![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Napisałam do Gwizdaka czy śpi czy rodzi...ale potem sobie uświadomiłam, że tak czy siak by nie odpisała
![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
![]() Piczko, ja tu się martwię, a Ty takie rzeczy ![]() No nic, padam na ryjek, jak któraś dostanie wieści od Gwizdunia to sms poproszę ![]() Branoc ![]()
#4714 |
Zakorzenienie
|
To i ja w razie czego poproszę o smsa
![]() ![]() Dobranoc ![]()
#4715 |
Zakorzenienie
|
chyba by się odezwała po filmie, chyba że zasnęła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem masakrycznie niewyspana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Bisiu w tym szczególnym dniu życzę Ci mało stresu, a dużo uśmiechu. Żeby ten dzień okazał się pierwszym z wielu najszczęśliwszych dni Twojego życia. Nie pomyl sie na przysiędze i baw się dobrze na weselu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam na Claris i jedziemy zaraz do fryzjera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Bisiu, kochanie, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. byście zawsze byli szczęśliwi jak dziś - niech ten ślub przypieczętuje Wasze uczucie, które jest ogromnie silne, wszak jesteście ze sobą prawie DEKADĘ!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry, spałam dziś w nocy 3 godziny. a wszystko przez Egzorcyzmy Emily Rose. Gwizdak - tylko nie Emilia, proszę ![]() W każdym razie oglądałam i zawsze takie "horrory na faktach" ![]() ![]() Oczywiście przysnęłam i po chwili się obudziłam. Przerażona myślę: "Cholera, na pewno będzie 3 rano... ![]() ulżyło mi, poprosiłam konkubenta o przytulenie i próbowałam zasnąć. Nie zasnęłam do 5.30!!! Leżałam, przysypiałam i wszystko, każdy szmer mnie wybudzał. MNIE!!! Kiedy normalnie chyba tylko bomba i mój budzik są w stanie mnie obudzić! ![]() Być może wpływ na to miało, że próbując usnąć, "policzyłam", o której się obudziłam: 2.19, czyli 2+1+9=12, czyli 1+2=3. 3 - jak ta okropna godzina demonów!!! Potem próbowałam to sobie wybić z głowy, rozmyślając o średniowiecznych znaczeniach cyfry 3 (są pozytywne i związane z Bogiem), ale - jak widać - nie zadziałało. Dziękuję za uwagę. Spadam do TESCO. Mamy tam od niedawna kasy samoobsługowe, które uwielbiam, bo ludzie się ich boją ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- aha, i jeszcze sobie pół nocy tłumaczyłam, że nic mnie nie opęta tylko dlatego, że oglądałam ten film
![]() zmęczony umysł dziwnie pracuje ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-08-20 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego teraz dostane zwrot wakacyjnego - to jest dodatkowo 12,5% wyplaty brutto ktore sie odkladaja przez caly okres pracy wiec jeszcze ok 1700 zl powinnam dostac jakos do konca sierpnia. I zwrot podatku jeszcze dostane w przyszlym tyg. Bisia - oby wszystko przebieglo bez stresu i bez komplikacji, pogoda dopisala, wesele sie udalo i szczescia na nowej drodze zycia zycze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
hej tu Britni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i baw się dobrze, a poza tym uspokajaj Bisię ![]() arrakis, 4500 zł miesięcznie/!?!?!?!?!?!? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Bisiu - trzymaj się dzielnie, jestem z Tobą myślami, ciesz się każda minutą tego wspaniałego dnia.
Życzę Ci, by ten dzień obfitował we wspaniałe doznania i wspomnienia, by wszyscy goście sie stawli i wspaniale bawili i wszystkiego dobrego w małżeństwie (duuuuzo miłości, szczęścia i miłości) Claris baw się dobrze i nas ładnie reprezentuj ![]() Ja też nie mogłam całą noc spać, ciągle się budziłam, nie mogłam zasnąć... |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Britni czekamy na relację. Opiekuj się Bisią
![]() Naj współczuję bezsennej nocy. Nie ma chyba nic gorszego. Ja sie tak bałam po paranormal Activity. Dziewczyny mam dylemat. Dzisiaj jedziemy na wesele do Bartka kolegi. Planowaliśmy dać 400 zł (jesteśmy po urlopie, B. nie dostał za lipiec premii bo nie wyrobił targetu przez urlop, mój tata ma 50 urodziny i chcemy mu kupić wymarzony zegarek...itp.). Do tego zamiast kwiatów chcieli książkę i kupiliśmy taką za 50 zł, bo gustują w podróżniczych lub architektonicznych, a one nie są tanie. Po weselu mieliśmy spać u niego w mieszkaniu na materacu, ale wczoraj zadzwoniliśmy z pytaniem o adres i się okazało, że mamy pokój w hostelu. Wydaje mi się, że w tej sytuacji 400 zł to chyba mało. Wypada dać 450, czy lepiej 400 lub 500 zł ? Dosyć krucho u nas z kasą w tym miesiącu :/
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-08-20 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Może dajcie tak jak planowaliście a opłaccie sobie hostel sami? Ja bym nie zmianial kwoty, ale ja to skąpa jestem ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Carmel, 400 to bardzo dobra kwota, do tego książka. IMHO nie musicie dodawać.
No ale jak gryzie was sumienie ![]() Sama nie miałabym nic przeciwko dostać 50 zł więcej, ale dać bym nie dała. To 50 zł trochę "zdradza", że 500 to dla Was za dużo. Nie twierdzę, że to negatywne czy coś, tylko dziwne. Raczej nie daje się takich kwot do koperty. Poza tym 400 zł to nie jest "wstydliwa" kwota. |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() BISIU najukochańsza, w tym cudownym dniu życzę Ci samego szczęścia u boku Męża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe, jak Gwizdak ![]() Strasznie mnie boli serducho, zna ktoś jakiś "nielekowy" sposób na to? Wczoraj w nocy miałam taką przeprawę z mamą po jej powrocie, że jak się położyłam, to z tego bólu nie mogłam oddychać. Ale w związku z tym nie wiem, czy Wam się chwaliłam, że mam nagrane 2 mieszkania u mnie w miasteczku! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Przeliczyłam wszystko i skoro za talerzyk płacą 180 zł, za nocleg w tej miejscowości ok. 30 zł/os., to daje razem min. 420 zł, więc zaciśniemy troche pasa, ale damy im 500 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Bisia!!!!!!! ![]() Kochana MIŁOŚCI!!!!! RADOŚCI!!!!!! ZADOWOLENIA Z MĘŻA!!!!!! ![]() ![]() ![]() carmel - my zawsze dajemy 500zł, więc nie wiem jak Ci odpowiedzieć.... w sumie jeśli macie mało gotówki w tej chwili, to nie uważam też, żeby te 400zł było za mało.... zresztą wiesz jak to jest..... nie sądzę żeby liczyli, że wesele im się zwróci... |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Bisia, życzę Ci, żeby ten dzień był piękny, szczęśliwy, żeby wszystko się udało
![]() ![]() ![]() Naj, ja się tego filmu nie przestraszyłam za bardzo, a też budziłam się o tej 3:05 przez kolejne 2 tygodnie ![]() ![]() Carmi, ja bym dała i 400, jeśli musiałabym bardzo zaciskać pasa na te 500zł. To nie jest drastycznie poniżej kosztów, jakie oni na was ponoszą. Nie chce mi się jechać do Rzeszowa ![]() Doszłam do wniosku, że tż nie powinien się mnie przy oświadczynach zapytać o to, czy chcę być jego żoną, tylko oświadczyć mi, że jest już pewien i że chce bym była jego żoną. O!
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-08-20 o 08:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Med dobrze kombinujesz w tymi oświadczynami
![]() ![]() Dobra, kolejny dylemat. Mam czerwoną, prostą sukienkę bez paska prawie do kolan z Aggi (kojarzycie ten styl). Ma tylko jakby wykładany, falujący "kołnież". Buty to cieliste szpilki/paki. Do wyporu czarna lub chabrowa torebka. Makijaż to smokey czarne lub granatowe. Lakier do paznokci czerwony, charbrowy lub czarny. Proszę o pomoc w wybraniu zestawu torebka-makeup-lakier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Carmel, fakt. Chociaż... po tylu latach czekania i tak wyglądać będzie, jakby robił mi łaskę
![]() Co do stroju - zastanawiam się nad czarną torebką. Skoro masz jasne buty, czerwoną kieckę, to nie wiem czy taka jaskrawa mieszanina kolorów czerwień - cielisty - chaber będzie wyglądać dobrze... Chociaż może i będzie? Jak czarna torebka, to paznokcie czerwone lub czarne.
#4737 |
Zakorzenienie
|
Ej, nie pomagacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc wybrałabym: czarny smokey czarną torebkę czarny lakier ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Biska, wszystkiego najlepszego, ogromu miłości, samej radości, zero problemów i kłopotów, wyrozumiałości i zrozumienia i udanego wesela
![]() Carmi, jak macie możliwość to dajcie 500 zł. Chociaż dla mnie te 400 zł to i tak sporo. My zawsze dajemy tyle ile nas stać- 300 zł. Przyjaciółka M. po weselu mówiła że 300 zł, to i tak było najwięcej u niej co znaleźli w kopercie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
![]() Czeeeeeeeeść ![]() W sumie to nie słuchajcie mnie, bo jestem jeszcze pijana ![]() A pierwsze co pomyślałam jak otworzyłam oczy: "O jaaaaa, to już dziś ślub Bisi!" ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.