zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 10:38   #4771
Anuszka89
Rozeznanie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Dzień dobry

Bisiu wszystkiego co najlepsze, mnóstwo miłości, szczęścia i pogody ducha każdego dnia Aby Wasza miłość nigdy nie wygasła a wręcz przeciwnie z każdym dniem rosła. No i na dziś życzę Ci braku stresu i obaw, na pewno wszystko będzie idealne

Carmi Twoje pankejki są cudowne TŻ tak smakowały że codziennie by je chciał jeść na śniadanie

Ciekawe jak Gwizdak, jak zobaczyłam że miała skurcze to aż mi tętno skoczyło
Anuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 10:41   #4772
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dobra, kolejny dylemat. Mam czerwoną, prostą sukienkę bez paska prawie do kolan z Aggi (kojarzycie ten styl). Ma tylko jakby wykładany, falujący "kołnież". Buty to cieliste szpilki/paki. Do wyporu czarna lub chabrowa torebka. Makijaż to smokey czarne lub granatowe. Lakier do paznokci czerwony, charbrowy lub czarny. Proszę o pomoc w wybraniu zestawu torebka-makeup-lakier
ja bym wybrala granatowy smokey, chabrowa torebke i czerwony lakier

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
i to są normalne zarobki czy akurat Tobie się udało ? My chcemy za rok w wakacje wyjechać z Mateuszem i zarobić na ślub
ja mialam stawke 60 koron na godzine a normalna stawka to jest 124 korony za godzine. Niby od lipca wziely sie za to zwiazki zawodowe i nie moze juz byc tak niskiej stawki jak ja mialam - musi byc min 100 koron na godzine.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Jeszcze tak ekspresowo oznajmię Wam, ze wczoraj rozmawialiśmy o naszej przyszłości. Chyba takiej rozmowy było nam trzeba, bo ja np. powiedziałam wprost o swoich obawach (nawet że przeraża mnie myśl, że kiedyś - mimo że bardzo się kochamy - możemy się rozstać, bo w TEJ materii nie ma kompromisu, a to dość fundamentalna sprawa), o tym, co myślę o jego zwlekaniu, deklaracjach, powiedziałam to po prostu, a nie z pretensją, a wcześniej tak to brzmialo: "Bo Ty tak mówisz, a potem nic!". Teraz powiedziałąm o uczuciach. Luby powiedział, że brakowało mu takiej rozmowy, że wcześniej niby mówiliśmy na temat, ale w inny sposób i nie dochodziliśmy do żadnych konkretnych wniosków. Żadnego z nas to nie satysfakcjonowało.
W każdym razie po wczorajszej rozmowie czuję, że jest w tej materii dobrze. Bardzo, bardzo dobrze
Stary 2011-08-20, 10:49   #4773
kasia0912
Zakorzenienie

Podoba nam się jedna sala weselna,ale tam za osobę jest 220 zł trochę za dużo jak dla nas.

mam rozpoczęcie roku 19.09 i tego dnia mam zaległy egzamin bosko;/

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:09   #4774
peach_passion
Zakorzenienie

Bisiu, oby ślub był piękny (bo o to, że Ty będziesz pięknie wyglądać się nie martwie), wybawcie się na weselu i udanej nocy poślubnej a później to już wszystkiego najlepszego w każdej dziedzinie życia

Cytat:

Dzień dobry, spałam dziś w nocy 3 godziny.
a wszystko przez Egzorcyzmy Emily Rose. Gwizdak - tylko nie Emilia, proszę
W każdym razie oglądałam i zawsze takie "horrory na faktach" biorę do siebie. Nie obejrzałam do końca ze strachu i jakoś zasnęłam (po mniej więcej godzinie - a u mnie to dziwne, bo zwykle jak tylko się kładę, zasypiam), i przed snem myślałam tylko o tym, by nie obudzić się o 3 nad ranem (godzina demonów ).
Oczywiście przysnęłam i po chwili się obudziłam. Przerażona myślę: "Cholera, na pewno będzie 3 rano... ", zerknęłam na zegarek: 2.19.
ulżyło mi, poprosiłam konkubenta o przytulenie i próbowałam zasnąć. Nie zasnęłam do 5.30!!!
Leżałam, przysypiałam i wszystko, każdy szmer mnie wybudzał. MNIE!!! Kiedy normalnie chyba tylko bomba i mój budzik są w stanie mnie obudzić!
Być może wpływ na to miało, że próbując usnąć, "policzyłam", o której się obudziłam: 2.19, czyli 2+1+9=12, czyli 1+2=3. 3 - jak ta okropna godzina demonów!!! Potem próbowałam to sobie wybić z głowy, rozmyślając o średniowiecznych znaczeniach cyfry 3 (są pozytywne i związane z Bogiem), ale - jak widać - nie zadziałało.
a co ja mam powiedziać jak oglądałam to w kinie? trauma do końca życia. już się nie boje od jakiegoś czasu godziny 3:00 a minęło chyba z 5 lat do tego w kinie czułam smród spalenizny, a tam był taki motym i myślałam, że wybiegnę:/ i oczywiście przez jakieś 2 tygodnie budziłam się o 3 a jakże
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

mi pomaga słuchanie audiobooka Dziwne losy Jane Eyre, zanim 28-minutowy rozdział dojdzie do końca to ja już smacznie śpię teraz chcę znać sposób żeby komputer sam się wyłączał np. po 30 minutach bo zostaje w ten sposób włączony na noc
a nie masz takiego ustawienia, że się sam wyłącza?
Cytat:
Jeszcze tak ekspresowo oznajmię Wam, ze wczoraj rozmawialiśmy o naszej przyszłości. Chyba takiej rozmowy było nam trzeba, bo ja np. powiedziałam wprost o swoich obawach (nawet że przeraża mnie myśl, że kiedyś - mimo że bardzo się kochamy - możemy się rozstać, bo w TEJ materii nie ma kompromisu, a to dość fundamentalna sprawa), o tym, co myślę o jego zwlekaniu, deklaracjach, powiedziałam to po prostu, a nie z pretensją, a wcześniej tak to brzmialo: "Bo Ty tak mówisz, a potem nic!". Teraz powiedziałąm o uczuciach. Luby powiedział, że brakowało mu takiej rozmowy, że wcześniej niby mówiliśmy na temat, ale w inny sposób i nie dochodziliśmy do żadnych konkretnych wniosków. Żadnego z nas to nie satysfakcjonowało.
W każdym razie po wczorajszej rozmowie czuję, że jest w tej materii dobrze. Bardzo, bardzo dobrze
bardzo, bardzo się cieszę, naprawdę
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Podoba nam się jedna sala weselna,ale tam za osobę jest 220 zł trochę za dużo jak dla nas.
duuużo:/ ale warszawskie ceny chyba tak wyglądają?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:10   #4775
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:

mam rozpoczęcie roku 19.09 i tego dnia mam zaległy egzamin bosko;/
220 za jeden dzień?
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:17   #4776
kasia0912
Zakorzenienie

Generalnie to sala weselna pod Warszawą u TŻ. Ale tuż przy Zalewie i pomostem.
Smerf 220 zł za osobę plus 30 noclegów, a jeśli za mało to sami załatwiają w hotelu obok.

Podstawowa oferta wewnątrz Sali gościnnej „Magnacka” zawiera:
  • Sala duża od 100 do 200 osób klimatyzowana (wesela, poprawiny, bale sylwestrowe i karnawałowe oraz inne imprezy okolicznościowe, integracyjne).
  • Sala mniejsza klimatyzowana do 50 osób z możliwością organizowania mniejszych imprez okolicznościowych, szkolenia dla firm, spotkania biznesowe.
  • Pokoje gościnne wszystkie z widokiem na jezioro o wysokim standardzie (30 miejsc noclegowych). W razie braku pokoi zapewniamy Państwu nocleg w pobliskim zaprzyjaźnionym pensjonacie.
  • Zapewniamy doskonałą polską kuchnię – wszystkie potrawy gotujemy na miejscu oraz profesjonalną i uprzejmą obsługę kelnerską
  • Do nas należy dekoracja stołów (serwety, kwiaty, świece).
Menu przyjęcia weselnego obejmuje:
  • 5 gorących dań
  • 10 przystawek
  • 4 sałatki
  • Ciasta
  • Owoce
  • Napoje zimne i gorące bez ograniczeń
  • Przywitanie młodej pary specjalnie na tę okazję upieczonym chlebem
  • Apartament dla nowożeńców
Menu na pozostałe imprezy okolicznościowe ustalamy indywidualnie na życzenie klienta.

Dodatkowo oferujemy:
  • Stół wiejski
  • Stół szlachecki
  • Zestaw staropolskich mięsiw pieczonych
  • Desery
  • Dania specjalne
  • Fontanna czekoladowa
  • Pokrowce na krzesła
Oraz atrakcje na życzenie klienta na zewnątrz budynku:
  • Przywitanie nowożeńców wystrzałem armatnim
  • Przejażdżka łodzią, statkiem
  • Pokaz sztucznych ogni odpalanych na jeziorze
  • Grill

ich oferta. I jak czytałam to wszyscy są zachwyceni tą salą. Jako małżonkowie i jako goście

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:17   #4777
Hawwa87
Zakorzenienie

Hej

Bisiu, życzę Ci, żeby od dziś każdy kolejny dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu, żeby Wasza miłość z każdym dniem była coraz większa, żeby omijały Was kłopoty i żebyście zawsze byli bardzo szczęśliwi

Widziałam, że Capri martwiła się o Gwizdaka - przecież jakby rodziła, to należy się cieszyć, a nie martwić!

Za chwilę wybywamy z domu, więc w razie czego, podobnie jak Capri, proszę o smsa

Miłego dnia

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Edytowane przez Hawwa87
Czas edycji: 2011-08-20 o 11:19
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 11:23   #4778
crozee
Zakorzenienie

Bisiu, życzę Ci pięknego dnia, najszczęsliwszego w Twoim życiu. Zeby wszystko wyszło tak, jak sobie wymarzyłas. Zyczę Ci duzo miłosci, przyjazni i zrozumienia na ten nowy etap w życiu

a Gwizdakowi skurczy i lekkiego porodu :P
Stary 2011-08-20, 11:34   #4779
karola991
Zakorzenienie

Bisiu ahhh zacznę od tego ze Ci zazdraszczam cholernie ;] jak na zazdrosnice przystało ^^ Ale szczerze zyczę Ci samych radosnych chwil z męzem! MĘŻEM, żebys sie już na niego nie złosciła, ze sobie tak gra w pleja czy xboxa czy coś ;-) (dodatkowo ciesze się ze stres z Ciebie zejdzie już nigdy wiecej takich przygotowań nie bedziesz miala^^ i na pewno bedziesz z czasem to wspominac milo i sie z tego smiac) no i gorącej nocy poślubnej dużo fajnych prezentów i zabawy ktorej nie zapomnicie do konca zycia! zeby nikt wam tego dnia nie spierdzielił oo tyle

kurde no wczoraj popsul mi sie blueconnect ciagle mi wyskakiwaly jakieś błedy 720, 619 no to mowie problem ze zdalnym kompem dzwonie do technikow ^^ (pracowalam w netii to mniej wiecej wiem o co chodzi) no i sie rozgadałąm z jakims miłym chlopakiem na lini tak sobie gawędzilismy jakbysmy sie znali mam nadzieję ze mu po premii nie pociagną za to ale prosze troche uprzejmosci i dzisiaj net działa bez zarzutu

a tak w ogole to nadrabiam patrze gwizdak ma skurcze mowie kurde bedziemy MAMAMI a tu jednak jeszcze musimy czekac! gwizd dali ino rodź! i fotke wstawiaj OBY TYLKO MRÓWA SIE NIE OKAZAŁA CHLOPCEM, ktory tam sprytnie chował "pipolka" bo dopiero to by bylo
Stary 2011-08-20, 11:39   #4780
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Kasiu, rzeczywiście cena dość wysoka, u mnie w regionie za tyle są jeszcze poprawiny. Czemu to musi tyle kosztować, skąd wziąć na to kasę?
Stary 2011-08-20, 12:07   #4781
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie to sala weselna pod Warszawą u TŻ. Ale tuż przy Zalewie i pomostem.
Smerf 220 zł za osobę plus 30 noclegów, a jeśli za mało to sami załatwiają w hotelu obok.

Podstawowa oferta wewnątrz Sali gościnnej „Magnacka” zawiera:

(...)
ich oferta. I jak czytałam to wszyscy są zachwyceni tą salą. Jako małżonkowie i jako goście
Kasiu gdyby rozsądnie pomyśleć i policzyć wszystko to cena jest wysoka ALE - masz w cenie obiad (5 dań gorących,4 sałatki),ciasto, napoje. pokoje! i apartament dla nowożeńców. Policz ile musiałabyś za to wszystko dopłacić mając stawkę np 170zł/os.
Dochodzi Ci koszt tortu i alkohol. myślę, że nie nalezy tej oferty odrzucać

chciałabym Wam powiedzieć, że.......

........

.....

.....

......

.....

......

.....

....

byliśmy po raz pierwszy w naszym mieszkaniu! jak je kupowaliśmy do zwiedzaliśmy tylko 2 piętro, bo naszego jeszcze nie było, a dzisiaj juz stoi, ma sufit, okna, wylewki i wszystko inne oczywiście krzywe ściany widać ale co tam. Super uczucie tak sobie spacerować po swoim mieszkaniu....po mieszkaniu sąsiada również, a co! :P

no dobra, może nie była to wiadomość na skalę Gwizdakowych skurczy i porodu , ale ją ciążko będzie przebić
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 12:14   #4782
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Kasiu gdyby rozsądnie pomyśleć i policzyć wszystko to cena jest wysoka ALE - masz w cenie obiad (5 dań gorących,4 sałatki),ciasto, napoje. pokoje! i apartament dla nowożeńców. Policz ile musiałabyś za to wszystko dopłacić mając stawkę np 170zł/os.
Dochodzi Ci koszt tortu i alkohol. myślę, że nie nalezy tej oferty odrzucać

byliśmy po raz pierwszy w naszym mieszkaniu! jak je kupowaliśmy do zwiedzaliśmy tylko 2 piętro, bo naszego jeszcze nie było, a dzisiaj juz stoi, ma sufit, okna, wylewki i wszystko inne oczywiście krzywe ściany widać ale co tam. Super uczucie tak sobie spacerować po swoim mieszkaniu....po mieszkaniu sąsiada również, a co! :P

no dobra, może nie była to wiadomość na skalę Gwizdakowych skurczy i porodu , ale ją ciążko będzie przebić
gratuluję
co do ceny, masz dużo racji, nie zczaiłam, ze te noclegi w cenie. Trzeba to porównac i przeliczyć na spokojnie
Stary 2011-08-20, 12:18   #4783
Anuszka89
Rozeznanie

Maya GRATULACJE fajnie że mogliście zobaczyć swoje mieszkanko żałoszczę...
Stary 2011-08-20, 12:41   #4784
najfajniejsza
Zakorzenienie

Simply, a poszło o ślub?

Maya, gratuluję! news pierwsza klasa, a co! a to powiedz mi, skąd wiedziałaś, że ściany są krzywe, jeśli nie widziałaś mieszkania? To było narysowane na planie czy na innym piętrze też były krzywe?
I wyprostują je na swój koszt czy idą w zaparte, że tak być musi?

Domowa pizza zaraz się będzie piekła sos zrobiłam jeszcze inaczej - znalazłam ultraszybki przepis i skorzystałam

ale jestem głodna
a potem osiemnacha brata

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

W ogóle to myślałam, że Maya po tym czerwonym wstępie napisze: "JESTEŚCIE CIOCIAMI" i już myślałam: "Wow, szybki poród miała Gwizdak"
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 12:47   #4785
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam
Bisia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Pociechy z męża i życzę Wam aby miłość w Waszym domu gościła każdego dnia !

Miałam okropny sen tragiczny .
I nie uspokoję się chyba do póki TŻ nie przyjedzie .
Pierwszy raz w życiu śniło mi się coś takiego strasznego i realnego
Całe szczęście , że kolejne dwie noce TŻ będzie obok mnie .
Stary 2011-08-20, 12:48   #4786
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Simply, a poszło o ślub?

Maya, gratuluję! news pierwsza klasa, a co! a to powiedz mi, skąd wiedziałaś, że ściany są krzywe, jeśli nie widziałaś mieszkania? To było narysowane na planie czy na innym piętrze też były krzywe?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

W ogóle to myślałam, że Maya po tym czerwonym wstępie napisze: "JESTEŚCIE CIOCIAMI" i już myślałam: "Wow, szybki poród miała Gwizdak"
Ściany krzywe są zgodnie z planem tzn krzywe w poziomie- na podłodze widać kąty rozwarte cały blok się rozszerza więc u nas jeden pokój - mały ma takie widoczne (na podłodze) odchylenia. W pionie ścian nie sprawdzaliśmy - na to będzie czas
i muszę Wam powiedzieć, że naprostowanie też krzywych ścian w łazience było świetnym pomysłem! zyskaliśmy naprawdę sporo miejsca jeżeli można nazwać tak powiększenie powierzchni łazienki o 0,5 m2 :P u sąsiada - lustrzane odbicie mieszkania nie było zmian takich jak u nas i mają naprawdę małą łazienkę.
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 12:51   #4787
karola991
Zakorzenienie

najka^^ ja tez co post to mysle ze tam bedzie gwizdak rodzi! a tu nie.. :P pozdrow brata i wypijcie moje zdrowie

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

maya ja nadal nie wiem o co chodzi z tymi scianami ale ja jestem emowirusem wiec i tak penwie nie zrozumiem ale ciesze sie bardzo z waszego mieszkanka razem z wami ;]
Stary 2011-08-20, 12:52   #4788
justyna_dt
Zakorzenienie

O jaaaa, mam nadzieję, że tu będę jak Gwizdak zacznie rodzić na razie jestem beznetowa, ale może uda mi się wieczorem załatwić router
Maya, ale super!!! kiedy ta parapetówa ma być? bo wiesz, że ja trzymam krótki urlop na to

Uciekam, miłego dnia dziewczynki

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 12:55   #4789
Anuszka89
Rozeznanie

Cytat:
Simply, a poszło o ślub?

Domowa pizza zaraz się będzie piekła sos zrobiłam jeszcze inaczej - znalazłam ultraszybki przepis i skorzystałam

ale jestem głodna
a potem osiemnacha brata

Też myślałam że Maya dostała sms czy coś i napisze że Gwizdak urodziła... A tu niespodzianka ale bardzo fajna

Maya co do ścian to niby 0,5m ale to baaardzo dużo daje zwłaszcza jeśli pomieszczenie jest małe

Dobra ja uciekam bo TŻ zabiera mnie na moje ulubione lody Miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 13:14   #4790
carmelova
Zakorzenienie

Maya super
Smerf, Anuszka cieszę się, że smakowało
Ciekawe co z Gwizdakiem...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 13:14   #4791
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Maya gratulacje!

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2011-08-20 o 16:47
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 13:16   #4792
P-o-n-y
Zakorzenienie

A może pojechali po psiaka, czy coś? Ale wolałabym, żeby urodzili
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 13:18   #4793
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Maya super
Smerf, Anuszka cieszę się, że smakowało
Ciekawe co z Gwizdakiem...
prosimy więcej pysznści
Gwizdaku cokolwiek się z Tobą dzieje jestesmy z Tobą (no chyba ze poród wywołujesz to nie :P) Trzymam kciuki za Was

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
A może pojechali po psiaka, czy coś? Ale wolałabym, żeby urodzili
Racja, mieli dzisiaj jechać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 13:19   #4794
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Simply, a poszło o ślub?
Nie Raczej o fakt, ze moj TZ spedza kazdy piatkowy i sobotni wieczor przed XBoxem gadajac z kumplami i popijajac piwko podczas gdy ja siedze obok i nudze sie jak mops, albo sprzatam... I ze czasem czuje sie jak czesc umeblowania niz ukochana osoba Ale sobie wszystko wyjasnilismy i wlasnie zjedlismy pyszne, aczkolwiek pozne sniadanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11993.jpg (92,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11994.jpg (98,0 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-08-20, 13:21   #4795
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Dzień dobry

Bisiu kochana! Życzę Tobie i Twojemu mężowi samych pięknych i pełnych miłości chwil na nowej drodze życia Kochajcie się, szanujcie i miejcie gromadkę ślicznych dzieci Wszystkiego dobrego!!!!

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
i co teraz?
Heh... Musiałam się wywnętrzyć po % jak zwykle Wstyd...

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Nie chce mi się jechać do Rzeszowa Ale muszę. Bu.
Rzeszów jest takim pięknym miastem... Możesz mnie odwiedzić przy okazji

Cytat:
Super Teraz wszystko będzie dobrze i tak, jak być powinno

Wieczorem przyjeżdża tż a we wtorek jedziemy w góry!!!
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 13:22   #4796
SimplyDivine
Zakorzenienie

Maya gratuluje odwiedzenia wlasnego M

naj zazdraszczam domowej pizzy

kasia 220 zl za to co oferuja to naprawde nie jest duzo, szczegolnie jesli maja dobra opinie i smaczne jedzenie
Stary 2011-08-20, 13:24   #4797
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Przyjedź, to tylko 2,5 godzinki

nie wiem czy będziesz miała kiedy to przeczytać ale jeszcze bardziej sobie pluje w brodę że to tak blisko a mnie tam nie będzie ale nie stać mnie,nie miałam jak i co najważniejsze nie dostałam wolnego....a jeszcze jutro do pracy... mój zrypany humor przez to wzmaga zbliżająca się @... Boże Bisiu i Clarisko ja tak chciałam tam z Wami być

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
A dzis za duze fakt, schudlam 5,5 kg ale zeby juz mi stopa zeszczuplala?
ja jak schudłam to zeszłam z prawie 38 do prawie 36... prawie bo róznie noszę raz 36 raz 37...ale 38 to masakra

Cytat:
arrakis, 4500 zł miesięcznie/!?!?!?!?!?!? to trzy razy tyle co ja super, jak mnie zwolnią, to jadę na kwiatki za morze
to ponad 4 razy więcej niż ja

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Carmi, jak macie możliwość to dajcie 500 zł. Chociaż dla mnie te 400 zł to i tak sporo. My zawsze dajemy tyle ile nas stać- 300 zł. Przyjaciółka M. po weselu mówiła że 300 zł, to i tak było najwięcej u niej co znaleźli w kopercie...
znam osobę u której 200 zł to było najwięcej..wyobrażacie sobie? znajdowali np 50 zł w kopercie..to masakra

Cytat:
Naj, ale fajnie, że Claris napisała smsa Nie mogę się doczekać zdjęć Bisi .
też już nie mogę

Cytat:
oł jea

cudownie że mieliście taką rozmowę i że jest ona taaaka pozytywna

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość

........

.....

.....

......

.....

......

.....

....

kurcze jak czytałam wiadomości z wczoraj że Gwidak ma skurcze to aż ciarki na ciele miałam
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 13:29   #4798
crozee
Zakorzenienie

a wlasnie elizka mi cos przypomniała.... jaki jest u Was zwyczaj z dawaniem kopert?? U nas daje sie przy skladaniu zyczen, przed kosciolem albo juz na sali. Ale znam ludzi z roznych regionow polski (szczegolnie pod Krakowem i Radomiem), ze u nich koperty daje sie na samym koncu wesela. tzn jak ci sie wesele podobalo, dajesz tyle ile chciales, a jak bylo slabe, to wyjmujesz z koperty cwany sposob, ale dla mnie dziwny...
Stary 2011-08-20, 13:34   #4799
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
a wlasnie elizka mi cos przypomniała.... jaki jest u Was zwyczaj z dawaniem kopert?? U nas daje sie przy skladaniu zyczen, przed kosciolem albo juz na sali. Ale znam ludzi z roznych regionow polski (szczegolnie pod Krakowem i Radomiem), ze u nich koperty daje sie na samym koncu wesela. tzn jak ci sie wesele podobalo, dajesz tyle ile chciales, a jak bylo slabe, to wyjmujesz z koperty cwany sposob, ale dla mnie dziwny...
Byłam na kilku weselach w Krakowie i pierwszy raz słyszę o czymś takim W Krakowie raczej w Kościele, w łódzkim przy oczepinach
Stary 2011-08-20, 13:35   #4800
Hawwa87
Zakorzenienie

Maya, gratuluję odwiedzenia mieszkania To musi być super uczucie

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości