Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 18:30   #1441
sheryl
szeryfcio

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
jakim cudem dotarłaś do tej wsi?
A musiałam odebrać tam jakiś papier, jak jeszcze było to miasto wojewódzkie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
:

Mówię Wam dziewczyny jaka ta babcia jest super, to brak słów poprostu, mieszka z nami ale osobno- sama sobie gotuje i w ogóle ale mamy jedno wejście i wspólny korytarz i łazienkę. Jest w pełni sprawna, z sercem na dłoni, oddała by drugiemu ostatni kawałek chleba, prawie nie ma dnia żeby ktoś jej nie odwiedził, zawsze o 10tej się zbieramy wszyscy u babci na kawę, zawsze jak jest jakaś praca czy to w domu czy w ogrodzie to przychodzi i chętnie pomaga...ehhh super kobieta... i tak se dzisiaj podczas tej burzy rozmawiałyśmy...bo teściowa właśnie szykuje na wesele w jakiejś remizie no i tam podczas burzy wysiadł prąd i to na amen no a bez prądu nic nie zrobią, wszelkie miksery, piekarniki na prąd, chłodnie, wszystko no i tam coś próbują naprawiać ale mają mega opóźnienie no a jutro wesele. I tak z babcią rozmawiałam jak to kiedyś było, przecież wcale nie tak bardzo dawno, w każdym bądż razie za jej życia jak to prądu nie było a ludzie jakoś sobie radzili i to całkiem dobrze, świnie zabijali i jakoś mięso się nie psuło a nie było zamrażarek ani tego prądu właśnie, opowiadała mi jak budowali ten dom w którym teraz mieszkamy, jak cement ręcznie mieszali a nie teraz betoniarkami i w ogóle jak babcia własnymi rękami cegły wypalała....pranie w rękach, chleb w domu pieczony, kilka pieców do palenia a nie centralne, wszędzie pieszo albo koniami i ludzie wieczorami się odwiedzali, dzieci na dworze w chowanego się bawiły...a teraz przy tej technice gdzie większośc maszyny za nas robią, wszelkie wygody i ludzie stale narzekają, że na nic czasu nie maja.... ehhh taka jakaś melancholia mnie złapała...
No tak, tak było, ale powiem szczerze nie zazdroszczę i wolę nasze czasy z wszelkimi udogodnieniami i postępem

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Młoda ma 20lat, ale rozumek dzieciaka.
Jeszcze ma pretensję, że ja nic nie robię! Cały dzień jej nie było i myśli, że siedziałam tak jak ona. Ale bezczel!
No, nie wiem czy to najmłodsze dziecko, ale często tak bywa z najmłodszymi w rodzeństwie
Stary 2011-08-19, 18:31   #1442
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Masz rację tak jej doradziłam tylko są rodzice co mają takie rzeczy w nosie...a to podobno niezły gagatek...może lepiej by było wyjść i jemu wprost coś powiedzieć jak przyjdzie po jej synka...???
.
To jemu tez powiedzieć, ale rodzicom tez- w ogolę to bym powiedziała ze jak takie coś się powtórzy to do opieki czy policji czy do kogo tam jeszcze zgłoszę
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:31   #1443
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Mi się podobała taka fryzura i sobie zrobiłam wcześniej, ale nie poradziłam sobie z nimi- włosy sterczały mi na wszystkie strony i miałam wrażenie że wyglądają na postrzępione/zniszczone...
ja sobie narazie też nie radzę .. no i jeszcze nie mogę przyzwyczaić się do siebie w lustrze
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:32   #1444
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nieee... coś w stylu tej co ma mistress na avatarku... taki dwunastocentymetrowy bałagan
ahaa a może jakaś fotka?
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:32   #1445
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
co?! na miejscu Twojej siostry poszłabym do rodziców tego chłopca bo jeśli będą kazać Twojemu siostrzeńcowi a on nie będzie potrafił się postawić?

nie rozumiem jak na raz? licytowałam sobie parę rzeczy przez kilka dni aż zsumowałam i przelałam bo minęło 10 dni od pierwszej licytacji.
nie no bo ja nigdy jeszcze nie licytowałam, wszystko kupuję przez opcje kup teraz, wybieram zazwyczaj kilka produktów, sposób przesyłki i robię przelew a tutaj co, wylicytuje i nie muszę od razu płacić tylko poczekać sobie jeszcze kilka dni aż uda mi sie coś jeszcze upolować i dopiero się wybiera wysyłkę i płaci?

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:33   #1446
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A musiałam odebrać tam jakiś papier, jak jeszcze było to miasto wojewódzkie
to rzeczywiście dawno tam byłaś
Stary 2011-08-19, 18:36   #1447
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie narazie też nie radzę .. no i jeszcze nie mogę przyzwyczaić się do siebie w lustrze
Ja próbowałam się przyzwyczajać, ale mi sie włosy nie chciały układać (mam bardzo niepodatne!)więc najbardziej mi pasują klasyczne fryzurki Pocieszę Cię, że wydaje mi się że w krótszych włosach wygląda się młodziej...widzę po sobie
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 18:36   #1448
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
wiem.. juz wiem teraz ile to kosztuje .. miałam w zamiarze w tym roku jeszcze prysznicową piętro niżej zrobić.. ale gdzie... brr.... akcja denko w kieszeni
u nas w domciu też akcje denko .. tyle że moi rodzice budują domek letniskowy na wsi. Kasy już poszło w cholerę .. a gdzie jeszcze koniec
Stary 2011-08-19, 18:36   #1449
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
O mamo! Siostra do mnie dzwoniła...muszę Wam to napisać, bo w szoku jestem...jej syn ma 9 lat i w wakacje spotykają się chłopcy na dworze w takiej ich"bazie" dziś wrócił i jej opowiadał jak jeden 10-latek wyjął Malucha i mówi do kolegi "Zrób mi loda" i drugi zaczął mu lizać...Ojej...moja siostra chyba pójdzie do rodziców tego chłopaka albo zabroni synowi wychodzić na dwór z nimi...jak myślicie co powinna zrobić???
brak mi słów
do rodziców bym poszła i z synkiem porozmawiała ... żeby tak nie postępować, ale też żeby nie ulegać ...

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:37   #1450
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
nie no bo ja nigdy jeszcze nie licytowałam, wszystko kupuję przez opcje kup teraz, wybieram zazwyczaj kilka produktów, sposób przesyłki i robię przelew a tutaj co, wylicytuje i nie muszę od razu płacić tylko poczekać sobie jeszcze kilka dni aż uda mi sie coś jeszcze upolować i dopiero się wybiera wysyłkę i płaci?
tak masz 10 dni od pierwszego zakupu na zrobienie przelewu ale ja kiedyś kupowałam przez parę tygodni i bez problemu było
licytujesz najlepiej jak jest 'poniżej minuty' bo niepotrzebnie nie dobijasz sobie wyższej ceny. i później wszystko sobie zliczasz + przesyłka 14,50 i każda rzecz dodatkowo 1,50. tam wysyłają we wtorki i czwartki. i to wszystko.

ja już na nowo wylicytowałam sobie kolejną sukienkę:

http://moda.allegro.pl/ich-femme-zwi...761170789.html
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:41   #1451
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:

No tak, tak było, ale powiem szczerze nie zazdroszczę i wolę nasze czasy z wszelkimi udogodnieniami i postępem
no ja też nie zazdroszczę, wręcz odwrotnie, strasznie im współczuję i to nie chodzi tylko o brak prądu ale wgle czas wojny, przecież kurka ich nikt na to nie przygotował, żyli sobie tak jak my, spokojnie a tu nagle jep! wojna! babcia mi opowiadała jak to było pierwszego dnia, jej rodziców gdzieś wywieżli i nigdy wiecej ich nie zobaczyła, ona służyła jako klkunastolatka u Niemców...takie historie są nam znane głównie z nudnych podręczników ale jak bliska osoba osobiście to przeżyła to to wszystko inaczej wygląda...

Dokia a w jakiej kwocie planowałaś się zamknąc gdy planowałaś remont łazienki?

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Stary 2011-08-19, 18:47   #1452
sheryl
szeryfcio

Cytat:
O mamo! Siostra do mnie dzwoniła...muszę Wam to napisać, bo w szoku jestem...jej syn ma 9 lat i w wakacje spotykają się chłopcy na dworze w takiej ich"bazie" dziś wrócił i jej opowiadał jak jeden 10-latek wyjął Malucha i mówi do kolegi "Zrób mi loda" i drugi zaczął mu lizać...Ojej...moja siostra chyba pójdzie do rodziców tego chłopaka albo zabroni synowi wychodzić na dwór z nimi...jak myślicie co powinna zrobić???
O Boże! Od kiedy mam dziecko, i to jeszcze chłopca, to jak słyszę takie rzeczy, to mną trzęsie . Dżizas, co za świat!
Na 100 % poszłabym do jego rodziców, jemu też bym do słuchu przygadała, bo nie wiadomo czy ci rodzice będą potrafili się do tego zabrać. Trzeba go mieć na oku, bo w przyszłości może ten gagatek molestować kolegów.

Cytat:
to rzeczywiście dawno tam byłaś
No, z 10 lat temu.

Cytat:
Jak licytujesz kilka rzeczy, to piszesz sprzedającemu, że jeszcze licytujesz inne i z wpłatą czekasz do zakończenia licytacji.

Cytat:
Pocieszę Cię, że wydaje mi się że w krótszych włosach wygląda się młodziej...widzę po sobie
Cóś w tym jest
Stary 2011-08-19, 18:48   #1453
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też nie zazdroszczę, wręcz odwrotnie, strasznie im współczuję i to nie chodzi tylko o brak prądu ale wgle czas wojny, przecież kurka ich nikt na to nie przygotował, żyli sobie tak jak my, spokojnie a tu nagle jep! wojna! babcia mi opowiadała jak to było pierwszego dnia, jej rodziców gdzieś wywieżli i nigdy wiecej ich nie zobaczyła, ona służyła jako klkunastolatka u Niemców...takie historie są nam znane głównie z nudnych podręczników ale jak bliska osoba osobiście to przeżyła to to wszystko inaczej wygląda...
i inaczej się to rozumie jak opowiada to bliska osoba, pradziadek mi często opowiadał o wojnie. okropne. jego mina i głos - naprawdę przykro mi się robiło. inaczej to zrozumiałam, odczułam niż w szkole z lekcji historii - z podręczników.
Stary 2011-08-19, 18:49   #1454
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Dokia a w jakiej kwocie planowałaś się zamknąc gdy planowałaś remont łazienki?
hihi... mężowi obiecałam, zapewniałam go, że nie będzie to kosztowało więcej niż 5 tys.... tak mu pół roku obiecałam codzienie bo codziennie o tym wspominałam

ale na razie mnie nie spakował

tylko trochę kłócilismy się na początku remontu
Stary 2011-08-19, 18:50   #1455
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Helloł,wróciłam,zaraz 3 kawka z moimi wizażówkami

Cytat:
Ojejciu, ja też kiedyś skorzystałam ze strony i dostałam faceta konsultanta..
Ja się własnie zapisałam po południu ale jakiś błąd mi wyskoczył i nie wiem w sumie czy poszło zgłoszenie...sprawdzę na mejlu zaraz

Cytat:
Aż ja się zmierzyłam bo mam podobnie, wzrostu jakieś 165-166 i mi wyszło od ramienia do kolana 100.
W nogach 99.
Może nogi mierzyłas od bioder,ja od talii czyli tuż nad pępkiem

Cytat:
Tak mi sie przypomniało jak niespodziewanie na imieniny teściowej wparowała jej teściowa(nie zaproszona, nie lubią się!)i dała jej kapcie takie najtańsze...na dodatek dwa lewe...

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
jak wstępowałam do Avonu nie dostałam pakietu próbek
ja tez nic nie dostałam na start

Cytat:
super kobieta... i tak se dzisiaj podczas tej burzy rozmawiałyśmy...ehhh taka jakaś melancholia mnie złapała...
teraz się wszyscy dziwimy jak ludzie sobie radzili bez prądu,telefonów,internetu ,ale radzili sobie,i pewnie byli sobie dzięki temu bliźsi

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
a to teściowej nie było? nieładnie tak podkradać kosmetyki , ja bym się wkurzyła jakby ktoś moich użył bez pozwolenia

nie, Sarunieczka jest teraz szczerbata, dlatego nie pokazuje zębów na zdjęciach
DŻOŁK !!! Sarunieczka nie obrażaj się ...
Ona się nie wkurzy bo o niczym się nie dowie
Mam zęby,mam i to jeszcze wszystkie na na NK i w albumie mam tam coś z zębami na wierzchu poza tym ja większośc zdjeć robię sobie sama,i jak się szczerzę zębowo sama do siebie to wychodzę strasznie sztucznie

Cytat:
jejku straszne...powinna i porozmawiać z rodzicami i nie pozwolić mu wychodzić z tymi chłopakami...i wytłumaczyć że to jest złe...ech szok...

Cytat:
To masz taką sytuację jak ja...też jeszcze miesiąc temu miałam kucyka, teraz już nie zwiążę, ale choć nie podobały mi się nigdy krótkie włosy to z tym moim bobkiem czuję się bardzo dobrze...jakoś tak lżej...a włosy odrosną, czas szybko mija...
ja własnie jak ścinałam włosy,to fryzjerka mnie zrozumiała w lotpowiedziałam jej że chcę skrócić na wakacje żeby było mi lżej,a ona na to,że zetnie mi tak,żebym mogła też upiąć i nie wylatywały,i o to mi chodziło własnie

Cytat:
Ja też już chcę mieć długie...i ładny jasny zimny brąz...
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 18:51   #1456
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
O Boże! Od kiedy mam dziecko, i to jeszcze chłopca, to jak słyszę takie rzeczy, to mną trzęsie . Dżizas, co za świat!
Na 100 % poszłabym do jego rodziców, jemu też bym do słuchu przygadała, bo nie wiadomo czy ci rodzice będą potrafili się do tego zabrać. Trzeba go mieć na oku, bo w przyszłości może ten gagatek molestować kolegów.
jemu też bo są rodzice, którzy wyskoczą z krzykiem "mój synek? on jest grzeczny, nigdy by tego nie zrobił"

i szkoda mi tego chłopca, który mu się nie postawił
Stary 2011-08-19, 18:53   #1457
sheryl
szeryfcio

Cytat:
No, wojna, to straszna rzecz. Dwie rzeczy, których najbardziej się w życiu boję to wojna i ciężka, nieuleczalna choroba.
Moją babcię też odebrali jako 12latkę od rodziców i wywieźli do Niemiec do fabryki. Tragedia. A jak jeszcze ma się dziecko, to jest jeszcze większy ból i strach, żeby jemu nikt krzywdy nie zrobił (a wiadomo, ze Niemcy bez skrupułów robili). Ech
Stary 2011-08-19, 18:55   #1458
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

jolkag78 napisz co tam u lekarza wyszło ...

Stary 2011-08-19, 18:57   #1459
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
ja tez nic nie dostałam na start
chamstwo

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
ja własnie jak ścinałam włosy,to fryzjerka mnie zrozumiała w lotpowiedziałam jej że chcę skrócić na wakacje żeby było mi lżej,a ona na to,że zetnie mi tak,żebym mogła też upiąć i nie wylatywały,i o to mi chodziło własnie
ja ostatnio znalazłam taką fryzjerkę, której za dużo tłumaczyć nie trzeba, sama podpowie co i jak, czy dana fryzura będzie się sprawdzać na włosach. i na koniec włosy układa tak na szybko - od niechcenia i wychodzą świetnie. widać, że robi to z pasją. bo moja wcześniejsza robiła wszystko źle, nic nie podpowiedziała.. nawet jak się jej wytłumaczyło jaką się chce fryzurę, jak ściąć itd. to i tak zrobiła to źleee
Stary 2011-08-19, 18:58   #1460
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
No, wojna, to straszna rzecz. Dwie rzeczy, których najbardziej się w życiu boję to wojna i ciężka, nieuleczalna choroba.
Moją babcię też odebrali jako 12latkę od rodziców i wywieźli do Niemiec do fabryki. Tragedia. A jak jeszcze ma się dziecko, to jest jeszcze większy ból i strach, żeby jemu nikt krzywdy nie zrobił (a wiadomo, ze Niemcy bez skrupułów robili). Ech
Ja też tego się boję.. tymbardziej że mężów by nam zabrali, bo powołaliby ich do służby wojskowej i zostałybyśmy same ... same z dziećmi... straszne
Stary 2011-08-19, 18:58   #1461
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Witam
Dokia Gratuluję Kochana
Jolka78 będzie dobrze pozytywne myślenie potrafi czynić cuda
Jamapi twoje teksty są za✂✂✂iste
Cytat:
Napisane przez zalotnica83;288607 83
To masz taką sytuację jak ja...też jeszcze miesiąc temu miałam kucyka, teraz już nie zwiążę, ale choć nie podobały mi się nigdy krótkie włosy to z tym moim bobkiem czuję się bardzo dobrze...jakoś tak lżej...a włosy odrosną, czas szybko mija...
Cytat:
współczuję Ci
Ja byłam we wtorek, pościnałam w końcu zabiegi fryzjerskie z zeszłego roku, tzn trwałą .. więc moje futerko ma max 12cm, jest ostro wystopniowane jakoś nie mogę sobie z tym na razie poradzić ;( farbnęłam się tylko dla osłody ale wcale mi nie pomogło psychicznie.. miałam kucyk a teraz go nie mam chyba dopiero na Boże Narodzenie znowu będę mogła sobie kitkę związać
Też byłam jakieś czas temu u fryzjera ale moja Pani wie, że kucyk musi być bo inaczej będzie całe życie miałam kitkę i póki co będę mieć zastanawiam się czy nie zapuszczać włosów i czy nie powrócić do naturalnego kolorku
Cytat:
:mdleje : jak czytam i słucham o zachowaniu dzieci to zastanawiam się co z nich wyrośnie
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Młoda ma 20lat, ale rozumek dzieciaka.
Jeszcze ma pretensję, że ja nic nie robię! Cały dzień jej nie było i myśli, że siedziałam tak jak ona. Ale bezczel!

Ale mam zryty humor
Fryzjerka też mi włosy z✂✂✂ała. Po prostu mi je ścięła na równo... Nawet nie wyrównała, nie wycieniwoała, nie potraktowała begażówkami Sama wg własnego uznania ciachnęła i już. Nie mogłam jej wytłumaczyć, że spód ma być króciutki, a góra ma to przykrywać...
Byłam w Essence nie było topa jaki chciałam, wzięłam inny... I ten morelowy lakier za 6,99
nie tylko Ty masz problemy z rodzeństwem u mnie Młodocianemu tak odbija, że przynajmniej 10 razy dziennie mam ochotę

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:00   #1462
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
nieee... coś w stylu tej co ma mistress na avatarku... taki dwunastocentymetrowy bałagan
dokia co Ty gadasz? ja mam w avku włosy do ramion, tylko wycieniowane no i grzywkę co mi tak na bok właśnie schodzi...
i że niby ja mam na głowie bałagan? wiatr mi rozwiał włosy na tym zdjęciu!
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:06   #1463
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
dokia co Ty gadasz? ja mam w avku włosy do ramion, tylko wycieniowane no i grzywkę co mi tak na bok właśnie schodzi...
" artystyczny nieład "
Stary 2011-08-19, 19:07   #1464
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ale walisz teksty, eheh
Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Jamapi twoje teksty są za✂✂✂iste
oj tam oj tam

Stary 2011-08-19, 19:08   #1465
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
" artystyczny nieład "
kurde muszę zmienić bo mnie zawstydziłyście
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 19:08   #1466
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
co kupowałaś?
A sukienkę sobie kupiłam i dwa lakiery Inglota...Nic wielkiego

Kurde miałam tyle cytatów, a tu du*a...Komp mi się wyłączył bo coś grzebią cały dzień z prądem

Dzisiaj trochę windsurfing mnie zmęczył, bo pływaliśmy w deszczu przed burzą, a później jeszcze spie*****liśmy przed piorunani do hangaru

Także chyba odpadnę dzisiaj szybkio
Stary 2011-08-19, 19:09   #1467
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
zastanawiam się czy nie zapuszczać włosów i czy nie powrócić do naturalnego kolorku
mnie się już tęskni do czasów gdy miałam takie:
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=105575

na szczęście mi w miarę szybko rosną,za rok powinnam mieć takie...tyko ten kolor sama nie wiem jaki mi wyjdzie w końcu

dobra,bo kawę miałam robić a latam między plotkami a ogólnym
Stary 2011-08-19, 19:11   #1468
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Ja też tego się boję.. tymbardziej że mężów by nam zabrali, bo powołaliby ich do służby wojskowej i zostałybyśmy same ... same z dziećmi... straszne
no właśnie ta nasza babcia to naprawdę miała cieżkie życie, nie dość, że na tej wojnie tak ciężko, to potem jak wyszła za mąż i była w ciąży z drugim dzieckiem to jej mąż w wieku chyba 21 lat zmarł i to (chyba) na zapalenie płuc!wiem, że kiedyś ta choroba była nie uleczalna. Grużlica to napewno była nie uleczalna ale tutaj to chyba było zapalenie płuc bo był listonoszem i gdzieś go tam przewiało, przeziębiło i o... Ja pierniczę w tak młodym wieku zostać wdową i to w ciąży i z drugim małym dzieckiem. Moja teściowa jest jej dzieckiem z drugiego małżenstwa. I ta moja babcia mimo tych wszystkich przejść jest pogodną osobą, cieszy się, że żyje i zawsze powtarza, że nie ma co narzekać bo nigdy nie miała w życiu tak dobrze jak teraz, bo jest sprawna, emeryturę co miesiąc dostaje i czego więcej chcieć od życia

Stary 2011-08-19, 19:12   #1469
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
oj tam oj tam... ja mam tak bez wiatru myślałam że masz ostro wycieniowane .. ja też na szyi to mam do ramion a na czubie z 12 max

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-08-19 o 19:32
Stary 2011-08-19, 19:12   #1470
Sarunieczka

Cytat:
kurde muszę zmienić bo mnie zawstydziłyście
jeśli mogę coś zalecić,to to jest :
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=105751

śliiiczne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości