Penis ch³opaka - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-08-19, 21:52   #1
iguanaiguana123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 43

Penis ch³opaka

Witajcie mam 15 lat mój ch³opak 16 ja jestem dziewic± on te¿ jest prawiczkiem kiedy siê z nim przytula³am i ca³owa³am zauwa¿y³am ¿e jego penis jest ro¶nie . Czy mia³y¶cie podobn± sytuacje z ch³opakiem? Czy to jest normalne? Zaznacze ¿e znamy siê od przedszkola a jeste¶my ze sob± dwa lata .
iguanaiguana123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 08:53   #2
xXxKaSkAxXx
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 340
Dot.: Penis ch³opaka

Po co chwytasz sie takich ''zabaw'' skoro niewiesz jakie s± konsekfencje i co w tym czasie dzieje sie z waszymi cia³ami?

Tak to jest normalnie ¿e jemu penis ro¶nie,ch³opcy w tym wieku zazwyczaj nie potrzebuj± du¿o do tego ¿eby sie podnieciæ

ps. Po co trzy takie same w±tki?!
xXxKaSkAxXx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 09:16   #3
czuelina
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188

Nie to nie normalne, ¿e dzieci bawi± siê w doros³ych ludzi.
czuelina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 10:13   #4
xXxKaSkAxXx
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 340

Cytat:
Napisane przez czuelina Poka¿ wiadomo¶æ
a to ju¿ swoj± drog±
xXxKaSkAxXx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 10:45   #5
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 825

Dobrze, ¿e wakacje siê ju¿ koñcz±.
Stary 2011-08-20, 10:54   #6
Polly_
grozi wypollizowaniem

Wiadomo¶ci: 24 151

Cytat:
Napisane przez czuelina Poka¿ wiadomo¶æ
bez przesady, przytulanie 15-sto latków to nie jest zabawa w doros³ych , od czegos sie zawsze zaczyna...
Polly_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 10:55   #7
klaki
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 310

A co oni niby takiego robi±? Jedynie siê przytulaj± i ca³uj±, a Wy ju¿ wielkie halo z tego robicie
klaki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 12:24   #8
kamciali
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 39

Czy w szkole nie ucz± biologi no i jeszcze sa zajêcia wd¿, czy Ci nauczyciele nie s± od tego aby uczyæ m³odzie¿ o jej w³asnej fizjologii???- to tak nawiasem mówi±c a do Autorki tak normalne, podniecasz go i to jego normalna reakcja, raczej nie planowana

"Wszystko trwa dopóki sam tego chcesz"
kamciali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 12:28   #9
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

to by³a erekcja ...

Cytat:
Napisane przez klaki Poka¿ wiadomo¶æ
A co oni niby takiego robi±? Jedynie siê przytulaj± i ca³uj±, a Wy ju¿ wielkie halo z tego robicie
jedynie? No nie wiem dla mnie ca³owanie i przytualnie to wstêp do czynno¶ci seksualnych, ch³opak w wieku 16 lat na pewno my¶li sobie "o jak fajnie, przytulam j± jest tak s³odko i milutko" po czym staje mu penis Ca³owanie to te¿ pewna czynno¶æ seksualna. I bardzo dziwi mnie, ¿e 15latka nie wie dlaczego penis kolegi ro¶nie

A te zajêcia w szko³ach s± beznadziejne, wiêcej o seksie mo¿na dowiedzieæ siê z programów tv ni¿ od nauczyciela, który czêsto boi siê u¿yæ samego s³owa "seks" Nie zapominajmy, ¿e niektóre lekcje wychowania do zycia w rodzinie prowadzi ksi±dz lub katechetka.

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2011-08-20 o 12:30
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 12:33   #10
tekila901
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 098

Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
to by³a erekcja ...

jedynie? No nie wiem dla mnie ca³owanie i przytualnie to wstêp do czynno¶ci seksualnych, ch³opak w wieku 16 lat na pewno my¶li sobie "o jak fajnie, przytulam j± jest tak s³odko i milutko" po czym staje mu penis Ca³owanie to te¿ pewna czynno¶æ seksualna. I bardzo dziwi mnie, ¿e 15latka nie wie dlaczego penis kolegi ro¶nie

A te zajêcia w szko³ach s± beznadziejne, wiêcej o seksie mo¿na dowiedzieæ siê z programów tv ni¿ od nauczyciela, który czêsto boi siê u¿yæ samego s³owa "seks" Nie zapominajmy, ¿e niektóre lekcje wychowania do zycia w rodzinie prowadzi ksi±dz lub katechetka.
ju¿ nied³ugo rok szkolny siê zaczyna, wiêc je¶li to nie troll, to dziewczyna wszystkiego dowie siê w szkole od kole¿anek.
a swoj± drog± - 15 lat i nie wiedzieæ takich rzeczy? faktycznie, z roku na rok coraz s³abiej z t± edukacj± w szko³ach...
Stary 2011-08-20, 12:34   #11
Krosa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10

Moim zdaniem oburzenie jest na miejscu Je¿eli siê przytulaj±, ca³uj± itp. to mo¿e dojsæ do jakiego¶ zblizenia, a jak autorka postu nie wie co sie dzieje z "penisem" kolegi to mozemy tylko ubolewaæ nad tym, ¿e w³a¶nie takie mlode osoby zaczynaja swoje ¿ycie seksualne, a do tego nic o niem nie wiedz±, po czym najcze¶ciej pojawiaj± siê problemy z niechacianymi ci±¿ami itp. Radzê droga autorko postu, kup jak±¶ ksia¿eczkê dot. seksualno¶ci u kobiet i mê¿czyzn i dopiero wtedy bierz siê za zbli¿enia jakiekolwiek z koleg±!
Krosa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.