|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
edit: Ogon_ załatwiłam Ci szczytowanko zastępcze Iahaaaaa...
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-19 o 22:54 |
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kategorii luksus - łinteria w kategori the best of the best - the winner iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiis Florkowa ![]() ![]() mimo ze naszam latem wyłącznie sukienki to ja spontaniczna kobieta jestem i jakoś nic nigdy nie wydało mi sie dzifne, ot potrzeba matką postępu czy ajkoś tak ale nie przebijem nikogo |
|
|
|
|
#1923 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ja mam inny internet i u mnie jest inaczej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no so z fajniejszych jeszcze pamiętam pociąg i jezioro Necko ![]() e tam skromnie, urokliwie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
polecam wodę z cytryną i cukrem białym wersja dla ubogich brazowym jak masz - serio mówię - pychotka - lemoniadka
Cytat:
juz widzę swoją mine ajk sie rozkłądam u gina priv a to nie myłaś brzozowym? |
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pffff...ale kiedy ja nic nie proponowałam Kochana, widzę,że masz coś z oczami i źle czytasz, może poproś małża, coby Ci pomógł ja też
|
|
#1926 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zły. Bardzo zły. Cytat:
Alez Ty to wszystko jeszcze możesz zmienić. ![]() No co Ty? Wtedy nie byłabym sobą! jakbyś mnie poznała, gdybym namawiała Cię do cnotliwego żywota?? ![]() Zgłębianie? Czy to aby dobre słowo w tym kontekście? ![]() Cytat:
A potem drugi raz i dalej. ![]() 2. A o tych chłopach to zapominasz selektywnie przed spotkaniem i jednostkowo, czy tak hurtowo, bo za dużo ich było? Przeanalizowałam kolejnośc emotikonek i odnoszę wrażenie, ze wiem, co miałaś na myśli. ![]() Cytat:
Cytat:
Byli ludzie jacyś? A kierowca? Cytat:
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że przeszłam (dzięki obecności Sabb) Wrażenia - niezapomniane
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1931 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajowo.Ja pociągu nie przerabiałam jeszczeSamochodu zresztą też nie o matkoicórko jaka ja zielona jestem
|
|
#1933 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie,Paprocki@Brzozowski tak pachnie,ich perfumy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie nadrobię. Ale postanowiłam się tym jakoś nie dołować
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1935 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mówiłam o sobie i swoich plecach po bara bara na okręcie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam okulary w torebce
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1938 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1939 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hmmm...taki orgazm udawany ![]() ![]() kurde ja sie macankowałam w róznych miejscach,ale tak na full to chyba tylko w wyrze
|
|
#1940 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() chciałam napisać że pewnie fajnie trzęsło, i sobie przypomniałam starą pralkę wędrującą po łazience w trakcie wirowania ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. zupełnie bezwiednie - nie wiem czemu - moze temu ze prehistorią nie żyję, jakoś tak wylatują miz głowy rzeczy które juz definitywnie są zamkniętą przesżłością a nie były jakieś one of a kind? bynajmniej nie z powodu ilości, bynajmniej - ilosciowo chyba bym musiała sie uplasować gdzies poniżej przeciętnej barowej? choć juz sie zgubiłąm o ilosci dokładnie "czego " mówimy głównie wakacyjne ekscesy ( wiadomo bo krótkie i bo wakacyjne) zleksza sie zamazują mi ( tyle tych wakacji w życiu było - trudno mi dopasowac co gdzie kiedy) |
|
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak sama nazwa wskazuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad1. nie pamiętam ![]() ad2.
|
|
|
#1943 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sobie usiłuje to wyobrazic-na tym fotelu
![]() ![]() i fogle to przypomniało mi sie ze jednak robiłam to jeszcze na plazy heh..nie jest najgorzej
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaa
nie ma no nie ma - ale akurat polecam - bo dla mnie to był romantic - jak z jakiejś sceny filmowej - noc, otwarte okno i ten turkot stuk stuk stuk stuk stuk stuk - znaczy turkot pociągu po torach - jedna z naj romantyczniejszych scenerii - predkość sie wzruszyłąm Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-19 o 23:17 |
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1948 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A to możliwe, że on chciał z zaproszeniem na kawę i domowe ciasto. ![]() Ilościowo i jakościowo nadrobisz. A w kwestii terminów możesz pooszukiwać i wpisywać sobie randki do starych terminarzy. ![]() Cytat:
Cytat:
Ja przerabiałam i pociąg, i samochód, i motocykl. Jadący. ![]() Kurde, to ja się zakałapućkałam już kompletnie. Powiedziałabym, że penis mi krew z mózgu odciąga, ale chuop w innym pokoju... Cytat:
Cytat:
No weź - jestem matką już tyle lat, że nie takie tricki opanowałam.
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Sabb, chodziło mi o to, że dzięki tobie weszłam tam ubrana, w to co byłam ubrana. Zastanawiam się co by było gdybym weszła solo
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Polly - rozczarowałaś nas
|
|
|
|
#1950 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nedługo będzie prawko to to zaraz nadrobisz
Cytat:
![]() to u mnie nie było tak romantycznie, bardziej jak vesenkowy ikarus
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

, jedno tylko dzifne zdarzenie...mianowicie na łące w górach 

no może nie w tym konkretnym egzemplarzu 
okaż zadowolenie tradycyjnie ....