da

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 17:13   #1332
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
http://www.kissies.se/ to chyba ten, tych cycorów to łatwo zaopomniec sie nie da

to jak dwie rozne osoby jedynie po oczach idzie poznac.........

o co chodzi http://www.kissies.se/plankan

Stary 2011-08-18, 17:31   #1333
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dzien dobry
Znowu krucho u mnie z czasem i z siłami

Właśnie wróciłam z biura - mamy wykupioną wycieczkę do Włoch
Stary 2011-08-18, 20:54   #1334
maggie82
Zakorzenienie

Hej

Wczoraj nie dałam rady zajrzeć - poległam Co za dzień miałam - dzisiaj zresztą to samo Wszystko przez zęba

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
No 500 kilometrów sie tłukłam pociągiem coś 5 godzin z hakiem chyba. Wyjazd o 5 z minutami raniutko w sobotę żeby koło 11 być w stolicy trochę nieprzytomna byłam ale co tam!

jak się wpisywałam ze mogę przyjechać to przecież jak sie okazało że tylko 3 bedą plus ja to nie będe taka i sie nie wypnę staram sie być słowna

Ja też nie będę korzystać z takich usług na pogotowiu tfu tfu!

Szóstka...a jak boli? Na ciepło? Jeśli tak, to być moze trza będzie otworzyć i zatruć a potem przeleczyc kanałowo. Możliwe, ze zapalenie miazgi się zrobiło i drażni kość. Szóstka górna z reguły ma 3 lub 4 kanały Nie bój sie kanałówki, w znieczuleniu ząb zatruwany na około 10- 14 dni. Jeśli dobrze sie zatruje to leczenie bezbólowe

Jeśli na zimno, to gdzieś jest nieszczelność lub to szyjka przy zębie sie odsłoniła i reaguje na powietrze i zimne napoje. Wtedy spróbuj paste odczulającą np. Elmex zielony

Kunia! dzięki
Reniu Dziękuję za tak szczegółową pomoc Widzę, że znasz się na zębach U mnie okazało się, że to ósemka zepsuła się w miejscu do którego nie ma dobrego dostępu i boli ...
W ogóle jak wczoraj poszłam to dentystka przez pół godziny próbowała mi pomóc ustalić który ząb mnie boli - bo nie mogłam tego wskazać - raz 6 raz 7, w ogóle 8 nie podejrzewałam. A to właśnie 8 promieniowała na inne zęby. Pani dentystka nie była w stanie mi pomóc, więc nie wzięła pieniążków za wizytę i zaleciła zrobienie RTG. I obowiązkowo kazała mi się zapisać do chirurga szczękowego na wyrwanie tej ósemki, bo już się z nią nic nie da zrobić.
Wróciłam do domu i się zaczęło - wieczorem taki ból, że do pierwszej w nocy nie spałam, dopiero przeciwbólowe pomogły.
Dziś w pracy też mnie zaczęło boleć
Po pracy szybko pojechałam na zdjęcie i do dentystki.
No i okazało się że 6 i 7 są ok - za to 8 masakra do leczenia kanałowego, no ale skoro idzie do wyrwania to nie ma sensu. No i tu się pojawił kolejny problem - zadzwoniłam do chirurgów szczękowych i najbliższy termin wizyty prywatnej w celu wyrwania zęba to 29 sierpnia więc 10 dni męczarni. Przy takim długim czasie oczekiwania dentystka stwierdziła, że coś musimy zrobić, żebym nie musiała cierpieć z tego bólu, tak więc dała mi znieczulenie i dostała się do kanału tej 8 i ją zatruła.
Nie wiem czy to pomogło - mam nadzieję, że tak - ale na razie mam w buzi gąbkę i nic nie czuję, cały czas działa znieczulenie
Oby jutro było już dobrze ...

I przepraszam,że przynudzam - już wracam do nadrabiania i tematu
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 21:02   #1335
maggie82
Zakorzenienie

Iduś - wszystkiego naj z okazji Twoich urodzin Zaległe życzenia ale szczere

Cytat:
Dzień dobry
Jeśli chodzi o zlot to ja głosuję na Wrocław, wiecie, stolica kulturalna itd, poza tym odwiedzę rodzinę no i ja kocham po prostu Wrocław

Wczoraj widziałam dziewczynę z czarną aidą, ja miałam imogene, spojrzałyśmy się na siebie wymownie po czym ona szepnęła witaj siostro i się roześmiała, nie zdążyłam zapytać czy to wizażanka bo światło się zmieniło i ruszyłyśmy w tłum
Fajne spotkanie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
a wiecie jak mnie wczoraj TŻ zaskoczył ? ... mieliśmy wczoraj rocznicę związku iii mnie zabrał do restauracji (swoją drogą bardzo ładna, GAR na Sienkiewicza). Najadłam się straasznie i Pan kelner przychodzi i pyta czy podać kartę deserów, a ja mówie, że ja już nie dam rady, więc dziękuje.... a ten po 10 minutach przychodzi z tortem i wbitą racą ... tort wykonany oczywiście przez TŻ-ta .. nie spodziewałam się tego w ogóle
Super masz Tż-ta Fajny pomysł z tym tortem

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Uważam że trzeba się ostrzegać o takich sytuacjach, oszustów jest bardzo wielu, trzeba z nimi walczyć

Iduś - najlepsze życzenia, samych szczęśliwych chwil

A teraz uwagaaaa... przyszedł mój zegarek nr 1 jest booski (ale bransoletka do zmniejszenia)
Świetny szkoda, że już zniknął

Do mnie wczoraj też dotarł zegarek z Asosa - a miał być 25 sierpnia nie wiem jakim cudem doszedł w 3 dni ale super.
Zegarek jest cudowny, śliczny, piękny brakuje mi słów ...
i ten piękny kolor A zamawiałam to cudo : http://www.asos.com/Asos/Asos-Rose-G...t=3&clr=Copper

Polecam póki jest na stronie warto - teraz jest jeszcze kod zniżkowy na 10 % - trzeba przy zamawianiu wpisać hasło EXTRATEN i jest taniej !

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Dziewczyny co do zlotu - ja nie da rady do Wrocławia Mam prawie 300 km i pociąg który jedzie 7 godzin lub 9 godzin - zależy od linii
Mi najbardziej pasowała by Warszawa ewentualnie Łódź - bo mam dość dobre połączenie a Katowice odpadają z powodu odległości oczywiście
Stary 2011-08-18, 21:05   #1336
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

Niemiłosiernie zazdroszczę

Maggie Kochanie trzymaj się dzielnie Trzymam kciuki, żeby w końcu się wszystko unormowało z ząbkami

Ja kiedyś miałam chirurgicznie usuwanego zęba, bo wyszedł mi jakiś nadziąślak. Wszystko przez hormony No ale na szczęście to nic, a nic nie bolało, ale trzeba było zostać w szpitalu parę dni

Edytowane przez roxana222
Czas edycji: 2011-08-18 o 21:07
Stary 2011-08-18, 21:16   #1337
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
to super . a powiedz mi jeszcze jaka ich cena? koniecznie muszę pojechać do Orsaya i przymierzyć je wobec tego

powodzenia

cześć kali swietna ta sukienka z Asosa
co do futrzaków - miałam ochotę na takie rok temu, ale nigdy nie mogłam ich upolować. w końcu kupiłam na jesień workery skórzane po przecenie (z 250 na 100zł ), więc jesiennych butów nie potrzebuję.
za to muszę kupić:
- płaszcz na zimę
- kurtkę zimową
- kozaki

czyli najgorsze zakupy zimowe . ten płaszcz - żebym nie wyglądała jak salceson obwiązany sznurkiem . na ulicy tyle dziewczyn ma fajne płaszcze, a jak ja szukam to nic sensownego nie ma
i normalne, proste, ciepłe i płaskie kozaki
Jak bym widziała moje potrzeby na zimę i już się boję bo nigdy nie mogę tych rzeczy dostać - tak żebym była w 100 % zadowolona

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość

Przyszłam z nowiną, odpisali mi z etorebki, że pracują nad nową dostawą , która ma pojawić się za dziesięć dni
Ciekawe wieści Chociaż powiem Wam, że jakoś dziwnie jest mi to OBOJĘTNE Przy poprzednich dostawach jakiś dreszczyk emocji był - a teraz chyba ich nowa polityka działa (tracą klientki )

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Dzien dobry

Ale super dobrej zabawy i super pogody

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość

Niemiłosiernie zazdroszczę

Maggie Kochanie trzymaj się dzielnie Trzymam kciuki, żeby w końcu się wszystko unormowało z ząbkami

Ja kiedyś miałam chirurgicznie usuwanego zęba, bo wyszedł mi jakiś nadziąślak. Wszystko przez hormony No ale na szczęście to nic, a nic nie bolało, ale trzeba było zostać w szpitalu parę dni
Dzięki Roxi ale mówisz, że nie bolało ? bo ja się tak bardzo boję tego wyrywania poza mleczakami wieeeeeele lat temu nie miałam zębów wyrywanych a nasłuchałam się takich historii - że horrory przy nich to bajka

Edytowane przez maggie82
Czas edycji: 2011-08-18 o 21:18
Stary 2011-08-18, 21:17   #1338
hanusia505
Zakorzenienie

hello
Maggie
Czyli to awizo ktore lezy przede mna to na moj zegarek na pewno Jutro polece odebrac go z poczty

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 21:23   #1339
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Dzięki Roxi ale mówisz, że nie bolało ? bo ja się tak bardzo boję tego wyrywania poza mleczakami wieeeeeele lat temu nie miałam zębów wyrywanych a nasłuchałam się takich historii - że horrory przy nich to bajka
Nie bolało, bo ja miałam wyrywanego pod narkozą, więc sobie smacznie spałam

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
hello
Stary 2011-08-18, 21:30   #1340
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
hello
Maggie
Czyli to awizo ktore lezy przede mna to na moj zegarek na pewno Jutro polece odebrac go z poczty
Pewnie tak
Ja byłam zaskoczona, że tak szybko dotarł tym bardziej, że poprzednim razem czekałam na przesyłkę 2 dni dłużej niż obiecali

Cytat:
Nie bolało, bo ja miałam wyrywanego pod narkozą, więc sobie smacznie spałam
Aha no mi raczej narkozy nie dadzą tylko pewnie znieczulenie ...
Stary 2011-08-18, 21:52   #1341
monica80c
Zakorzenienie

Ale tu cisza

gdzie martini? ktoś wie? daga wiesz?

Cytat:
najwazniejsze zebys kupila o rozmiar mniejsze, bo futerko zaraz sie ubije. ja o tym nie wiedzialam i w moich pierwszych strasznie noga mi latala
mam te http://allegro.pl/emu-australia-stin...774507278.html (przynajmniej tak mi sie wydaje, te wysokie, ale nie za kolano ) tylko bez tego ciemniejszego materialu w tyle, a druga para to ten sam model tyle, ze czerwone. pierwsze kupilam w zebrze, a czerwone na schaffashoes.pl

bylam z nich bardzo zadowolona. noga nigdy mi nie zmarzla, nie przemokly i fajnie wygladaja. sa okropnie cieplutkie czasami ojciec mi je podkradal, gdy mial odgarniac snieg

te sa fajne http://allegro.pl/kozaki-emu-austral...765966194.html ale cena

ja raczej chcę najprostszy model i mam zamiar zmieścić się w 7 stówkach, które miałam odłożyć i już je mieć gotowe w sierpniu/wrześniu

czerwonych jakoś nigdy nie widziałam- fajne muszą być
dziękuję za opinię- jestem zachęcona jeszcze bardziej0 kupuję żeby nie wiem co
Cytat:
Dzien dobry

kiedy wyjazd i dokąd dokładnie?
Cytat:
Hej

Wczoraj nie dałam rady zajrzeć - poległam Co za dzień miałam - dzisiaj zresztą to samo Wszystko przez zęba

Reniu Dziękuję za tak szczegółową pomoc Widzę, że znasz się na zębach U mnie okazało się, że to ósemka zepsuła się w miejscu do którego nie ma dobrego dostępu i boli ...
W ogóle jak wczoraj poszłam to dentystka przez pół godziny próbowała mi pomóc ustalić który ząb mnie boli - bo nie mogłam tego wskazać - raz 6 raz 7, w ogóle 8 nie podejrzewałam. A to właśnie 8 promieniowała na inne zęby. Pani dentystka nie była w stanie mi pomóc, więc nie wzięła pieniążków za wizytę i zaleciła zrobienie RTG. I obowiązkowo kazała mi się zapisać do chirurga szczękowego na wyrwanie tej ósemki, bo już się z nią nic nie da zrobić.
Wróciłam do domu i się zaczęło - wieczorem taki ból, że do pierwszej w nocy nie spałam, dopiero przeciwbólowe pomogły.
Dziś w pracy też mnie zaczęło boleć
Po pracy szybko pojechałam na zdjęcie i do dentystki.
No i okazało się że 6 i 7 są ok - za to 8 masakra do leczenia kanałowego, no ale skoro idzie do wyrwania to nie ma sensu. No i tu się pojawił kolejny problem - zadzwoniłam do chirurgów szczękowych i najbliższy termin wizyty prywatnej w celu wyrwania zęba to 29 sierpnia więc 10 dni męczarni. Przy takim długim czasie oczekiwania dentystka stwierdziła, że coś musimy zrobić, żebym nie musiała cierpieć z tego bólu, tak więc dała mi znieczulenie i dostała się do kanału tej 8 i ją zatruła.
Nie wiem czy to pomogło - mam nadzieję, że tak - ale na razie mam w buzi gąbkę i nic nie czuję, cały czas działa znieczulenie
Oby jutro było już dobrze ...

I przepraszam,że przynudzam - już wracam do nadrabiania i tematu
maggie:prz ytul:

widzisz ja pewnie z powodu starości mam doświadczenie- mam wyrwane dwie ósemki
ale normalnie w gabinecie prywatnym - dlaczego musisz do chirurga?

mnie pierwszy bolał trochę /był wyrwany zdrowy i cały- stomatolog miał pogląd, ze ósemki na nic/
drugi zanim sie zorientowałam zniknął /był często chory/
musiałam mieć tylko rentgen - żeby zobaczyli czy korzenie nie plączą się z innymi i tak po prostu wyrwali- to jeszcze raz dlaczego chirurg u Ciebie?

straszliwie Ci współczuję:glasiu :
Cytat:
hello
Maggie
Stary 2011-08-18, 21:55   #1342
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Aha no mi raczej narkozy nie dadzą tylko pewnie znieczulenie ...
Nie będzie bolało, zobaczysz My i mopsik jesteśmy z Tobą
Stary 2011-08-18, 22:04   #1343
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
maggie:prz ytul:

widzisz ja pewnie z powodu starości mam doświadczenie- mam wyrwane dwie ósemki
ale normalnie w gabinecie prywatnym - dlaczego musisz do chirurga?

mnie pierwszy bolał trochę /był wyrwany zdrowy i cały- stomatolog miał pogląd, ze ósemki na nic/
drugi zanim sie zorientowałam zniknął /był często chory/
musiałam mieć tylko rentgen - żeby zobaczyli czy korzenie nie plączą się z innymi i tak po prostu wyrwali- to jeszcze raz dlaczego chirurg u Ciebie?

straszliwie Ci współczuję:glasiu :

Moniś to jest pani stomatolog ze specjalizacją chirurg szczękowy niestety na zdjęciu RTG tej ósemki widać, że ma jakiś zawinięty korzeń czy coś Tak mi powiedziała dzisiaj dentystka, że najlepiej jak w takim przypadku wyrwie zęba osoba z dużym doświadczeniem i możliwością ewentualnego rozcięcia dziąsła i szycia.
Podobno ta stomatolog-chirurg jest dobra i dużo osób ją poleca - pewnie też dlatego czeka się 10 dni na taką "przyjemność".
Mam nadzieję, że pójdzie gładko a strach ma tylko wielkie oczy

Cytat:
Nie będzie bolało, zobaczysz My i mopsik jesteśmy z Tobą
no Mopsik na pewno jest bardzo ze mną właśnie sobie poszedł na swoje posłanie i chrapie na cały głos
Stary 2011-08-18, 22:09   #1344
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
no Mopsik na pewno jest bardzo ze mną właśnie sobie poszedł na swoje posłanie i chrapie na cały głos
A opalał się dzisiaj ?
Stary 2011-08-18, 22:12   #1345
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
A opalał się dzisiaj ?
jak wróciłam do domu to była już godzina 19.00 więc nie wiem czy było słońce w pokoju może przez szybę próbował
Stary 2011-08-18, 22:18   #1346
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
jak wróciłam do domu to była już godzina 19.00 więc nie wiem czy było słońce w pokoju może przez szybę próbował
Ja normalnie muszę go kiedyś poznać
Stary 2011-08-18, 22:20   #1347
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Moniś to jest pani stomatolog ze specjalizacją chirurg szczękowy niestety na zdjęciu RTG tej ósemki widać, że ma jakiś zawinięty korzeń czy coś Tak mi powiedziała dzisiaj dentystka, że najlepiej jak w takim przypadku wyrwie zęba osoba z dużym doświadczeniem i możliwością ewentualnego rozcięcia dziąsła i szycia.
Podobno ta stomatolog-chirurg jest dobra i dużo osób ją poleca - pewnie też dlatego czeka się 10 dni na taką "przyjemność".
Mam nadzieję, że pójdzie gładko a strach ma tylko wielkie oczy

aaa rozumiem ja miałam proste korzenie i można było u zwykłego stomatologa

maggie myślę, że nie masz się czego bać- ból zęba jest straszliwy a samo wyrwanie nie trwa długo i może być tak, ze prawie nic a nic nie boli

oczywiście wiem, ze i tak się będziesz bać spróbuj o tym nie myśleć i wyznacz sobie 3 nagrody

u mopsika to tylko ucieczka w sen spowodowana stresem / twój ząbek/- nie może sobie poradzić z tą sytuacją i postanowił ją przespać
Stary 2011-08-18, 22:20   #1348
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszam bo na zlot to go raczej nie zabiorę usunęli by go z pociągu za "nieobyczajne" zachowanie
Stary 2011-08-18, 22:21   #1349
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
ja też ja też
Stary 2011-08-18, 22:24   #1350
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
aaa rozumiem ja miałam proste korzenie i można było u zwykłego stomatologa

maggie myślę, że nie masz się czego bać- ból zęba jest straszliwy a samo wyrwanie nie trwa długo i może być tak, ze prawie nic a nic nie boli

oczywiście wiem, ze i tak się będziesz bać spróbuj o tym nie myśleć i wyznacz sobie 3 nagrody

u mopsika to tylko ucieczka w sen spowodowana stresem / twój ząbek/- nie może sobie poradzić z tą sytuacją i postanowił ją przespać
dziękuję Moniu za wsparcie też się pocieszam, że nie będzie tak źle i że dam radę

A co do zaznaczonego : Zaproponuję Ci chyba prywatną opiekę psychologiczną nad moim Mopsem - dobrze go rozszyfrowałaś On ogólnie chyba sobie z życiem nie radzi - bo śpi nawet po 18 godzin dziennie

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
ja też ja też
No to muszę jakiś zlot u mnie w domu zorganizować
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości