|
|
#1561 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXII
No, policzyłam swoje ekscesy i niestety jestem dziwkom
![]() I jeszcze szczytujęęęę tym wyznaniem |
|
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie właśnie jeden ugryzł w stopę ![]() ![]() tak też chyba ostatecznie zrobię ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oć do świętej Majuty od Niepowodzeń Miłosnych ![]() i oćmy spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-18 o 23:01 |
|
|
|
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niech ce mówi, co chce. I tak na pewno jej się wydaje, że pociąga za wszystkie sznurki- a przecież nie Cytat:
I odmienia "iść" przez osoby np natomiast sam z siebie nie używa tych słów, np w stos. do dzieci mowi tylko "to moje" i "oj, oj" grożąc paluszkiem- widać to Mu wystarcza ![]() Ja też bym chciała nie tyle zrobić sobie przerwę, ile zmniejszyć częstotliwość- ale nie na siłę. Myslę, że samo przyjdzie (?) idę do pakowania
|
|
#1565 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie Ty jedna,kolejka jest
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze bardzo, bardzo dziękuję Rejcz za Gucci- jest piękny i W się podoba, jak również flaszka bez dzyndzelka jest nareszcie taka, jak powinna być
I Flo- za Blue Sugar- okropność Fajnie było poznać ![]() Flo, mam nadzieję, że nie jest Ci przykro, kochana moja...
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-08-18 o 22:57 |
|
|
|
#1567 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1568 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiem że jest późno,ale głodna jestem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1569 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czemu nie używasz i dlaczego ja powinnam używać ![]() ![]() Cytat:
ad2. enter ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad2. no wiem, ale zdrowia nie mam ![]() Cytat:
ad2.
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z nim ( Guccim) jednak łatwo o przesyt dlatego - you never know choć to moze tylko moje odczucia |
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Flo- łapki powodują że ruszasz rękoma i chyba sie anpinają mięścnie brzucha wówczas - ale mówię chyba bo przez fałdy pewności nie mam ze to one
nie używam - bo jak pisałam, dla mnie to nieodpowiedni sprzęt - umieram na śmierć z nudów - monotonia, step step step step step step step step - myslałam ze ocipieję po 30 sekundach natomiast jak widać ma wzięcie u dziewczyn i daje efekty - ale tylko komuś komu odpowiada ten sposób ruchu robi chyba jędrne oudy i pośladki - ale nie wiem m z autopsji - tak godajo znajome Tobie chyab jednak niepoczebne - wkleiłam na prośbę - ale odradzam - myślę że orbitrek to lepsze rozwiązanie - dla mnie przynajmniej - bo niejako "nakręca się sam" coś sie dzieje - człowiek czuje ze krew krąży w żyłach odciąża stawy bosko - u mnie jest co odciążac - dziś jak klęknęłam przy półce z butami to jeknęłam i chrupało przy wstawaniu ( jestem gópia bo co dzień zapominam ustalić nowy termin wizyty ) zatem ja jusz jestem do wymianki model a jednak orbi mi nie szkodliwy stepper tylko dla stepperowców - w ciemno bym nie brała
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-18 o 23:08 |
|
|
|
#1574 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hmmmmmm ale ty cos krencisz bo mowiłas ze całymi latami nikt cie nie chciau to kiedy zdonzyłas sie zdzifkowac?
|
|
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Winter była przy moim pierwszym psiku BS i widziała moją minę, ja Jej też , a teraz go lubię ![]() zeżarłam kabanosa i 1/3 bułki ze serem żółtym ![]() w sumie zeżarłam dziś: 1 bułkę 2 kabanosy 1 plaster żółtego sera 5 plastrów mielonki z puszki z galaletą2 łyżki twarożku 1 pomidora 1 dużą śliwkę 1 kawę z mlekiem 3 szklanki napoju diet. 3 pifa (czwarte już czeka )Masakra
|
|
|
#1576 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...to moze zaczneu od najstarszych przeglondac
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toć to jest jak pic piwa na pusty zołądek |
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zjadłam 100gr sera białego z miodem i 2 łyzkami oleju lnianego i łyzka siemnia lenienego - x 2 2 kabanosy drobiowe 1 szklanką soku z pomarańczy 2 kromki ciemnego ziarnistego chleba z pomodorem 1 talerz zupy jarzynowej 4 naktaryny 4 małe filizanki kawy z mlekiem 4 śliwki
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-18 o 23:16 |
|
|
|
|
#1581 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz siem całowałam mając około 20 lat a zakończyłam dziwkarski proceder w wieku lat 23 poznając chłopa obecnego W tamtych czasach mój najdłuższy związek trwał 6 m-cy, najkrótszy 2 tyg no to... da radę
|
|
|
|
|
#1582 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja nie zliczę co zjadłam
ale chyba z 5 nektarynek było,mniam mniam
|
|
|
#1583 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem czy to powód do radości Sprawdźcie lepiej czy nie macie takiego samego tżta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() O której masz następne karmienie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1584 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Oho, wątek o łodchudzaniu się zrobił. Ja zjadłam: jogurt pitny 200 ml z musli i borówkami bułkę z kawałem sera, ogórkiem i kawałem kiełbasy paczkę chipsów cappuccino bułkę z serem, ogórkiem, chleb z masłem i miodem ponownie bułkę z serem i ogórkiem... szklankę mleka jabłko |
|
|
|
|
#1585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a może i dobrze bo bym wzieła i kurz by zbierał Cytat:
Cytat:
)
|
|
|
#1586 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. koło 1 w nocy
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/100-p-aerozol-ochr...729312536.html i takie branso http://lowisko.net/?139,opaska-przec...arom-kleszczom sama branso w lesie dała radę raz a raz nie - musiałam dopsikać kostki u nóg - coś mały zasięg |
|
|
|
|
#1588 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() co do reszty to to ja sie pierwszy raz całowałam jak mialam 12
|
|
|
#1590 | ||
|
Zakorzenienie
|
zjedz coś
Cytat:
orbitek najfajniejszy jest ![]() Cytat:
najlepsza piwo ja tez miałam dziś ochotę, no ale cóż ![]() Idę się opłukać w miednicy i spać. Jutro się pewnie nie pojawię z powodu kontroli, remontu i panieńskiego więc miłego piątku i nie piszcie za dużo |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

(straszne c'nie), bo już dawno powinnien mnie wymienić, przecież nie dałam mu rodziny
i nie pracuję (ale to jest osobna historia, bo teściowa też odradzała mi pracę
, no kochana przecież ja nawet zupy nie potrafię ugotować

i czemu nie używasz
i dlaczego ja powinnam używać 

) zatem ja jusz jestem do wymianki model a jednak orbi mi nie szkodliwy