Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 17:00   #1411
loveve
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Swietne ciuszki! a skąd je zamawiałaś?
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=15632977
za te rzeczy zapłaciłam w sumie 100zł

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak wy ale ja w 12 katalogu mam na fv (na razie tylko wirtualnie) 20 próbek nowego little black dress i 15 lacroixa i nie mam pojęcia za co. Tzn jest adnotacja że dostaje
ciekawe za co

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
:Ale u nas też dla wstępujących do Avonu jest pakiet próbek i program lojalnościowy
W Klubie Róży też są próbki po "okazyjnej cenie" 50%
jak wstępowałam do Avonu nie dostałam pakietu próbek
program lojalnościowy faktycznie był
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 17:02   #1412
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=15632977
za te rzeczy zapłaciłam w sumie 100zł
nie lubie licytować
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 17:08   #1413
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubie licytować
a mi to nie przeszkadza
teraz ma mało interesujących mnie rzeczy. wcześniej miał ładniejsze
Stary 2011-08-19, 17:11   #1414
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubie licytować
Fajne tanie ciuszki...szkoda że nie mam teraz nic na koncie
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 17:13   #1415
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
a mi to nie przeszkadza
teraz ma mało interesujących mnie rzeczy. wcześniej miał ładniejsze
a pomogłabyś mi znaleźć linka do spodni z ostatniego zdjęcia?
Stary 2011-08-19, 17:18   #1416
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
a pomogłabyś mi znaleźć linka do spodni z ostatniego zdjęcia?
przejrzałam i ich nie widzę. jak się na nie natrafię to dam Ci znać
Stary 2011-08-19, 17:20   #1417
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
przejrzałam i ich nie widzę. jak się na nie natrafię to dam Ci znać
dziękuję są bardzo ładne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 17:25   #1418
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Dokia będzie prowadzić kursy unijne z grafiki i zarobi pieniążki na łazienkę
ooo gratulacje Dokia!
Cytat:
Do mnie idzie już trzecia burza
u mnie właśnie druga przeszła..
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak wy ale ja w 12 katalogu mam na fv (na razie tylko wirtualnie) 20 próbek nowego little black dress i 15 lacroixa i nie mam pojęcia za co. Tzn jest adnotacja że dostaje
ja dostane bodajże po jednej próbce tych perfum ;]
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 17:26   #1419
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję są bardzo ładne
dziękuje

kupiłam je z mamą na spółkę
będę je zakładać do jaazówek
Stary 2011-08-19, 17:34   #1420
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Tak mi sie przypomniało jak niespodziewanie na imieniny teściowej wparowała jej teściowa(nie zaproszona, nie lubią się!)i dała jej kapcie takie najtańsze...na dodatek dwa lewe...
ooo to faktycznie się nie lubią hehe

poszłam pozbierać tą hustawkę, na szczęscie się nie popsuła, tylko ta ława się rozmontowała od reszty ale to naprawiłam ale była druga burza i w ostatnim momencie wyniosłam tą huśtawkę do garażu ( z pomocą 82 letniej babci mojego męża)
Mówię Wam dziewczyny jaka ta babcia jest super, to brak słów poprostu, mieszka z nami ale osobno- sama sobie gotuje i w ogóle ale mamy jedno wejście i wspólny korytarz i łazienkę. Jest w pełni sprawna, z sercem na dłoni, oddała by drugiemu ostatni kawałek chleba, prawie nie ma dnia żeby ktoś jej nie odwiedził, zawsze o 10tej się zbieramy wszyscy u babci na kawę, zawsze jak jest jakaś praca czy to w domu czy w ogrodzie to przychodzi i chętnie pomaga...ehhh super kobieta... i tak se dzisiaj podczas tej burzy rozmawiałyśmy...bo teściowa właśnie szykuje na wesele w jakiejś remizie no i tam podczas burzy wysiadł prąd i to na amen no a bez prądu nic nie zrobią, wszelkie miksery, piekarniki na prąd, chłodnie, wszystko no i tam coś próbują naprawiać ale mają mega opóźnienie no a jutro wesele. I tak z babcią rozmawiałam jak to kiedyś było, przecież wcale nie tak bardzo dawno, w każdym bądż razie za jej życia jak to prądu nie było a ludzie jakoś sobie radzili i to całkiem dobrze, świnie zabijali i jakoś mięso się nie psuło a nie było zamrażarek ani tego prądu właśnie, opowiadała mi jak budowali ten dom w którym teraz mieszkamy, jak cement ręcznie mieszali a nie teraz betoniarkami i w ogóle jak babcia własnymi rękami cegły wypalała....pranie w rękach, chleb w domu pieczony, kilka pieców do palenia a nie centralne, wszędzie pieszo albo koniami i ludzie wieczorami się odwiedzali, dzieci na dworze w chowanego się bawiły...a teraz przy tej technice gdzie większośc maszyny za nas robią, wszelkie wygody i ludzie stale narzekają, że na nic czasu nie maja.... ehhh taka jakaś melancholia mnie złapała...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 17:51   #1421
mistress88
Zadomowienie

witam i o zdrowie pytam

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
i powiem szczerze, że już kilka pękaczowych firm przeprobiłam i ten glutuje zdecydowanie najmniej ... nawet inglot pod tym względem może się schować

jeszcze bąbla posadzę na nocnik ... jak nie zrobi to niech leje w gacie ja już dłużej nie będę czekać
ale walisz teksty, eheh
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
wiecie co dziś zrobiłam tż mi coś kazał przynieść z teściowej pokoju z szafki,otwieram a tam tyyyle kremów,szminek 3 szminki Avonowe pożyczyłam do porobienia fotek na katalogowy jutro oddam
a to teściowej nie było? nieładnie tak podkradać kosmetyki , ja bym się wkurzyła jakby ktoś moich użył bez pozwolenia
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jeszcze wam nie powiedziałam co odwaliłam po południu otwierałam super glue zębami i wylało mi się trochę do ust z zębów jeszcze nie zeskrobałam wszytskiego
jak to przeczytałam to po mieszkaniu poszedł gromki śmiech ale z Ciebie słodziak
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ja kiedyś zrobiłam dokładnie to samo! i momentalnie mi się usta skleiły! a widział to mój mąż i dopiero miał radochę, że teraz to wreszcie zamilknę na wieki!a mi nie było do śmiechu bo bolało przy próbie rozklejania...
kurde co jedna to lepsza
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
zeżarły mnie te komary dziś nad jeziorem.. normalnie te komary u mnie to jak wróble - taaaakie duże
dobrze że nie jak gołębie bo tych nienawidzę
Cytat:
o matko! i co? naprawili Ci go jakoś?
nie, Sarunieczka jest teraz szczerbata, dlatego nie pokazuje zębów na zdjęciach
DŻOŁK !!! Sarunieczka nie obrażaj się
Cytat:
Ojejku, musze się pochwalić mój projekt przeszedł , będę prowadzić kursy unijne z grafiki, znowu jupi ... ale się podnieciłam hihi... teraz już knuję jak to zorganizować tzn harmonogram jak wpisać w moj dzień pracy i życia rodzinnego bo zajęcia z projektów unijnych w tym priorytecie moga odbywac się tylko popołudniami , więc będzie mi się to ciagnąć ale zarobię pieniążków na tę moja łazienkę
gratuluję pracy, na łazienkę na pewno zarobisz, mój ex prowadził kurs komputera też unijny, to sporo zarobił, a wcale się nie napracował
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
u nas nie kupuję się prezentów tylko dzieciom i z tż sobie nawzajem, u mnie w rodzinie zawsze tak było, ale jak poznałam tża [...]
u mnie w rodzinie kupuje się prezenty w granicach 10-30 zł max. tzn. rodzice mnie dają spore prezenty, dziadkowie też, ciotka na pewno większe niż te 30 zł, ale generalnie to kupujemy sobie drobiazgi, np. ja każdemu właśnie w granicach 10-30 zł kupuję coś, tylko mamie zawsze coś droższego. miło jest coś dostać, a jak się kupi coś nieprzydatnego to nie ma bólu, bo i cena nie za wysoka

co do Mikołajek to też się u mnie obchodzi. generalnie wszystko się obchodzi, urodziny, imieniny, rocznice itd., nawet kiedyś mama mi dawała jakiś drobiazg na walentynki jak byłam młodsza ^^

Cytat:
nie wiem a głupio mi się go spytać "cześć, co słychać? a gdzie Ty masz resztę zębów?"
ale walicie teksty, no śmiałam się dziś dużo nadrabiając Was

jolka78, cieszę się razem z Tobą, że wszystko dobrze, wiem jakie to stresy jak najbliższa osoba ma problemy ze zdrowiem...
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 17:56   #1422
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to faktycznie się nie lubią hehe

poszłam pozbierać tą hustawkę, na szczęscie się nie popsuła, tylko ta ława się rozmontowała od reszty ale to naprawiłam ale była druga burza i w ostatnim momencie wyniosłam tą huśtawkę do garażu ( z pomocą 82 letniej babci mojego męża)
Mówię Wam dziewczyny jaka ta babcia jest super, to brak słów poprostu, mieszka z nami ale osobno- sama sobie gotuje i w ogóle ale mamy jedno wejście i wspólny korytarz i łazienkę. Jest w pełni sprawna, z sercem na dłoni, oddała by drugiemu ostatni kawałek chleba, prawie nie ma dnia żeby ktoś jej nie odwiedził, zawsze o 10tej się zbieramy wszyscy u babci na kawę, zawsze jak jest jakaś praca czy to w domu czy w ogrodzie to przychodzi i chętnie pomaga...ehhh super kobieta... i tak se dzisiaj podczas tej burzy rozmawiałyśmy...bo teściowa właśnie szykuje na wesele w jakiejś remizie no i tam podczas burzy wysiadł prąd i to na amen no a bez prądu nic nie zrobią, wszelkie miksery, piekarniki na prąd, chłodnie, wszystko no i tam coś próbują naprawiać ale mają mega opóźnienie no a jutro wesele. I tak z babcią rozmawiałam jak to kiedyś było, przecież wcale nie tak bardzo dawno, w każdym bądż razie za jej życia jak to prądu nie było a ludzie jakoś sobie radzili i to całkiem dobrze, świnie zabijali i jakoś mięso się nie psuło a nie było zamrażarek ani tego prądu właśnie, opowiadała mi jak budowali ten dom w którym teraz mieszkamy, jak cement ręcznie mieszali a nie teraz betoniarkami i w ogóle jak babcia własnymi rękami cegły wypalała....pranie w rękach, chleb w domu pieczony, kilka pieców do palenia a nie centralne, wszędzie pieszo albo koniami i ludzie wieczorami się odwiedzali, dzieci na dworze w chowanego się bawiły...a teraz przy tej technice gdzie większośc maszyny za nas robią, wszelkie wygody i ludzie stale narzekają, że na nic czasu nie maja.... ehhh taka jakaś melancholia mnie złapała...
Faktycznie tak kiedyś było i ludzie chyba bardziej się wspierali, więcej razem robili...poza tym teraz ludzie są bardziej wygodni, wiecznie zmęczeni...może wcześniej nie mieli czasu o tym myśleć i użalać się nad sobą. Przyznam się, że ja naprawdę jestem leniwa i wszystko sobie ułatwiam...moja mama wychowała bez jęczenia czwórkę dzieci(nie było pampersow, słoiczków z jedzeniem)a ja...no cóż...wiecznie nic mi się nie chce...
Stary 2011-08-19, 18:00   #1423
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oj, masz ty się z tą Młodą Zachowuje się jak dzieciak. A ile ona lat młodsza?
Młoda ma 20lat, ale rozumek dzieciaka.
Jeszcze ma pretensję, że ja nic nie robię! Cały dzień jej nie było i myśli, że siedziałam tak jak ona. Ale bezczel!

Ale mam zryty humor
Fryzjerka też mi włosy z✂✂✂ała. Po prostu mi je ścięła na równo... Nawet nie wyrównała, nie wycieniwoała, nie potraktowała begażówkami Sama wg własnego uznania ciachnęła i już. Nie mogłam jej wytłumaczyć, że spód ma być króciutki, a góra ma to przykrywać...
Byłam w Essence nie było topa jaki chciałam, wzięłam inny... I ten morelowy lakier za 6,99
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:03   #1424
zalotnica83
Zakorzenienie

O mamo! Siostra do mnie dzwoniła...muszę Wam to napisać, bo w szoku jestem...jej syn ma 9 lat i w wakacje spotykają się chłopcy na dworze w takiej ich"bazie" dziś wrócił i jej opowiadał jak jeden 10-latek wyjął Malucha i mówi do kolegi "Zrób mi loda" i drugi zaczął mu lizać...Ojej...moja siostra chyba pójdzie do rodziców tego chłopaka albo zabroni synowi wychodzić na dwór z nimi...jak myślicie co powinna zrobić???
Stary 2011-08-19, 18:06   #1425
Oja 84
Zadomowienie

Loveve ale jak Ci się udało wylicytować tyle rzeczy naraz?

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Stary 2011-08-19, 18:06   #1426
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
O mamo! Siostra do mnie dzwoniła...muszę Wam to napisać, bo w szoku jestem...jej syn ma 9 lat i w wakacje spotykają się chłopcy na dworze w takiej ich"bazie" dziś wrócił i jej opowiadał jak jeden 10-latek wyjął Malucha i mówi do kolegi "Zrób mi loda" i drugi zaczął mu lizać...Ojej...moja siostra chyba pójdzie do rodziców tego chłopaka albo zabroni synowi wychodzić na dwór z nimi...jak myślicie co powinna zrobić???
.. normalnie patologia
Stary 2011-08-19, 18:10   #1427
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
o Boże! zgroza! no ja bym poszła do rodziców tego chłopaka i bym powiedziała im żeby wytłumaczyli co nieco swojemu synowi. Swoją drogą to skąd te dzieci wiedzą takie rzeczy, jak się robi loda i wgle...

Stary 2011-08-19, 18:12   #1428
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
młodej z dziewczyną?

Dokia będzie prowadzić kursy unijne z grafiki i zarobi pieniążki na łazienkę
hihi, ale mnie podsumowałaś no na łazienkę nie zarobię, bo stawka za 45min zajęć wyszła 40zł - to bym musiała chyba rok pracować, bo łazienkowego remontu nie zamknę w 10tys... no ale zawsze jakiś zastrzyk gotówki - przez łazienkę wydatki to teraz chociaż wiem że nie będę chodzić bez butów zimowych zimą

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
kurde co jedna to lepsza

dobrze że nie jak gołębie bo tych nienawidzę

nie, Sarunieczka jest teraz szczerbata, dlatego nie pokazuje zębów na zdjęciach
DŻOŁK !!! Sarunieczka nie obrażaj się

gratuluję pracy, na łazienkę na pewno zarobisz, mój ex prowadził kurs komputera też unijny, to sporo zarobił, a wcale się nie napracował
ale Sarunieczka Ci przywali, zobaczysz Ty... nono
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:13   #1429
zalotnica83
Zakorzenienie

Moja siostra myślała jak większość rodziców:"takie rzeczy się zdarzają, ale nie moim dzieciom"- szok, dobrze że ma taki kontakt z dziećmi że jej o takich rzeczach mówią

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 18:15   #1430
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
osz fuck! w sumie to nie wiadomo co zrobić, bo głupio pewnie powiedzieć matkom tych chłopców, co ich "pociechy" zrobiły... uchronić dzieci się przed wiedzą też nie da, bo nawet jak się zabroni oglądać tv i internetu, to i tak się dowiedzą od kolegów...
myślę że są na tyle mali że nie są do końca świadomi, co zrobili i o co chodzi... może potraktowali to jako wygłupy... oby
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:18   #1431
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
osz fuck! w sumie to nie wiadomo co zrobić, bo głupio pewnie powiedzieć matkom tych chłopców, co ich "pociechy" zrobiły... uchronić dzieci się przed wiedzą też nie da, bo nawet jak się zabroni oglądać tv i internetu, to i tak się dowiedzą od kolegów...
myślę że są na tyle mali że nie są do końca świadomi, co zrobili i o co chodzi... może potraktowali to jako wygłupy... oby
Moja siostra własnie mówiła że syn się śmiał, ale oby to sie nie przerodziło w jakieś nagrywanie filmików i zmuszanie innych do takich rzeczy...tak w żartach mi siostra powiedziała"Dziś wygłupy, jutro słoneczko"
Stary 2011-08-19, 18:18   #1432
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
co?! na miejscu Twojej siostry poszłabym do rodziców tego chłopca bo jeśli będą kazać Twojemu siostrzeńcowi a on nie będzie potrafił się postawić?

Cytat:
Loveve ale jak Ci się udało wylicytować tyle rzeczy naraz?
nie rozumiem jak na raz? licytowałam sobie parę rzeczy przez kilka dni aż zsumowałam i przelałam bo minęło 10 dni od pierwszej licytacji.
Stary 2011-08-19, 18:19   #1433
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Młoda ma 20lat, ale rozumek dzieciaka.
Jeszcze ma pretensję, że ja nic nie robię! Cały dzień jej nie było i myśli, że siedziałam tak jak ona. Ale bezczel!

Ale mam zryty humor
Fryzjerka też mi włosy z✂✂✂ała. Po prostu mi je ścięła na równo... Nawet nie wyrównała, nie wycieniwoała, nie potraktowała begażówkami Sama wg własnego uznania ciachnęła i już. Nie mogłam jej wytłumaczyć, że spód ma być króciutki, a góra ma to przykrywać...
Byłam w Essence nie było topa jaki chciałam, wzięłam inny... I ten morelowy lakier za 6,99
współczuję Ci
Ja byłam we wtorek, pościnałam w końcu zabiegi fryzjerskie z zeszłego roku, tzn trwałą .. więc moje futerko ma max 12cm, jest ostro wystopniowane jakoś nie mogę sobie z tym na razie poradzić ;( farbnęłam się tylko dla osłody ale wcale mi nie pomogło psychicznie.. miałam kucyk a teraz go nie mam chyba dopiero na Boże Narodzenie znowu będę mogła sobie kitkę związać
Stary 2011-08-19, 18:21   #1434
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
co?! na miejscu Twojej siostry poszłabym do rodziców tego chłopca bo jeśli będą kazać Twojemu siostrzeńcowi a on nie będzie potrafił się postawić?
Ja tez tak myślę I to nie odkładać w nieskończoność
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:23   #1435
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
współczuję Ci
Ja byłam we wtorek, pościnałam w końcu zabiegi fryzjerskie z zeszłego roku, tzn trwałą .. więc moje futerko ma max 12cm, jest ostro wystopniowane jakoś nie mogę sobie z tym na razie poradzić ;( farbnęłam się tylko dla osłody ale wcale mi nie pomogło psychicznie.. miałam kucyk a teraz go nie mam chyba dopiero na Boże Narodzenie znowu będę mogła sobie kitkę związać
ścięłaś się na boba?
Stary 2011-08-19, 18:24   #1436
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
hihi, ale mnie podsumowałaś no na łazienkę nie zarobię, bo stawka za 45min zajęć wyszła 40zł - to bym musiała chyba rok pracować, bo łazienkowego remontu nie zamknę w 10tys... no ale zawsze jakiś zastrzyk gotówki - przez łazienkę wydatki to teraz chociaż wiem że nie będę chodzić bez butów zimowych zimą
chodziło mi o to, że będziesz mieć troszkę pieniążków do remontu łazienki noo zawsze jakiś grosz dobry. wiem ile taki remont kosztuje. miałam na górze nie zrobioną łazienkę i rodzice się właśnie za nią wzięli, wszystko tam trzeba zrobić od podstaw to co chwile jakiś mega koszt
Stary 2011-08-19, 18:24   #1437
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję Ci
To masz taką sytuację jak ja...też jeszcze miesiąc temu miałam kucyka, teraz już nie zwiążę, ale choć nie podobały mi się nigdy krótkie włosy to z tym moim bobkiem czuję się bardzo dobrze...jakoś tak lżej...a włosy odrosną, czas szybko mija...
Stary 2011-08-19, 18:26   #1438
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ścięłaś się na boba?
nieee... coś w stylu tej co ma mistress na avatarku... taki dwunastocentymetrowy bałagan
Stary 2011-08-19, 18:28   #1439
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja tez tak myślę I to nie odkładać w nieskończoność
Masz rację tak jej doradziłam tylko są rodzice co mają takie rzeczy w nosie...a to podobno niezły gagatek...może lepiej by było wyjść i jemu wprost coś powiedzieć jak przyjdzie po jej synka...???

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
nieee... coś w stylu tej co ma mistress na avatarku... taki dwunastocentymetrowy bałagan
Mi się podobała taka fryzura i sobie zrobiłam wcześniej, ale nie poradziłam sobie z nimi- włosy sterczały mi na wszystkie strony i miałam wrażenie że wyglądają na postrzępione/zniszczone...
Stary 2011-08-19, 18:28   #1440
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
chodziło mi o to, że będziesz mieć troszkę pieniążków do remontu łazienki noo zawsze jakiś grosz dobry. wiem ile taki remont kosztuje. miałam na górze nie zrobioną łazienkę i rodzice się właśnie za nią wzięli, wszystko tam trzeba zrobić od podstaw to co chwile jakiś mega koszt
wiem.. juz wiem teraz ile to kosztuje .. miałam w zamiarze w tym roku jeszcze prysznicową piętro niżej zrobić.. ale gdzie... brr.... akcja denko w kieszeni
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości