Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 22:41   #751
julianna-p
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Julianna, bardzo mi przykro.. az nie wiem co napisac, bo nic innego niz posadzic lekarza nie przychodzi mi do glowy, a to i tak zdrowia siostrze nie przywroci...
dzieki, dla mnie najwazniejsze to moc sie tu wygadac bo w domu nie moge, trzeba pocieszac innych

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:43   #752
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Caate- mam dosc podobne kolory, kazdy mi wciskal niebieski albo neutralne, a najlepiej mi w pomaranczu. To nie jest ocieplanie na sile tylko kolory komplementarne. Niech pokombinuje z cieplymi, bo to moze dac naprawde fajny efekt. Nie ma co sie zamykac w zimnej szufladce.
A kredka do brwi szara postarza, wydaje mi sie ze wlosy jednak sa dosc cieple wiec brazowa bedzie lepsza. Ale musi i tak wszystko sama wyprobowac bo zdjecie moglo przeklamac kolory.

edit- aaa widze literowke zrobilam, malo byc 'ale' a nie 'anie' XD
ta zasada wg mnie moze sie sprawdzic jedymnie w ciemnych kolorach i tak jak napisalam dalej od teczowki, a nie przy niej... nie zabronilam uzywania cieplych kolorow, mozna ale np w zalamaniu i jako dodatek a nie glowny kolor. takie moje zdanie, probowac mozna, ale ja bym nie byla na tyle odwazna aby dac na powieki cieply pomaranczowy cien, czy zolc

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
dzieki, dla mnie najwazniejsze to moc sie tu wygadac bo w domu nie moge, trzeba pocieszac innych
no tak, najgorsze co to roztrzasac ten temat i gdyba wsrod rodziny..
owszem trzeba sie wspierac i czasami wyplakac, ale nie zyc tym non stop, ktos musi dac sile drugiemu czlowiekowi i watpie aby siostra byla szczesliwa widzac Cie zalamana jej stanem.. niestety musisz byc silna
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:46   #753
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Zaczęłam dziś czytać kolejną polecaną książkę o Coco Chanel ale ta już się ciężej mi czyta, nie jest tak porywająca jak ja lubię...

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:47   #754
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
To dobrze, że potrafiłaś je zaakceptować Ja nie umiem...
wiesz doszłam do wniosku że przecież i tak ich nie zmienię a lepiej pogodzić się z tym czego nie zmienimy...
ostatnio mi np brzuszek urósł sporo i tego już nie akceptuję bo wiem że mogę mieć płaski wieć planuje jak moge z nim walczyć aczkolwiek teraz to trudne bo jestem u rodziców a tu same pyszności...

przetestowałam balsam eveline wanilia i muszę powiedzieć że w porównaniu do mango zapach ma trochę bardziej chemiczny ale za to konsystencja jest gęstsza i chyba lepiej nawilża

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:47   #755
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Współczuję siostrze, nie ma nic gorszego niż zły lekarz....
A co do mnie to dziękuję, ale spotyka mnie to po raz drugi w życiu
dziekuje, nie dosc ze najpierw przytyla ponad 20 kg to teraz jeszcze to. dobrze chociaz, ze waga wrocila dawno do normy. grunt, ze ona daje rade, ja musze sie z tym oswoic po prostu

ja tak mialam przez 10 lat. 8 zwiazku i 2 kiedy chcialam odejsc a juz nie moglam bo nie pozwalal. takie zwiazku trzeba konczyc wczesnie. potem nabrac pewnosci siebiei poznasz wlasciwego. moj obecny TZ to niemal ideal, znajomi mowia ze przeskoczylam z jednego bieguna na drugi. warto zakonczc zla milosc by dac szanse tej dobrej, a taka zawsze przyjdzie w koncu

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:50   #756
Talullah
Wtajemniczenie

Caate - pomysle o tym kremie, moze w zime? W sumie opinie tez ma dobre, az to zadziwiajace jest mimo takiego skladu

Czasem jak patrze na sklady kosmetykow "wyzszych" firm czy nawet aptecznych to sie zastanawiam czemu maja taka a nie inna opinie skoro nic super w nich nie ma? Jak myslicie?

Moze jest w tym tez troche psychologii ze dobra forma, apteczny kosmetyk, ze zadziala lepiej, taka troche sila autosugestii, co o tym myslicie?

Bo mam np takie kolezanki co czegos tanszego nie kupia "bo nie zadziala" tylko dlatego ze jest tansze.

Julianna - przykro mi bardzo Wiem jak to jest bo mi tez wiele lat temu zaszkodzila pewna lekarka, dosc znana okulistka i mecze sie z tym do tej pory. To bylo wiele lat temu a calkiem niedawno niestety wyprowadzona ja z kliniki pijana. Szkoda ze nie wczesniej. A mi nikt nie wierzyl jak mowilam ze czulam od niej alkohol na badaniu bo bylam tylko dzieckiem a ona miala ogromna renome.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:51   #757
CABIN CREW

Cytat:
kochana bądź silna... jesteśmy z Tobą... wiem coś o tym jak ciężko jest gdy bliska osoba choruje... ale pomyśl że siostra na pewno by nie chciała żebyś tak się martwiła i była nieszczęsliwa...

swoją drogą- takiego lekarza to tylko nie rozumiem tego dlaczego lekarze zamiast czasami powiedzieć że nie wiedzą jak leczyć dany przypadek ( i pozwolić komuś szukać innego lekarza ) leczą na siłę, nieumiejętne.. ja przez coś takiego od 5go do 12go roku życia non stop chorowałam, leżałam w szpitalach itp...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-08-20, 22:51   #758
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Zaczęłam dziś czytać kolejną polecaną książkę o Coco Chanel ale ta już się ciężej mi czyta, nie jest tak porywająca jak ja lubię...
Ja mam taka liste ksiazek do przeczytania XD a kurcze jakos mi sie nie chce.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:55   #759
CABIN CREW

ja powoli spać idę chyba...
dobranoc

ZALATANA......
Stary 2011-08-20, 22:56   #760
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
kochana bądź silna... jesteśmy z Tobą... wiem coś o tym jak ciężko jest gdy bliska osoba choruje... ale pomyśl że siostra na pewno by nie chciała żebyś tak się martwiła i była nieszczęsliwa...

swoją drogą- takiego lekarza to tylko nie rozumiem tego dlaczego lekarze zamiast czasami powiedzieć że nie wiedzą jak leczyć dany przypadek ( i pozwolić komuś szukać innego lekarza ) leczą na siłę, nieumiejętne.. ja przez coś takiego od 5go do 12go roku życia non stop chorowałam, leżałam w szpitalach itp...

Kitko
zgadzam się Tobą w 100 %, ja przez właśnie takich niby lekarzy również w dzieciństwie od 5 do 13 roku życia non stop byłam chora, angina, zapalenie oskrzeli, zapalenie płuc itd. Ciągle dawali leki które nie pomagały. Takich to tylkoi był by spokój.
Stary 2011-08-20, 23:04   #761
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
ja tak mialam przez 10 lat. 8 zwiazku i 2 kiedy chcialam odejsc a juz nie moglam bo nie pozwalal. takie zwiazku trzeba konczyc wczesnie. potem nabrac pewnosci siebiei poznasz wlasciwego. moj obecny TZ to niemal ideal, znajomi mowia ze przeskoczylam z jednego bieguna na drugi. warto zakonczc zla milosc by dac szanse tej dobrej, a taka zawsze przyjdzie w koncu
Dziękuję wiesz, wydawało mi się że to ten Tż, był i jest taki inny od byłego byłego ale momentami zachowuje się tak jak tamten... nie chce tracić faceta ale jak tak dalej pójdzie to chyba nie będzie innego wyjścia

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Ale przepraszam, że zaś tak o sobie pisze i zawracam Wam głowę

Stary 2011-08-20, 23:18   #762
kobietasukcesu
zawsze mam racje

e.j: od tego jest ten watek i klub, zeby moc pisac

przez zlych lekarzy, ktorzy kazali za dlugo gips trzymac, moj tata do dzzis nie ma w 100% sprawnej reki
niektorzy lekarze to sa tacy na odwal sie, ze tylko im dac po glowie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 23:28   #763
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
jaki tytuł czytasz?
Cytat:

przetestowałam balsam eveline wanilia i muszę powiedzieć że w porównaniu do mango zapach ma trochę bardziej chemiczny ale za to konsystencja jest gęstsza i chyba lepiej nawilża
ja mam z eveline ten intensywnie nawilżający ze szwajcarską receptura i jestem też zadowolona
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Caate - pomysle o tym kremie, moze w zime? W sumie opinie tez ma dobre, az to zadziwiajace jest mimo takiego skladu

Czasem jak patrze na sklady kosmetykow "wyzszych" firm czy nawet aptecznych to sie zastanawiam czemu maja taka a nie inna opinie skoro nic super w nich nie ma? Jak myslicie?

Moze jest w tym tez troche psychologii ze dobra forma, apteczny kosmetyk, ze zadziala lepiej, taka troche sila autosugestii, co o tym myslicie?

Bo mam np takie kolezanki co czegos tanszego nie kupia "bo nie zadziala" tylko dlatego ze jest tansze.

e.
mnie denerwuje, że kosmetyki np joanna, celia, czy nawet golden rose sa tak ciężko dostępne
Stary 2011-08-20, 23:29   #764
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
super zdobycze i słodki kociaczek

a co do serum eveline- ja bym wzięła to w jasnym opakowaniu
Miałam ten jasny i byłam zadowolona
Cytat:
zdecydowanie rozowa lepsza z kwiatkiem jak najbardziej ok.
ja widze do tej sukienki sandalki w tym stylu, niekoniecznie granat ale nude/bez/roz

czy to przypadkiem nie sa te same kremy tylko w wieksszej pojemnosci?

cudny kotek
Piękne te butki
Nie wiem czy to te same balsamy nie miałam czasu poczytać składu bo mnie poganiali ale jak zajdę do rossmanna to zobaczę dokładnie
Cytat:
czesc Wszystkim na poczatku- dziekuje za zyczenia dla siostry, niestety dzisiaj okazalo sie, ze w pelni zdrowa prawdopodobnie juz nie bedzie.. zawdziecza to podobno lekarce, szczegolow nie napisze, ale pani dr kilka lat temu podawala zle leki, ktore teraz po tym daly zle efekty. zalamana jestem
Bardzo mi przykro z powodu siostry

Dziś było:
-zmycie oleju+odżywka do spłukiwania
-depilacja
-maseczka nawilżająca na twarz
-odżywka na paznokcie+serum
-balsamy na pupę, uda i biust

-regulacja brwi
Mam nadzieję że zapuszczę paznokcie na wesele smaruje rycyną, serum i odżywką stosuję się do rad caate i staram się prawidłowo je piłować
Stary 2011-08-20, 23:33   #765
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
e.j: od tego jest ten watek i klub, zeby moc pisac
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
jaki tytuł czytasz?
"Coco" Cristini Sanchez-Andrade

Stary 2011-08-20, 23:42   #766
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Caate

Julianna - przykro mi bardzo Wiem jak to jest bo mi tez wiele lat temu zaszkodzila pewna lekarka, dosc znana okulistka i mecze sie z tym do tej pory. To bylo wiele lat temu a calkiem niedawno niestety wyprowadzona ja z kliniki pijana. Szkoda ze nie wczesniej. A mi nikt nie wierzyl jak mowilam ze czulam od niej alkohol na badaniu bo bylam tylko dzieckiem a ona miala ogromna renome.
Ja najwiecej mam ze sredniej polki malowidel, bo te z wyzszej sa jakosci czesto polki nizszej. Raczej wieksze jest prawdopodobienstwo ze malowidlo za 100 zl jest jakosci takiego za 5 zl niz tego, ze to za 5 zl jest jakosci tego za 100 zl. Troche przerobilam tych firm i jednak wole kupic cos za 20-50 bo kupie raz i dobrze. Kupowac tanizny nie lubie (poza paroma wyjatkami) bo potem trzeba kupowac 5 razy az sie dostanie to czego sie chce i wyjdzie na to samo. Za 100 zl tez nie bo wiem, ze to nie jest tego warte.

Ale jesli chodzi o kremy- ciagle krzycza, ze krem moze sobie miec cuda na kiju i wszystkie witaminy mozliwe ale bez substancji pomocniczych nie wnika, a te maja tylko drozsze kremy. Nie jest tak? Poza tym ja tam widze duza roznice miedzy tanim a drogim kremem do twarzy.

A o lekarzach to mi sie nie chce nawet tematu zaczynac. Nie chodzi nawet o brak wiedzy tylko zwykle zaniedbania, gdzie mozna bylo rozwiazac sytuacje a im sie nie chcialo.
Stary 2011-08-20, 23:47   #767
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

tzn ja wole tansze kosmetyki i nasze polskie albo szwajcarskie czy francuskie, ale to tylko te co sa sprawdzone, przeczytane czyli polecone. nigdy sama nie pojde do apteki, drogerii i nie dam sie na cos naciagnac. zawsze musze przemyslec zakup, wrocic do domu poczytac itp. i to nawet z glupim lakeirem do paznokci, bo mimo ze 5-7zl, ale po co mi kolejny wodnisty jednodniowy bubel? mam dosc gromadzenia tych rzeczy...

moze ten krem ma lepsze jakosciowo skladniki?

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Miałam ten jasny i byłam zadowolona

Piękne te butki
Nie wiem czy to te same balsamy nie miałam czasu poczytać składu bo mnie poganiali ale jak zajdę do rossmanna to zobaczę dokładnie

Bardzo mi przykro z powodu siostry

Dziś było:
-zmycie oleju+odżywka do spłukiwania
-depilacja
-maseczka nawilżająca na twarz
-odżywka na paznokcie+serum
-balsamy na pupę, uda i biust

-regulacja brwi
Mam nadzieję że zapuszczę paznokcie na wesele smaruje rycyną, serum i odżywką stosuję się do rad caate i staram się prawidłowo je piłować
mi sie juz oczka kleja, ale sam az ciekawosci lookne na strone producenta, bo to takie butle duze a nazwy takie same chyba... z tego co pamietam, to zielony ciemny byl lepszy i abrdzo chwalony oraz drozszy, bo male opakwoanie 150ml kosztowalo 25zl i byl trudno dostepny, wiec ja bym ten brala, natomiast bialego uzywam i lubie, fajnie napina, a to Twoje serum co nam polecilas, swieeetne jest

narazie doszlam do zgrywania apzurkow, tego co wymodzilam, TZ zabral mnie do Natury to wreszcie dorwalam lakier my secret 133, na ktorego od dawna mialam ochote
baza to nadal mietka adosa, nic specjalnego, ale dodaje aby bylo

zdjecia robione po 20, bez lampy, 2ostatnie w autobusie, ale nudzilam sie, to cykalam foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10230.jpg (62,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10233.jpg (65,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10234.jpg (45,2 KB, 21 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 23:53   #768
201604250941
Konto usunięte

Ale fajnie, i jakie dlugie Ja swoje tez wrzucilam przed chwila na bloga, te co wczoraj mowilam.
Stary 2011-08-20, 23:55   #769
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Zapomniałam się Wam pochwalić, że mama Tż poprosiła mnie o upieczenie ciast dla niej na odpust

Stary 2011-08-20, 23:58   #770
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość

Ale jesli chodzi o kremy- ciagle krzycza, ze krem moze sobie miec cuda na kiju i wszystkie witaminy mozliwe ale bez substancji pomocniczych nie wnika, a te maja tylko drozsze kremy. Nie jest tak? Poza tym ja tam widze duza roznice miedzy tanim a drogim kremem do twarzy.
Nie zgadzam sie - chodzi mi o np kremy p/zmarszczkowe.
Dior czy Chanel za 300 zl reklamuja sie jako super odmladzajace, z dobra zawartoscia retinolu a wcale tak nie jest. Placi sie za marke glownie.
Kazdy kto analizuje sklady Ci powie ze od nich i wielu innych tez z lepszej polki jest Retin - A za niecale 40 zl.

Kolejnym dobrym skladnikiem p/zmarszczkowym jest filtr - a w takich kremach raczej nie wiekszy niz 15.

W tym przypadku placi sie naprawde za marke, reklame w gazetach, tv i plakaty w perfumeriach.

Cytat:
moze ten krem ma lepsze jakosciowo skladniki?
Calkiem prawdopodobne
Ja tez lubie tansze ale sprawdzone
Stary 2011-08-20, 23:58   #771
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie juz oczka kleja, ale sam az ciekawosci lookne na strone producenta, bo to takie butle duze a nazwy takie same chyba... z tego co pamietam, to zielony ciemny byl lepszy i abrdzo chwalony oraz drozszy, bo male opakwoanie 150ml kosztowalo 25zl i byl trudno dostepny, wiec ja bym ten brala, natomiast bialego uzywam i lubie, fajnie napina, a to Twoje serum co nam polecilas, swieeetne jest

narazie doszlam do zgrywania apzurkow, tego co wymodzilam, TZ zabral mnie do Natury to wreszcie dorwalam lakier my secret 133, na ktorego od dawna mialam ochote
baza to nadal mietka adosa, nic specjalnego, ale dodaje aby bylo

zdjecia robione po 20, bez lampy, 2ostatnie w autobusie, ale nudzilam sie, to cykalam foto
Cieszę się że jesteś zadowolona z tego serum sama jak patrzę na efekty to jeszcze namiętniej je wcieram
Fajnie wyglądają Twoje pazurki
Nasmarowałam ręce kremem założyłam rękawiczki Essence i idę spać Dobranoc

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2011-08-21 o 00:00
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 00:01   #772
201604250941
Konto usunięte

Tallulah- tu wierze ze 100zl=40, ale ciezko mi uwierzyc ze krem za 5zl zrobi to samo co ten za 40. Chyba ze ten za 40 jest oszukany, ale krem za 5zl po prostu nie ma prawa miec dobrego skladu, moze byc sobie ot takim kremem, ale na zmarszczki, naczynka itd nie pomoze.
Stary 2011-08-21, 00:03   #773
kobietasukcesu
zawsze mam racje

ogladalam te kremy po 300 zl- parafina, gliceryna itd
wole juz t
aki za pare dych z roslinnymi ekstraktami, np z promocji w yves rocher

poz
a tym np ziaja u nas jest tania, ale maslo co ciala w uk cy ie w promocji podobno 50 zl, tak samo jak np shiseido jest w japoni niedrogie np

gdyby drogie kremy super dzi
alaly, to by gwiazdki nie szly pod noz :P

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-08-21 o 00:10
Stary 2011-08-21, 00:06   #774
201604250941
Konto usunięte

Slyszalam o cenach Inglota w USA hehe 100$ za palete
Stary 2011-08-21, 00:10   #775
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
ogladalam te kremy po 300 zl- parafina, gliceryna itd
wole juz t
aki za pare dych z roslinnymi ekstraktami

poz
a tym np ziaja u nas jest tania, ale maslo co ciala w uk cy ie w promocji podobno 50 zl, tak samo jak np shiseido jest w japoni niedrogie np

gdyby drogie kremy super dzi
alaly, to by gwiazki nie szly pod noz :P
Dokladnie

U nich shiseido to jak dla nas cenowo ziaja a jakos z kolei u nas sie tym ludzie zachwycaja a ceny bywa ze powalaja

Wiec ja sie nie zgadzam z tym ze tansze kremy sa gorsze.
Stary 2011-08-21, 00:10   #776
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

"Coco" Cristini Sanchez-Andrade
dodam do swojej listy
Cytat:

świetne masz paznockie
Cytat:
Zapomniałam się Wam pochwalić, że mama Tż poprosiła mnie o upieczenie ciast dla niej na odpust
właśnie ja mam odpust za tydzień u siebie i pewnie mama zacznie mnie katowac jakie ciastko mam jej upieć a ja nie mam pomyslu
Stary 2011-08-21, 00:19   #777
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

właśnie ja mam odpust za tydzień u siebie i pewnie mama zacznie mnie katowac jakie ciastko mam jej upieć a ja nie mam pomyslu
Na pewno upiekę serowiec a co do drugiego placka to mama Tż jeszcze myśli nad tym... może to będzie babka cytrynowa... nie wiem czy będę wtedy jeszcze z Tż czy nie ale na pewno upiekę

Stary 2011-08-21, 00:24   #778
kobietasukcesu
zawsze mam racje

no wiadomo, ze krem za 5 zl cudow miec nie bedzie, ale czesto te drogie tez nie maja, albo w takim stezeniu, ze smiech
ale np maslo do ciala poki jestem mloda to mi niedrogie wystarczy, jak sie chce super wygladac, to i tak trzeba cwiczyc i jesc wartosciowe rzeczy

w z
adne cudowne odmlodzenia od kremow i tak nie wierze, krem to moze nawilzyc i napiac skore, a taka nawilzona skora wolniej sie zestarzeje
krem to i t
ak owalu twarzy nie podniesie

t
allulah: bylam dzis spojrzec na to serum smooth 365 i niestety nie dla mnie.

<3 <3 <3
Stary 2011-08-21, 00:36   #779
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
no wiadomo, ze krem za 5 zl cudow miec nie bedzie, ale czesto te drogie tez nie maja, albo w takim stezeniu, ze smiech
ale np maslo do ciala poki jestem mloda to mi niedrogie wystarczy, jak sie chce super wygladac, to i tak trzeba cwiczyc i jesc wartosciowe rzeczy

w z
adne cudowne odmlodzenia od kremow i tak nie wierze, krem to moze nawilzyc i napiac skore, a taka nawilzona skora wolniej sie zestarzeje
krem to i t
ak owalu twarzy nie podniesie

t
allulah: bylam dzis spojrzec na to serum smooth 365 i niestety nie dla mnie.
Z powodu silikonow? Zapychaja Cie?
Mnie na szczescie nie, nawet do serum robionego z mazidel dokupilam kompleks silikonow zeby bylo bardziej jedwabiste (zreszta nawet to polecaja w przepisie ).

Ja to serum chce raczej traktowac z rana jako baze pod filtr i ew podklad bo testowalam go na weselu i faktycznie makijaz ani drgnal.

Smiem nawet powiedziec ze o 2 nad ranem wygladal nadal swiezo i naturalnie kiedy to pannie mlodej (niestety) pol splynelo.

BB kremy tez maja troche silikonow w skladzie ale mi missha tez nie zaszkodzila

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-08-21 o 00:40
Stary 2011-08-21, 00:37   #780
buahhot
Marcelover ♥♥♥

idę oglądać piękną i bestię

dobranoc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości