![]() |
#4771 |
Rozeznanie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Dzień dobry
![]() Bisiu wszystkiego co najlepsze, mnóstwo miłości, szczęścia i pogody ducha każdego dnia ![]() ![]() ![]() Carmi Twoje pankejki są cudowne ![]() ![]() Ciekawe jak Gwizdak, jak zobaczyłam że miała skurcze to aż mi tętno skoczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Podoba nam się jedna sala weselna,ale tam za osobę jest 220 zł trochę za dużo jak dla nas.
mam rozpoczęcie roku 19.09 i tego dnia mam zaległy egzamin bosko;/
#4774 | |||
Zakorzenienie
|
Bisiu, oby ślub był piękny (bo o to, że Ty będziesz pięknie wyglądać się nie martwie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() duuużo:/ ale warszawskie ceny chyba tak wyglądają? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Generalnie to sala weselna pod Warszawą u TŻ. Ale tuż przy Zalewie i pomostem.
Smerf 220 zł za osobę plus 30 noclegów, a jeśli za mało to sami załatwiają w hotelu obok. Podstawowa oferta wewnątrz Sali gościnnej „Magnacka” zawiera:
Dodatkowo oferujemy:
ich oferta. I jak czytałam to wszyscy są zachwyceni tą salą. Jako małżonkowie i jako goście ![]()
#4777 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bisiu, życzę Ci, żeby od dziś każdy kolejny dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu, żeby Wasza miłość z każdym dniem była coraz większa, żeby omijały Was kłopoty i żebyście zawsze byli bardzo szczęśliwi ![]() Widziałam, że Capri martwiła się o Gwizdaka - przecież jakby rodziła, to należy się cieszyć, a nie martwić! ![]() Za chwilę wybywamy z domu, więc w razie czego, podobnie jak Capri, proszę o smsa ![]() Miłego dnia ![]()
Powód do śmiechu dał mi Bóg ![]() Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2011-08-20 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Bisiu, życzę Ci pięknego dnia, najszczęsliwszego w Twoim życiu. Zeby wszystko wyszło tak, jak sobie wymarzyłas. Zyczę Ci duzo miłosci, przyjazni i zrozumienia na ten nowy etap w życiu
![]() ![]() a Gwizdakowi skurczy i lekkiego porodu :P
#4779 |
Zakorzenienie
|
Bisiu ahhh zacznę od tego ze Ci zazdraszczam cholernie ;] jak na zazdrosnice przystało ^^ Ale szczerze zyczę Ci samych radosnych chwil z męzem! MĘŻEM, żebys sie już na niego nie złosciła, ze sobie tak gra w pleja czy xboxa czy coś ;-) (dodatkowo ciesze się ze stres z Ciebie zejdzie już nigdy wiecej takich przygotowań nie bedziesz miala^^ i na pewno bedziesz z czasem to wspominac milo i sie z tego smiac) no i gorącej nocy poślubnej dużo fajnych prezentów i zabawy ktorej nie zapomnicie do konca zycia! zeby nikt wam tego dnia nie spierdzielił
![]() ![]() ![]() kurde no wczoraj popsul mi sie blueconnect ciagle mi wyskakiwaly jakieś błedy 720, 619 no to mowie problem ze zdalnym kompem dzwonie do technikow ^^ (pracowalam w netii to mniej wiecej wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogole to nadrabiam patrze gwizdak ma skurcze mowie kurde bedziemy MAMAMI ![]() ![]() ![]() ![]()
#4780 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, rzeczywiście cena dość wysoka, u mnie w regionie za tyle są jeszcze poprawiny. Czemu to musi tyle kosztować, skąd wziąć na to kasę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dochodzi Ci koszt tortu i alkohol. myślę, że nie nalezy tej oferty odrzucać ![]() chciałabym Wam powiedzieć, że....... ........ ..... ..... ...... ..... ...... ..... .... byliśmy po raz pierwszy w naszym mieszkaniu! ![]() ![]() ![]() no dobra, może nie była to wiadomość na skalę Gwizdakowych skurczy i porodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do ceny, masz dużo racji, nie zczaiłam, ze te noclegi w cenie. Trzeba to porównac i przeliczyć na spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Rozeznanie
|
Maya GRATULACJE
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Simply, a poszło o ślub?
![]() Maya, gratuluję! ![]() ![]() I wyprostują je na swój koszt czy idą w zaparte, że tak być musi? Domowa pizza zaraz się będzie piekła ![]() ![]() ale jestem głodna ![]() a potem osiemnacha brata ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- W ogóle to myślałam, że Maya po tym czerwonym wstępie napisze: "JESTEŚCIE CIOCIAMI" i już myślałam: "Wow, szybki poród miała Gwizdak" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Witam
Bisia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() Miałam okropny sen ![]() I nie uspokoję się chyba do póki TŻ nie przyjedzie . Pierwszy raz w życiu śniło mi się coś takiego strasznego i realnego ![]() Całe szczęście , że kolejne dwie noce TŻ będzie obok mnie . |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i muszę Wam powiedzieć, że naprostowanie też krzywych ścian w łazience było świetnym pomysłem! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- maya ja nadal nie wiem o co chodzi z tymi scianami ![]() ![]()
#4788 |
Zakorzenienie
|
O jaaaa, mam nadzieję, że tu będę jak Gwizdak zacznie rodzić
![]() ![]() Maya, ale super!!! ![]() ![]() ![]() Uciekam, miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#4789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Maya co do ścian to niby 0,5m ale to baaardzo dużo daje zwłaszcza jeśli pomieszczenie jest małe ![]() Dobra ja uciekam bo TŻ zabiera mnie na moje ulubione lody ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Maya super
![]() Smerf, Anuszka cieszę się, że smakowało ![]() Ciekawe co z Gwizdakiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Maya gratulacje!
![]() ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-08-20 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
A może pojechali po psiaka, czy coś? Ale wolałabym, żeby urodzili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwizdaku cokolwiek się z Tobą dzieje jestesmy z Tobą (no chyba ze poród wywołujesz to nie :P) Trzymam kciuki za Was ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Racja, mieli dzisiaj jechać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() ![]() ![]()
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bisiu kochana! Życzę Tobie i Twojemu mężowi samych pięknych i pełnych miłości chwil na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() ![]() Heh... Musiałam się wywnętrzyć po % jak zwykle ![]() ![]() Rzeszów jest takim pięknym miastem... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wieczorem przyjeżdża tż a we wtorek jedziemy w góry!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Maya gratuluje odwiedzenia wlasnego M
![]() naj zazdraszczam domowej pizzy ![]() kasia 220 zl za to co oferuja to naprawde nie jest duzo, szczegolnie jesli maja dobra opinie i smaczne jedzenie ![]()
#4797 | ||||||
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy będziesz miała kiedy to przeczytać ale jeszcze bardziej sobie pluje w brodę że to tak blisko a mnie tam nie będzie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudownie że mieliście taką rozmowę i że jest ona taaaka pozytywna ![]() Cytat:
![]() kurcze jak czytałam wiadomości z wczoraj że Gwidak ma skurcze to aż ciarki na ciele miałam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
a wlasnie elizka mi cos przypomniała.... jaki jest u Was zwyczaj z dawaniem kopert?? U nas daje sie przy skladaniu zyczen, przed kosciolem albo juz na sali. Ale znam ludzi z roznych regionow polski (szczegolnie pod Krakowem i Radomiem), ze u nich koperty daje sie na samym koncu wesela. tzn jak ci sie wesele podobalo, dajesz tyle ile chciales, a jak bylo slabe, to wyjmujesz z koperty
![]()
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Maya, gratuluję odwiedzenia mieszkania
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.