|
|
#4771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Dzień dobry
![]() Bisiu wszystkiego co najlepsze, mnóstwo miłości, szczęścia i pogody ducha każdego dnia Carmi Twoje pankejki są cudowne Ciekawe jak Gwizdak, jak zobaczyłam że miała skurcze to aż mi tętno skoczyło
|
|
|
|
#4772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba nam się jedna sala weselna,ale tam za osobę jest 220 zł trochę za dużo jak dla nas.
mam rozpoczęcie roku 19.09 i tego dnia mam zaległy egzamin bosko;/
|
#4774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bisiu, oby ślub był piękny (bo o to, że Ty będziesz pięknie wyglądać się nie martwie
), wybawcie się na weselu i udanej nocy poślubnej a później to już wszystkiego najlepszego w każdej dziedzinie życiaCytat:
do tego w kinie czułam smród spalenizny, a tam był taki motym i myślałam, że wybiegnę:/ i oczywiście przez jakieś 2 tygodnie budziłam się o 3 a jakże![]() Cytat:
Cytat:
duuużo:/ ale warszawskie ceny chyba tak wyglądają? |
|||
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie to sala weselna pod Warszawą u TŻ. Ale tuż przy Zalewie i pomostem.
Smerf 220 zł za osobę plus 30 noclegów, a jeśli za mało to sami załatwiają w hotelu obok. Podstawowa oferta wewnątrz Sali gościnnej „Magnacka” zawiera:
Dodatkowo oferujemy:
ich oferta. I jak czytałam to wszyscy są zachwyceni tą salą. Jako małżonkowie i jako goście
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bisiu, życzę Ci, żeby od dziś każdy kolejny dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu, żeby Wasza miłość z każdym dniem była coraz większa, żeby omijały Was kłopoty i żebyście zawsze byli bardzo szczęśliwi Widziałam, że Capri martwiła się o Gwizdaka - przecież jakby rodziła, to należy się cieszyć, a nie martwić! ![]() Za chwilę wybywamy z domu, więc w razie czego, podobnie jak Capri, proszę o smsa ![]() Miłego dnia
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2011-08-20 o 12:19 |
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu, życzę Ci pięknego dnia, najszczęsliwszego w Twoim życiu. Zeby wszystko wyszło tak, jak sobie wymarzyłas. Zyczę Ci duzo miłosci, przyjazni i zrozumienia na ten nowy etap w życiu
![]() a Gwizdakowi skurczy i lekkiego porodu :P
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu ahhh zacznę od tego ze Ci zazdraszczam cholernie ;] jak na zazdrosnice przystało ^^ Ale szczerze zyczę Ci samych radosnych chwil z męzem! MĘŻEM, żebys sie już na niego nie złosciła, ze sobie tak gra w pleja czy xboxa czy coś ;-) (dodatkowo ciesze się ze stres z Ciebie zejdzie już nigdy wiecej takich przygotowań nie bedziesz miala^^ i na pewno bedziesz z czasem to wspominac milo i sie z tego smiac) no i gorącej nocy poślubnej dużo fajnych prezentów i zabawy ktorej nie zapomnicie do konca zycia! zeby nikt wam tego dnia nie spierdzielił
oo tyle kurde no wczoraj popsul mi sie blueconnect ciagle mi wyskakiwaly jakieś błedy 720, 619 no to mowie problem ze zdalnym kompem dzwonie do technikow ^^ (pracowalam w netii to mniej wiecej wiem o co chodzi ) no i sie rozgadałąm z jakims miłym chlopakiem na lini tak sobie gawędzilismy jakbysmy sie znali mam nadzieję ze mu po premii nie pociagną za to ale prosze troche uprzejmosci i dzisiaj net działa bez zarzutu![]() a tak w ogole to nadrabiam patrze gwizdak ma skurcze mowie kurde bedziemy MAMAMI a tu jednak jeszcze musimy czekac! gwizd dali ino rodź! i fotke wstawiaj OBY TYLKO MRÓWA SIE NIE OKAZAŁA CHLOPCEM, ktory tam sprytnie chował "pipolka" bo dopiero to by bylo
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, rzeczywiście cena dość wysoka, u mnie w regionie za tyle są jeszcze poprawiny. Czemu to musi tyle kosztować, skąd wziąć na to kasę?
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dochodzi Ci koszt tortu i alkohol. myślę, że nie nalezy tej oferty odrzucać chciałabym Wam powiedzieć, że....... ........ ..... ..... ...... ..... ...... ..... .... byliśmy po raz pierwszy w naszym mieszkaniu! ale co tam. Super uczucie tak sobie spacerować po swoim mieszkaniu....po mieszkaniu sąsiada również, a co! :Pno dobra, może nie była to wiadomość na skalę Gwizdakowych skurczy i porodu , ale ją ciążko będzie przebić |
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulujęco do ceny, masz dużo racji, nie zczaiłam, ze te noclegi w cenie. Trzeba to porównac i przeliczyć na spokojnie
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Rozeznanie
|
Maya GRATULACJE
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, a poszło o ślub?
![]() Maya, gratuluję! news pierwsza klasa, a co! a to powiedz mi, skąd wiedziałaś, że ściany są krzywe, jeśli nie widziałaś mieszkania? To było narysowane na planie czy na innym piętrze też były krzywe? I wyprostują je na swój koszt czy idą w zaparte, że tak być musi? Domowa pizza zaraz się będzie piekła sos zrobiłam jeszcze inaczej - znalazłam ultraszybki przepis i skorzystałam ale jestem głodna a potem osiemnacha brata ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- W ogóle to myślałam, że Maya po tym czerwonym wstępie napisze: "JESTEŚCIE CIOCIAMI" i już myślałam: "Wow, szybki poród miała Gwizdak" |
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Bisia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Pociechy z męża i życzę Wam aby miłość w Waszym domu gościła każdego dnia !Miałam okropny sen I nie uspokoję się chyba do póki TŻ nie przyjedzie . Pierwszy raz w życiu śniło mi się coś takiego strasznego i realnego Całe szczęście , że kolejne dwie noce TŻ będzie obok mnie . |
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały blok się rozszerza więc u nas jeden pokój - mały ma takie widoczne (na podłodze) odchylenia. W pionie ścian nie sprawdzaliśmy - na to będzie czas ![]() i muszę Wam powiedzieć, że naprostowanie też krzywych ścian w łazience było świetnym pomysłem! zyskaliśmy naprawdę sporo miejsca jeżeli można nazwać tak powiększenie powierzchni łazienki o 0,5 m2 :P u sąsiada - lustrzane odbicie mieszkania nie było zmian takich jak u nas i mają naprawdę małą łazienkę.
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- maya ja nadal nie wiem o co chodzi z tymi scianami ale ja jestem emowirusem wiec i tak penwie nie zrozumiem ale ciesze sie bardzo z waszego mieszkanka razem z wami ;]
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaa, mam nadzieję, że tu będę jak Gwizdak zacznie rodzić
na razie jestem beznetowa, ale może uda mi się wieczorem załatwić router ![]() Maya, ale super!!! bo wiesz, że ja trzymam krótki urlop na to ![]() Uciekam, miłego dnia dziewczynki
|
|
#4789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maya co do ścian to niby 0,5m ale to baaardzo dużo daje zwłaszcza jeśli pomieszczenie jest małe Dobra ja uciekam bo TŻ zabiera mnie na moje ulubione lody Miłego dnia |
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Maya super
Smerf, Anuszka cieszę się, że smakowało ![]() Ciekawe co z Gwizdakiem... |
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Maya gratulacje!
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-08-20 o 17:47 |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
A może pojechali po psiaka, czy coś? Ale wolałabym, żeby urodzili
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwizdaku cokolwiek się z Tobą dzieje jestesmy z Tobą (no chyba ze poród wywołujesz to nie :P) Trzymam kciuki za Was ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Racja, mieli dzisiaj jechać
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Ale sobie wszystko wyjasnilismy i wlasnie zjedlismy pyszne, aczkolwiek pozne sniadanie
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Bisiu kochana! Życzę Tobie i Twojemu mężowi samych pięknych i pełnych miłości chwil na nowej drodze życia Wszystkiego dobrego!!!! Heh... Musiałam się wywnętrzyć po % jak zwykle Wstyd... ![]() Rzeszów jest takim pięknym miastem... Możesz mnie odwiedzić przy okazji ![]() Cytat:
Teraz wszystko będzie dobrze i tak, jak być powinno ![]() Wieczorem przyjeżdża tż a we wtorek jedziemy w góry!!! |
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Maya gratuluje odwiedzenia wlasnego M
![]() naj zazdraszczam domowej pizzy ![]() kasia 220 zl za to co oferuja to naprawde nie jest duzo, szczegolnie jesli maja dobra opinie i smaczne jedzenie
|
#4797 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy będziesz miała kiedy to przeczytać ale jeszcze bardziej sobie pluje w brodę że to tak blisko a mnie tam nie będzie
ale nie stać mnie,nie miałam jak i co najważniejsze nie dostałam wolnego....a jeszcze jutro do pracy... mój zrypany humor przez to wzmaga zbliżająca się @... Boże Bisiu i Clarisko ja tak chciałam tam z Wami być![]() Cytat:
prawie bo róznie noszę raz 36 raz 37...ale 38 to masakraCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudownie że mieliście taką rozmowę i że jest ona taaaka pozytywna ![]() Cytat:
kurcze jak czytałam wiadomości z wczoraj że Gwidak ma skurcze to aż ciarki na ciele miałam
|
||||||
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
a wlasnie elizka mi cos przypomniała.... jaki jest u Was zwyczaj z dawaniem kopert?? U nas daje sie przy skladaniu zyczen, przed kosciolem albo juz na sali. Ale znam ludzi z roznych regionow polski (szczegolnie pod Krakowem i Radomiem), ze u nich koperty daje sie na samym koncu wesela. tzn jak ci sie wesele podobalo, dajesz tyle ile chciales, a jak bylo slabe, to wyjmujesz z koperty
cwany sposob, ale dla mnie dziwny...
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Krakowie raczej w Kościele, w łódzkim przy oczepinach
|
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Maya, gratuluję odwiedzenia mieszkania
To musi być super uczucie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

biorę do siebie. Nie obejrzałam do końca ze strachu i jakoś zasnęłam (po mniej więcej godzinie - a u mnie to dziwne, bo zwykle jak tylko się kładę, zasypiam), i przed snem myślałam tylko o tym, by nie obudzić się o 3 nad ranem (godzina demonów 

fakt, schudlam 5,5 kg ale zeby juz mi stopa zeszczuplala?
to trzy razy tyle co ja