|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
wróciłam ze spaceru z ciężarną przyjaciółką,ładnie wygląda
a co zabawne,moja przyjaciółka po mężu ma teraz takie nazwisko jak ja ![]() Cytat:
![]() No,ten lakier ma słabe pęknięcia...używam czasem ale wolę Isadorę i ten z Vipery co mam teraz tak,to jego tatuś Cytat:
na mnie kawa nie działa,nie podnosi mi ciśnienia,ja mam bardzo niskie poza tym kawa podobno podnosi cienienie tym którzy ją rzadko piją![]() Apropo platonicznej miłości jaka to jest tak naprawdę? bo słyszałam dwie wersje-czyli zauroczenie nie do spełnienia,np.w aktorze,nauczycielu itp,albo zakochanie się w kimś ale takie...hmm...romantyczne ,że ten ktoś Cię nie pociąga... Cytat:
![]() Cytat:
ale o Krystianie nie słyszałam akurat![]() idę zrobić kawkę
|
||||
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki pyszny
ciepły chlebek z mesełkiem ... m-i-o-d-z-i-o
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Biały chlebuś?
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
kto to?
Cytat:
ale jej pojechałaś nie wiedziałam że ona taka
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1658 | |
|
|
Cytat:
![]() a skórka jaka chrupiąca z takiego chlebka ![]() masz taką maszynę specjalną do pieczenia,tak? są takie co wrzuca się tylko składniki i samo ugniata chleb a tam,ja tak pieszczotliwie jej powiedziałam nic do niej nie mam,niech sobie ciupie z kim chce oczywiscie poza Krystiankiem![]() No,kawka wypita co tam porabiacie?---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Była laska Piotra Adamczyka (z Adamczykiem mam fotkę )Gra z Krystianem w Miłość nad rozlewiskiem-grają parę |
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile jakiekolwiek prezenty będą miały, bo jedni rzeczywiście kupią jakieś mieszkanko, inni założą konto oszczędnościowe, jak tylko się dziecko urodzi (tak było w moim przypadku), a jeszcze inni nie dadzą nic albo sami będą przychodzić po kasę do dzieci, bo im się należy, bo wychowali ;/ Jolka strasznie się cieszę, że najgorsze już za Wami, trzymam kciuki za szybką poprawę
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
powoli zaczynam nabierać chęci na to wesele
już sobie planuję, w czwartek farbowanie w piątek manicure i pedicure w sobotę fryzjer
|
|
|
|
#1662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi właśnie brązy wychodzą bardzo jasno, ostatnio wzięłam joannę czekoladowy brąz i wyszedł taki miedziano-złoty brąz, ten nasz też mi ciut jaśniej wyszedł (ciemny brąz), a potrzebuję właśnie zbliżonego do czarnego, a dodam, że odrosty mam bardzo jasny blond. urocza jesteś
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
a muszę wam powiedzieć, że moja teściowa przesadziła lekko w tym tygodniu, aż miałam ją opierdzielić, ale tż to zrobił
w poniedziałek umarł wujo tża i w piątek do południa był pogrzeb, a ona powiedziała tżowi w piątek po południu, bo " nie sądziła, że będzie chciał iść" no chyba powinna powiadomić jak wiedziała, tymbardziej że powiedziała siostrze tża, która mieszka w Szkocji powiedziałam tżowi, że sobie z nas jaja robi i że na pewno byśmy poszli na pogrzeb swoją drogą to mi się przykro zrobiło, że nie pożegnaliśmy jego wuja ale jeszcze jej powiem jak się spotkamy
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-08-20 o 22:44 |
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam, co ja piszę, ja kocham różowy
Cytat:
Słyszałam, a raczej widziałam spot na pudelek.pl Chyba z M jak miłość??? nie wiem nie oglądam TV i nawet do dnia dzisiejszego nie wiedziałam jak ten Pan wygląda ![]() mniam mniam... Masz jakiś konkretny przepis?![]() Ona się albo z Szycem albo z którymś z tych aktorów spotykała...A może to był Adamczyk? Nie pamiętam...W każdym razie on sławniejszy jak ona ![]() Cytat:
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-08-20 o 23:14 |
||
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1668 | ||
|
|
Cytat:
też tak jak Ty lubię planować co kiedy będę robić,ze szczegółami,mam to chyba po mamie bo ona wszystko jak w zegarku,wstaje o 8 (nie daj Boże 8.10 to się zrywa i lata jaby nie wiem co,a przecież nie pracuje),kąpiel o tej i tej godzinie-niech ktoś jej łazienkę wtedy zajmie ja też lubię mieć zaplanowane wszystko![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo miałam wcześniej rozjaśniane, ale już prawie nie mamtych pasemek---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1670 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
Witam wiczorkiem,
musso tę Twoją teściową to jamapi ja też czasem piekę chleb, przeważnie w niedzielę jak mi zabraknie na poniedziałek rano. Mam przepis na taki z mąki pszennej, ze słonecznikiem, otrębami i siemieniem lnianym, pyyyszny Przeczytałam tylko ostatnią stronę i idę nadrabiać 10 stron. Zrobię sobie kawę, naleję winka i do lektury.
|
#1672 | |
|
|
Cytat:
ja też tak lubię przed kompem z kawką,czymś dobrym,prawie jak rytuał teraz np.zajadam się orzeszkami ziemnymi na zmianę z winogronami
|
|
|
|
|
#1673 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja córeczka najmłodsza w ubiegłym roku w lipcu poszła do przedszkola, miała wtedy 1,5 roku, a radziła sobie z jedzeniem lepiej niż starsze dzieci nawet niektóre 3,5 latki. Ale jak się ma starsze rodzeństwo to się od niego uczy niektórych zachowań, chociażby siusiu robiła od razu do toalety nie do nocnika, ale i tak trzeba bardzo dużo cierpliwości. Teraz jak się zdenerwuję to moja mała mówi ''mamo nie bądź zła, nie jesteś zła" Cytat:
Bardzo popieram postępowanie ojca chenelle, moja starsza córka to też taka bałaganiara jest, że szok, syn pedancik, a córka, szkoda słów. Bardzo chętnie odcięłabym jej neta czy TV, ale musiałabym z kartą od dekodera i kablem z neta chodzić w torebce do pracy, nierealne. Mam nadzieję, że już niedługo z tego wyrośnie. A u mnie w biedronce to jakoś nigdy ich nie ma, same pijusy w mieście, to zdążą wykupić zanim ja pójdę ![]() Cytat:
Nie przepadam za jedzeniem winogron, bo bardzo specyficznie je jem. Najpierw obieram ze skórki, później robię na pół i wyciągam pestki, dopiero potem do buzi Ale lubię jak mam wolne na drugi dzień, usiąść właśnie z winkiem, orzeszkami, odkryłam w biedronce takie prażone w miodzie, no i niezależnie od godziny z kawą.
|
|
#1674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Odświeżaczki
![]() Cytat:
np jak wstaję o 6tej bo do pracy się wybieram to najpierw śniadanko z herbatką a kawę dopiero w pracy przy plotach---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1675 | |
|
|
Cytat:
No na czczo nie powinno się kawy pić,ja czasem pię-zacznę od jutra w pracy,i czasem jest mi mdło,wtedy przejem jakimś jednym ciasteczkiem i jest ok ![]() A co Wy wypluwacie z winogron? ja myślałam że to mój facet dziwny,bo wypluwa skórki,pestki,on to najchętniej by pomidora na kanapce obierał ja wszystko jem ze skórką,nawet ogórka na kanapkę kroję ze skórką i ze skórą jem bób
|
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1677 | ||
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() ja już po śniadaniu, po kawie i zaraz na zakupy zanim ludzi będzie full :P pszenno-żytnio-razowo-otrębowy ![]() jeden "czysty" a drugi z prażoną cebulką ![]() Cytat:
ja mam inną "maszynę" - męża pieczenie chleba nie jest mi obce - bardzo często piękę, ale te wczorajsze to pierwszy raz robiłam na zakwasie? (tak to nie nazywa chyba), który dała mi mama, ona miała od koleżanki z pracy, kolażanka od koleżanki itd. ![]() i do tego dostałam przepis, ale go zmodyfikowałam trochę, bo nie miałam mąki orkiszowej, ale za to miałam żytnią razową typ 2000 i jej dałam no i nie dałam słonecznika, bo mój mąż nie lubi, jak mu w zęby wchodzi ![]() kolejnym razem zrobię też z cebulką, a drugi z bazylią ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() nawet przy wiśniach i czereśniach czasami się zapomniam z pestkami ![]() ale moja kuzynka to wypluwa ze wszystkiego - winogrona, arbuz itp.
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
i nic mi nie jest, ale jak herbaty napiję sie na pusty żołądek to od razu ![]() też wszystko jem ze skórą, oprócz pomidorów i nawet dziecku nie obieram
|
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórzy też wypluwają pestki z arbuza, a ja je połykam tak samo z winogron
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Już po śniadanku i herbatce, zaraz ruszam na słoneczko wystawić ten mój blady tyłek ![]() Cytat:
Chlebek z niej boski wychodzi, tylko znika do wieczora
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

a co zabawne,moja przyjaciółka po mężu ma teraz takie nazwisko jak ja 

poza tym kawa podobno podnosi cienienie tym którzy ją rzadko piją

co tam porabiacie?
w piątek manicure i pedicure

no chyba powinna powiadomić jak wiedziała, tymbardziej że powiedziała siostrze tża, która mieszka w Szkocji
swoją drogą to mi się przykro zrobiło, że nie pożegnaliśmy jego wuja
ale jeszcze jej powiem jak się spotkamy
Mimo, że załamał sie na początku, ze nie wiadomo co to jest to juz troszkę lepiej się czuje.. dzisiaj sie usmiechał, a ja dziękuję Bogu, że daje nam kolejną szansę...
Masz jakiś konkretny przepis?

np jak wstaję o 6tej bo do pracy się wybieram to najpierw śniadanko z herbatką a kawę dopiero w pracy przy plotach