Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 18:38   #2611
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

hejka
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Mozna opalać brzuszek to zakrywanie to mit, tak mi powiedziala lekarka. Wiadomo zeby nie doprowadzić do przegrzania + krem z filtrem. Za to koniecznoscia jest cos na głowe i woda, by ustrzec sie udaru.
Bedac nad morzem tak robilam i tez widzialam duzo kobitek w ciązy w normalnych strojach
ja jak bylam z cora w ciazy to kladlam sie na plazy tak, ze wykopywalam sobie dolek w piachu na brzuch, a bylam wtedy w 7 miesiacu kladlam sie brzuchem w ta dziure i tak lezalam, miny ludzi jak wstawalam z tym wielkim brzuchem z przodu bezcenne, bo tak to nic nie bylo widac

Cytat:
Ja tez jestem wykapciała znowu mam niskie cisnienie 100/58 i sie czuje do dupy.
ja mialam wczoraj identyczne cisnienie, ale mimo iz wiem ze to jeszcze za wczesnie to mnie to cieszy wole takie, bo w poprzedniej mialam nie wykryte zatrucie ciazowe najprawdopodobniej i wysokie cisnienie, na ktore lekarz nie zwrocil uwagi
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
jeśli można to bym się chętnie dołączyła do Was, co prawda termin mam na 29 lutego, ale może się załapię jeszcze jednak na luty

wczoraj przyjechala moja cora, oznajmilam jej ze bedzie miala rodzenstwo co za radosc, przezywa jak nie wiem, dzisiaj pojechalysmy po ksiazki i przybory szkolne do tesco no i dzieki niej zrobilam pierwsze zakupy pomogla mi sie przemoc kupilam dwa bodziaki jedno body biale z kubusiem puchatkiem, a drugie takie bezowe w paseczki teraz czekam az TZ wroci i jak zareaguje

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:45   #2612
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
http://allegro.pl/milutki-koc-puchat...760101173.html
słodkie i chyba tanie
jaki wybrac? amarantowy czy żółty?
i jeszcze chce stad zamowic okrycie
http://allegro.pl/bobas-okrycie-kapi...760101520.html
tylko tez nie wiem jaki kolor
bardzo ładne te kocyki biały i żółty najbardziej mi się podoba
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:00   #2613
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
bardzo ładne te kocyki biały i żółty najbardziej mi się podoba
a juz myslalam ze nikt mi nie doradzi to chyba wezme zółty , zeby tego rozu juz nie było za duzo
a recznik zielony
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:06   #2614
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Witajcie dziewczyny
jeśli można to bym się chętnie dołączyła do Was, co prawda termin mam na 29 lutego, ale może się załapię jeszcze jednak na luty
Witaj i gratulacje
Cytat:
hej a to teraz wypada rok przystępny i co w wypadku jak urodzisz dokladnie 29? wpisują 28 czy 1 marzec? tak z ciekawosci pytam
Babcia mojego żta jest z 29ego lutego i tak ma właśnie w dokumentach. Jak był ostatnio rok przestępny to miała 80lat i wszyscy żartowali ze taka młódka 20lat

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hejka

wczoraj przyjechala moja cora, oznajmilam jej ze bedzie miala rodzenstwo co za radosc, przezywa jak nie wiem, dzisiaj pojechalysmy po ksiazki i przybory szkolne do tesco no i dzieki niej zrobilam pierwsze zakupy pomogla mi sie przemoc kupilam dwa bodziaki jedno body biale z kubusiem puchatkiem, a drugie takie bezowe w paseczki teraz czekam az TZ wroci i jak zareaguje
No właśnie miałam się pytać jak córa zareagowała....fajnie ze się cieszy

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
a juz myslalam ze nikt mi nie doradzi to chyba wezme zółty , zeby tego rozu juz nie było za duzo
a recznik zielony
No widzisz zapomniałam...... mi sie ten kocyk z żyrawką podoba to był chyba zielony i ten brązowy jest słodki...ale ja właśnie takie kolory bardzo lubię. A ręczniczek z raczkiem jest przesłodki i zielona żabka też ładna
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:10   #2615
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
a recznik zielony
ten amarantowy jak dla mnie za ostry.
Przejrzałam pozostałe aukcje tego sprzedawcy i ma naprawdę bogaty asortyment

Ja zacznę kupować od przyszłego miesiąca. Ech, sporo się tego nazbiera
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:12   #2616
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Cyt.: "Przecież jeszcze tyyyle czasu...", tak jak było przed ślubem
Mój twierdzi, że pojedziemy raz (czyt. w styczniu) na zakupy i kupimy wszystko co potrzebne... taaa... wózek i łóżeczko to już dobre 1,5 tys., a te pierdołki też nieźle ciągną
Może spróbuję znów za miesiąc
matko jedyna normalnie jak bym mojego słyszała - on pojedzie i wszytsko kupi jednego dnia bo się mnie niedawno pytał w którym ja mc jestem że już takie zakupy planuję wiec mu tłumacze że narazie jest w miare dobrze ale co jak w 7 lub 8mc będe miała już zakaz chodzenia bo czasami moja szyjka nie wytyrzma ciężaru dzidzi i zacznie się szybciej roztwierać wtedy będe musiała cały czas leżeć i kto to wszytsko kupi?? to się oburzył ze przecież on też jest rodzicem i on tez moż ekupić i że to jest jeden wypad do marketu no ręce mi opadły już to widze jak jedzie między pólkami i wszystko z pólek wrzuca do koszyka jak leci myślę ze do 6mc miała bym spokój z pieluchami smoczkami mlekiem kaszką itp nocnik już nawet pewnei miał by Michałek kupiony
Stary 2011-08-19, 19:12   #2617
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
ten amarantowy jak dla mnie za ostry.
Przejrzałam pozostałe aukcje tego sprzedawcy i ma naprawdę bogaty asortyment

Ja zacznę kupować od przyszłego miesiąca. Ech, sporo się tego nazbiera
no, mi sie tez trocheu niego podoba, ale narazie reczniczek i kocyk. Za miesiac znowu cos i powolutku sie uzbiera . Bo juz w tym miesiacu troche wydałam kasy na Lenke
ten sprzedawca ma pare negatywów, ale chyba jak ponad 5000 pozytowow to chyba mozna zaryzykowac?
Stary 2011-08-19, 19:12   #2618
MMONIKA9
Wtajemniczenie

a mi sie własnei bardzo ten amarant spodobał
Stary 2011-08-19, 19:16   #2619
kasikzaki
Zadomowienie

Rozmawiałam z tżtem.....uf aż mi ulżyło, pokoik moge sobie planować bo obydwoje doszliśmy do wniosku że za rok(czyli tak szybko) nie wrócimy, że jeszcze co najmniej 2, 3 lata tu będziemy. Nawet tż powiedział ze pogada z właścicielem domu czy możemy pomalować, jak by nam tak zwrócili za farby to cały dom pomalujemy A jak nie to tylko pokoik dla szkraba.

No i mnie mój tż oświecił że w maju jego chrześniak ma komunię....jakoś to będziemy musieli pogodzić bo na Wielkanoc planuję chrzściny w Pl.Wiem że to jeszcze sporo czasu ale musimy to dobrze przemyśleć bo moja siostra czyli przyszła chrzestna mieszka tu a brat tż w Pl i najlepiej w święta będzie pasować.
Stary 2011-08-19, 19:19   #2620
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Witaj i gratulacje
Babcia mojego żta jest z 29ego lutego i tak ma właśnie w dokumentach. Jak był ostatnio rok przestępny to miała 80lat i wszyscy żartowali ze taka młódka 20lat

No widzisz zapomniałam...... mi sie ten kocyk z żyrawką podoba to był chyba zielony i ten brązowy jest słodki...ale ja właśnie takie kolory bardzo lubię. A ręczniczek z raczkiem jest przesłodki i zielona żabka też ładna
a mi sie kiedys obiło o uszy ze w takiej sytuacji wpisują do aktu 28 luty lub 1marzec, ale nie mam pewności

brazowy tez mi sie widzi, ale my w mieszkaniu ammy przewage brązu i juz dla dziecka nie chce nic w tym kolorze

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
a mi sie własnei bardzo ten amarant spodobał
hehe trudny wybór, a to tylko kocyk

kasia my tez planujemy chrzciny w świeta wielkanocne :0
Stary 2011-08-19, 19:22   #2621
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:

dostałam dzis odpowiedz w sprawie wózka niestety niezbyt pocieszająca:

Witam,
Wózek Matteo jest dostępny wyłącznie z małymi kołami z przodu i nie ma
możliwości wymiany na większe.
Nie mamy żadnych problemów z tymi kołami, jeśli są uszkodzenia to tylko
mechaniczne (np. klient uderzył z dużą siłą w krawężnik i skrzywiła się
oś). Poza tym jeśli cokolwiek się z wózkiem dzieje, podlega on normalnej
procedurze reklamacyjnej. Niestety reklamacje zdarzają się w wózkach
wszystkich firm, czy droższych czy też tańszych i nie można tego
przewidzieć.
Dlatego zachęcam do zakupu naszego wózka

niezbyt wyczerpująca ale no cóż nie słyszałam natomiast żeby ktoś z moich znajomych kiedykolwiek musiał reklamować wózek

co do małych kółek no to nie wiem co o tym myśleć bo przecież spacerówki parasolki mają wszystkie kółka takie małe obrotowe i wózek elegancko jedzie bez problemu nic się nie blokuje itp fakt to juz nie raz słysząłam ze psują sie mechanizmy blokujące i kółka cały czas sie obracają i nie idzie ich zablokować to jest jedyna wada chyba w parasolkach i zimą jest problem bo szwagierka musiała na zime kupic dużą spacerówkę bo jak spadł śnieg i przyszedł mróż że śnieg był twardy zbity to ona nie mogła tą spacerówką ujechac i sie strasznei męczyła ale w tym MATTEO są kółka duże i małe i zimą np można tak wózek ustawić by z przodu były cały czas te duze które bez problemu pokonają zaspy śnieżne
Monia dzięki śliczne
Trochę się wczoraj podłamałam tymi negatywnymi opiniami, ale właśnie wydaje mi się ze każdy wózek ma jakieś tam wady i jak bym na to miałą patrzeć to na zaden bym się nie zdecydowała. Musze zobaczyć go na żywo i wtedy zdecyduję
Stary 2011-08-19, 19:24   #2622
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hejka

ja jak bylam z cora w ciazy to kladlam sie na plazy tak, ze wykopywalam sobie dolek w piachu na brzuch, a bylam wtedy w 7 miesiacu kladlam sie brzuchem w ta dziure i tak lezalam, miny ludzi jak wstawalam z tym wielkim brzuchem z przodu bezcenne, bo tak to nic nie bylo widac

ja mialam wczoraj identyczne cisnienie, ale mimo iz wiem ze to jeszcze za wczesnie to mnie to cieszy wole takie, bo w poprzedniej mialam nie wykryte zatrucie ciazowe najprawdopodobniej i wysokie cisnienie, na ktore lekarz nie zwrocil uwagi

Super, że córcia tak pozytywnie zareagowała I super, że się przemogłaś do zakupów

Cytat:
matko jedyna normalnie jak bym mojego słyszała - on pojedzie i wszytsko kupi jednego dnia bo się mnie niedawno pytał w którym ja mc jestem że już takie zakupy planuję wiec mu tłumacze że narazie jest w miare dobrze ale co jak w 7 lub 8mc będe miała już zakaz chodzenia bo czasami moja szyjka nie wytyrzma ciężaru dzidzi i zacznie się szybciej roztwierać wtedy będe musiała cały czas leżeć i kto to wszytsko kupi?? to się oburzył ze przecież on też jest rodzicem i on tez moż ekupić i że to jest jeden wypad do marketu no ręce mi opadły już to widze jak jedzie między pólkami i wszystko z pólek wrzuca do koszyka jak leci myślę ze do 6mc miała bym spokój z pieluchami smoczkami mlekiem kaszką itp nocnik już nawet pewnei miał by Michałek kupiony
No nie wiem, co on by w tym markecie kupił Eh, faceci Ja jeszcze żądnych dużych zakupów nie planuję, bo myślę, że to za wcześńie, ale dla mojego TZta to chyba grudzień będzie jeszcze za wcześnie

Cytat:
Rozmawiałam z tżtem.....uf aż mi ulżyło, pokoik moge sobie planować bo obydwoje doszliśmy do wniosku że za rok(czyli tak szybko) nie wrócimy, że jeszcze co najmniej 2, 3 lata tu będziemy. Nawet tż powiedział ze pogada z właścicielem domu czy możemy pomalować, jak by nam tak zwrócili za farby to cały dom pomalujemy A jak nie to tylko pokoik dla szkraba.

No i mnie mój tż oświecił że w maju jego chrześniak ma komunię....jakoś to będziemy musieli pogodzić bo na Wielkanoc planuję chrzściny w Pl.Wiem że to jeszcze sporo czasu ale musimy to dobrze przemyśleć bo moja siostra czyli przyszła chrzestna mieszka tu a brat tż w Pl i najlepiej w święta będzie pasować.
Kasik, no to super, że maluszek będzie miał pokoik A chrzciny w Święta to bardzo dobry pomysł, ale z tą komunią to już gorzej - rozstrzal prawie miesiąca, bo święta są początkiem kwietnia

Co do kocyka, to mi się ta szara żabka podoba najbardziej

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:26   #2623
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
a recznik zielony
chyba też się skuszę na żółty
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:26   #2624
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
My też A jak nie to w weekend majowy

Stary 2011-08-19, 19:36   #2625
MMONIKA9
Wtajemniczenie

dokładnie nalepiej jest wózek sprawdzić na żywo oglądnąć całego z bliska a potem można zamawiać przez neta bo przez internet widze są większe promocje i zawsze jakieś dodatki
Stary 2011-08-19, 19:37   #2626
Haniula
Zakorzenienie

agawoo tam nie ma szarego kocyka ;> biały jest
Stary 2011-08-19, 19:38   #2627
MMONIKA9
Wtajemniczenie

a ja nawet nie wiem kiedy będe robić chrzciny i narazie nawet o tym nie myśle jak narazie to tylko myślałam o wyborze chrzestnych bo to musi być przemyślany wybór nie tsak jak moja mama wybrała na moją chrzestna swoją koleżanke która do mojej pierwszej komuni św jeszce jako tako się mną interesowała i kontakt z nami utrzymywała niestety na moją komunie już się nie zjawiła i po też już nie
Stary 2011-08-19, 19:44   #2628
Haniula
Zakorzenienie

a ja juz mojej bratowej powiedziałam ze chcialabym zeby byla matka chrzesna i widzialam ze szczerze bardzo się ucieszyła wiec ja tymbardziej jestem zadowolona z wyboru a na ojca chrzesnego chcemy brata tż.
Stary 2011-08-19, 19:46   #2629
anankee
Rozeznanie

Cytat:
Haniu ja widzę szary kocyk, szara żabka jest

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:52   #2630
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
Haniu ja widzę szary kocyk, szara żabka jest
a racja , przepraszam jakos te ostatnie dwa kolory całkiem zlekceważyłam
Stary 2011-08-19, 20:07   #2631
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, no ja widzę szary z żabką nr 9

Cytat:
a ja nawet nie wiem kiedy będe robić chrzciny i narazie nawet o tym nie myśle jak narazie to tylko myślałam o wyborze chrzestnych bo to musi być przemyślany wybór nie tsak jak moja mama wybrała na moją chrzestna swoją koleżanke która do mojej pierwszej komuni św jeszce jako tako się mną interesowała i kontakt z nami utrzymywała niestety na moją komunie już się nie zjawiła i po też już nie
Ja jeszcze nie myślę o chrzestnych, późnoiej się będę nad tym zastanawiać

Stary 2011-08-19, 20:21   #2632
MMONIKA9
Wtajemniczenie

dziewczyny trafiłam przypadkowo na taką stronkę może któraś będzie zainteresowana bo naprawde taniutkie rzeczy są już 2 kombinezoniki upatrzyłam ale tylko dla dziewczynek są różowe -jeden za 3,90 :O http://niumnium.pl/%C5%9Bpioszki%20i...zki-rozmiar-62
Stary 2011-08-19, 20:44   #2633
MissZuzia
Zadomowienie

Pod względem zakupów to raczej mam spokój tż nie będzie się wtrącał he he raczej nie będzie marudził i chętnie pouczestniczy w niektórych wypadach do większych sklepów, powiedziałam mu tylko, że planuję zacząć od jesieni kupować mniejsze rzeczy a wózek/łóżeczko wybierzemy w listopadzie tak aby w grudniu już wszystko mieć - no chyba, że okres oczekiwania np. na wózek będzie dłuższy niż miesiąc, więc po prostu muszę się upewnić ile czeka się na zamówienie.

Cytat:
dokładnie nalepiej jest wózek sprawdzić na żywo oglądnąć całego z bliska a potem można zamawiać przez neta bo przez internet widze są większe promocje i zawsze jakieś dodatki
otóż to, też tak planuję, rozejrzymy się po sklepach a kupimy tam gdzie będzie taniej

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie myślę o chrzestnych, późnoiej się będę nad tym zastanawiać
ja też, bo do tego czasu jeszcze jest dużo miesięcy a i też nie przykładam do tego wielkiej wagi

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:15   #2634
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj i gratulacje
No właśnie też mam kolegę z 29 lutego i tak ma wpisane w dowodzie. Też się śmiejemy z mężem, że będziemy urodziny co 4 lata obchodzić. Chociaż to też byśmy musieli mieć szczęście żeby się mały bąbelek urodził dokładnie w tym dniu bo to różnie bywa z tymi terminami.

A o tym, że jestem w ciąży dowiedzieliśmy się w dniu naszego ślubu, w czerwcu, więc mieliśmy super niespodziankę
Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:18   #2635
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
no te pierdółki to najwiecej. Ale chyba kazdy facet taki jest"poooźniej"
Na poczatku tez mowilam ze moze kupimy to czy tamto i sie krzywił ale ja mojemu zrobiłam liste co jest potrzebne, wyszło dobrych pare stron i zaargumentowałam, ze teraz staram sie wyłapywac promocje a pozniej nie bedzie na to czasu i ochoty a nie chce na 'ostatnich nogach' biegac i zbierac wyprawke
Juz nic nie miał do gadania i musial sie zgodzic
Dzisiaj mu to powiedziałam i przypomniałam sytuację jak naszą znajomą wzięli do szpitala w 7 miesiącu i biedny mąż latał po sklepach

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Bambusiek, a ty musisz TZta pytać, czy coś kupić czy nie?
Nie no, ale takie kupowanie, żeby on się nie cieszył mnie nie kręci

Cytat:
No nieźle

Cytat:
My chcieliśmy w rocznicę, ale akurat wypada poniedziałek i to 2 dni po ślubie i weselu znajomych, więc pewnie też będzie Wielkanoc
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:47   #2636
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

hej,

byłam u rodziców, wróciłam i padam znowu chyba mnie bierze na spanie

zaczynają swędzieć mnie dłonie i delikatnie stopy wypiłam dzisiaj tyle, że pewnie co chwilę w nocy będę do kibelka latać
kurde, miałam sobie nie wkręcać...

kocyk mi się bardzo podoba, najbardziej biały

A z jakiego materiału najlepszy?

chyba zmykam do łóżka
Stary 2011-08-19, 22:04   #2637
MMONIKA9
Wtajemniczenie

u mnie było tak że okres miałam dostać 14 kwietnia a 17 kwietnia tż miał imieniny j a@ zawsze miałam jak w zegarku nigdy się nie spóźniała a tu 14 cały dzień minął i nic wieczorem przyszły takie skórcze że sie zwijałam z bólu 15 kupiłam test zrobiłam i negatyw wiec mi się zrobiło przykro i stwierdziłam że tż nei będzie mieć prezentu fajnego na imieninki 4 dni póxniej zrobiłam kolejny test bo @ nadal brak a jajniki rwały po 9min pojawiła się ale to ledwo widoczna kreseczka ale to taka bledziocha ze pod lupą trzeba było patrzeć by ją ujrzeć 2 dni póxniej wizyta u lekarza -ciąża nie potwierdzona brak pęcherzylka , endometrium 18mm to spxniająca się @ - ok pomyślałam że może faktycznie bo kiedyś mi się zdarzyło że 2 testy pozytywne a beta 0,1 i tak czekałam na @ czekałam, czekałam, czekałam no i się nie doczekałam aha w między czasie były jeszce przecież święta wielkanocne też myślałam ze może się trafi prezent na święta ale lekarz powiedział ze ciązy nie ma więc kolejnego testu już nie robiłam , zrobiłam dopieor po 2 tyg jak się @ spóźniała no i oczywiscie pozytywny alez była radosc i niedowierzanie wspaniałe uczucie

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

ale za to potwierdzenie dostałam w moje imieniny wtedy było pierwsze usg na którym było widać dzidzie tak wiec na imeininy tż się nie udało na święta też nei ale za to miałam wspaniałe imieniny
Stary 2011-08-19, 22:07   #2638
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
A o tym, że jestem w ciąży dowiedzieliśmy się w dniu naszego ślubu, w czerwcu, więc mieliśmy super niespodziankę
My dzień przed miesięcznicą ślubu

Mój Mąż b. dobrze zna mnie i mój organizm, więc już przed spodziewaną @ wiedział, że coś nie tak. 3 dni po terminie zrobiłam test: pozytywny, po 2 dniach drugi: pozytywny
A gin potwierdził ew. ciążę tydzień później

Wychodzi na to, że zaszliśmy tydzień po ślubie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 22:21   #2639
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
no te pierdółki to najwiecej. Ale chyba kazdy facet taki jest"poooźniej"
Na poczatku tez mowilam ze moze kupimy to czy tamto i sie krzywił ale ja mojemu zrobiłam liste co jest potrzebne, wyszło dobrych pare stron i zaargumentowałam, ze teraz staram sie wyłapywac promocje a pozniej nie bedzie na to czasu i ochoty a nie chce na 'ostatnich nogach' biegac i zbierac wyprawke
Juz nic nie miał do gadania i musial sie zgodzic
ooo taaak, znam to skądś... jednak marudzeniem i mówieniem, że 'wiesz, ja w 8 miesiącu nie będę robić zakupów, bo wtedy można urodzić wcześniaka' to on :"taaaak?!!!! o jaaa, naprawdę???????" i zdziwiony chłoptaś... TYM NASZYM CHŁOPOM PRZYDAŁA BY SIĘ DOBRA KSIĄŻKA NAPISANA JAK TA DLA" CIĘŻARÓWKĄ PRZEZ 9 MIESIĘCY"!!!!!
Cytat:
Witajcie dziewczyny
super! Dzidziuś będzie obchodził urodziny co 4 lata!! Dziecko będzie wiecznie młode, a mama się szybko postarzeje hihihi

Witamy!
Cytat:
to jest jeden wypad do marketu
te nasze chłopy to mają bujną fantazję...
Cytat:
hmmm... właśnie teraz tak mi się przypomniało że moje dziecie po roku starań poczęło się w święta Wielkanocne, więc dla mnie to był szczęśliwy czas... może też o tym pomyślę a kiedy w ogóle wypadają?

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 22:25   #2640
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

ale za to potwierdzenie dostałam w moje imieniny wtedy było pierwsze usg na którym było widać dzidzie tak wiec na imeininy tż się nie udało na święta też nei ale za to miałam wspaniałe imieniny
A ja usg potwierdzające miałam w swoje urodziny

Padam na mordkę, postaram się zajrzeć jutro, bo w niedzielę raczej nie dam rady
Dobranoc

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-08-19 o 22:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości