|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16021 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
i kształtu nabiora i zrobią się takie jak nalezy Głowa do góry!!! Są świetne-uwierz specjalistkom![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Wszystko jak nalezy![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#16022 |
|
BAN stały
|
Rudy... no ładnie
Też kiedyś myślałam o przefarbowaniu włosów..ale nie zdecydowałam się bo boję się, że już nigdy nie wrócę do swojego koloru...a mam jasny blond...![]() Ale rudy czemu nie...ale będziesz robić taki bardziej wpadający w kasztan?czy taka marchewa?
|
|
|
|
#16023 |
|
Raczkowanie
|
Laleczki Moje-ja w albumie zamieściłam 3 foteczki moich 6-cio miesięcznych piersiaków!!!! Dziś mija równe pół roku od krojenia
|
|
#16024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękniście takie duuuuże to cycochy i pięknie prezentują sie w gorsecie
|
|
#16025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakies ogromne mi sie dzisiaj wydajaCycki na wakacjach byly piekne, ale mniejsze, napisz co zrobilas
|
|
#16026 |
|
Raczkowanie
|
Dalmatynko gorąco gratuluję pięknych piersi. A czy ode mnie pozdrowił lekarza? Czy mnie jeszcze pamięta?
|
|
#16027 |
|
Raczkowanie
|
Polka-Polka-mięciutkie są jak kaczuszka
![]() Blizn y są bladziutkie ale jednak nie zniknęły całkiem-dlatego będę je smarować maścią-dziewczynki już mi tu parę pomysłów podsunęły-za co dziękuję cycki normalnie falują, skacza, rozkładają się na boki jak leżę i pochylaja się razem ze mną-nie sa to dwie sztywne piłki Mój TŻ zachwycony Żabulku-może ten gorset tak powoduje, że są takie większe?? Są cały czas takie same-98 w biuście![]() Wkrótce zamieszcze nagusy Buziaki
|
|
#16028 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16029 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja musze sie pochwalic, ze blizny super wygojone, prucz tej jednej dziorki po tym plastiku
No i panienki juz rowne I mostek spuchniety delikatnie I wiem, wiem, musze czekac![]() Za to brodawki sa w swietnej kondycji, bo dzisiaj w pracy sie otarlam o cos przypadkowo i zaraz sterczaly jak wieszaki A i dziewczynki juz podrozowaly pociagami, samolotami, a jutro plyna promem kilka godzin Ale teraz to juz pestka, bo to nie takie swierzynki jak w podrozy po operacji
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-19 o 20:23 |
|
|
|
#16030 |
|
Wtajemniczenie
|
żabula...tylko pozazdrościć
.Ile czasu szwy muszą być zaklejone ? Ja nadal noszę plasterki,bo mam rozpuszczalne i nie wiem czy już pora się ich pozbyć czy do kontroli środowej je potrzymać ? U mnie nadal prawa większa od lewej,siniak powoli znika i zmienia kolory.Czyli generalnie bez zmian. A dzisiaj w dodatku TŻ mnie tak wku.....ł,że aż nie wytrzymałam.Normalnie nie ma dla niego żadnej świętości wobec mnie.Zastanawiam się jak bardzo powanie musiałabym być chora,że bym nie musiała robić tego co zazwyczaj robię.Jego obowiązki domowe ograniczają się jedynie do zaprowadzenie 1 dziecka do opiekunki i przyprowadzenie do domu no i kąpanie.Z czego muszę go prosić o tą kąpiel już grubo wczesniej,a czasami i tak tego nie zrobi,bo przed pracą (na noc pracuje) ma ważniejsze sprawy. Normalnie dzisiaj już się łzami zalałam,bo cały dom i tak na mojej głowie a ja nawet nie mam jak odpocząć po op.Ciekawe czy jak bym leżała obłożnie chora w łóżku to też kazałby mi się dziećmi zajmować i obiad gotować .Tylko jak jego głowa boli to calusi dzień w łóżku lezy i nawet z nami nie je obiadu,bo on umiera.Nosz kur....a rozwala mnie takie zachowanie....To sobie powyrzucałam co miałam w sobie
|
#16031 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie denerwuj sie kochana, bo nerwy panienkom zaszkodza
A dzisiaj pierwszy raz posciele zmienialam super king size No a nikt niestety mnie nie wyreczyl, bo to moja robota![]() Porozmawiaj z mezem, ze przesililas miesien prawej piersi i potrzebujesz teraz wiecej odpoczynku i pomocy, napewno zrozumie
|
#16032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mozna pokazywać że jest już ok Trzeba troszkę posymulować....chociaż ja na swojego TŻ nie mogę narzekać zawsze koło mnie biega-czy jestem chora czy zdrowa![]()
|
|
|
#16033 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.I po prostu na tym bazuje,że skoro on był w pracy to ma prawo się wyspać w ciągu dnia,bo ja w nocy śpię,a ona nie....wiesz,takie bezsensowne gadanie.Robi 2 rzeczy jak na razie i uważa że i tak robi dużo,bo wcześniej nie robił nic ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Fajnie masz...bo mój biega koło mnie tylko wtedy,gdy czuje zagrożenie w stosunku do innego samca.W takich sytuacjach to nawet by mnie osikał,ale jeżeli chodzi o jakąkolwiek moją chorobę to ja po prostu nie mogę być chora i już. A tak swoją drogą to na serio aż 2 tygodnie wyłaś z bólu czy symulowałaś ?
|
|
#16034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, co przeżywasz.... niestety Ja mam to samo... od zawsze Obowiązki naszych TZ-ów też są podobne... mój czasem zawiezie dzieci do przedszkola i czasem wykąpie, jak ja akurat jestem w pracy. Jeśli jestem w domu, to na żadną pomoc nie mogę liczyć
|
|
#16035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dom jest moj i meble moje, to po co ma mi sie facet pod nogami platac ![]() Jak wroci to bedzie rabal drewno na zime ![]() SENSUEL, niektorych rzeczy po prostu nie rub, jak bedzie w domu brudno przez 2tyg to nikt z tego powodu nie umrze na obiad moze byc kupne. no,moze dzieci czasami jednak wykomp ![]() W temacie piersi to zauwazylam wlasnie pare dni temu ze sie zaczely bujac falowac dokladnie 4mce po op, wiec ZABULKU jeszcze troche cierpliwosci!
|
|
|
|
|
#16036 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Vipera 20.08-dziś ![]() ![]() Agatau88 26.08-6![]() ![]() anek799 14.09 - 25![]() ![]() amelia222 14.09-25 ![]() ![]() Vanessita 16.09- 27![]() ![]() grazia78 14.11-86 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 124![]() ![]() malinkac 19.12- 124
|
|
|
|
#16037 |
|
Zadomowienie
|
Kod:
Dom jest moj i meble moje, to po co ma mi sie facet pod nogami platac :-) Jak wroci to bedzie rabal drewno na zime :-) ![]() Ja Wam powiem tak. Mi zaczynają falowac.i W ogole jakies miękkie sa. Ja z kolei bym chciala sterczace Jakies focie nalezałoby wrzucic. Wczoraj mierzylam stanik z pushupem. Jak zaloze sukienke to chyba mnie chOpak płaszczem nakryje ! Chociaz to chyba jakoś działa na psychikę bo jakbym teraz robila operacje to pewnie bralabym wieksze :P A tak sie bałam rozmiaru...
|
#16038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
.Foczka,to nie chodzi o brud w domu.To chodzi o jego zachowanie w stosunku do mnie.Dzieci obiad muszą jakiś zjeść,a u nas gotowe dania są dość drogie.Przecież frytek nie będą jadły cały tydzień .Dla niego jakbym miała tylko gotować to bym to olała,ale dzieciom muszę.Równie dobrze on mógłby chociażby obrać ziemniaki....cokolwiek.Głównie mi chodzi o jego zchowanie w stosunku do mnie.Gdy on jest chory lub gdy się źle czuje to gnije w łóżku cały dzień i czasami nawet do pracy nie idzie.Potrafi spać cały dzień nawet jak go tylko głowa boli.A ja czy to po porodzie,czy po operacji czy z bólem głowy,ręki czy kręgosłupa to nie mogę się położyć i leżeć cały dzień,bo ktoś musi się dziećmi zająć i zrobić chociażby obiad.A on nie wstanie nawet jakby młodyszy stał mu nad uchem i wył.Czekałby aż ja wstanę,bo wie że mnie by wkurzało wycie dziecka nad uchem,poza tym szkoda byłoby mi dzieci .Taki to typ niestety....Vipera....trzymam kciuki i nic się nie stresój
|
|
#16039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#16040 |
|
Zakorzenienie
|
Vipera trzymamy kciuki
|
|
|
|
#16041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mamy dzieci i to też jest różnica, bo niby co ja mam za obowiązki?? ugotować, posprzatac...takie bzdurki on ma dyzury i często całe dnie zapierdziela więc jakby wrócił z pracy i kazałabym mu jeszcze gary pozmywać to moim zdaniem byłoby to przegięcie ale co tam...każdy facet inny...i każdy ma wady
|
|
|
#16042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, witam wszystkich cieplusio
Gwendolinko- jak miło Cię widzieć Agatau- cyk cyk- czas leci, już tylko tydzień został Sensuel -byłam w albumiku widziałam uparciuszka , z pewnością pisałaś co tam się dzieje u Ciebie z tym prawuskiem. Z tego co pamiętam masz wizytę kontrolną u pielęgniarki? a nie da się z lekarzem jak poprosisz? Odpoczywaj sobie Skarbie ile się da, nie forsuj mięśni![]() Dalmatynko- pozdrawiam Cię gorąco i gratuluje Pan dr. miał wyjątkowo dobry humor tego dnia i Ci niezłą niespodziankę zrobił W albumiku oczywiscie już byłam- wymeczone są jeszcze biedactwa po operacji---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Foczko Ty jak zawsze konkretnie . Gratuluje zakupu domku Ale zazdroszczę- oczywiście pozytywnie Ps. Miałam Ci foteczki podrzucić- ale na tych ostatnich nie widać za bardzo tego co chcę pokazać , muszę nowe zrobić w słońcu może
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#16043 |
|
Zadomowienie
|
Mya no wlasnie lato troche ograniczone. Nie moge chodzic jeszcze bez stanika, a i w takich co bym chciala -tez jeszcze nie
Robie sobie czasem wyjatki:P Bylam na kontroli niedawno i musze nadal chodzic w tym staniku dla matki karmiacej a spac w sportowym topie z microfibry. Ale fajne sie zrobiły bardziej ksztaltne i chyba blizej srodka. NIe zgadladam do nich zbyt czesto to mi szybciej czas leci. w pazdzierniku znowu kontrola ...
|
#16044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie byś wziela teraz? Mi sie wydają bardzo kształtne i dobre rozmiarowo, zresztą dr Skwiercz ma oko jak mało kto
|
|
|
|
|
#16045 |
|
Zadomowienie
|
Powiem tak
Na zdrowy rozum to mam piersi w sam raz-jak na siebie... Czasami chyba w kazdej kobiecie odzywa sie proznosc i cos takiego ze oo ta ma wieksze, skupia wieksza uwage i w ogole I by sie chcialo miec dekolt "jak Pamela" Nie moge powiedziec zebym nie byla zadowolona. Ostatnio mierzylam push up i w nim mialam cycki takie ze az sie sama do lustra usmiechnelam wiec mysle ze od czasu do czasu taki stanik mi starczy. Moze wiekszy biust na dluzsza mete bylby dla mnie meczacy. Jak i tak zmagam sie z "kompleksem blondynki" i wydaje mi sie ze przez to jak wygladam, wiekszosc osob nie traktuje mnie na tyle powaznie jak na to zasluguje .Rospisalam się, ale ... biorac wszystkie za i przeciw... wieksze zrobie sobie po ciazy jak juz bede starsza (niz teraz) dojrzalsza kobieta. Zeby mnie tu nikt zle nie zrozumial...ja po prostu nie chcialam robic z biustu swojego "czołowego" atutu, ktory przyslanialby inne rzeczy. Póki co ![]()
|
#16046 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No wlasnie, masz dzieci i to przy nich nie mozna niczego zaniedbac. Jak pisze Daga, kazdy facet ma wady, moj akurat inne Ale generalnie na ile sie pozwoli, na tyle sie on posunie, kobiety maja rozne metody dywersji ![]() Cytat:
nic nie nadchodzi
|
||
|
|
|
#16047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zmagam sie z niewygladaniem na swój wiek, kazdy kto widzi mnie pyta do jakiego liceum IDĘ, nawet nie chodze a IDĘ U mnie jest ten problem ze nie moge miec małego implantu bo mam skórę i pustą przestrzen ktora trzeba wypełnic. |
|
|
|
|
#16048 |
|
Zadomowienie
|
to bierz duzy
Duzy biust tez jest fajny. Lepiej wiekszy a zeby był ladny. Ja to bym sie chyba zdala na Doktora na twoim miejscu.
|
#16049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem tylko ze rozmiarowo od 360-445 więc nie bedzie wielki tyle ze ja coś tam swojego juz mam, a to się jednak inaczej patrzy jak ktoś już coś ma a jak ktoś nic nie ma. |
|
|
|
|
#16050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tymczasem jest sie inteligentna, podstepna itp zmylka przeciwnika
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

i kształtu nabiora i zrobią się takie jak nalezy

Wkrótce zamieszcze nagusy

I mostek spuchniety delikatnie
I wiem, wiem, musze czekac
.Tylko jak jego głowa boli to calusi dzień w łóżku lezy i nawet z nami nie je obiadu,bo on umiera.Nosz kur....a rozwala mnie takie zachowanie....

Chociaz to chyba jakoś działa na psychikę bo jakbym teraz robila operacje to pewnie bralabym wieksze :P A tak sie bałam rozmiaru...
.Taki to typ niestety....
Pan dr. miał wyjątkowo dobry humor tego dnia i Ci niezłą niespodziankę zrobił