Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 00:17   #1561
sheryl
szeryfcio

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
no dobra odpalam zapasową miotłe i lecę i tak w nocy ze 2 razy muszę wstać albo 3
a czemuż to?
Stary 2011-08-20, 00:20   #1562
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
miotła jest moja i nikomu jej nie oddam Jak zadzwonicie do mnie to najwyżej przyjadę po Was TIR-em i odwiozę Was do domków
hihi , dobre dobrze że nie obraziłaś się wtedy za tego kierowcę TIRa, ale do tej pory to myślę o TIRach jak Cię czytam

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
zrobiłam na fejsie grupę Avonmaniaczki na FB, dałam też admina toni85 bo ja mam stąd chyba 3 osoby w znajomych tylko, a żeby zapraszać trzeba mieć daną osobę. tonia ma chyba więcej ale jak ktoś jest zainteresowany to proszę imię i nazwisko na priv lub znaleźć mnie przez kogoś tam na fejsie i zaprosić
ja jeszcze zupełnie nie ogarniam tego FB, mam go od sporego czasu ale jakoś mnie przeraża... jakieś wpisy z tablicy widzę na całej stronie i nic nie umiem znaleźć.. ja ze wsi normalnie jeśli chodzi o fb

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No jak zwykle na weekend przecież
Kurcze my kupiliśmy krzesła ze skórzanym obiciem jakiś czas temu i kot nam to rozdrapał Tragicznie to wygląda.

hehe, masz namiastkę męża przy pracy

SuperExtend, ja też z tuszy avonowych go wyróżniam ale ogólnie za słabiutki efekt daje. No ale już lepszy niż SuperShock .
te weekendy to złośliwe dla nas jeśli chodzi o pogodę

Też kiedyś myslałam o skórzanych obiciach.. jak mi tak sprytnie poszlo z fotelem do kompa to chciałam nawet skórę kupić na alle i zrobić to sama.. ja nie mam kota bo nie wolno mi go mieć.. ale bałam się że skórę to mi Marcinek popisze długopisem, no ale już urósł to może ją jednak zakupię i każę krzesła obić

Ja nie sugeruję się opiniami o tuszach, bo czasem, np na naszym avonowym to tak jakiś towar wszyscy zjadą że hej, a mi mimo wszystko aż tak on źle mi nie służy... jak to jest rzecz o małej wartości to próbuję sama , natomiast jesli chodzi o torbę Ammi z Minikatalogu to cieszę się że fotki i opinie przeczytałam o niej na forum bo nie chciałabym takiej ceraty. No i moja Babiana jeszcze się nie urwała ale może ją zahartowałam?? prałam ja przecież w pralce bo mi śmierdziała
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 00:25   #1563
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
nie dogonisz mam nową wyścigową miotłę
dogoniłam Cię bo zsiadłaś zmiotły
Ja też zsiadłam i odświeżam

no gdzie ten TIR....nie ma....
to wsiadam spowrotem
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 00:29   #1564
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

to wsiadam spowrotem
Branoc, Odświeżaczki!! Buziaki, Pa!!
Stary 2011-08-20, 00:30   #1565
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

ja jeszcze zupełnie nie ogarniam tego FB, mam go od sporego czasu ale jakoś mnie przeraża... jakieś wpisy z tablicy widzę na całej stronie i nic nie umiem znaleźć.. ja ze wsi normalnie jeśli chodzi o fb

Też kiedyś myslałam o skórzanych obiciach.. jak mi tak sprytnie poszlo z fotelem do kompa to chciałam nawet skórę kupić na alle i zrobić to sama.. ja nie mam kota bo nie wolno mi go mieć.. ale bałam się że skórę to mi Marcinek popisze długopisem, no ale już urósł to może ją jednak zakupię i każę krzesła obić

Ja nie sugeruję się opiniami o tuszach, bo czasem, np na naszym avonowym to tak jakiś towar wszyscy zjadą że hej, a mi mimo wszystko aż tak on źle mi nie służy... jak to jest rzecz o małej wartości to próbuję sama , natomiast jesli chodzi o torbę Ammi z Minikatalogu to cieszę się że fotki i opinie przeczytałam o niej na forum bo nie chciałabym takiej ceraty. No i moja Babiana jeszcze się nie urwała ale może ją zahartowałam?? prałam ja przecież w pralce bo mi śmierdziała
Ja też za bardzo nie ogarniam, ale też dlatego, że nie interesuje mnie za bardzo... mam toto dla znajomych, a w żadne pisanie czy aplikacje się nie bawię.

No ja z tymi krzesłami, to nie wiem co mam zrobić, bo trzeba by kupić nowe, bo tragicznie to wygląda... ale ....rozumiesz....

Ja też opiniami się nie sugeruję czytam z ciekawością, ale i tak, jak mnie kusi, to kupuję.
Stary 2011-08-20, 00:36   #1566
sheryl
szeryfcio

Sarunieczka, Musso, chyba Wam się miotły popsuły, bo jeszcze Was widzę
Macie tu ode mnie nowe dziewczynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg miotły.jpg (8,1 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-08-20, 00:53   #1567
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Ja dopiero przyszłam,a już nikogo nie ma Albo teraz wszyscy na FB siedzą
W ogóle znalazłam swoje zdjęcie sprzed roku jak jeszcze blondynką (taką ciemną) byłam i zaraz wrzucę na awatar tylko się nie śmiejcie za bardzo, bo w górach byłam (po całodziennym bieganiu po górach i całonocnym piciu), no to wiadomo, że bez makijażu:pr osi:
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 07:44   #1568
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dzień dobry
dziś bez kawy jeszcze, bo nie chce mi się z łóżka wyłazić
moje dziecko nie ma litości wstał o 6:30

Cytat:
Muszę Wam coś pokazać...przeglądam swoje fotki na kompie..... to fotka sprzed 8 lat .. to mój synek jak był niemowlakiem w czapce, którą uszyła teściowa a w której on wyglądał jak smok Tabaluga
ona chciała aby on- chłopak w tym chodził , ale ograniczyłam się tylko do zrobienia zdjęcia i schowania czapki podoba się Wam??
ma kobieta fajntazję

Cytat:
ja też nie ograniam nawet nie wchodzę

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 08:33   #1569
musso4
Zakorzenienie

kawa już jest
Cytat:
a czemuż to?
bo mała je flachę w nocy, a jak długo śpi to 2 nieraz budzi sie z płaczem, nie wiadomo czemu, chyba jej się coś śni to ze 3 razy do dziecka i jeszcze zapomniałam o kotach (4), że jak w nocy przyjdzie o puka do okna, a jak chce wyjść to miauczy
Cytat:

to wsiadam spowrotem

Cytat:
dzięki super sprzęt

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dzień dobry
dziś bez kawy jeszcze, bo nie chce mi się z łóżka wyłazić
moje dziecko nie ma litości wstał o 6:30
moja też wstała wcześnie o 8 zwykle ciągnie komara do 9:30-10
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 08:41   #1570
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
kawa już jest

widzę, że wcześniej jesteś
ja teraz też już kawkę mam, ale nadal w łóżku

Stary 2011-08-20, 08:42   #1571
cheneelle
Zakorzenienie

Dzień dobry
Witam Was z herbatką

Cytat:
łomatko dzielę z Tobą stres sporej zmiany na włosach

no przesadziłaś !! za ładne te zdjęcie
a tak na poważnie to naprawdę super

Deszcz leje jak durny, tu weekend a tu pogoda do kitu.. siedze i wymyślam ... mam ochote naciągnąć męża na zmianę krzeseł lub chociaż tapicerki , ale mnie chyba naprawdę spakuje.. on gada że mam wyobraźnię remontową z kosmosu bo jak zacznę to nie hamuję ....
wiecie co ja kiedyś zrobiłam apropo tapicerki?? aż wstyd się chwalić- fotel przy kompie mam taki duży ale w standardzie, tzn z brązową tkaniną co się zaczęła przecierać...
oglądamy film, a ja myślę sobie bo się nie odzywam -... on pyta : "co tam knujesz?" uśmiechnęłam się i poszłam do garderoby ... wróciłam z jego skórzaną kurtką której nie nosił z 5 lat i pytam : "będziesz ją nosił?" - on na to: " co Ci teraz wpadło do głowy? film oglądamy" , więc powtórzyłam pytanie. Na odczepnego rzekł "nie będę".. poprosiłam o potwierdzenie... poszłam do kuchni odcięłam rękawy i podszewkę i zapięcia.. wróciłam z kawałkami skór- a on się wtedy przeraził jakby horror oglądał... i mówi- " co Ty zrobiłaś?!?" ,
usmiechnęłam się i poszłam do warsztatu po śrubokręt i tacker ... wróciłam dumna z siebie i przyciągnęłam fotel i go rozkręciłam.. do wbijania tackerem zszywek przez skórę w plastik był już mi on potrzebny..
nie miał wyjścia- ani spokojnego wieczoru ani kurtki..
po 30minutach miałam skórzany fotel i mam go do dziś biedny ten mój Maciek co?? a ja to szalona jestem czasem (chyba czasem) a może i stale ??
Genialne!!!

Cytat:
noooo czasem te fryzury na wesela to są masakryczne... jak pieczarki wyglądają

a moja córka to właśnie słyszę że odkurza na piętrze w swoim pokoju, a skoro odkurza o tej porze, to bynajmniej nie znaczy że jest tak porządna tylko że tam jest też PAJĄK hihihi

Mnie nie trzeba było nigdy zmuszać do sprzątania, zawsze lubiłam mieć czysto i schludnie. Może dlatego, że nawet źle odstwiony np pilot od tv mnie wkurzał nie wiem...
Do dzisiaj lubię porządek.

Misteress prześliczne zdjęcia!!!!

Mój ukochany tusz do rzęs nie jest z Avonu i tak długo jak będzie na rynku sprzedaży tak długo będzie miał u mnie swoje miejsce...
Stary 2011-08-20, 09:23   #1572
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj się dowiedziałam przez przypadek, że siostrze tża 4 pary odmówiły a wesele chyba na 50 osób czy 50 kilka a śmieję się tylko dlatego, że ostatnio wymądrzała się, że im nikt nie odmówił, nie tak jak nam, że musieliśmy dopraszać
A IM dziś kilka osób z Wrócłwaia odmówiło. Dopiero dziś! A Panna Młoda hotel im zamówiła... Chamówa!

Idę się ubrać

Trzymajcie kciuki!
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 09:42   #1573
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Witam z kawą , Cześć Odświeżaczki
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja dopiero przyszłam,a już nikogo nie ma Albo teraz wszyscy na FB siedzą
W ogóle znalazłam swoje zdjęcie sprzed roku jak jeszcze blondynką (taką ciemną) byłam i zaraz wrzucę na awatar tylko się nie śmiejcie za bardzo, bo w górach byłam (po całodziennym bieganiu po górach i całonocnym piciu), no to wiadomo, że bez makijażu:pr osi:
ojej , fajne.. a widać żeś szczęśliwa na nim po tych wędrówkach i drinkowaniu
Cytat:

kawa już jest

bo mała je flachę w nocy, a jak długo śpi to 2 nieraz budzi sie z płaczem, nie wiadomo czemu, chyba jej się coś śni to ze 3 razy do dziecka i jeszcze zapomniałam o kotach (4), że jak w nocy przyjdzie o puka do okna, a jak chce wyjść to miauczy

dzięki super sprzęt

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

ojej to masz 4 koty?? ale Ci dobrze... jak ja tęsknię chociaż za jednym

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Witam Was z herbatką

Genialne!!!

Mnie nie trzeba było nigdy zmuszać do sprzątania, zawsze lubiłam mieć czysto i schludnie. Może dlatego, że nawet źle odstwiony np pilot od tv mnie wkurzał nie wiem...

Misteress prześliczne zdjęcia!!!!

Mój ukochany tusz do rzęs nie jest z Avonu i tak długo jak będzie na rynku sprzedaży tak długo będzie miał u mnie swoje miejsce...
qrcze, chciałabym wiedzieć jak to zrobić aby i moja taka porządniejsza była... synek to i owszem.. rozsypie te swoje klocki że dywanu miejscami nie widać.. ale po budowaniu pozbiera do pojemników wszysciutkie bez przypominania, a córka to jak huragan - czegoś szuka to wszystko rozsiewa. Wczoraj mąż zrobił zdjęcie tego jej bałaganu, ale wstydzę się pokazać.. chociaż strasze że umieszczę na nk lub fb z podpisem "pokój mojej córki"
Stary 2011-08-20, 09:50   #1574
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
qrcze, chciałabym wiedzieć jak to zrobić aby i moja taka porządniejsza była... synek to i owszem.. rozsypie te swoje klocki że dywanu miejscami nie widać.. ale po budowaniu pozbiera do pojemników wszysciutkie bez przypominania, a córka to jak huragan - czegoś szuka to wszystko rozsiewa. Wczoraj mąż zrobił zdjęcie tego jej bałaganu, ale wstydzę się pokazać.. chociaż strasze że umieszczę na nk lub fb z podpisem "pokój mojej córki"
genialne
może to by podziałało

ale pocieszę Cię, że ja też mieszkając z rodzicami to bałaganiarz byłam strazny wiadomo - sprzątałam, bo mama kazała
ale jak jestem na swoim to jest zuuupełnie inaczej, więc jest szansa, że córka na ludzi wyjdzie
ale pamiętam, jak moja mamuśka też się wkurzała

Stary 2011-08-20, 10:00   #1575
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej laseczki
Dziś postanowiłam, że zanim włączę kompa ogarnę mieszkanie, bo inaczej nigdy bym tego nie zrobiła...i oto jestem z kawką o...10...
Mistress zdjęcia są naprawdę super, ślicznie wyszłaś
Dokia ten Tabaluga fajny chłopczyk, ale czapa...nie z tej ziemi... miałam takie "cieszenie"(ulubione słowo mojej córci)że mało z kanapy nie spadłam...
Moje córcie wstały dziś o 6:30, a ja się zwlekłam ok.8 i obudził mnie głos"Mamo ale masz super krem...czemu go przed nami chowasz???"okazało się że się wysmarowały samoopalaczem...
Przystąpiłam też do akcji"moje dziecko uczy się jeść samo"....zrobiłam dzieciom płatki z mlekiem, a mała tą miskę odwóciła (z całą zawartością)do góry nogami i klepie"babo, babo udaj się..."
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 10:01   #1576
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
genialne
może to by podziałało

ale pocieszę Cię, że ja też mieszkając z rodzicami to bałaganiarz byłam strazny wiadomo - sprzątałam, bo mama kazała
ale jak jestem na swoim to jest zuuupełnie inaczej, więc jest szansa, że córka na ludzi wyjdzie
dlatego ja strasznie stresuję się aby czasem mi w domu nie została ze swym mężem kiedyś, bo zwariuję ... już przygotowałam dla niej kawalerkę w bloku , ktora jest wyłazienkowana i wykuchniowana w dobrym standardzie, chociaż na razie wynajęta, ale już jej powiedziałam że tyle dostanie na start a dalej musi sobie radzić sama... nie chcę jej z tym jej bałaganem tu
Stary 2011-08-20, 10:04   #1577
zalotnica83
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o porządki to ja też w wieku dojrzewania byłam straszna, a jak przychodzili goście mama wrzucała mi wszystko do łóżka: ubrania, kosmetyki itp...nieraz miałam ciuszki w cieniach do powiek czy wylany krem ale się nie zrażałam...teraz jakbym chciała mieć porządek to już dzieci nie pozwalają...
Mój ulubiony tusz to Loreal Telescopic Clean Definition(srebrny) ale dobrym zamiennikiem jest Extend więc na razie tamtego nie kupuje. Na pewno wypróbuje FLE, a na nowego Architecta sie nie kusze bo podstawowej wersji nie lubie...
Stary 2011-08-20, 10:14   #1578
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:

kawa już jest

[COLOR="Silver"]

oo, masz 4 kotki rude?
ja mam rudą kotkę, i ona jak chce wejsc do domu to tak miauczy, że na całej ulicy ją słychać. Jak che wyjść na dwór to siedzi na dywanie i bleszczy na cały dom

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
ja też tak mam, jak ogladam tv i np. dywan leży krzywo, to muszę wstać i go " wyrównać ", stoi źle krzesło, to też muszę poprawić

Witam w deszczową sobotę

Edytowane przez wrrxd
Czas edycji: 2011-08-20 o 10:15
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 10:28   #1579
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
A IM dziś kilka osób z Wrócłwaia odmówiło. Dopiero dziś! A Panna Młoda hotel im zamówiła... Chamówa!

Idę się ubrać

Trzymajcie kciuki!
to faktycznie chamówa siostra tża podaje w poniedziałek ostateczną liczbę gości i te pary odmówiły im tydzień temu, więc nie będzie stratna, chodzi mi o sam fakt, po co się mądrować jak później nie wiadomo co tobie wyjdzie
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Hej
Moje córcie wstały dziś o 6:30, a ja się zwlekłam ok.8 i obudził mnie głos"Mamo ale masz super krem...czemu go przed nami chowasz???"okazało się że się wysmarowały samoopalaczem...
Przystąpiłam też do akcji"moje dziecko uczy się jeść samo"....zrobiłam dzieciom płatki z mlekiem, a mała tą miskę odwóciła (z całą zawartością)do góry nogami i klepie"babo, babo udaj się..."
moja miała rok jak jadła sama łyżką, tylko z zupą sobie troche nie radzi jeszcze

moje koty wstawiałam tu: #1425 jak ktoś nie pamięta
Stary 2011-08-20, 10:30   #1580
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

kurde trzeba się wywlec z wyra i do roboty
druga kawa też obowiązkowa

chce skorzystać w okazji, ze jest mega wiatr i koc wyprać przynajmniej szybko wyschnie na balkonie o ile nie odleci

Stary 2011-08-20, 10:41   #1581
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

chce skorzystać w okazji, ze jest mega wiatr i koc wyprać przynajmniej szybko wyschnie na balkonie o ile nie odleci
wczoraj sprzątałam i prałam pościel dzisiaj tylko podłogi zostały do umycia i luzik
Stary 2011-08-20, 11:00   #1582
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
genialne
może to by podziałało

ja też jestem bałaganiarą... chociaż jak patrzę na bałagany moich koleżanek to nie mam tak źle...
Cytat:
ziś o 6:30, a ja się zwlekłam ok.8 i obudził mnie głos"Mamo ale masz super krem...czemu go przed nami chowasz???"okazało się że się wysmarowały samoopalaczem...

Cytat:

u mnie pościel wyszła na spacer (czyt. wietrzy się na balkonie)
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:08   #1583
sheryl
szeryfcio

CZEŚĆ

Cytat:

O dżizz, Ty to masz dyżury w nocy

Cytat:

To pisz jaki!!!

Cytat:
No to ja Ci przecież mogę jednego załatwić. Tego od krzeseł

Cytat:
... już przygotowałam dla niej kawalerkę w bloku , ktora jest wyłazienkowana i wykuchniowana w dobrym standardzie, chociaż na razie wynajęta, ale już jej powiedziałam że tyle dostanie na start a dalej musi sobie radzić sama... nie chcę jej z tym jej bałaganem tu
Boże, jak niektóre dzieci mają dobrze

Cytat:

Ale fajne Ten ostatni to kuzyn mojej Miśki
No i to jest właśnie zaleta posiadania domu, mozna sobie trzymać zwierzaki...
Stary 2011-08-20, 11:14   #1584
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z kawą , Cześć Odświeżaczki
ojej , fajne.. a widać żeś szczęśliwa na nim po tych wędrówkach i drinkowaniu

Mój brat to taki bałaganiarz. Mój tata miał na niego sposób a właściwie nawet kilka:
-młodego w domu nie ma, to wszystko łącznie z książkami, ciuchami, kosmetykami, dosłowanie wszystko z szaf i okolic, a nawet pościel z wyrka znajdowały się nagle na środku pokoju.
-ponownie, nie skutkuje syt. 1 to w ruch idzie duuuży worek na śmieci, rzeczy, które nie były sprzątnięte, albo koszulki zamiast wrzucić je go prania, leżały kilka dni, to tatulek wrzucał wszystko do worka na śmieci i wystwiał koło kubłów na dworze;jak się młody nie skapnął że czegoś brakuje, to zostało po prostu wyrzucone wraz z wywozem śmieci.
-obcinał kieszonkowe (miesięcznie dość dużo dostawaliśmy, więc jak zostało obcięte to kicha - za te piniążki mieliśmy sobie również kupować karty do telefonu i komkartę, dlatego nie była to mała kwota)
-dostawał "zołzę" na komputer i wyjścia z domu...

Było tego mnóstwo, i robiły się coraz bardziej chamskie, aż w końcu skończyło się na tym, że braciszek musiał (jak skończył 18 lat) dopłacać do mieszkania w domu, bo skoro dom traktuje jak hotel. Zaznaczam, że pracował przez całe wakacje za granicą, więc miał kaskę...

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
ja też tak mam, jak ogladam tv i np. dywan leży krzywo, to muszę wstać i go " wyrównać ", stoi źle krzesło, to też muszę poprawić

Witam w deszczową sobotę
Witam w słoneczną, acz zimną sobotę
Ale pilot to tylko przykrywka Ja nie lubię walających się ciuchów, nawet w szafkach mam kolorystycznie wszystko poukładane. Nie lubię jak coś nie stoi na swoim miejscu, nie lubię haosu w pokoju :d

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
To pisz jaki!!!

Bez nerwów Już kiedyś pisałam o nim
O ten tutaj https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...krecajacy.html
Stary 2011-08-20, 11:17   #1585
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Bry codzień jestem coraz później na kawie ale jutro wstaję po 8,a w poniedziałek...przed 6 załamka buuu
Cytat:
dzięki ale super sprzęcicho

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
podobasz mi się w tym blondzie
Cytat:
głos"Mamo ale masz super krem...czemu go przed nami chowasz???"okazało się że się wysmarowały samoopalaczem...
ale nie zdążyły sciemnieć?

Cytat:
już przygotowałam dla niej kawalerkę w bloku , ktora jest wyłazienkowana i wykuchniowana w dobrym standardzie, chociaż na razie wynajęta, ale już jej powiedziałam że tyle dostanie na start a dalej musi sobie radzić sama... nie chcę jej z tym jej bałaganem tu
że też moja mama nie myślała o mnie jak miałam 15 lat

Uwielbiam rude koty ogólnie jak mam jakieś zwierzę,musi mieć coś rudego,raz tylko miałam całego czarnego królika a rudy pręgowany kot jest najpiękniejszy,Musso Gucio wymiata
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:25   #1586
zalotnica83
Zakorzenienie

Dzieci na szczęście nie zdążyły mi ściemnieć nim wrzuciłam je do wanny
Teraz mają luz bo mama maluje paznokcie Wypróbowałam ten top coat matt jest boski! Kupię sobie jeden w zapasie jak będę w Naturze...
Dobrze, że moi rodzice nie mieli pomysłów jak Twoi Chenellee...nigdy za nic nie zmniejszyli mi kieszonkowego ani nie wyrzucili rzeczy...a co do kompa i tv nigdy mnie nie interesowały....
Stary 2011-08-20, 11:36   #1587
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
słodkie!
Cytat:
dlatego ja strasznie stresuję się aby czasem mi w domu nie została ze swym mężem kiedyś, bo zwariuję ... już przygotowałam dla niej kawalerkę w bloku , ktora jest wyłazienkowana i wykuchniowana w dobrym standardzie, chociaż na razie wynajęta, ale już jej powiedziałam że tyle dostanie na start a dalej musi sobie radzić sama... nie chcę jej z tym jej bałaganem tu
jaaa ale fajnie zapewniłaś córci start. Też bym tak chciała!
A jeśli chodzi o bałaganiarstwo to ja jestem mistrzem chociaż i tak dosyć często sprzątam bo mi by było wstyd przed TŻem, za to on się przejmował tylko przez kilka moich pierwszych wizyt u niego, teraz to potrafi mi powiedzieć żebym mu poszła posprzątać pokój niestety tego się nigdy nie doczeka, co najwyżej może dostać w łeb
Cytat:
Fiona troche mnie przeraża

Ech, muszę iść sprzątać łazienkę, ogarnąć pokój i poodkurzać ;(

Edytowane przez dianuseeek
Czas edycji: 2011-08-20 o 11:38
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:40   #1588
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
-ponownie, nie skutkuje syt. 1 to w ruch idzie duuuży worek na śmieci, rzeczy, które nie były sprzątnięte, albo koszulki zamiast wrzucić je go prania, leżały kilka dni, to tatulek wrzucał wszystko do worka na śmieci i wystwiał koło kubłów na dworze;jak się młody nie skapnął że czegoś brakuje, to zostało po prostu wyrzucone wraz z wywozem śmieci.
trochę hardkor ten sposób, trochę szkoda wyrzucać rzeczy... ja bym niezłą awanturę zrobiła jakby mi coś wyrzucili
koleżanka mojej mamy miała inny sposób na dzieci - jak córka np. zostawiła gdzieś niewyprane gacie w domu, bo jej się nie chciało, to mama jej wrzucała do plecaka... a później w szkole otwierasz plecak a tam brudne gacie, zonk
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:41   #1589
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Bez nerwów Już kiedyś pisałam o nim
O ten tutaj https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...krecajacy.html
To nie nerwy, to emocje
No faktycznie, pisałaś już o tym, przypomniało mi się, trochę boję się zaryzykować z Miss Sporty
Cytat:

że też moja mama nie myślała o mnie jak miałam 15 lat
No nie? Ja też sobie tak czasami myślę... choć to głupie, bo pracując w budżetówkach, zakładach państwowych nie mieli takich możliwości, żeby dzieciom kupować mieszkania... kapitalizm wszedł później, ale oni i tak nie mieli głowy do zakładania swojego biznesu. I skutkiem tego ja i mój mąż swój start musieliśmy zapewnić sobie sami. Jak i zresztą wiele osób z mojego pokolenia... Ale mam znajomych, którym rodzice kupili mieszkanie i samochód po ślubie, a teraz na dom dali, więc fajnie im się żyje, i kurcze oni nawet nie wiedzą jak to jest połowę wypłaty przelewać do banku na kredyt. Dzięki rodzicom tak naprawdę (bo pracę mają normalną) ale przez to, że nie muszą połowy pensji oddawać na kredyt, lepiej żyją, nie ograniczają się w zakupach, podróżują...
Stary 2011-08-20, 11:43   #1590
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
słodkie!

jaaa ale fajnie zapewniłaś córci start. Też bym tak chciała!
A jeśli chodzi o bałaganiarstwo to ja jestem mistrzem chociaż i tak dosyć często sprzątam bo mi by było wstyd przed TŻem, za to on się przejmował tylko przez kilka moich pierwszych wizyt u niego, teraz to potrafi mi powiedzieć żebym mu poszła posprzątać pokój niestety tego się nigdy nie doczeka, co najwyżej może dostać w łeb

Fiona troche mnie przeraża

Ech, muszę iść sprzątać łazienkę, ogarnąć pokój i poodkurzać ;(
Boski ten niebieski manikiur na blogu...jakimi lakierami Avonowymi robiłas???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości