|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28840917]Wielkimi literami by nie przeoczono
PROSZĘ O ADRES MAILOWY I HASŁO [/QUOTE]Poszło ![]() Aguśka, wiem, że szybko zleci. Dziś mama mnie uświadomiła, że za chwilę będzie trzeci miesiąc i zostanie tylko 6 xD a pół roku to mało czasu już
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-08-18 o 21:44 |
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28840917]A moja gwiazda się wspina (w trakcie generalnych porządków u cioci):
http://www.youtube.com/watch?v=5v18zhK6hIs[/QUOTE] jak widze cos takiego to mi ciary po plecach przechodza..spryciulka jedna ![]() a ja mam taka sama drabine w castroramie albo leroy kupowalismy ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
jedynie co to ostatnie tygodnie bardzo sie dluza
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
szajajaba, może córcia jakimś budowlańcem będzie?
albo strażakiem
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
ide lezec bo juz mi sie oczy kleja, a zaraz dr house ;p piszcie piszcie jutro bede nadrabiac
dobranoc
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero wrocilam z roboty, klade sie spac i jutro znow ale weeeekend w koncu wolny |
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Doskonale wiem jak czas szybko leci. Dopiero szwagierka oznajmiła, że jest w ciązy a mała ma już 1,5 roku
![]() Z resztą... jak siostra dowiedziała się o ciąży, to niby do porodu tyle czasu było a zleciało tak szybko, że szok. Końcówka dłuzy się pewnie ze względu na - wszelkie dolegliwości - opuchnięcia, bóle, ciężar itp - oczekiwanie na maleństwo
|
#2827 |
|
Rozeznanie
|
Ja też już znikam. Lecę jeszcze z piechem. Dobranoc
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
karolca dokladnie
![]() Lece tez spac, dobrej nocy
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
ja pewnie zasnę koło 12-1 znowu :/
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zycze wszystkim dobranoc
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28840917] A moja gwiazda się wspina (w trakcie generalnych porządków u cioci): http://www.youtube.com/watch?v=5v18zhK6hIs[/QUOTE] ale fajna ta Twoja gwiazda też lecę spać, dobranoc
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze ze jestem pierwsza my z mezulem juz w firmie, glowa mnie strasznie boli, a raczej szyja - zle musialam spac. Milego dzionka spiochy
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
to jua sie melduje
Tz zadzwonił i mnie obudził ![]() Ale dobrze musze ogarnąc mieszkanie i isc na zakupy, jeszcze mam 11 dni wolnego, a potem do pracy ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znajac siebie bym pojechala, ale ja to panikara jestem
|
|
|
#2835 |
|
Raczkowanie
|
Oglądnęłam sobie wasze buzie na koncie i jestem pod wrażeniem.
Prince_polo wyglądasz jakbyś w życiu żadnego prince polo nigdy w ustach nie miała taka ładna i zadbana buzia. Na serio, nie pracujesz w modelingu? (nie podrywam cię ) Mi taka gładka buzia na zdjęciu wyszłaby chyba po retuszu w photo-shopie. Zazdroszczę cery.Karolca mimo że mamy ten sam termin porodu jesteśmy chyba największymi przeciwieństwami (bo ja pyza z super prostymi włosami). Piękne masz te włosy (są podobne do włosów Michała Szpaka, nie obraź się ale nie znam nikogo innego nawet z widzenia z tak zadbanymi, długimi, naturalnie kręconymi włosami) balbinka20 nigdy z buzi nie powiedziałbym że tyle ważysz, bo ja prawie 90 kg a na buzi mam chomika (najedzonego) a ty masz szczupłą buzię, jak to robisz????????? żartuję wiem że to genetyka, niestetyDolinaNocy ile ty masz lat? wyglądasz na 19 Aguśkaa83 fajne zdjęcia, widać że jesteś bardzo dumna że swojego synka, choć to zdjęcie w mazi jest przerażające. owszem zmieniłaś sie trochę ale nie za bardzo. Może na tych ostatnich zdjęciach wygladasz na bardziej zmeczoną, ale za niecały rok wszystkie będziemy pewnie łazić niewypoczęte i wyznawać zasadę " a co mi tam, nie musze spać, odpocznę w trumnie" emigra te 2 zdjecia to twoje? jak tak to wow jaka metamorfoza. Mi sie bardziej podobasz w ciemnych. Jakie masz teraz? |
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam takiej idealnej niestety Zwlaszcza teraz W rzeczywistosci mam troche piegów:P(mało widoczne ale są) no i takie zwyczajne zaskórniki, moze nie sa widocznie niewiadomo jak ale nie mam IDEALNEJ buzki:P Wsumie mogłam bardziej naturalne zdj wysłac:P postaram sie znalesc.....to zmiensiz zdanie
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, tak obie fotki moje, teraz jestem blondynka
![]()
|
|
|
#2838 |
|
Raczkowanie
|
JEST SERDUSZKO!
Byłam wczoraj na wizycie no i było serduszko nawet słyszałam bicie ![]() Chce mi się płakać ze wzruszenia, zdjęcie z USG ogladałam z mężem chyba z 15 razy ![]() W ogóle mam super lekarza wszystko mi wytłumaczył jak to wygląda we Wrocławiu i bardzo go polubiłam. Właśnie takiego lekarza chciałam .Jestem taka szczęśliwa! Zostastaje nam tylko poinformowanie rodziców o wnuczku... a to już większy stres... Po za tym odkryłam co mi pomaga na poranne mdłości... tadam! BOBOVITA w słoiczku owoce jabłuszko itp. Postaram się wrzucić zdjęcia brzuszka,ale to może jutro
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
![]() Dzis mialam okropny sen: snilo mi sie ze razem z mama wysiadlysmy z autobusu a mama moja trzymala Filipka i nagle on zniknal gdzies i nie moglysmy go znalezc tak plakalam w tym snie ze cos okropnego ![]() Wolalam go a on sie nie pokazywal, znalazlam tylko na torach tramwajowych jego zabawki...szkalam wszedzie i krzyczalam do mamy jak mogla go zgubic. Sen straszny a tak realny ze nie da sie tego opisac. Juz mi sie chyba bardzo teskni za synkiem. Dzis zrobilam sobie rano zdjecie brzucholka i wyslalam mezowi, pokazal Filipkowi a ten ze dzidzia sie rozpycha ![]() Za to maz ze ma abstynencje to mnie okrzyczal ze tak naciagam koszule i ze wszystko widac wyrazne i go kusze jak jest tak daleko hhiihi Rzeczywiscie brzus mi wydelo bardziej (wrzucilam na meila) ![]() Cytat:
ja wrocilam do pracy jak maly mial pol roczku niecale i pracowalam na zmiany: dniowki 12 godz i nocki 12 godz no i prawie zawsze nie mialam szansy polozyc sie po nocy spac a to bardzo postarza ![]() a juz nie mowie wlanie o nocach tez dodatkowo nieprzespanych w domu no ale takie uroki. Mialam szanse pracowac tylko na rano jednak to sie wiazalo z finansami i to duza roznica byla nie jakies 100 zl a malenstwo kosztuje a maz moj za duzo nie zarabia to ja wiecej od niego zarabiam. ![]() to wszystko pozniej odbija sie na naszym zdrowiu i wygladzie tez.. niestety. to cudowne wiadomosci
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-08-19 o 10:05 |
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry ja wstałam godzinkę temu, ale musiałam pilnie kilka spraw telefonicznie załatwić, a teraz idę szybko zjeść śniadanie bo już mnie okropnie ssie :P
|
|
#2842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja odebrałam wyniki bety, 6 tydzień, 9184 jest, no i drugie pobranie dzisiaj miałam ale dopiero w pon wynik
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2844 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
Jak usłyszałam, że mam czekać dwa tygodnie to dla mnie wieczność, a Ty wiem, że już trochę czekasz i teraz jeszcze 2 tygodnie to normalnie podziwiam Cię ![]() Oj chciałabym mieć 19 w październiku będzie 27 Cytat:
A możesz mi powiedzieć, w którym jesteś tygodniu?? Bo ja się zastanawiam czy w przyszłym też już może usłyszę serduszko
|
|
#2845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a z duzym brzuskiem dodatkowe przygniatanie jednego i drugiego, to hmmm.... moze byc przynajmniej denerwujacea tak na prawde, to powinno sie spac jak jest wygodnie, wiadomo na brzuchu ciezko, ale mam kolezanke, ktora i na to znalazla sposob i robila sobie tak lozko, ze wszystko bylo wyzej niz zawsze i tylko wglebienie na brzuch zostawiala... jak dokladnie to robila, to nie pytajcie, bo nie wiem Cytat:
I widze byla dyskusja nt tz przy porodzie. Ja mojemu dala wolna reke, chociaz wiedzial, ze chcialam, zeby byl przy mnie. On sie bal, czy da rade, ale powiem wam, ze jak sie jest na porodowce, emocje wzrastaja, to czlowiek zapomina o obawach. Podczas porodu maz trzymal mnie za reke, potem przecial pepowine i jak sie mna polozna zajmowala, to trzymal malenka na rekach... byl bardzo dzielny... a potem mi powiedzial, ze jak mogl miec corcie w rekach, jak ona patrzyla na niego, byl taki dumny i nie oddalby tych chwil za zadne skarby. Teraz chcialabym, zeby tez byl przy mnie, ale nie wiem, czy sie uda, bo nie bardzo mamy z kim zostawic corcie ![]() Szajajaba, fajna masz malutka. Ile ma miesiecy? A tak w ogole, to ja dzis czuje sie wyjatkowo dobrze... nie mam mdlosci, energii wiecej niz do tej pory... czyzby, czyzby II trymestr dawal juz powoli o sobie znac ![]() Nic to. Zmykam do robotek domowych i szukac polskiego sklepu... moze uda mi sie upolowac ruskie pierogi ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2011-08-19 o 10:44 |
||
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie od rana jest burza :/
|
#2847 |
|
Konto usunięte
|
Gucia, 15 miesięcy Agatka ma. Dziękuję dziewczyny
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28849295]Gucia, 15 miesięcy Agatka ma. Dziękuję dziewczyny
ooo... to ladnie juz spaceruje ![]() moja zaczela pierwsze kroki stawiac w tym wieku... moj kochany leniuszek ![]()
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm to pewnie u mnie dojdzie juz sie brzydko robi ;/ a ja prasowac msuze bo maz wyrpasowal ale hmmm gorzej to wygalda niz przed ;/ i witam wsyztskie mamusie ;]
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() U mnie póki co całkiem ładna pogoda od samego rana no ale zobaczymy co później będzie Pooglądałam też zdjęcia i bardzo ładne wszystkie jesteście dziewczyny Ja na razie nie mam żadnych aktualnych zdjęć, muszę się ze znajomymi skontaktować z którymi ostatnio byliśmy na weselichu w sobotę to Wam wkleję wtedy A brzuch wydaje mi się że się troszkę zaokrągla to też może jutro rano zrobię fotkę i wrzucę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

PROSZĘ O ADRES MAILOWY I HASŁO 

jedynie co to ostatnie tygodnie bardzo sie dluza
albo strażakiem