|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Delektowanie się kawą to już "old school"?
Cytat:
![]() Nie, nie old school, a nawet jakby - nie macie wrażenia, że bycie old schoolowcem jest trendy? ![]() Ja z przyjaciółką na kawusię się umawiam i zawsze inną bierzemy, a ostatnio ze szwagierką podniecałyśmy się jej nową zaparzarką do kawy, taką ma specjalną, oryginalnie włoską, gdzie robi się kawy pół filiżaneczki - miodzio ![]() A propos, a co na taki old school powiedzie? Osobiście - uwielbiam ![]() http://video.google.com/videoplay?do...40758035753228 |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28841788]Chyba aż ci miłość wyznam
![]() [/QUOTE] Spoko... W moim sercu jest miejsce dla wielu miłości.
|
|
|
|
|
#63 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Cytat:
I tak, to jest lans. Witaj w gronie pustych lansiar <3 Chciałam tylko zwrócić uwagę, że mylicie pojęcia Banan, a hipster to co innego.Starbucks jest zbyt mainstreamowy, żeby hipster kupował w nim kawę, to miejscówa dla bananów Wszystko co robi hipster musi być jak najmniej znane! Czyli własny termokubek, najlepiej samodzielnie ozdobiony ![]() Kurde, ale to ja już nie wiem czym ja jestem. Bo cholerka, słucham w dużej mierze muzyki, której przeciętny człowiek nie zna. Mam lustrzankę. Wychodzi ze mnie hipster jak nic w sumie. Ale z drugiej strony, kupuję kawę w Starbucksie, co więcej, biorę ją na wynos i zasuwam z kubkiem! Byłabym zapomniała - wożę się, że mam dużo toreb ze sklepów. Nie no, idę sobą pogardzać, sobą i swoim pustym lansem. A swoją drogą - zwisa mi co kto robi, co w czym pije itd. Pytanie jak wielkie kompleksy mają ludzie z gatunku "dziękuję, nie lansuję", że razi ich czyjeś zachowanie. Bo to, że ktoś sobie przejdzie z wewnętrznym samozadowoleniem w Ray Banach i z kubkiem z Sbx, normalnych ludzi nie powinno ruszać. |
||
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z domieszką lansiary
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Spacer z herbatą, w szklance ze swojskim uchwytem. I papierowe kubki mogą się schować!
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu, jak ja kocham ludzi, którzy podbijają sobie samoocenę świadomością, jacy są fajni, bo nie piją kawy na ulicy
To rzeczywiście powód do powiększenia zasobów miłości własnej.
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne, że się takie osoby zdarzają, nie przeczę. Po prostu Twoja wypowiedź zabrzmiała jakby każda osoba, która długo piła się lansowała. A niektóre najzwyczajniej w świecie piją sobie kawę.
|
|
#68 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Ujęłaś doskonale to, czego zawsze nie mogłam sprecyzować Niektórzy myślą, że są fajni, bo się "nie lansują" wtf? Cholera, w sumie to mam dwie lustrzanki, w tym jedną analogową. To nawet wychodzi, że taka alternatywna artystka ze mnie |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Naczelny Hipster
|
Studiuję kierunek uważany przez większość ludzi za artystyczny, liczy się?
Kurczę, nie ubieram się w lumpach, ale mam jedną koszulę w kratę ![]() Ależ mam teraz podbite ego, o tak, czuję ten lans
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Naczelny Hipster
|
Nie słucham i nigdy nie słuchałam.
Ale przecież Coma to jest pseudointelektualna, ale MAINSTREAMOWA. Ja to słucham tylko rzeczy, o których nikt nigdy nie słyszał |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opisz dokładniej swój profil ![]() A czy jak mam odbyciaka z biedronkowej orbitki, to też się lansuję?
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze sie wylalo po drodze? ![]() Ja duzo pije kawy (jedyny nalog do ktorego sie przyznaje) i jak nie ma innej to pije z kartonikow, ew. cole zero jak za goraco na kawe. I tak sie pocieszam, ze palacze maja gorzej, bo mnie jeszcze nikt za picie kawy nie wyprosil z nikad i nie kosztuje ona tyle co fajki. U mnie to wszystko jest powiazane z niskim cisnieniem, po prostu kawa podnosi cisnienie, stad jest dla mnie taka wazna. |
|
|
|
|
|
#75 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O, proszę ---> http://www.malowanydzban.pl/product_...roducts_id=439 Przez siedzenie na Mirriel uzalezniłam się od herbaty ![]() Cytat:
Ale z plastikowym koszyczkiem ![]() Mało znane, czyli jestem superhipsterem ![]() Cytat:
W kwestii np. zaręczyn to słwo jest nawet na miejscu, ale żeby odnosiło się to nawet do PICIA KAWY? ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Tak sobie rozkminiam... skoro cos tak prozaicznego jak picie kawy można podzielic na nowoczesne i staromodne, to może niedługo np. sikanie też?
|
|||
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czasem wypiłabym sobie lanskawkę starbakskę spacerując ulicą, ale boję się, że ludzie będą się ze mnie śmiać i wytykać palcami, że jestem jakiś lansiarz, czy hipster, więc piję tylko w ukryciu
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ale jak to jest - że jak ktoś pomyka przez ulicę z kubkiem kawy z McDonalda to jest lans - bo kawa w papierowym kubku i na ulicy.
Ale jak ja pomykam z "Hitem" z szynką, bo nie mam czasu usiąść i zjeść, to nie jest lans. Kurde. Może zacznijmy lansować kanapki z supermarketów? Chociaz teraz pewnie są modne te takie za✂✂✂iste z Buczków, co cała zawartość wystaje z jednej strony, wszędzie dodają dziwnych gatunków sałat i w ogóle sa takie dziwne, ale coool. Kurde. Czy wy tez tak macie, że jak pijecie alkohol, to robicie dużo enterów?
|
|
|
#79 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Bądź, odważna, uwolnij swój lans! ![]() Poszło pw ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
Mac to nie lans, bo tam chodzi, no wiesz, gimnazjum ![]() Prawdziwy hipster to z własnym termo. |
||
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo w sumie oddałam właścicielowi bo był pożyczony. Ale dobra, to się nie liczy, ważne, że nie mam tego szatańskiego sprzętu w domu, nie ?A jak już jesteśmy przy kubkach termicznych - gdzie kupiłyście swoje? Muszę taki nabyć na zimę (bo uniwerek nie planuje ocieplić wydziału... - jak on tak, to ja będę się tam lansować i hipsterować) ale chcę taki z dobrym zapięciem, żeby mi się w torbie nie wylewał. |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym jednak polecała mały termos - lansuję się takim w szkole, pijąc herbatkę
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Naczelny Hipster
|
Dobre kubki termiczne ma Tchibo.
To mówiłam JA - Mitsukki, naczelny hipster tego wątku
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja mam termokubek promujący moje miasto, dostałam za darmo
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
), wielka torba i kawa w papierowym kubku, ledwo upięty kok i "och nie mam na nic czasu jestem taka zmęczona" wiesz o co chodzi gdyby nie pudelek to bym na to nie wpadła
|
||
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to będzie hipster czy banan, czy jeszcze inny artystyczny twór
ale w ramach tego wszechogarniającego ten wątek lansu tak mi się przypomniało, że nieraz zostałam prawie że rozjechana na chodniku przez uduchowioną artystkę na wielkim, holenderskim rowerze, z wiklinowym koszyczkiem, w rajbanach, z niby niedbałym koczkiem, w jakichś lansiarskich strojach a'la niedbały ałtfit, z miną pod tytułem zejdź mi z drogi, mam prawo cię nie zauważyć ![]() przepraszam, nie zwracajcie na moje zrzędzenie uwagi, to chyba menopauza
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-08-19 o 01:19 |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taka uduchowiona artystka ma na sobie obowiązkowo spódnicę kwiecistą sięgającą po kostki, do tego sandałki-rzymianki oczywiście brązowe |
|
|
|
|
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za to znam wszystkie miejsca na miescie gdzie mozna sie zalapac na darmowa kawe, nauczylam sie mowic skromnym glosem na wszystkich mozliwych spotkaniach, ze poprosze biala, cukru nie trzeba (podkreslam slowo nie potrzeba, a ta biala kawa ciszej i prawie obojetnym glosem). Jak prowadzilam zajecia na uczelni, to walczylam jak lwica o swoj gabinet, gdzie najwazniejszym obiektem byl oczywiscie czajnik elektryczny, obok torebka z kawa, nawet wlasny kubek z pieskami przywleklam z domu (taki maly oltarzyk kultu kofeiny), a oficjalnie to, ze studenci tak bardzo chca miec ze mna konsultacje, a nie ze chce miec kawe zawsze pod reka.
|
||
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
Dobra... Zakasuje Was... Zamówię se kubek termiczny ze swoim hipsterskim imieniem (tak BTW, moja matka była wizjonerką, i przewidziała, że nadejdą hipserskie czasy).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.