|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Masakra
![]() ![]() Do mnie kolesie pisali jak się ogłaszałam, że współlokatorki szukam na mój nr gg/tel że może byśmy się poznali jaa pierdziele ![]()
![]() |
#2642 |
Rozeznanie
|
Czemu ja nic takiego nie dostaję? Mam przecież małą stopę
![]() ech, ale pewnie za krótkie udo ![]() Edytowane przez pierniczek_ Czas edycji: 2011-08-19 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę się z Tobą podzielić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
Wtajemniczenie
|
Buuu... Moje stópki to też kajaczki, kości udowe tez nie te... właśnie wyjrzałam przez okno, już tam są.... koty..... czekają aż pójdę wyrzucić smieci, żeby mnie pożreć....
![]() Tak w ogóle to witam, wątek świetny ![]() Studiuję w Krk i jakoś tych wysokich tu często nie widuję, a jeśli już to zajęci więc nie ma nawet co startować ![]() Na szczęście ci o wątpliwej higienie to ekstremalne przypadki, obracam się w innym towarzystwie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja, ja ja!!! Ja jestem ;D
![]() |
#2645 |
*sportaddict*
|
Ja wczoraj podczas kilkugodzinnej obczajki w kilku miejscach w centrum doszłam do dość marnych wniosków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Informatyka blondyna 193cm mogę Ci chętnie odstąpić tylko nie wiem jakby to zorganizować żebyście się zapoznali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
O , wczoraj miałam podobne przemyślenia. Co prawda jestem mężatką i mój mąż spełnia większość moich punktów w spisie "facet idealny" , wiem dobrze, że nie ma takiego, który spełniłby je wszystkie
![]() Jednak wczoraj szłam pod swoim domem i szedł na przeciwko mężczyzna- wysoki, bardzo przystojny, czysty, ładnie ubrany. Pomyślałam sobie "wow", do momentu, aż nie usłyszałam, jak do telefonu mówi "no i k**** ugadałem się z kolesiem i k**** on jakiś zje**** jest". To aż po prostu boli, że można być takim prostakiem. No i pomyślałam sobie w tym momencie podobnie, że normalni mężczyźni powoli wymierają. Chociaż do niedawna pracowałam z chłopakiem, który potrafił bezinteresownie powiedzieć coś miłego i nie był to tekst typu "ale masz cudne piersi". Dinozaur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 'mój' koszykarz, a ma 178 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- szugarbejb interesujący wątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś impreza
![]()
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
we wakacje tylko co sobote bo w moich rodzinnych okolicach impreza tylko w weekendy
![]() ![]() ciekawe czy będzie pan za je bisty ![]() no ładna ładna, a ja co...w domu przed komputerem, chociaż u mnie niezły wiatr jest.
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
A skąd Ty właściwie jesteś?
W KRK też wiatr zadupca (że tak powiem po krakowsku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
mhm studiuje w Bydgoszczy, a pochodzę z takiej małej wioski na Kujawach na pograniczu kuj-pom i wlkp, a imprezuje najcześciej właśnie w wielkopolsce, a w roku akademickim no to wiadomo BDG
![]()
![]() |
#2654 |
Wtajemniczenie
|
W Poznaniu też wieje, ale już mniej niż rano... Uwielbiam taką pogodę - słońce i wiatr.
![]() Dziś w mieście nie widziałam powalających okazów, ale uderzyło mnie, ile młodych facetów prowadzi przed sobą kałdun piwny. Widząc takiego mam tylko wizję jego otyłości za 20 lat. Bo skoro ktoś po dwudziestce się tak zapuścił, to co potem? ![]() A tak na poprawę humoru: Mój współlokator obraził się na mnie o coś kilka dni temu, dziś wpółlokatorka wyjaśniła mi, iż jemu przeszkadza, że tak często wymieniam na nowe szmatki w domu! (wiecie, takie łazienkowe/kuchenne do podłogi czy blatu jak się coś rozleje). Oficjalnie umarłam i narodziłam się na nowo w ataku śmiechu. Podobno ma on plan zrobić "zebranie" na ten temat, z tej okazji zmieniłam wszystkie ściereczki na nowe. ![]()
#2655 |
Zakorzenienie
|
u mnei nie wieje za to cieplo.
ide dzis na domówke do niesamowicie przystojnego kolegi mojego TZta. spelniajacego wszystkie punkty z postu pierwszego.he. |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
yoona to co z Tobą w końcu jest? Zostajesz przy zwoim TŻcie czy jednak coś Ci nie pasuje i chcesz się wyrwać..?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak się zakochamyślę do moć w Polaku - pytam się doświadczonych
Cytat:
Co do informatyka- coś wymyślę do czasu, aż wrócę do krakowa ;D I potwierdzam słowa szugarbejb- zadbanych facetów szukać na salsach, to tyczy się tez filii krakowskiej, jednak nie spodziewać się należy koszykarzy, 175 cm to max, ale jak się trafią wyżsi to już naprawdę fajni ![]() Chociaż z drugiej strony dziwi mnie, że dziewczyny tu tak wielką wagę przykładają do wzrostu, toż to rzecz niezależna od nich, co innego higiena, muskulatura. Jeśli ja już jestem skreślona u wiekszości męskiej populacji, bo jestem płaska jak deska i nie jestem ociekającą seksem seksbombą ani uroczą, delikatną, romantyczną dziewuszką, to nic tylko rzucać się z mostu. Ja już wolę facetów mniej więcej mojego wzrostu lub niewiele wyższych a idących pewnym krokiem, pewnych siebie (byle nie za bardzo ;D) niż wysokich, wystraszonych i najcześciej przygarbionych, ostatnio na wysokich tylko takich właśnie trafiam ;D Całe szczescie nie mam swojego typu co do oczu, koloru włosów, wysoki czy nie, podobają mi się naprawdę różni, więc teoretycznie powinnam mieć w czym wybierać, szerszy wachlarz możliwości ;D Dla przykładu: poznałam niedawno chłopaka, który mnie po prostu oczarował swoją osobowoscią, stylem bycia,tym, jaki był na co dzień, GŁOSEM ![]() ![]()
![]() |
#2658 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale może to wina krótkich kości udowych? kurcze, gdyby podrywały mnie dziewczyny tobym się długo nie zastanawiała nad taką opcją. Ale nie podrywają. ... Żartowałam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Heh, ten drin to mi się przyda przed salsą ![]()
![]() |
#2659 | |
*sportaddict*
|
Zawsze może być i przed i po
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() też tak maaaam! ![]() a w pawilonach był dramat. d.r.a.m.a.t. za to kelner z Flow po drugiej stronie ulicy jest hot ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Naczelny Hipster
|
Dzisiejsze godziny obserwacji: 10.30-18.00
Ilość niezłych dup: 1. Kucharz w restauracji sushi. Wysoki blondyn. Ach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
a ja stópke mam 37, w domu moje buty w szafce takie maleńskie są, jak dziecka
![]() Robie tora orzechowego,chce ktos? Jak juz jestem pusta, mam spierdzielone zycie uczuciowe to bede jeszcze gruba, a co... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
*sportaddict*
|
ja mam taką ochotę na słodyczeeeeeeeeeee
![]() Nietypowynicku, obiecaj mi, że coś przygotujesz na spotkanie filii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2664 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() W Sphinxach są wysocy i przystojni kelnerzy, ale kulturą to oni nie grzeszą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
A ten pan niczego sobie... I takie dobre sushi zrobił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
*sportaddict*
|
Kocham. Sushi.
Tyle mam do powiedzenia w tej kwestii ![]() I pomyśleć, że pogardziłam sushi-makerem, gópja baba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gość-heeeeej (radosny okrzyk) Kelner- znamy się? G- a nie? K- nie wiem. Spałem z tobą? ![]() Być może to tajemnica ich zadbania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Ja teeeż kocham sushi, ostatnio odkryłam, że jara mnie niezwykle takie z dodatkiem kawioru ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a moje ulubione są z pastą tuńczykową ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2011-08-20 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To słooodkie, lubię gejów, zawsze chciałam mieć przyjaciela geja. Chociaż z definicji tacy panowie zmniejszają ilośc potencjanych obiektów, które mogą odmienić nasz los, znaczy obronić nas przed kotami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.