|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Cytat:
Planuje zrobić: http://www.olgasmile.com/pulpa-pomid...ecierania.html http://www.cincin.cc/index.php?showt...t=#entry194355 http://www.wielkiezarcie.com/recipe19462.html http://www.cincin.cc/index.php?showt...t=#entry184741 http://www.wielkiezarcie.com/recipe19022.html do tego buraczki i dżem brzoskwiniowy ![]() tylko słoiki to ja chyba będę musiała dokupić
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-08-19 o 21:58 |
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
nudi ..
idę se pola obrobić ... czosnek zbieram zaraz
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
znowu pleśniak w piekarniku ![]() ![]() nawet 2 blachy przyszłam Was poszczuć nowymi torebkami z parfois edit: na prośbę jednej maniaczki zmieniam fotę
http://cozazapach.blogspot.com/ Edytowane przez ankhax1 Czas edycji: 2011-12-18 o 22:57 |
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam dzisiaj
ale zmęczona jestem strasznie ![]() A jutro przejdę się gdzieś na zakupy muszę oblookać nowe kolekcje ![]() Miłego Wizażowania w Nocnym Klubie i |
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pleśniak o jeżuuuu ..... będę w niedziele w parfois .... pragnę 3 .... niedobra Ty ![]() .... się sprzedam na allegro chyba ![]()
"I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne." Edytowane przez dooo Czas edycji: 2011-08-19 o 22:05 |
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam, bo muszę rano wstać, w końcu nad jezioro jadę
Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna (a ten chłopak fajny )Udanego weekendu Wam życzę |
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dankę moze jutro wyciągnę na krótki rajd po sklepach Danulka ![]()
|
|
|
#1448 |
|
BAN stały
|
Iduś, dzięki, przepis na powidła i sos na pewno wykorzystam
. i może tę pulpę...potrzebuję też słoików . ale aż mnie nosi ostatnio, żeby coś zrobić, bo nie mogę siedzieć bezczynnie ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Roxi - trzymam kciuki .Ania, pleśniak..........uwielbi am . też koniecznie muszę zrobić! pleśniaka spokojnie mogę zjeść od razu pół blachy ![]()
|
|
|
|
|
#1449 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nudi- ty wiesz co ty sobie najpierw kup słoik pomidorów w sklepie i zobacz jak ci smakują- ja znam wiele osób, które nie znoszą suszonych pomidorów w oleju Cytat:
![]() będę mówić same miłe rzeczy Cytat:
ta ostatnia mi się podoba tzn wszystkie mi się podobają ale z tą ostatnią bym się widziała![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobają mi się też te ostatnie - ale mogą chwilkę poczekać ... ![]() moni ... no wiesz .. pewnie
"I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne." Edytowane przez dooo Czas edycji: 2011-08-19 o 22:18 |
|
|
|
|
|
#1451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daltego teraz od razu robię dwie, u mnie wszyscy zajadają Cytat:
mnie się też za dużo tam podoba, zobaczymy jak na żywo ![]() Doo mnie też doklikaj ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tak ... i o tym olbrzymim brązowym ( teraz jak patrzę jeszcze raz jak sroka w gnat - to brązowy chyba nawet bardziej .... niech tylko nie będzie drogi ![]() ![]() :pro si: )
|
|
|
#1453 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. gotować - niby ugotuję, ale wolę jak to facet gotuje, bo oni to jakoś tak smaczniej robią . mam ambicję na dużą spiżarkę, ale skończy się na marzeniach ![]() lubię pomidory suszone . no nie wiem, może mój słomiany zapał się odezwie i nic nie zrobię . tak czy siak - powidła muszę zrobić , bo tego ulepku ze sklepów nie zdzierżę już w tym roku Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-08-19 o 22:26 |
|
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na miniaturkach wydawało mi się, że kwiatkowa out, ale jak pootwierałam duże fotki, to 2 pierwsze super, a 3 najmniej mi się podoba no kufer - u mnie wygląda na bordowy, pewnie około 200 będzie kosztował :/
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech będzie brązowy i tani .... bardzo tani .......
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Dooo gdzie jest ten Twój album bo też chcę zobaczyć a nie mogę go znaleźć
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
O dziękuję
![]() Ja bym wybrała tą z Zary
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Ciemna do pracy
... zarowa może? do biegania ....przekonałyście mnie ... temat sukienkowy mogę ze spokojnym sumieniem zamknąć ...idę coś zjeść i pomyśleć o pięknistych kuferkach ...
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty mi tu nie martysiuj tylko pisz
![]() Cytat:
A ja jadłam
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez bym moze zrobila sobie suszone pomidory
|
|
|
|
|
|
#1462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a takiego se mam )))))) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1300475842 powolutku (baaaardzo powolutkuuuu) przymierzam sie do tego oldskula (z casio) - to wszystko przez monie sprawie go sobie na prezent gdy uda mi sie schudnac ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- martys teraz z reka na sercuplodzilam wczoraj pw. juz prawie skonczylam, ale zobaczylam, ze fiszer cos w watku napisal - kliknelam "Pokaż pierwszą nieczytaną wiadomość" i w tym momencie wszystkie strony automatycznie sie zamknely ( czasami tak mam, jakis blad wtedy wyskakuje ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
ja mialam faze sprzatania w gimnazjum - wszystko musialo blyszczec, a na biurku mogl stal tylko komputer. z wiekiem co raz bardziej ta faza na sprzatanie przechodzila.... obecnie mam problem z ogarnieciem biurka i parapetu - okno otwieram tylko od gory, inaczej sie nie da ciezko mi sie za niego zabrac.wiec nudi... moge podac adres? )))))))))
|
|||
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać babeczki ...
pewnie przez kogoś ankhax1 ... za późno ta edycja fotki mam już z nimi fajną tapetkę na pulpicie
|
|
#1464 | |||
|
Zakorzenienie
|
daga zaraz odpiszę
Cytat:
najpiękniej nr 1 bardzo dobrze nr 3 kwiatki coś nie chyba krój nie koresponduje z tkaniną- coś mi nie leży- przepraszam ![]() ![]() i b. dziękuję za doklikanie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
tylko najlepiej małe podłużne plum się nazywają - już zresztą pisałam mniam mniam ![]() :mniam :![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- idę sobie oglądać Lincz dobranocki |
|||
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc biedronkowa doo
![]() monia spij smacznie
|
|
|
|
|
#1466 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Cytat:
My mieliśmy Krawczyka - To co w życiu ważne niewiem czy nadaje się na pierwszy taniec ale dla NAS jak najbardziej ![]() Cytat:
To ślamazara a nie pośpiech PKP Dobranoc, idę powoli bo jutro na wesele
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
Cytat:
Kupilam je juz teraz bo wiem ze pozniej pewnie bylby problem z rozmiarem albo w ogole slad po nich zaginie ![]() Szkoda tylko ze w tym miescie co mieszka moja siostra nie ma Primarka, musimy jezdzic do innego miasta jak chcemy odwiedzic wlasnie Primark, bo pozostalych angielkich sieciowek tutaj nam nie brakuje, ale akurat Pirmarku nie ma ![]() Cytat:
Skoro mialabym sama placic za odeslanie zegarka to lepiej isc sie zapytac o naprawe![]() jeszcze chyba tylko ja nie widzialam tych zestawow ![]() zmykam spac, dobranoc
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2011-08-20 o 01:20 |
||
|
|
|
|
#1468 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie się podziały Nocne Marki taka cisza ![]() Zmykam się szykować na ślub ![]() Miłego dnia
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeeeń dooooo bryyyyy
Kto mi powie w telegraficznym skrócie co się działo jak mnie nie było ? bo nie mam siły nadrobić was ... a teraz robię sobię obiadek do pracy jakiś... i do pracy więc znów cały dzień mnie z wami nie będzie
|
|
|
#1470 | ||
|
BAN stały
|
dzień dobry. prądu nie mam
. znowu! bo wczoraj też nie było w dzień... oj dziś chyba posprzątam pokój...bo jest tak zagracony, że w nocy aż musiałam światło zapalić, żeby znaleźć butelkę wody. była pod stolikiem w ciuchach a w ogóle powiem Wam,że ta tequila co piłam przedwczoraj była pysznościowa. słodziutkie te drinki. bardzo dobrze się po nich też czułam . zawsze na drugi dzień jestem jak nowo narodzona ![]() Cytat:
.muszę mieć natchnienie na sprzątanie i wtedy idzie szybciutko, bo inaczej to czasem cały dzień sprzątam ![]() a z parapetem też mam problem - ostatnio chciałam wyrzucić ogromną muchę, no i otworzyłam szybko okno nie patrzac na to, co jest na nim i spadło - żelazko (prawie na moją nogę ), doniczka, siatka z kosmetykami i lusterko ![]() Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

. tylko po tym jak zrobiliśmy milion słoików dżemu wiśniowego, nie mamy chyba wolnych słoików 

(a ten chłopak fajny
. też koniecznie muszę zrobić! pleśniaka spokojnie mogę zjeść od razu pół blachy

. tak czy siak - powidła muszę zrobić
, bo tego ulepku ze sklepów nie zdzierżę już w tym roku
i tani .... bardzo tani .......

sprawie go sobie na prezent gdy uda mi sie schudnac