Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 00:07   #421
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Juz bylo, ew relacje zdam na PW bo cos mnie strasznie wkurzylo i nie chce ogolnie o tym pisac
w klubie możesz

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
Ale mowisz o bracie czy TZ? Bo ja mowilam o bracie Moj TZ nie wie co to zalotka bo nie uzywam, nie mam nawet ale tez wie co to eyeliner i serum
o bracie

a tż to dopiero obeznany za to kiedyś mylił spódnicę z sukienka

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 04:17   #422
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
właśnie mi najbardziej o babyhair chodzi bo w jednym miejscu to niedługo będę mieć łysinę !

Talullah ja Ci wierze, że nic nie chwyciło bo tak mialam z zachwalanym pod niebiosa tutaj balsamem z liren tym kawowym tez nic zero efektu kompletnie

a wogóle ja mam swoją karnacje jasna nawet bardzo.... i przez 4 lata robiłam wszystko żeby być opalona...balsamy nie balsamy, samoopalacze nie samoopalacze...żeby tylko nikt mi nie mowił, że wyglądam na chorą a teraz staram sie tego oduczyć jest trudno bo sie sobie nie podobam jako blada osoba, bo tyle czasu byłam przyzwyczajona do siebie jako ciemnej czy lato czy zima... i teraz jestem opalona ale jak przyjdzie zima przeżyje chyba szoook ale to zaczęlo się robić jak jakieś uzależnienie...a to przecież nie na tym polega...jasna karnacja, zadbana też jest piękna i jak przyjdzie zima ta opalenizna którą teraz mam mi zejdzie a będę chciała iść na solarium czy coś to mnie zlinczujcie !
Jasna karnacja jest super żadnego solarium!!

Aaaaa bylam na Twoim blogu I mi ten lakier eveline z biedronki, ten wrzosowy trzyma sie jeden dzien i juz odpryskuje a maluje prawidlowo .[/QUOTE]

U mnie trzyma się bardzo dobrze.. Dużo zależy od tego co robisz i od paznokci

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Talullah nasz kochany wizażowy wampirek
ja uwielbiam być opalona ale nie lubię leżeć plackiem i się smazyć, dlatego taka blada chodzę. a na solarium mnie nie ciągnie, szkoda mi mojej skóry, której za kilkanaście lat będą mi zazdrościły koleżanki które obecnie korzystają z solarium u mnie jedynym wyjściem jest samoopalacz, ale wiadomo nie zawsze chce się go nakładać.
Przyn ajmniej nie zestarzejesz się przedwcześnie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Mam kolezanki z kolei ktore jak sie wysmaruja samoopalaczem to wygladaja jak brudne To ja juz zdecydowanie wole bladosc.

To nie jest tak ze ja wygladam na chora czy anemiczna. Nie, mam rumience itd ale po prostu moja skora jest jasna. I mam duzo pieprzykow
Ja właśnie wyglądam jak brudna po samoopalaczu:P I też mam milion oieprzyków

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Widzialam jakas dyskusje o skorze- jak ja kocham blada skore ale ciezka ja utrzymac, kremy chronia tylko do jakiegos stopnia, jak sie jest juz bladym to 50 nie pomoze ;/ i tak si eopalam mimo tego, nie na skarke, lekko, ale jednak to juz biszkopt a nie porcelana jaka byla zima ;/
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
w klubie możesz

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

o bracie

a tż to dopiero obeznany za to kiedyś mylił spódnicę z sukienka

Moj nadal uważa, że to to samo

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 07:55   #423
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie dzis bylo:

cialo:
depilacja
peeling z syrenka miejsc sklonnych do cell
serum eveline: ujedrniajace, pupa, piersi
samoopalacz

twarz:
peeling morelowy
krem pod oczy ava
acnefan
floslek na cala twarz krem tlusty

paznokcie:
zmycie poprzedniego mani
masc z wit.a w skorki
kapiel w cieplej oliwie z oliwek+rycynka
krem z shea&kokos
pilowanie
odsuniecie skorek
rycynka na noc

u stop:
peeling
krem na noc do stop oriflame

wlosy:
drugi dzien oleje
niger w skalp i himalaya

dooobranoc
noo brawo

Czekoladowa- też mam ochotę na bb krem Na blogach czytałam różne opinie i mi dziewczyny smaka narobiły

Dziewczyny witam się i lecę jakieś śniadanko wszamać i nałożyć olej na włoski
Stary 2011-08-19, 08:08   #424
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
blondyneczko jak tam rzucanie palenia?

Lece coś porobić, a nie tylko na necie siedzieć Miłego popołudnia
Oj myślałam że to pytanie nigdy nie padne.... pale mniej tak Ci powiem

Party Girl
Ty tez ładnie wygladasz ale dziekuje za komentarz

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
witam Was mozna sie dolaczyc??
juz kiedys probowalam chyba pisac ( w ktorejs czesci watku), ale jakos zawsze cos wypadalo, a Wy tak spamujecie, ze nie dalam rady z nadrabianiem
a wiec jesli mozna sie przylaczyc to chcialabym bardzo bo staram sie starannie dbac o swoj wyglad, zauwazylam jednak ze okresowo skupiam sie na poszczegolnych czesciach ( a to wlosy, a to cera), a badzmy szczere doskonaly wyglad to calosc. licze zatem, ze dzieki Wam sie poprawie
hej witaj
Cytat:
Czekoladowa - ale mialas sen Ja tez czesto miewam dziiiiwne sny, az Tz sie na mnie czasem dziwnie patrzy jak Mu opowiadam

Blondyneczka - no gdzie ja seksowna, poza tym nie widzialas zdjecia mojej sylwetki wiec nie wiem czemu tak piszesz
Ale Ty figure masz super.

E.J. - Ty co jakis czas piszesz ze jestes niezauwazona

Julianna - hej, masz roznobarwnosc teczowek? W sensie kazde oko inne czy jedna teczowka ma 2 kolory?
Kochana widziałam Twoje zdjecie do połowy i uważam że jest ok a wydajesz mi sie bardzo seksowna
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Wykapałam się, włosy w stanie idealnym
Jeszcze babcia mi podrzuciła ogórki to będe miała co w sobotę robic
O to zaprawiaj kochana
Cytat:
Napisane przez Klimczykowa Pokaż wiadomość
Dziewczyna pisze"Puzniej" "Kupywałam" i pewnie jeszcze wiele błędów językowych robi, nie drażni was to?
Ale masz tupet, wchodzisz tutaj i piszesz co Ci ślina na język przyniesie.
Cytat:
Powiem Wam lepsza rzecz o opalaniu - ja sie bardzo slabo opalam o ile sie w ogole opalam - wygladam jak wampir

Nawet nasza pani sekretarka sie mnie zapytala czy bym na solarium nie poszla bo blado wygladam na tle innych

No ale nic, ze sie nie opalam to wiadomo ale kupilam ten zachwalany przez Was samoopalacz z Daxa i mysle sobie - troche sie chociaz na to wesele przyciemnie. TZ na mnie dziwnie spojrzal jak w super pharm po niego siegnelam ale dobra. Wysmarowalam sie raz - pisze ze po godzinie widac efekt a najbardziej po 4. U mnie nic. Po tych 4 wysmarowalam sie drugi raz. Zastal mnie wieczor, polozylam sie spac. Rano budze sie jak bylam. Smaruje sie 3 raz, znow czekam 4 godziny - nic!! Moja skora nadal jasna, TZ nie widzial zadnej roznicy a tylko jechalo ode mnie samoopalaczem. I sie smial ze moze ja faktycznie wampirem jestem
Haha dobre z tym wampirem A pani sekretarka hm.... nieźle.
Stary 2011-08-19, 08:15   #425
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry Witam się i zaraz uciekam, bo mama dzwoniła, żebym przyszła do niej.
Wczoraj poszliśmy z TŻtem na piwko, założyłam te kolczyki, które Wam ostatnio pokazywałam, rurki, trampki i ten koralowy sweterek, więc jakoś tak strasznie się nie wystroiłam, a tu TŻ do mnie z tekstem, że bardzo ładnie dzisiaj wyglądam A mówiłam Wam, że on bardzo wylewny nie jest

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:35   #426
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
te z essence?[COLOR="Silver"]

:
tak

w ogóle to dzień dobry

dziś u mnie znowu ladna pogoda, zaraz do miasta ruszam muszę parę spraw załatwić... i kupić biały lakier do pazurków albo czarny

nie wiem dlaczego ale od wczoraj mam bardzo przesuszone usta, smaruję nivea pomadką co chwila i dalej są straszne...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:38   #427
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
tak

w ogóle to dzień dobry

dziś u mnie znowu ladna pogoda, zaraz do miasta ruszam muszę parę spraw załatwić... i kupić biały lakier do pazurków albo czarny

nie wiem dlaczego ale od wczoraj mam bardzo przesuszone usta, smaruję nivea pomadką co chwila i dalej są straszne...
Ja na spierzchnięte usta używam maści oliwkowej z Ziaji Polecam, kosztuje kilka zł, a jest bardzo wydajna.
Stary 2011-08-19, 08:54   #428
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Też gratulacje dobranoc!
ale nie ma czego gratulować, przecież nic nie wygrałam

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dziewczynki, nie wiem czy mnie pamietacie, wracam do Was po wakacjach...
pamiętamy

zaraz chyba zrobię losowanie, którą maskę użyć i idę umyć włosy coś mi się wydaje, że lekko mi twarz zbrązowiała, ale pewnie sobie wmawiam, bo mam dobry humor
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:31   #429
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was ma może ebay? Bo chciałabym żeby mi pomogła w czymś
tez mam
Cytat:
tutaj masz krotki opis : http://czytelnia.onet.pl/0,1128,0,1,nowosci.html

jak lubisz takie, to polecam
oo czyli następna ksiązka do przeczytania i dla mnie, zaraz po sesji

coś spać w nocy nie moge ostatnio, budzę się co godzine
wstałam dzis o 8, paznokcie odżywka pomalowałam, zrobiłam maseczkę a teraz kończę gotować obiad i zostanie mi rozwiesić pranie I po południu do dentysty

ehh teskni mi sie za Tz
Stary 2011-08-19, 09:38   #430
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry ale z rana u mnie byla mega burza

Cytat:
Musze sie nim zainteresowac A znasz jeszcze jakies azjatyckie sklepy? Jak cos to podziel sie linkami

Dobranoc
niestety nie znam więcej takich sklepów ale jak jakiś znajdę to na pewno dam znać

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:45   #431
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
tak, widziałam na asian store że mają już ten najjaśniejszy odcień- 13 milky beige
Cytat:
Ooo jak super, bedzie dla mnie idealny
Jak bede grzeczna i zrobie w koncu do konca to denko to sobie w nagrode kupie

W ogole fajny sklep, nie znalam go, zaopatrzalam sie glownie na ebay'u

W ogole jak kupilam wosk do wlosow i doszla paczka to padlam - byla od Chang Ch.u.j.a, powaznie

odnosnie tego sklepu, to jest sprawdzony i dziewczyny z Krakowa moga odebrac osobiscie, Pani dobierze odcien
czesto sa promocje i naprawde oplaca sie tam zakup, pewnie i bezpiecznie. w przyplywie gotowki, sama zloze tam zamowienie, warto kupic cos raz a porzadnie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
noo brawo

Czekoladowa- też mam ochotę na bb krem Na blogach czytałam różne opinie i mi dziewczyny smaka narobiły

Dziewczyny witam się i lecę jakieś śniadanko wszamać i nałożyć olej na włoski
dziekuje
jak ja wejde do wanny to leci wszystko co jest wokol niej

Cytat:
tez mam

oo czyli następna ksiązka do przeczytania i dla mnie, zaraz po sesji

coś spać w nocy nie moge ostatnio, budzę się co godzine
wstałam dzis o 8, paznokcie odżywka pomalowałam, zrobiłam maseczkę a teraz kończę gotować obiad i zostanie mi rozwiesić pranie I po południu do dentysty

ehh teskni mi sie za Tz
a gdzie jest? bo chyba cos przeoczylam

jestem wybitnie madra, zmylam oleje, nalozylam biovaxa do ciemnych+alterra aloes&granat odzywka, na to czepek i suszarka 10min, recznikiem owinelam glowke i ide sobie sniadanko robic.

mialam ochote na kisiel jeden z ulubionych gruszkowo-jablkowy
i tak wcinam ten kisiel, nagle mi tak goraco, coraz mocniej... dopiero pozniej zdalam sobie sprawe, ze to przez ten recznik na glowie i kisiel goracy zaczelam pocic sie jak szalona. dobrze ze plukanie zostalo, to bede miala swieze wlosy i tak
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:46   #432
LeejdiNaati
Zakorzenienie

hej Wam ja dziś jestem jakaś taka zmulona, że nawet maseczki mi się nie chciało robić, ale peeling twarzy już musiałam, bo czoło miałam jak papier ścierny wklepałam po peelingu krem i tyle i coś mi się wydaję, że zapychanie to wina tego kremu Celii, bo używam teraz Garniera i wszystko wraca do normy
Stary 2011-08-19, 10:05   #433
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

a gdzie jest? bo chyba cos przeoczylam

jestem wybitnie madra, zmylam oleje, nalozylam biovaxa do ciemnych+alterra aloes&granat odzywka, na to czepek i suszarka 10min, recznikiem owinelam glowke i ide sobie sniadanko robic.

mialam ochote na kisiel jeden z ulubionych gruszkowo-jablkowy
i tak wcinam ten kisiel, nagle mi tak goraco, coraz mocniej... dopiero pozniej zdalam sobie sprawe, ze to przez ten recznik na glowie i kisiel goracy zaczelam pocic sie jak szalona. dobrze ze plukanie zostalo, to bede miala swieze wlosy i tak
Bo my się na studiach poznaliśmy on mieszka w miescinie obok a ja mam do domuu daaleko. i teraz od 2 tyg w domu jestem a on u siebie mam nadzieje, że uda nam się w przyszłym tyg spotkac
Stary 2011-08-19, 10:23   #434
Lenka_1987
Zadomowienie

Hej piękne.
Wczoraj napisałam Wam w starej części i dopiero się zorientowałam, że jest nowa
Nie było mnie tu u Was przez jakieś dwa tygodnie, ale jak ja się przez te dwa tygodnie zaniedbałam to aż strach się przyznać Miałam ciężki, strasznie zabiegany okres i na nic nie miałam czasu, ale to mnie nie usprawiedliwia...
Kilka razy zdarzyło mi się w makijażu pójść spać Na szczęście nie widać negatywnych efektów w stanie skóry.
Paznokcie po miesięcznym zapuszczaniu straciłam, a jakby tego było mało, to raz na szybko pomalowałam je czerwonym lakierem bez odżywki pod spód i po zmyciu tego lakieru pomarańczowe paznokcie mi zostały Ogólnie sprzątanie, czy coś to gołymi rękami robiłam, a w dodatku zaniedbałam kremowanie rąk.
Stopy też zaniedbałam. Nie dość, że nie kremowałam, to nic z nimi nie robiłam, zdarzyło mi się w przemoczonych butach cały dzień spędzić, więc moje stopy są w opłakanym stanie
Znów mam przesuszoną skórę. Przez te 2 tygodnie balsamu to ani razu nie użyłam.
Najgorzej jest z włosami. Bardzo zależy mi na długości. Do tej pory udało mi się wyhodować najdłuższe jakie miałam od 15 lat. Były ładne, zdrowe, zadbane... I co ja głupia zrobiłam??? Skończyła mi się odżywka bez spłukiwania, maski do włosów i mleczko termoochronne. I co ja zrobiłam??? Myłam włosy szamponem, a później żeby jakoś wyglądały prostownica + tona lakieru (na włosy tylko szamponem umyte). I tak przez ponad tydzień. Teraz moje włosy są straszne w dotyku, przesuszone na końcach (biedne końce były rok temu rozjaśniane). Mam nadzieję, że nie zaczną się rozdwajać.

Teraz to zmieniłam, ale zaczynam, że tak się wyrażę ode zera. W tym momencie czuję się bardziej zaniedbana niż kiedykolwiek w życiu.
Mam nadzieję, że szybko uda mi się zlikwidować szkody jakie wyrządziłam swojej urodzie. A wystarczyło dosłownie parę chwil dziennie, żeby się do takiego stanu nie doprowadzić.

Wczoraj u mnie było mycie włosów szamponem z sodą, maska bingo z miodem zmieszana na całą noc, prysznic, porządne balsamowanie, moczenie i pumeksowanie stóp, manicure, pedicure, gruba warstwa kremu na stopy i dłonie, miód na buzię na około godzinę i acnefan na noc. A i jeszcze depilacja depilatorem, bo ostatnio tak zarosłam, że w spodniach tylko chodziłam.

Dziś za mną już prysznic, peeling, balsamowanie, na włosy dałam zakwaszającą maseczkę zamykającą łuski (maska bingo + sok z cytryny) a później jeszcze joannę naturię bez spłukiwania na chwilkę po czym spłukałam i dałam jej jeszcze troszkę do ułożenia włosów.

Dziś mam zamiar kupić olej z pestek winogron lub oliwę z oliwek i będę olejować włosy.
A od środka wróciłam do picia pokrzywy i zmieniłam dietę na pełną warzyw i owoców
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 10:25   #435
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ja na spierzchnięte usta używam maści oliwkowej z Ziaji Polecam, kosztuje kilka zł, a jest bardzo wydajna.

a ja polecam pomadke zolta z lidla

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 10:35   #436
Soph
Zakorzenienie

witam
mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wreszcie dostanę zamówienie
z Biochemii

Cytat:
Polskie slonce mnie nie lapie, poludniowe slabo, bywa
a używasz filtrów (dla ochrony skóry) nawet jeżeli masz taką 'urodę' i Cię słońce nie opala?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 10:43   #437
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wreszcie dostanę zamówienie
z Biochemii

a używasz filtrów (dla ochrony skóry) nawet jeżeli masz taką 'urodę' i Cię słońce nie opala?
A co zamawiałaś? Ja na moje zamówienie czekałam prawie 3 tyg...
Stary 2011-08-19, 10:48   #438
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja spać w nocy nie mogłam i, jak wstałam to bolała mnie głowa i miałam ogromne worki pod oczami, które na szczęście już znikły.

Mój Tż., jak go poznałam nie wiedział co to pomadka i, jak mu pierwszy raz powiedziałam, że zgubiłam pomadkę to on powiedział "co? Po matka?".

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 10:54   #439
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
A co zamawiałaś? Ja na moje zamówienie czekałam prawie 3 tyg...
odsyłam do notki na blogu : KLIK .
składałam zamówienie i płaciłam za nie 29lipca..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:02   #440
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
odsyłam do notki na blogu : KLIK .
składałam zamówienie i płaciłam za nie 29lipca..
Odpisałam Ci na blogu
Stary 2011-08-19, 11:15   #441
ParoleParole
Zakorzenienie

A ja się chyba nigdy nie nauczę korzystać z biochemii
Stary 2011-08-19, 11:17   #442
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się chyba nigdy nie nauczę korzystać z biochemii
Dlaczego?;>
Stary 2011-08-19, 11:27   #443
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego?;>
bo nie mam pojęcia jak sobie tam mięszac zawsze jak oglądam cos tam i już mniej więcej wiem co i jak wpada moja siostra pytam się jej co sadzi o tym a ta, ze mi to zbędne itp i ze lepiej gotowy krem kupić czy cos i mieć spokój
Stary 2011-08-19, 11:35   #444
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
bo nie mam pojęcia jak sobie tam mięszac zawsze jak oglądam cos tam i już mniej więcej wiem co i jak wpada moja siostra pytam się jej co sadzi o tym a ta, ze mi to zbędne itp i ze lepiej gotowy krem kupić czy cos i mieć spokój
No niby tak, ale gotowy krem nie jest naturalny
Ja kupiłam kilka rzeczy i tylko peeling enzymatyczny był do zmieszania. Nic trudnego

Obiecałam Wam zdjęcia paznokci, więc wklejam Nic specjalnego, poza tym TŻ robił zdjęcia i nie bardzo wie jak robić zdjęcia paznokciom :/ Ale po zrobieniu kilku stwierdził, że coś wybiorę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PIC_0609.jpg (51,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC_0611.jpg (62,1 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-08-19, 11:39   #445
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
wow, nigdy o niej nie słyszałam, ciekawe czy ją u siebie w miasteczku znajdę...

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ja spać w nocy nie mogłam i, jak wstałam to bolała mnie głowa i miałam ogromne worki pod oczami, które na szczęście już znikły.

Mój Tż., jak go poznałam nie wiedział co to pomadka i, jak mu pierwszy raz powiedziałam, że zgubiłam pomadkę to on powiedział "co? Po matka?".

heheh dobry jest...

ja jakaś zamulona dziś jestem... coś się na deszcz zbiera może dlatego

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:46   #446
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupiłam kilka rzeczy i tylko peeling enzymatyczny był do zmieszania. Nic trudnego

Obiecałam Wam zdjęcia paznokci, więc wklejam Nic specjalnego, poza tym TŻ robił zdjęcia i nie bardzo wie jak robić zdjęcia paznokciom :/ Ale po zrobieniu kilku stwierdził, że coś wybiorę...
cudowne
gdybyś mieszkała w moim mieście pewnie bym zaraz do ciebie poleciała na zrobienie pazurków

Stary 2011-08-19, 11:49   #447
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
tez ostatnio trafilam i to x3, cale 60zl

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

piekny psiak

ale dlaczego tylko jedno zdjecie z Toba i to tak daleko
dziękuję aaa bo co ja Was będę swoimi fotami zasypywać poza tym mam takich naprawdę malutko

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Piękne zdjęcia, a działkę masz cudną.
dzięki na zdj chyba tego nie widać aaale na jej końcu pod "laskiem" są jeszcze 2 stawy, naprawdę rewelacja, bardzo lubię tu przyjeżdżać

Cytat:

W ogole jak kupilam wosk do wlosow i doszla paczka to padlam - byla od Chang Ch.u.j.a, powaznie

Cytat:

bardzo ładne

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 11:52   #448
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
cudowne
gdybyś mieszkała w moim mieście pewnie bym zaraz do ciebie poleciała na zrobienie pazurków
Dzięki

Kitka- tą maść kupisz w Naturze

snowhitee- cieszę się, że się podobają
Stary 2011-08-19, 11:57   #449
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

DobraDusza88 to są twoje naturalki zażelowane czy przedłużalaś? a jeśli przedłużałaś to tipsem czy na formie? wiem wiem, ciekawska jestem

Stary 2011-08-19, 11:57   #450
lacrimachristi
Zakorzenienie

witam pieknosci

jak mija dzionek???
ja wlasnie zbieram sie za sprzatanie bo troche mam balagan w pokoju heh
a jak Wam mija dzien??

DobraDusza88 piekne pazurki

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości