Rossmann - cz. X - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 08:08   #4801
cassy78
Przyczajenie

Dot.: Rossmann - cz. X

hej, jestem tu nowa i nie bardzo sie jeszcze orientuje. Powiedzcie mi prosze czy ten kod, np ten wklejony dzis na lusterko to moze uzyc wiecej osob/wiecej razy? Bo ja myslalam ze jeden kod =jedna sztuka po promocyjnej cenie - nie jest tak?
cassy78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:23   #4802
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cassy78 Pokaż wiadomość
hej, jestem tu nowa i nie bardzo sie jeszcze orientuje. Powiedzcie mi prosze czy ten kod, np ten wklejony dzis na lusterko to moze uzyc wiecej osob/wiecej razy? Bo ja myslalam ze jeden kod =jedna sztuka po promocyjnej cenie - nie jest tak?
możesz użyć kodu wklejonego przez wizażanki. Jeśli chcesz kupić np. dwa lusterka na jednym paragonie, musisz mieć dwa różne kody.
Wszystko jest opisane w pierwszym poście wątku

Rośnijcie

Edytowane przez malina333
Czas edycji: 2011-08-19 o 08:24 Powód: dopisek
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:23   #4803
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Umiem czytać tylko mam Ziaje w ulubieńcach na fejsie i nic nie ogłaszali a raczej jest to firma która lubi informować, że coś jest gdzieś dodane , że można wypróbować zanim pojawi się na rynku stąd mój wniosek, że to móglbyć inny.
Zasugerowałam się tym : http://www.youtube.com/watch?v=TXbax...eature=related ok.6 min. I tak zapewne kupię ten peeling jeżeli tylko się pojawi, bo lubię takie zapachy

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:48   #4804
22nika27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Zasugerowałam się tym : http://www.youtube.com/watch?v=TXbax...eature=related ok.6 min. I tak zapewne kupię ten peeling jeżeli tylko się pojawi, bo lubię takie zapachy
Dziękuję za filmik , bo będę szukała tych korektorów Lemax pod oczy (może będą fajnie kryły) i peelingu też (może kiedyś będzie)
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:02   #4805
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Dziękuję za filmik , bo będę szukała tych korektorów Lemax pod oczy (może będą fajnie kryły) i peelingu też (może kiedyś będzie)
W ogóle nie kojarzę tej firmy. A z korektorów pod oczy polecam ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-pod-oczy.html

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:04   #4806
cassy78
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
możesz użyć kodu wklejonego przez wizażanki. Jeśli chcesz kupić np. dwa lusterka na jednym paragonie, musisz mieć dwa różne kody.
Wszystko jest opisane w pierwszym poście wątku
dzieki wielkie!! W takim razie chyba zasadze sie na perfum Arden Beauty

Chodza mi jeszcze po glowie te ampułki z Alterry z orchidei, mialyscie moze? Ja mam krem z tej serii na noc i mimo ze jest tepy to jestem zadowolona. Chyba kupie poki jest promocja
Stary 2011-08-19, 09:10   #4807
mała_czarna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Problem właśnie w tym, że ja mam strasznie cieniutkie włosy, które muszę mocno utrwalić, żeby fryzurka się trzymała Nie mam zamiaru robić nic wymyślnego, po prostu zwykłe podwinięcie, ale zależy mi, że się trzymało przez całe wesele Chyba rozejrzę się za tym Hegrosem, skoro jest tak polecany Mam nadzieję, że uda mi się go znaleźć.
Dzięki za radę

poczytaj sobie jeszcze opinie na wizazu o nim. ja mam włosy kręcone do tego ciężkie, szukałam czegoś żeby je podnieść bo ciągle były oklapnięte i powiem szczerze ze żaden lakier nie chciał mi ich utrzymać, początkowo w ten żel tez nie wierzyłam kopiłam bo miał dobre opinie ale o dziwo jak popsikałam nim włosy to byłam naprawdę mile zaskoczona w życiu nie miałam tak włosów podniesionych i żeby tyle czasu się trzymały
mała_czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 09:15   #4808
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mała_czarna Pokaż wiadomość
poczytaj sobie jeszcze opinie na wizazu o nim. ja mam włosy kręcone do tego ciężkie, szukałam czegoś żeby je podnieść bo ciągle były oklapnięte i powiem szczerze ze żaden lakier nie chciał mi ich utrzymać, początkowo w ten żel tez nie wierzyłam kopiłam bo miał dobre opinie ale o dziwo jak popsikałam nim włosy to byłam naprawdę mile zaskoczona w życiu nie miałam tak włosów podniesionych i żeby tyle czasu się trzymały

Już przeczytałam, wielkie dzięki
Jestem na niego zdecydowana Jutro skoczę po niego do Natury
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:15   #4809
22nika27
Rozeznanie

Cytat:
W ogóle nie kojarzę tej firmy. A z korektorów pod oczy polecam ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-pod-oczy.html
To może któryś z nich znajdę , bo Bell nigdzie nie mogę znaleźć a Maybelline muszę najpierw wypróbować na testerach (ale w odwiedzanych ostatnio drogeriach i R nie mieli testerów lub były same te ciemne) i może na allegro kupię jak jedna allegrowiczka by go miala (bo inne kolory ma np. tego mineralnego power natural po 9zł)
Stary 2011-08-19, 09:16   #4810
mała_czarna
Raczkowanie

Cytat:
Czy któraś z Was używa tej Rexony Crystal np. w sztyfcie http://www.rossnet.pl/Produkt/Rexona...a-kobiet,98179 ??? Czy jest dobra, miękka czy może polecacie jakiś inny antyperspirant w sztyfcie lub kulce? Liczę, że może będzie znowu w promocji w następnej ofercie bo ma sporo pozytywnych opinii na KWC.
Bo kupiłam tydzień temu w Auchan zachęcona promocją sztyft z Garniera (z tej nowej serii hipoalergiczny) i jest beznadziejny, twardy, nie chce się "rozsmarować"(co mnie potwornie wkurza), białe ślady są okropne, wg mnie kiepsko chroni i tylko zapach ma ładny który i tak krótko się utrzymuje.

Dodam jeszcze kod na lusterko
Zenner, Ewa Schmitt, Lustro chromowane wysokie

53,49PLN -> 39,99PLN

Kupon promocyjny:

Nie masz drukarki?
Nic nie szkodzi. Zapisz numer wyświetlony poniżej i
podaj go sprzedawcy w drogerii Rossmann
2982174758834
Kupon możesz zrealizować do 25 sierpnia 2011r .

ja miałam próbkę tego deo w spray'u ma ładny zapach i nie brudzi ubrań, co do tego czy działa to nie jestem w stanie powiedzieć ponieważ stosuje jeszcze bloker
Stary 2011-08-19, 10:42   #4811
TheDocha
Dossisława I

Szukam jakiejś pianki do włosów. Są takie pianki które pomagają skręcać włosy. Możecie coś polecić?

Kiedy miały być wyniki konkursu na wizazu?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:11   #4812
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
W cenach się nie orientuję, ponieważ przeważnie robię zakupy w Rossmannie i SP. Mniejsze drogeryjki jakoś rzadziej odwiedzam
Jednak Ziaja jest bardzo tanią firmą i wydaje mi się, że 7 zł za krem to strasznie mało
Tak 7 zł za krem to nie jest dużo ale gdy mogę go dostać za 3,5 ... a w innym sklepie za 4,99 to różnica ceny jest duża. A najlepsze jest to, że akurat ten krem mówie o konkretnym 'masko kakaowe' z Ziaji w Tesco jest u mnie za 2,99

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
No to i Maxineczka się ucieszy jak i Ty bo ten co teraz wejdzie nie będzie limitowanką.
I obstawiam, że 'forma' będzie bardziej 'peelingowa' skoro będzie w takim słoiczku

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:16   #4813
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Tak 7 zł za krem to nie jest dużo ale gdy mogę go dostać za 3,5 ... a w innym sklepie za 4,99 to różnica ceny jest duża. A najlepsze jest to, że akurat ten krem mówie o konkretnym 'masko kakaowe' z Ziaji w Tesco jest u mnie za 2,99
Jasne, choć czasami można się na tym nieźle przejechać, bo jakbym miała jechać przez pół miasta tylko po to żeby zaoszczędzić 2 zł, to.... Jeśli ma się tańsze kosmetyki pod nosem, to rzeczywiście nie ma co przepłacać, ale czasami chcąc troszkę zaoszczędzić można się samemu na tym przejechać
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:18   #4814
mała_czarna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Szukam jakiejś pianki do włosów. Są takie pianki które pomagają skręcać włosy. Możecie coś polecić?

Kiedy miały być wyniki konkursu na wizazu?

jesli masz wlosy proste a chcesz uzyskac krecone to na mysl mi przychodza tylko walki niestety wydaje mi sie ze pianka jest zbyt slabym preparatem zeby skrecic prosty wlos, aczkolwiek nie wiem moze sie myle. natomiast jesli masz wlosy krecone to kup pianke do lokow ja osobiscie uzywam z joanny linia professional do dostania w sklepach fryzjerskich. ja sobie ja chwale przede wszytskim nie skleja wlosow podkresla skret i ma filtr.
Stary 2011-08-19, 11:21   #4815
ankamilutka
Rozeznanie

[QUOTE=22nika27;28846142]Czy któraś z Was używa tej Rexony Crystal np. w sztyfcie http://www.rossnet.pl/Produkt/Rexona...a-kobiet,98179 ??? Czy jest dobra, miękka czy może polecacie jakiś inny antyperspirant w sztyfcie lub kulce? Liczę, że może będzie znowu w promocji w następnej ofercie bo ma sporo pozytywnych opinii na KWC.
Bo kupiłam tydzień temu w Auchan zachęcona promocją sztyft z Garniera (z tej nowej serii hipoalergiczny) i jest beznadziejny, twardy, nie chce się "rozsmarować"(co mnie potwornie wkurza), białe ślady są okropne, wg mnie kiepsko chroni i tylko zapach ma ładny który i tak krótko się utrzymuje.

Ja używam tej rexony w kulce, bo została polecona przez dziewczyny, sprawuje się rewelacyjnie, zapach piękny, działanie bardzo dobre, jedynym jej minusem było lekkie wylewanie się na początku jednak już się tak nie dzieje, opakowanie na + ponieważ jest plastikowe, czyli leciutkie (nie to co nivea ), bardzo estetyczne i praktyczne, nawet przy kończącym się produkcie z łatwością go wydostaniemy Ogółem bardzo polecam i z pewnością kupię jeszcze wiele razy.

ankamilutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 11:34   #4816
22nika27
Rozeznanie

Cytat:
Ja używam tej rexony w kulce, bo została polecona przez dziewczyny, sprawuje się rewelacyjnie, zapach piękny, działanie bardzo dobre, jedynym jej minusem było lekkie wylewanie się na początku jednak już się tak nie dzieje, opakowanie na + ponieważ jest plastikowe, czyli leciutkie (nie to co nivea ), bardzo estetyczne i praktyczne, nawet przy kończącym się produkcie z łatwością go wydostaniemy Ogółem bardzo polecam i z pewnością kupię jeszcze wiele razy.
Dzięki
Stary 2011-08-19, 12:05   #4817
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez mała_czarna Pokaż wiadomość
jesli masz wlosy proste a chcesz uzyskac krecone to na mysl mi przychodza tylko walki niestety wydaje mi sie ze pianka jest zbyt slabym preparatem zeby skrecic prosty wlos, aczkolwiek nie wiem moze sie myle. natomiast jesli masz wlosy krecone to kup pianke do lokow ja osobiscie uzywam z joanny linia professional do dostania w sklepach fryzjerskich. ja sobie ja chwale przede wszytskim nie skleja wlosow podkresla skret i ma filtr.
Mam włosy proste, ale jak się położę spać w mokrych włosach to mi się delikatnie zakręcają( falują). Jak je później rozczeszę to mam proste.
Wałki to to rozwiązanie nie dla mnie, bo po zakręceniu włosów na wałki mam barana z włosów. Mam włosy do łopatek,ale po zakręceniu są przy samej głowie.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 12:13   #4818
mała_czarna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Mam włosy proste, ale jak się położę spać w mokrych włosach to mi się delikatnie zakręcają( falują). Jak je później rozczeszę to mam proste.
Wałki to to rozwiązanie nie dla mnie, bo po zakręceniu włosów na wałki mam barana z włosów. Mam włosy do łopatek,ale po zakręceniu są przy samej głowie.

to możne spróbuj kupić piankę do loków, nałóż na mokre i wysusz ugniatając włosy rekami albo susz dyfuzorem jeśli posiadasz. chociaż mnie się wydaje ze za bardzo to nic nie da i że kupno tej pianki może okazać się zbędnym wydatkiem, ale to już zależy od ciebie
Stary 2011-08-19, 12:54   #4819
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Czy któraś z Was używa tej Rexony Crystal np. w sztyfcie http://www.rossnet.pl/Produkt/Rexona...a-kobiet,98179 ??? Czy jest dobra, miękka czy może polecacie jakiś inny antyperspirant w sztyfcie lub kulce? Liczę, że może będzie znowu w promocji w następnej ofercie bo ma sporo pozytywnych opinii na KWC.

Dodam jeszcze kod na lusterko
Zenner, Ewa Schmitt, Lustro chromowane wysokie

53,49PLN -> 39,99PLN

Kupon promocyjny:

Nie masz drukarki?
Nic nie szkodzi. Zapisz numer wyświetlony poniżej i
podaj go sprzedawcy w drogerii Rossmann
2982174758834
Kupon możesz zrealizować do 25 sierpnia 2011r .
Używam tej rexony w sztyfcie, mogę polecić, chyba najlepszy antyperspirant jaki miałam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 13:57   #4820
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Nie używałam tej Rexony Z dezodorantów to używam głównie Etiaxilu, bo mam nadpotliwość. Ale kupiłam też ostatnio ten szałwiowy dezodorant Alterry. Niewiele go używałam, bo zakup jeszcze świeży, ale na razie mi bardzo pasuje
Stary 2011-08-19, 14:37   #4821
Lethe69
Wtajemniczenie

cześć Dziewczyny

kiedy teraz będą rozdawane prezenty na Rosnecie?

czy ktos cos wie?
ew.co jaki czas są rozdawane i kiedy byly ostatnio?
Lethe69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 15:41   #4822
cassy78
Przyczajenie

No i pojechalam, nakupowalam, perfum, maseczek kilka, krem brazujacy z alterry i pelno sloiczkow z babydream. Z kodem na Alterre oczywiscie byl problem, baba w kasie sie uparła, że kod jest wazny na jeden tylko produkt, powiedzialam rzecz jasna co o tym mysle i wyszlam, ale niestety bez ampułek i maseczki ;/ No i musze jechac do innego rossmana po to.
Co do antyperspirantow to rexona ponoc najskuteczniejsza jest - to zdanie mojej przyjaciółki z nadmierna potliwoscia. Z rosmanowskich testowalam isana med (do bani), alterra (tez nieskuteczny) i isana aloes - bardzo fajny.
Stary 2011-08-19, 17:14   #4823
dziama_
Raczkowanie

DZIEWCZYNY Z GDYNI !!

czy w ktorymś Rossie w Gdyni znajde szafe Revlonu? ;>
dziama_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 17:40   #4824
cypressangel
Zakorzenienie

Kupiłam dziś płatki Cleanic 2x12o szt. + 12o szt. gratis, czyli 3 opakowania w cenie 2 za 8,78 zł, srebrny i złoty lakier pękający Lovely oraz żel pod prysznic Isana mandarynka i zielona herbata z letniej limitowanej serii Aha, jest też przecena biżu w Rossmannie Duży wybór - cały jeden stojak pełny kolczyków, pierścionków, bransoletek itd. w większości po 5 zł, sporadyczne sztuki po 1o zł. Z tego co zauważyłam to asortyment taki sam co w sklepach SIX i I am... - widziałam takie same pierścionki i kolczyki, które kupowałam w ww. sklepach Wybrałam sobie kolczyki i bransoletkę za całe 10 zł

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 17:59   #4825
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś płatki Cleanic 2x12o szt. + 12o szt. gratis, czyli 3 opakowania w cenie 2 za 8,78 zł, srebrny i złoty lakier pękający Lovely oraz żel pod prysznic Isana mandarynka i zielona herbata z letniej limitowanej serii Aha, jest też przecena biżu w Rossmannie Duży wybór - cały jeden stojak pełny kolczyków, pierścionków, bransoletek itd. w większości po 5 zł, sporadyczne sztuki po 1o zł. Z tego co zauważyłam to asortyment taki sam co w sklepach SIX i I am... - widziałam takie same pierścionki i kolczyki, które kupowałam w ww. sklepach Wybrałam sobie kolczyki i bransoletkę za całe 10 zł
u mnie chyba go nie ma wrzucisz foto?

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:00   #4826
Młoda86
Wtajemniczenie

moje dzisiejsze zakupy to farba Garnier Color Naturals -ciemny brąz oraz pędzelek do nakładania farby. Wieczorem będę kombinować bo nie mam pojęcia czy dam radę sama sobie włosy ufarbować
Stary 2011-08-19, 18:02   #4827
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
u mnie chyba go nie ma wrzucisz foto?
OK, zaraz zrobię zdjęcie i wkleję je tu

Stary 2011-08-19, 18:11   #4828
cypressangel
Zakorzenienie

Edytowane przez cypressangel
Czas edycji: 2011-08-22 o 14:32
Stary 2011-08-19, 18:16   #4829
actriz
Zadomowienie

Cytat:
OK, zaraz zrobię zdjęcie i wkleję je tu
Cytat:
dziękuję pewnie bardzo fajnie pachnie ehh będę szukać

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:18   #4830
ama09
Zakorzenienie

lubię limitowanki Isany tyle co mi się melon mięta skończył
czy były jeszcze inne zapachy?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości