|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Najfajniejszy tytuł nowego wątku to... | |||
Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 49,18% |
Wrześniowe dzieciaczki się wypakowują, październikowe nadal w brzuchach buszują. |
6 | 9,84% |
Ciąży minęły długie miesiące, na świat się szykują jesienne brzdące. |
30 | 49,18% |
Wraz z pierwszym szkolnym dzwonkiem opuszczają brzuchy wrześniowe brzdące. |
2 | 3,28% |
Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy cudne dzieci. |
3 | 4,92% |
Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy jesienne dzieci. |
3 | 4,92% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Mój tż też jezst zdecydowany na wsolny poród. Ja się zaczęłam na dniach wahać
![]() ![]() Stokrotka a okuliści odpadają ? ![]() Ktoś już zaliczył taki pokaz? http://www.youtube.com/watch?v=uS2Qo...eature=related albo takie jak już kiedyś wklejałam http://www.youtube.com/watch?v=ImBEg...eature=related Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-20 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | ||
Rozeznanie
|
rabarbar83
Tak trzymaj ![]() ![]() A prezenty od siostry śliczneeeeeeee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Ja dzisiaj poszalałam w kuchni- dwa obiady zrobiłam i jeszcze ciasto upiekłam ![]() Miałam barszczyk, a do niego usmażyłam sobie krokiety z pieczarkami z bloga.... przepraszam, nie pamiętam która z Was miała w podpisie odnośnik do swojego bloga... Ale chciałam powiedzieć, ze wyszły FANTASTYCZNE!!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wiedziałam nawet, że można karetkę wziąć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zaraz będę jeść placki ziemniaczane z cukrem ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-08-20 o 15:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczepiło, tam w Niemczech to w ogóle niedługo go pokazywać w tv będą, bo w ogóle gruźlicy nie ma. w Polsce mógł złapać mam nadzieje..... ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- pychaaaaaaaaaaaaa ![]()
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2011-08-20 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |||||
kosmitka
|
Cytat:
Nic nie mówię, nic nie mówię. Martusia wszystkiego NAJ NAJ z okazji rocznicy ![]() Kapko ![]() Wcześniej tak nie miewałam, zawsze bylam niskociśnieniowcem. Rabarbar83 - najważniejsze, abyś Ty się nie męczyła, uważała na siebie. Niech teściowa pomaga, nic jej nie będzie. ![]() Na męża spróbowałabym słynny chwyt na potylicę, może podziała ![]() Cytat:
![]() Z kolorkiem rozumiem i współczuję, mój małż obdzwonił pół Polski za naszym kolorem wózka, znalazł w końcu i zamówił od razu, żałuję, że tak długo zwlekaliśmy, bez sensu, a teraz jakby mało było rzeczy na głowie, to jeszcze się trzeba głupotami stresować. On sobie ze strony producenta wydrukował wszystkie sklepy mające wózek i po kolei dzwonił. Co do koloru - to faktycznie trzeba zobaczyć na żywo, więc owocnego oglądania z siostrą. I jak się podoba to brać ![]() Schodów nie testuję, bo dzisiaj cały dzień spałam po tych lekach. Cytat:
![]() A K. to chyba synio mamuni, co?? Sposobów na szybszy poród brak, mama dzisiaj dostarcza maliny. Zobaczymy. Cytat:
Cytat:
Teraz już sama nie wiem, co robić, czy błagać lekarza o szybsze cc czy czekać aż się sytuacja sama rozwiąże. Chciałabym mieć szybko wszystko za sobą,a z drugiej strony boję się obu roziwązań. Chyba komuś jeszcze miałam odpisać, ale zeżarło.
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie po zmiażdzeniu sobie konstrukcji czoła, matko w zyciu tak chyba nie plakalam, ten film to jest jakas masakra! i wcale nie poszlam spac bo przyjechala mama tżta, a jak wyjechala to zapodalam sobie ta sale samobojcow, no zgniotlo mi to psychike, ide spac bo normalnie nie ogarne.
![]() |
#4058 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a kręgosłup - bez zmian. Po wczorajszych gołąbkach jeszcze ciut gorzej, ale nic się nie zrobi. Smaruje maściami rozgrzewającymi i jakoś żyje. ![]() ![]() ![]() a najlepsze, że wszyscy z fioletu i fukcji rezygnują i reszty kolorów już też zaczyna brakować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam więc z sis oglądać wózki - oczywiście siostrze fuksja się nie podoba (była na sklepie, ale już zarezerwowana) ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie jestem zadowolona bardzo i nareszcie spokojna. Chyba lepiej, że fukcja jest niedostępna. Widocznie tak miało być, a wszytsko w życiu ma swój cel ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
Madzia - kamień z serca, naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | ||||
Zadomowienie
|
uwaga...ruszyłam tyłek z domu..aż na drugą stronę ulicy do sklepu
![]() ![]() poszłam po coś do obiadu... bo nie chce mi się jechać do kfc.. a wróciłam z pizzą... więc dużo roboty mieć dziś nie będę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cotka...ja dziś niekumata jestem... o co caman z okulistami ?? ![]() Cytat:
![]() ![]() placki ![]() ![]() Cytat:
no ale jak pisałam..to ,że chce.to chcieć mogę.. a będę miała sn. mam nadzieję,że to jest tak.,że ten strach to taki strach przed nieznanym.. nie rodziłam,więc nie wiem tak naprawdę jak to boli,jak to jest itd... musi być dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
natka zobaczysz, ja sobie wypowiem ten poród
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja sobie leze i odpoczywam bo od rana malowałam kubusia puchatka w pokoju malej jakos tak mnie naszlo ![]() troszke inny niz oryginał ale co tam ![]() w planach mam jeszcze kłapouchego ale z nim moze byc wiecej roboty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja to nie planuję, ale chciałabym już wstępnie niedaleko ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam teraz dwa takie skurcze aż mi się nogi zatrzęsły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Mój też teraz strasznie szaleje, ale obawiam się ze nigdy nie doświadczę tego co na drugim filmiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozmawiałam z kilkoma dzieciatymi znajomymi i aż troje z nich go ma i mówią, że ten i żaden inny. W sumie ma wszystko na czym mi zależy (pompowane koła, regulacja rączki, spacerówka przód-tył i podobno jedna z największych gondoli na rynku) Poza tym jest na paskach a to podobno super rzecz dla mieszkających pod miastem- nawet pani w sklepie wczoraj mi powiedziała, że żadne najnowocześniejsze wahacze nie wytłumią tak wertepów jak paski. No i bujać dzięki nim można. Jedyne co to fakt, że nie ma skrętnych przednich kół. Ale tu też mówią mi, że z nich korzysta się tylko na idealnie gładkiej powierzchni (np w sklepie) a w terenie i tak się blokuje. Porównywałam z Roan Marita (baaardzo podobny), ale w nim odrzuciło mnie to, ze strasznie głośno budka się składa no i fotelik można zamontować tylko roana a ten ma tylko atesty dopuszczające, żadnych testów (w Jedo B. można montować Maxi Cosi). Macałam w sklepie, wieczorem pokazałam mężowi- zaakceptował i nawet powiedział "to zamawiaj" ![]() To się rozpisałam, ciekawe kto przebrnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- film jest moim zdaniem świetny, tylko, ze dość mocno działa na psyche ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- ja spadam sie przebierać bo zaraz przyjadą znajomi na grilka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Zakorzenienie
|
Hmm to jak tż przyjedzie to powiem, żeby ściągnął i obejrzymy sobie.
Mam ciągle ochotę na słodkie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez cały czas cos słodkiego jem i przez to moja waga rosnie a rosnie masakra juz nie bede na nia wchodzic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() si si trzeba sobie wkręcać ![]() zobacz - Małgosia ciągle sobie mówi, że nie będzie pierwsza i jest póki co na dobrej drodze. Siła podświadomości jest ogromna ![]() ![]() Ale Ty nas nie doceniasz ![]() Czyli wózek już wybrany?? Ostatecznie?? ![]() wiesz - już jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Udanej imprezki ![]() Mi nie wiem co się poprzestawiało, zawsze lubiłam się gościć, a ostatnio nie mam w ogóle ochoty na gości. Jak pomyślę ile szykowania a potem "obsługiwania" to od razu robię się zmęczona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a wiesz że jak ma się często zgagę w ciąży to dziecko będzie mocno owłosione ![]() ![]() ![]() oficjalnie sobie odpuszczam od dziś nakręcanie, mam dość, kiedy urodze to urodzę, luz i lajcik, jakoś mnie tak naszło, nacieszę się jeszcze tą wolnością w ciszy ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-08-20 o 17:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
to chyba o nas ...
![]() http://demotywatory.pl/3281173/FORA |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Wtajemniczenie
|
Juhuuu dzień dobry Kobitki
![]() Zniknęla mi opcja cytowania wielu wpisów, i dopiero jak nadrobiłam, to się zorientowalam, że jestem nie zalogowana ![]() ![]() Pozwolicie i wybaczycie jak już nie będę wracać do cytatów ![]() Stokrotka Cieszę się, że to nie były wody i skończyło się na siniaku ![]() Ancia ![]() Wszystkim dziewczyną gratuluje kolejnych tygodni ![]() Rabarbar Cierpliwości. Korzystaj ile wlezie z wizyty teściowej ![]() ![]() Super prezenty ![]() BordAna Uważaj na siebie z tym ciśnieniem.. ![]() A gratuluję wyboru wózka nie pamiętam komu :-( - czerwonego ![]() ![]() A teraz w skrócie: Rano Tż pojechal po chlebek i zakupił mi kwiatuszki i ciacho ![]() ![]() Pojechaliśmy dziś po łóżeczko do moich rodziców (przy okazji zawiozłam buty siostrze ![]() ![]() Kupiliśmy też komplet pościeli ![]() ![]() A i dziekuję dziewczyny za odpowiedzi o termometrze ![]() ![]() A. Wyslałam jej wiadomość, że jedziemy do rodziców i wezme jej buty. A ona po chwili dzowni i się pyta czy mogę jej podrzucić do pracy - pracuje 3 minuty od moich rodzicow na piechotę!!! ![]() ![]() ![]()
#4079 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.