|
|
#1681 | ||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Topsze, albo nietopsze. Jest róznica pomiędzy rozmową z kimś, kogo lubisz i szanujesz, a oszołomami, którzy twierdzą, że inne rasy śmierdzą, a ludzie z Sosnowca mają zdegenerowany kod genetyczny.
Wczoraj ogłosili jeszcze, ze Bruce Lee to cienias. ![]() Cytat:
![]() Liczy się. Proszę nie dyskryminowac kobiet! No, chyba, ze bez przyjemności, to się nie liczy. Cytat:
Też się nie wypowiadam. ![]() ad 2. Stosunek przerywany z obu stron to takie prawie ćwiczenie na refleks.
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie zazdroszczę ![]() choć nie wiem, czy buzi na pożegnanie w usta z facetamy i babamy też się liczou. Bo jak nie, to będzie u mnie kiepsko ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-19 o 08:16 |
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-19 o 11:03 |
||
|
|
|
#1685 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chyba muszę się niedługo ewakuować z netem i tv-armageddon idzie za oknem Lubię burze,ale w nocy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Win już grzmi? u mnie na szczęście jeszcze nie
|
|
#1687 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczekasz na obrazek? ale tam kota nie bedzie Cytat:
![]() Na wariata- ale zobaczyć się choć przez chwilę dasz- i podawanie fiolek przez okno? wpadłam na chwilkę, żeby powiedzieć, że z Guciem nie jest ok- mianowicie słaba koordynacja, niedostateczny kontakt wzrokowy, duża niepewność ruchowa, kłopoty z równowagą i nie wykonywanie poleceń. Podejrzenie nadwrażliwości przedsionkowo- priopriatywnej czy jakoś tak. I obowiązkowo neurolog i jeszcze raz SI. ale oczywiście wierzę w nas i naszą - guciową i moją- wspólną pracę. Do wieczorka!
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - trzymam kciuki
![]() Idę po drugą kawę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz, a mówiłaś, że będzie tak źle, a tak to se chociaż pozmywałaś ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
ale pomorek, c'nie?
chyba,że ja siedzę w pracy, a reszta poprawia sobie statystyki
|
#1692 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Liczy, liczy. |
||
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1694 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ha! sama nie fierzeu w to że trafiłam Cytat:
![]() fogle moje statystyki są dziwne ![]() nie licząc całowania w przedszkolu to straciłam całuśne dziewictwo w wieku ok 10 lat kiedy to koleżanka poszła ze mną na całość w windzie ogółem babek było chyba 3, facetów chyba 6 ![]() a innych ekscesów poza długim związkiem było liczebnie mało Cytat:
i do zobaczenia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-08-19 o 11:22 |
||||
|
|
|
#1695 |
|
Nindżopesz
|
Ale mi się podoba ta nadczynność tarczycy, łobżeram się jak swinia a na wadze ciągle 51 kg
Ciężko będzie się przestawić...Matka mnie wczoraj wkokufiła, mówiłam coś o lutowaniu a ta wyjechała z litanią: ale przecież nie umiesz, nikt tego nie kupi, to trzeba ładnie robić jak na sprzedaż, tylko kasę wydasz, czas zmarnujesz, poparzysz się, tylko nie rzucaj urzędu bo kto będzie płacić ZUS, najlepiej wracaj do urzędu bo nic z tego nie wyjdzie ![]() W temacie ewentualnych zmian pracy też: bezrobotnych jest dużo i to mądrzejszych od ciebie, pracodawcy nie chcą zatrudniać kobit z małym dzieckiem, wcale tak mało nie zarabiasz, znowu się bujać z okresem próbnym i czasem określonym, a pewnie ci podziękują po tygodniu i tak będziesz kilka lat szukać, zostań w urzędzie. W temacie jakiejś własnej działalności: ale przecież nic nie umiesz, to się trzeba znać na przepisach, czas zmarnujesz tylko, ale co wymyślić żeby się sprzedało, a skąd kasa na rozpoczęcie, tylko w długi popadniecie, wracaj do urzędu. A TŻ się dziwi, że brak mi pewności siebie
|
|
|
|
#1696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1697 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-jestem strasznie ciekawa twoich wyrobów zwłaszcza ze technika ktora wyprałas jest mi całkowicie obca . Jakbys wymysliła dla siebie jakis fajny niepowtarzalny stail to moze na pakamerze by ci sie powiodło?
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś miała pytania co do "przepisów", daj znać - sama ogarniam naszą skromną księgowość, może coś podpowiem. Dziewczyny, mam pytanie: Założyłam konto na ebay, na moje nazwisko. Mąż (to samo nazwisko) ma konto na paypalu. Czy mogę płacić z jego konta? Nie będzie nieporozumień? Pierwszy raz mam z ebayem do czynienia, i nie chciałabym czegoś s...ć na wstępie... |
|
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
VI4 niestety ta sama karta może być podpięta tylko do jednego konta, ale jest sposób, odpinasz na chwilę od męzowego konta , podpinasz pod swoje i już
![]() z tą księgowością Redziową .. to przecież można fachowców zatrudnić wezmą 100-200 zł i głowa wolna, poniekąd ![]() tylko trzeba solidnego kogoś, ja miałam tak że musiałam kilka razy co miesiąc iść się tłumaczyć skarbówce a im coś wytłumaczyć to trza mieć nerwy jak postronki ![]() i dawali mi mandaty, za np nieterminowe złożenie vatów , taką księgową miałam ![]() No, ale Redza się skarbówki nie boi także luz blus
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli tak to nie przejdzie takie coś
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-08-19 o 12:56 |
|||
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boze co za kretynizmy piszę ja nic nie kumam, no kompletnie nic
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1706 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ojejuju,lepiej napisz,kiedy przyjeżdżasz do 3miasta?
|
|
|
#1708 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale do poniedziałku muszę wiedzieć,bo mąż w pracy musi sobie zakreślić wtedy dni,żeby mu dyżuru nie wsadzili.No chyba,że mnie tam nie chcecie
|
|
|
#1709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kcemy , kcemy, do poniedziałku się określimy musiemy zrobić liste kto bedzie, że by wiedzieć co wynająć i za ile
|
|
#1710 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niech Flo się może dowie wstępnie w Stolemie,czy w ogóle jest szansa coś wynająć w weekendy wrześniowe-bo to dalej sezon i mogą mieć obłożenie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

, nie przysiadł niestety nigdzie, więc nie mogłam obejrzeć z bliska ale szybko pootwierałam okna i drzwi na pięterku i wyleciał 

-w sensie odstępu czasowego 

u mnie na szczęście jeszcze nie

Będzie dobrze - Gucio to otwarte, bystre, pogodne dziecko. Jeśli nie spełnia norm, to chyba wyłącznie dlatego, ze jest za fajny. 

a im coś wytłumaczyć to trza mieć nerwy jak postronki