Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 19:03   #2581
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Stokrotka, Gucia, Martucha, Anika, Gold dziękujemy za kciuki Z bioderkami wszystko w jak najlepszym porządku, to była nasza druga i ostatnia wizyta

Złaziłam się dzisiaj jak głupia, chyba z 10 km przeszłam I jeszcze durna założyłam dżinsy, więc dupsko mi się zagotowało.

Mamuśki, które mają kartę do makro - jest promocja na chusteczki pampers 6 paczek za 24 zł
Stary 2011-08-18, 19:31   #2582
Ana***
Zakorzenienie

Jedzonko pychota!!!!
ale narobiłam się co nie miara... włącznie z wyrywaniem marchewek z ogródka, mega zakręconych i albo się łamały i część zostawała w ziemi albo natka się urywała...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
maz mnei zabral na lody - 5 galek
mango wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

ale ale - zuzka zrobila oczy ze shreka, jak szczeniaczek, prawie wyskoczyla z wozka, brakowalo by zaczela szczekac i prosic lapkami jak piesek - wiec musielismy i jej dac rozka od lodow
No nieee
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:35   #2583
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Pewnie, że dam
Sambuś nowej umowy o pracę jeszcze nie mam także póki co pracuję do 31.08

do jutra
No ale to już tylko formalność

Ana jak slysze o twoich przebojach budowlanych to ciesze sie ze budujemy sami... przynajmniej oszczedzamy mase nerwow a poza tym to przypomina mi sie ze pisalas ze ta ekipa z polecenia i ze nikt nie dowierza ze macie taka ekipe za niewielka kase.... a tu taka bolesna niespodzianka
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:46   #2584
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
a te wszystkie rzeczy to dla Zu czy dla siebie??

A co do świeżej rybki, to robiłam ostatnio w piekarniku ze śmietaną i pieczarkami. pyzna wyszła. Jak chcesz to mogę gdzieś przepis odszukać

Pokazywałam jakiś czas temu. Jest taki: http://www.abra-meble.pl/duzy-pokoj/...nik-perez.html dokładnie w takim kolorze. Myślę, że najwyżej tylko poproszę ciocię, żeby mi poszewki uszyła na poduchy
Jak Ci się podoba?

Widzę, że zwolenników kurek jest więcej
juz pamietam podoba sie, podoba

Cytat:
guciolka skoro taklubisz opisy o zuzce to Ci napisze cos:
To ze zuzka wylewa wode z psiej miski to norma, a ja czesto zapominam wode do gory postawic.
Raczkuje wszedzie gdzies ie da.dzis stala 10minut przy lozku i bezczelnie ogladala telewizor!
Wczoraj probowala wyjac ksiazki z regalu, ale na szczescie to ciezkie slowniki i do tego ciasno wsadzone, wiec nie miala jak wyjac
Wczoraj tancowala bez pieluchy przed kapiela - raczkuje sobie, a ja patrze a ona ciagnie za soba kaluze z siuskow zsikala sie i weszla w to dobrze ze na panelach gorzej ze przy progu i chyba pod prog tez wlecialo
A jak tancowala na golasa na przewijaku, to mam taka sesje ze szok - moze wstawie Nogi zwisaly jej w dol do lozeczka, a brzuchem lezala na przewijaku
A dzis przeszla sama siebie - zjechalam z nia na dol z wozkiem, i zostawilam na moment by sie cofnac by zaprowadzic psa i zamknac drzwi. pochodze do wozka a ta stoi we wozku!!! jeszcze chwila i by wyleciala! Od razu jej pasy na brzuchu przyciasnilam
jaka ona pocieszna, zywa iskierka

Kliwia jak mi tu tak bedziesz pisac to jeszcze takiej zapragne hihi

Laski ja nie wiem, jakos tak kasa sie w tym miesiacu rozeszła, że do wypłaty (26go) mam 40zł

dzis wybuliłam 300zł na swiadectwo energ. no i jeszcze kupiłam buty(ale to akurat jeszcze z budzetu urodzinowego)
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:49   #2585
ktosia86
Zakorzenienie

India następne buty?
Stary 2011-08-18, 19:50   #2586
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Z bioderkami wszystko w jak najlepszym porządku, to była nasza druga i ostatnia wizyta
super wiesci

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:51   #2587
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
super wiesci
Stary 2011-08-18, 19:56   #2588
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India następne buty?
a kiedy kupowałam ostatnio? mnie sie wydaje, że miałam długą przerwe...
Stary 2011-08-18, 19:59   #2589
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Nie mialam na myśli, że ostatnio, ale pamiętam, że Ty uwielbiasz kupować buty No chyba, że coś pokręciłam...?
Stary 2011-08-18, 20:01   #2590
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
No ale to już tylko formalność

Ana jak slysze o twoich przebojach budowlanych to ciesze sie ze budujemy sami... przynajmniej oszczedzamy mase nerwow a poza tym to przypomina mi sie ze pisalas ze ta ekipa z polecenia i ze nikt nie dowierza ze macie taka ekipe za niewielka kase.... a tu taka bolesna niespodzianka
No mamy z nimi przeboje... ale naprawdę dużo kasy zaoszczędziliśmy kosztem tych nerwów... (ok.20 albo i 30tys.) jakby nas było stać to już dawno byśmy wzięli innych chachmęcą... ale na szczęście budują dobrze (kierownik potwierdza)

Ktosiu super, że z Marcelinką w porządku
Stary 2011-08-18, 20:04   #2591
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
ja za Ciebie nadrabiam
ostatnio kupilam 3 pary

Olivia 2.07.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 20:18   #2592
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mialam na myśli, że ostatnio, ale pamiętam, że Ty uwielbiasz kupować buty No chyba, że coś pokręciłam...?
oj dobrze pamietasz, tyle, ze ja już się ograniczam i ostatnio to chyba kupowałam 2 m-ce temu...

Cytat:
ja za Ciebie nadrabiam
ostatnio kupilam 3 pary
żabciu nadrabiaj, bo ja jestem na odwyku butowym... bywały czasy, że kupowałam po 4, 5 a nawet 6 par butów na miesiac, az przed mezem po katach ukrywałam teraz z tym naprawde walcze
Stary 2011-08-18, 20:53   #2593
bzyczka1
Zakorzenienie

Kolanko Lila ma wszystkie body 100% bawełna, to co miałoby się im stać?? Białe śmiało można gotować, tyle że ja gotuję starym sposobem, w garnku bo rachunki za prąd i tak mamy spore

Jestem padnięta i wściekła na siebie i tż...Lilka dzisiaj przysnęła przed czasem kąpieli i wykąpaliśmy ją 30min później niż zwykle i marudziła i nie mogła zasnąć. A tż wkurzył się na psa moich rodziców (aktualnie jest u nas) i darł pyska. Co udało mi się uśpić małą to on ją wybudzał. Aż w końcu nie wytrzymałam i położyłam małą obok niego na kanapie i wyszłam z psem, mówiąc mu by ją uśpił, skoro nie słuchał moich próśb by był ciszej. Jak tylko wyszłam to miałam ochotę wrócić bo było mi strasznie źle z tym że zostawiłam tak Lilę ;( na dworze się spłakałam jak głupia. Jak przyszłam to ona oczywiście nie spała bo (tu cyt. tż) "nie chciała zasnąć". Jakby jej nie wybudził 3 razy to by może poszła spać.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 21:18   #2594
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
żabciu nadrabiaj, bo ja jestem na odwyku butowym... bywały czasy, że kupowałam po 4, 5 a nawet 6 par butów na miesiac, az przed mezem po katach ukrywałam teraz z tym naprawde walcze
o wow! to faktycznie szalalas
u mnie nigdy nie bylo az tak wielu par butow w miesiacu

ja sie wlasnie zaczelam brac za przegladnie ciuszkow ktore dostalam .. i jest tego pelno !!! chyba ciucholand bede musiala otworzyc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN7216.jpg (158,1 KB, 49 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-08-18, 22:20   #2595
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Padam.. co za dzień.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 05:26   #2596
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka ojjj biedulka, nie miej wyrzutow sumienia a tz w lep palnnij i dzis nie zorb mu obiadu

zabcia yeah - jakbym widziala paczke od mojej sipstry.lubie te amerykanskie ubranka! przynajmniej pranie robilam rzadko. minus tego taki, ze nie ponosila za czesto tyylu ciuszkow
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 06:22   #2597
bzyczka1
Zakorzenienie

Żabcia no to widze na każdą porę roku masz ubranka nawet kombinezon zimowy chyba tam widzę

Kliwia to fakt, jak ma się dużo ubranek to wszystkich nie znosi dziecko Lilka niektórych ubranek w ogóle nie założyła a inne raz czy dwa A tż już wczoraj dostał po głowie jak już mała zasnęła.

Nasz skarb
Stary 2011-08-19, 06:36   #2598
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Marta dokładnie, jakoś to będzie zwlaszcza, że dyrka jest przelotem

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no ba!!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
dzięki właśnie o takim myślałam. Tylko nie wiem czy lepiej bezprzewodowy czy z kablem bo jak się akumulator popsuje to lipa a ogólnie to nie cierpię kabli pod nogami
oni mają go w kontakcie cały czas się jakby ładuje... musisz poczytać na forach...

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Pieluchom w 95 st. nic się nie stanie, ale to aż dzwne, ze bodziaki to wytrzymały, one jednak mają mały dodatek czegoś elastycznego. Te ich srebrne zapinki też się wybieliły ?
100% bawełna, nic się nie stało są białe, plus kolorowy obrazek na wysokości piersi został, nie skurczyły się, a napy ciągle ok - nie zardzewiałe itd

Cytat:
Stokrotka, Gucia, Martucha, Anika, Gold dziękujemy za kciuki Z bioderkami wszystko w jak najlepszym porządku, to była nasza druga i ostatnia wizyta

Złaziłam się dzisiaj jak głupia, chyba z 10 km przeszłam I jeszcze durna założyłam dżinsy, więc dupsko mi się zagotowało.

Mamuśki, które mają kartę do makro - jest promocja na chusteczki pampers 6 paczek za 24 zł
super!!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Jestem padnięta i wściekła na siebie i tż...Lilka dzisiaj przysnęła przed czasem kąpieli i wykąpaliśmy ją 30min później niż zwykle i marudziła i nie mogła zasnąć. A tż wkurzył się na psa moich rodziców (aktualnie jest u nas) i darł pyska. Co udało mi się uśpić małą to on ją wybudzał. Aż w końcu nie wytrzymałam i położyłam małą obok niego na kanapie i wyszłam z psem, mówiąc mu by ją uśpił, skoro nie słuchał moich próśb by był ciszej. Jak tylko wyszłam to miałam ochotę wrócić bo było mi strasznie źle z tym że zostawiłam tak Lilę ;( na dworze się spłakałam jak głupia. Jak przyszłam to ona oczywiście nie spała bo (tu cyt. tż) "nie chciała zasnąć". Jakby jej nie wybudził 3 razy to by może poszła spać.
echssss!!
ubić to mało

byłam wczoraj na spotkaniu z 2 koleżankami z wizażu ale z mamusiek - było bardzoooo wesoło no ale jak wróciłam do domu - z potwornym bólem głowy nie wiem od czego... to na dokładkę dowiedziałam się że teściowa w szpitalu, zasłabła, migotanie przedsionków ciśnienie wielkie jak cholera...
Stary 2011-08-19, 06:41   #2599
kliwia
Zakorzenienie

ale mamy burze!!!!!!!!!!!!!
sciana wody!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 07:10   #2600
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 07:11   #2601
kliwia
Zakorzenienie

martucha za duzo plotkowalyscie i Cie glowa rozbolala
A tesciowa, uuu powaznie to brzmi.

rosi u mnie tez bedzie bo juz po burzy i idzie niebieski eniebo
Stary 2011-08-19, 07:32   #2602
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ale mamy burze!!!!!!!!!!!!!
sciana wody!
u nas gorąco... bardzoooo

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho!

Cytat:
martucha za duzo plotkowalyscie i Cie glowa rozbolala
A tesciowa, uuu powaznie to brzmi.
myślę że to wina kawy z lodami, nie pijam kawy a tak mnie naszło na latte z lodami.. ja mam zawsze niskie ciśnienie i bardzo dobrze mi z tym, więc pewnie mi skoczyło i ból głowy... bo u mnie 120/80 to wielkie
a teściowa.. no poważnie...
Stary 2011-08-19, 07:48   #2603
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)
Ktosiu super, że z Marcelinką w porządku
Dzięki A fachowcy znowu powinni dostać po łbach

Cytat:
oj dobrze pamietasz, tyle, ze ja już się ograniczam i ostatnio to chyba kupowałam 2 m-ce temu...

Właśnie, zapamiętałam to, że ukrywałaś buty przed mężem No ale odwyk widzę, że nieźle Ci idzie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Kolanko Lila ma wszystkie body 100% bawełna, to co miałoby się im stać?? Białe śmiało można gotować, tyle że ja gotuję starym sposobem, w garnku bo rachunki za prąd i tak mamy spore

Przytulam

Cytat:

ja sie wlasnie zaczelam brac za przegladnie ciuszkow ktore dostalam .. i jest tego pelno !!! chyba ciucholand bede musiala otworzyc
Ale ciuszków! Przypomniało mi się, jak my mieliśmy sajgon jak znajomi nam naznosili ubranek

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

no ba!!

oni mają go w kontakcie cały czas się jakby ładuje... musisz poczytać na forach...

100% bawełna, nic się nie stało są białe, plus kolorowy obrazek na wysokości piersi został, nie skurczyły się, a napy ciągle ok - nie zardzewiałe itd

super!!

echssss!!
ubić to mało

byłam wczoraj na spotkaniu z 2 koleżankami z wizażu ale z mamusiek - było bardzoooo wesoło no ale jak wróciłam do domu - z potwornym bólem głowy nie wiem od czego... to na dokładkę dowiedziałam się że teściowa w szpitalu, zasłabła, migotanie przedsionków ciśnienie wielkie jak cholera...

mam nadzieję, ze teściowa wydobrzeje

Moja córka spała od 19.40 do 6 rano Dostała zaraz butlę, pogadałyśmy trochę i teraz znowu śpi
Jutro wesele... właśnie napisałam litanię kuzynce, co, jak, kiedy i dlaczego. Dżizas ale mam stresa
Stary 2011-08-19, 07:53   #2604
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
wowww

Cytat:

ale wyprawka może się okaże, że będzie jak znalazł

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

ja też niskociśnieniowiec a jak mi puls podskoczy to mi tak serce wali, że chce wyskoczyć i słabo mi... szczególnie jak jest duszno na dworze...

A co do teściowej to przykra sprawa... wspieraj męża
Stary 2011-08-19, 07:57   #2605
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć wam

u mnie też bardzo ładna pogoda a ja tyle sprzatania mam

żabcia ale góra ciuszków, no widzisz jak zajdziesz w ciążę to masz całą wyprawkę , świetnie
gucia bardzo jestem ciekawa jak wygląda twoje mieszkanie , proszę o jakieś zdjęcia

marta zdrowia dla teściowej
ja znowu lubie kawkę nauczyłam sie w pracy jeszcze
a latte pyszota
kliwia powietrze się odświeżyło , i będzie gorąco
ta twoja Zu wymiata

kolanko nic się nie stanie , w sumie dobre ciuchy dziecięce sa własnie z takich materiałów, przecież producent wie że mamy piorą wszystkie ciuchy dziecka w takich temperaturach , raz żeby wyprać a dwa żeby wygotować bakterie i roztocza

bzyczka ja zostawiam Dominika z mężem i mam to gdzies, skro potrafi drzeć jadaczkę i nie daje zasnąc dziecku czy też go wybudzi to mam to gdzieś, niech sie on męczy , działa

india pochwal się jakie buciki ?
i co zdecydowałaś się w końcu którą lampe bierzesz ?

ktosia no i super , czyli już nie musicie nigdzie chodzić

co tam miałam pisać

hmmmmm.... nie wiem
ale mam łeb
dzisiaj jest zarąbista pogoda i z miłą chęcią pojechałabym nad wode na grilla z mężem i Dominikiem , ale niestety oni chyba mają inne plany
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 07:58   #2606
Ana***
Zakorzenienie

Nie wiem czy pamiętacie Rianę, bo właśnie zobaczyłam, ze w ciąży jest tp. ma na styczeń więc możliwe, że już ktoś pisał o Niej i przegapiłam
Stary 2011-08-19, 08:04   #2607
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher czemu maja inne plany??
ja od 3 tyg sie czaje by jechac nad jezioro. moze w weekend sie uda, ale raczej pogoda ma byc kiepska, wiec ddddddddd upka

no bedzie ukrop jak wyjdzie teraz slonce i zacznie parowac po ulewie :/ porazka bedzie

Wczoraj wywolywalam fotki zuzkowe w fotojockerze - zaplacilam za fotke 0.39gr - zaplacilam 100zl
Tylko mi nie oddali mojej plyty oryginalnej grrr a dto bylo dvd wielokrotnego uzytku. musze dzis tam isc sie spytac czy jest szansa na odzyskanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 08:07   #2608
kasiaher
Wtajemniczenie

o juz wiem
jak tak czytałam Anę i jej gotowanie na parze w garnku chyba tak
to sama wczoraj zrobiłam , pierwszy raz , wziełam garnek wlałam wody dodałam jarzynki tej z kucharka, do tego pieprz ziołowy, bazylie oregano, i paprykę słodką i połozyłam tą drugą cześć do gotowania na parze włożyłam dwa płaty piersi z indyka i gotowało sie jakieś 30 minut a potem jeszcze na dosłownie na 15 minut cukinia w plastrach , do tego pomidorek malinowy z jogyrtem naturalnym , tż się zajadał pyszne było, i powiedzial żebym częściej tak gotowała raz że przesmaczne a dwa zdrowe i zupełnie inaczej smakuje
Stary 2011-08-19, 08:07   #2609
bzyczka1
Zakorzenienie

Martuś trzymam kciuki za teściową by wydobrzała...uściskaj Wojtka

Ktosiu nie zamartwiaj się kuzynka da radę a Marcelutek wyczuje że rodzice chcą się pobawić i będzie grzeczna

Kasiaher wiesz gdyby to o tż chodziło to bym olała, ale mi było żal że tak Lilę zostawiłam a to przecież nie ona zawiniła w tym wszystkim. Jej ciężko było zasnąć i też się męczyła. No ale już dobrze jest. Tż mi wcale nie było żal, gdybym go zostawiła z jęczącą maszyną jakąś to bym zniknęła na dużo dłużej

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-08-19 o 08:09
Stary 2011-08-19, 08:13   #2610
kasiaher
Wtajemniczenie

kliwia no bo tż poszedł sobie do pracy a Dominik poszedł sobie do żłobka
a ja siedze w domu w taką pogodę i mam kupę sprzątania i prania

bzyczka no tak bo ona jest malutka jeszcze, ale zobaczysz później
może ona poprstu czuła tez że rodzice sie nie moga dogadać i nie mogła zasnć, wbrew pozorom dzieci nawet nie muszą słyszeć , ale czują Dominik tez nie może czasami zasnąć jak nie mogę się dogadac z tż , i śpi nie spokojnie

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2011-08-19 o 08:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości