|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
u nas na wsi też był armagedon założyłam dzienniczek żywieniowy ciekawe jak długo wytrzymam ![]() szczytujem gupotom ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
, bo daleko mam ![]() albo jednak się przejdę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-19 o 13:37 |
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (zupełnie jakbym swoich słyszała )No i się zachmurzyło i słońca ni ma ale i tak lecę na dwór, póki jeszcze gorunc jest
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-19 o 13:57 |
|
|
|
|
#1713 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No co Ty nie powiesz?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na pewno
Cytat:
![]() Ja w Ciebie wierzę ). A kiedy Ci się w ogóle macierzyński kończy? To nie już jakoś? Do kiedy musisz zdecydować co dalej, czy wracasz? Czy co? Cytat:
![]() Majek w Ciebie też wierzę Ja to jestem antytalent plastyczno-tworzeniowy Zresztą ja to w ogóle nie mam za wiele talentów ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaa... ale wyznania....
![]() chyba nie powinnam....
|
#1716 | |||
|
Nindżopesz
|
Taa... ja to nie wiem po kiego grzyba zrzędzić skoro chwilowo i tak siedze w domu i nie rzucam urzędu kochanego - jak nic mi nie wyjdzie to trudno, będzie dziecko miało kamyki do zabawy ![]() No ba ![]() Cytat:
![]() Jesli można spytać - a czym się zajmujecie? Dzięki Cytat:
Aż się boję sobie wyobrażać.Z tym stajlem to ciężko, chwilowo zrzynam koncepcje na zapas. Taa... Skąd brać metalowe trybiki i zębatki? ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
2. chyba 27go sierpnia. Wystąpiłam o przedłużenie do bodajże 8go września, potem stare urlopy, potem wychowawczy do końca roku, potem o ile można mieszać znowu urlop i trochę wychowawczego a jak nie można mieszać to na odwrót. A jak nie skołujemy żłobka to pewnie dłużej Albo jak zacznę jakimś cudem zarabiać.
|
|||
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Red, mama tak gada żeby gadać
![]() Przeczytalam Was ale cytować nie będę. Jakie tu wyznania padły ![]() Ja się nie przyznam chocby kołem łamali
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wychowawczym mało dostaniesz... nie? A i po co żłobek? Z niewduperzem nie możesz zostawić? ![]() ![]() Przepraszam, dziś za długo na słońcu chyba przebywałam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Wiedźma
|
Po pijaku też się nie liczy.
A ja nie pies. Tylko języki obce znam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Steampunk? ![]() Idę z Młodym po podręczniki. Cholerny wrzesień się zbliża. Nie cierpię szkoły!!!
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale napisałaś że szczekasz
zjadłam 5 pysznych okrąglutkich pyziaków z cebulkom ![]() aaaa bo Teziak coś nei zagląda ![]() musi się z Gryszardzikiem solidaryzuje....
|
|
#1721 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nic ![]() 3. kiedyś Cię znajdę i uduszę ![]() 1. czyli matki tak mają, echhhhhh. 2. toć ba Znalazłam jakieś licytacje na allegro... nienawidzę licytacji!
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1723 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mufmuf ![]() red-a po grzyba ci własna DG-przeciez mozesz se sprzedawac jako osoba fizyczna, ubezpieczenie zdrowotne masz od małza wiec po wuj ci, tylko emerytury nie bedziesz miec, ale równie dobrze mozna se odkladac samemu na ten cel. nie sądze tez zeby ktos ządał faktury na pierscionek czy cus...
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1725 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gadaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- ja ksionszki juz mam na szczescie a jurtownie papierowa pod nosem ha
|
|
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Choć mnie to jeszcze nie dotyczy, ale do przedszkola też trzeba będzie coś pokupować Na razie nie wiem co, bo nie wywiesili żadnych list z wyprawkami czy coś, więc loozik, ale szkoły nienawidzę ![]() To jedna z najgorszych rzeczy jakie mi się przytrafiły w życiu Ile nerwów się przez toto straciło A dopiero człek zmądrzał , opamiętał się i przestał przejmować szkołą na 2-gim roku studiów Eee nie, może jest na fali i nie ma zasięgu ![]() Cytat:
![]() Nie no jak nic? Jakieś 400 zł czy ileś było ![]() ![]() O!
|||
|
|
|
#1727 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jak sie ma dochody ponizej 500 zeta na łepka
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1729 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 Gryks znikł, Teziak znikł sam babiniec ostał ![]() O! O dwa! Ale ja np. z iloma się całowałam to nie pamiętam Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1730 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
no jak? chce legalnie, to musi mieć DG... jako osoba fizyczna można tylko używane, i do określonej wartości a jeszcze Miciel nie ma od jakiegoś czasu... Gryx na pewno wkrótce zajrzy
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-08-19 o 15:04 |
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm....
pierwszy raz się całowałam (z facetem, bo z koleżanką wcześniej ) jak miałam prawie 16...w sumie osobników było 25-50 - nie chce mi się liczyć macanko przez dżins - 17 lat (razów kilka) to bardziej odważne - 18 (jeszcze mniej) na calość - 18,5 jakoś systematyczna byłam... ![]() przez następne 5 lat był jeden facet przez kolejne 1,5 drugi nie cytować!
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-08-19 o 15:07 |
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Zduplowałam się.
Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-08-19 o 15:03 |
|
|
|
#1733 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U nas też,ale w tym roku się nie opłaca,bo znaleźliśmy taniej o ponad 20 zł
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kokosów nie ma, ale też zależy nam na tym, żeby mieć w miarę spokój - w sensie zatrudniania pracowników etc. Można z tego wyżyć, pojechać na wakacje - nie narzekam. Tak naprawdę, to nam się udało - bo grafików etc jest jak psów. Ale - od ok dwóch lat mamy cały czas co robić. |
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech góópi człowiek I w ogóle bo co było się uczyć jak się pisze np : "głupi", skoro i tak teraz się pisze "gópi"
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1737 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Piekę ciasteczka
![]() Piję kawę ![]() A potem spać pójdę
|
|
|
#1738 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
ale to dotyczy handlu tylko tak? bo to by było dziwne ze nie mozna zrobic pierscionka i sprzedac, a ja np moge robic projekty za grube tysiące i nie musze miec działalności ![]() a jesli chodzi o podatki to ofkors ze trzeba płacic-ale zeby płacic podatki to nie tzreba miec działalności przeciez-wystawia rachunki i na tej podstawie płaci podatek ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
o! to ja mam pytanie takie z pogranicza bo kogo pytam to nikt nie wie a myslałam ze tylko ja taka gopia ![]() -co trzeba zrobic (krok po kroku) zeby miec swoją strone internetową pod jakims tam adresem ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- mam jescze jedno pytanie czy ktos sie orientuje o co chodzi w byciu lub nie byciu vatowcem? ![]() ,kraze po sieciuni i nic sensownego nie moge znaleźć
|
|
|
#1739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja sie chyba poważnie nad tymi dzicima zastanowię znóf argumenty na nie - jak ja przeżyję szkołę dziecka jak ja mu to mogę zrobić i go tam puścić jak wiem jak to wygląda ![]() mam cichą nadzieję że spalą wszystkie szkoły do tego czasu Cytat:
ale trauma panie trauma - na studiach to akurat bylo zaiebiście - też trochę na darmo ale to już nie studiów wina Red - łączę sie w bólu - moja matka tak mi skrzydła podcięła - identycznei - a teraz nagle wyskakuje - zakładaj dg zakładaj dg najpierw mnie położyła a teraz kopie leżącego przykre to ale se radzic muszę sama i niestety średnio/ kiepsko mi to wychodzi dzięki bogu przestalam jej słuchać kilka lat temu i nie zostałam w pracy która by mnie wpędziła abo za kratki abo za kratki w kaftaniku
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-19 o 15:57 |
|||
|
|
|
#1740 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
chyba idzie armageddon
a ja bez parasola i letnio ubrana i na dodatek do 19 muszę krążyć po mieście ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

żywieniowy 

, bo daleko mam 
Ciężko będzie się przestawić...
ale i tak lecę na dwór, póki jeszcze gorunc jest

). A kiedy Ci się w ogóle macierzyński kończy?
To nie już jakoś? Do kiedy musisz zdecydować co dalej, czy wracasz? Czy co?
a im coś wytłumaczyć to trza mieć nerwy jak postronki