|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i ten.. ZOBACZ BLOGA! Jest nie do poznania ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4202 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co robiłaś, żeby nie mieć boczków?? I że z rąk nie zwisa Ci taki tłuszcz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
Loriette, zmiany widze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz.. Starałam się, haha! Ale klnęłam przy tym równo! Myślałam, żeby wrzucić tam swoje fotki, ale co za dużo mnie to nie zdrowo! ![]() ![]()
![]() |
#4205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co teraz robię? jem za✂✂✂iste lody śmietankowe z adwokatem i malinami ![]() jeszcze tydzień do @ a mam taki głód że nie mogę sobie powiedzieć nie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wiecie, że M. jest w Polsce od dwóch tygodni!?! Czyli w poniedziałek powinnam G spotkać jak byłam w P-nie. Co za pech! ![]()
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
Loriette, głuptasie, masz świetną figurę! I brzuch jaki płaski! a jakie cycki
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz co, i bardzo dobrze że go nie spotkałaś. Takie spotkania pełne żalu, niewyjaśnionych spraw, to coś okropnego :| ja spotkałam exa, (z którym kontakt urwał mi się w podobny sposób jak Tobie ![]() ![]() Buty kupiłam :P ![]() ![]()
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie wnerwia to, że obojętnie czy tenisówki kosztują 10 czy 110 zł, są z materiału, którego za cholerę nie mogę domyć- jedynie można prać, ale po praniu są brzydsze- zwłaszcza białe. Ja chyba w końcu kupię niskie conversy, ale te z tworzywa, nie z materiału. Białe chyba, chciałabym granatowe, no ale wtedy będzie widoczna ta biała guma na końcu... Powywnętrzałam się ![]() ![]() Zgadzam się, loriette ma taaaką figurę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak nasza Psyhe sie bawi na weselu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym go spotkała to pewnie byłoby mi ciężko, ale mogłabym spojrzeć mu w oczy z nienawiścią i pokazać, że to mnie nie rusza. Chociaż..może to nie rozwiązanie i jest dobrze jak jest. Cholernie dużo pisze teraz z M. wspominałam kiedyś o nim - moja dawna miłość, która się odezwała. Wszystko pięknie, super.. ale to chyba dwa inne światy. Ja chcę iść do dużego miasta na studia i się kształcić, a M. [kocham jego imię, nazwę tak syna!] chce zakładać firmę i nie idzie na studia. Jego życie różni się od mojego, a On ciągle swoje.. Te buty tak mnie kuszą! ![]() Cytat:
![]() Z chęcią wysłałabym go na księżyc i oszczędziła innym dziewczynom takiego zawodu ![]()
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka! wiesz co, jako frajer ekipy byłam wydelegowana na szkolenie pumy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w domu zostałam porządnie zbesztana, że kupiłam trampki za 2 stówy, ze szmaty, i w ogóle w dupie mi się poprzewracało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Agniesik, ja myślę, że tak ![]() ![]() Loriette! skojarzył mi się Miłosz ![]() ![]() Jego plan - nie taki zły, studia nie zajac ;D
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-08-20 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś podobały mi się wysokie conversy, teraz tylko niskie wchodzą w grę... Mam jedne wysokie z tworzywa, są super, ale pogrubiają nogi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też bym nie dała 2 stów za szmaciane, mam złe przejścia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys nosilam trampki i mialam potem plaskostopie
![]() Loriette, ja sobie moje spotkanie z bylym wyobrazilam jako silna dziewczyna, dumna i ho ho, a jak go zobaczylam z nowa panna to skurczylam sie do rozmiarow szarej myszki ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-08-20 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żaden Miłosz - Marcel ![]() ![]() No może i plan nie jest zły, ale ja wyjadę do Wrocka, a on chciał firmę w innym mieście. Ale ma siostrę we Włoszech, która chciała żeby przyjechał do Niej z dziewczyną, bo nie ma kto się zająć jej maluchem. MOJE WŁOCHY i bejbas! Idealnie, gdyby nie nauka! ![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię wysokich, bo jednak niskie umiem zestawić ze wszystkim, a te niezbyt! ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Exi są beznadziejni i niewarci pisania, kropka.
Loriette, z tym M uważaj- z jakiegoś powodu od wtedy nie jesteście parą, ja nie jestem fanką takich powrotów do przeszłości ![]() Kliknęłam na sigmie czarne workersy ![]() na focie szału nie robią, ale wierzę, że będą super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misiek, ale my nie byliśmy parą! To taka gimnazjalna miłość ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4217 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pogodę przechytrzylam, zawsze noszę w torebce jakąś obuwniczą alternatywę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Eejjjjj, wyluzuj, masz jeszcze rok do tego wrocka, a Ty już planujesz przyszłość z nim i robisz sobie problemy, no stres, ja bym z nim pokręciła ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-08-20 o 21:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie o to mi chodzi (chyba źle tam napisałam, obojętnie czy byliście razem czy nie- nie jesteście), że nie wchodzi się dwa rzy do tej samej wody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja przyjaciółka miała persa Borysa, ale PO CIĄŻY okazało się, że musi zostać Borysową ![]() Cytat:
Mamo, obiecuję, że nie wejdę! ![]() ![]()
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka, ale fajne te workersy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
miałam kilka lat temu podobne buty, ale zgrabniejsze i trochę wyższe, jasno brązowe, były przepiękne
![]() Te czarne, i brązowe, też mi się bardzo podobają ![]() ![]() ![]()
#4222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sztyblety, fuuuuuuuuuu Twojemu facetowi sie pdoobają?! przecież to antygwałty! ![]() ale w sumie mają swój urok, poprzeglądam stylizacje ![]() ale na mnie szału nie robią, ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Laski, słuchajcie ![]() Mam taką historię ![]() ![]() Moja siostra, l. 15; jest STRASZNIE roztrzepana. ostatnio prawie nie pojechałaby do grecji, bo zapomniała paszportu, i tata przez przypadek do odkrył, szukała go 43 minuty z zegarkiem w ręku ![]() ![]() Telefony - co rok na wakacje, coś się dzieje. Albo utonie w jeziorze, albo zgubi nie wiadomo gdzie, w tamtym roku zostawiła w hotelu we Francji. W tym roku, po pierwszym dniu obozu do Grecji, pisze do mnie z jakiegoś obcego nr, że ... zgubiła telefon i mp3/ ktoś jej ukradł w autokarze. Po kilku dniach Okazało się, że telefon ma w... pokrowcu od aparatu ![]() Ale, do czego zmierzam : ![]() Ona jechała z dwoma przyjaciółkami - K. i M. (są siostrami) i jedną koleżanką, U.. No i jedna z sióstr , K. zaczęła płakać, jakaś bzdura i gałgaństwo. No i ta druga siostra M., zaczęła ją pocieszać i dała do potrzymania telefon tej koleżance, U. ![]() ![]() No i telefonu nie ma, bo M. nie zabrała go z autobusu, tylko teraz pozostaje jazda: matka M. i K. każe mojej siostrze złożyć się z M. na pół, na nowy telefon ![]() co o tym myślicie, obiektywnie? ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- ejjj, BŚ, nie daj się TŻowi, nie kupuj ich ![]() ![]()
![]() |
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę na basen i poznałam wczoraj genialnego faceta, zeszło nam do 3 ![]()
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
ee, no co Ty :P nie są idiotkami, wpadły na to
![]() To się stało jakoś w pierwszy dzień, no i przy zakwaterowaniu dziewczyny mówiły rezydentce, że w autobusie został telefon, poszły go szukać, ale już go nie było. Ktoś zwinął, dziecko z obozu, albo któryś z kierowców ;/
#4226 |
Zakorzenienie
|
Ja ich nie kupię, z moim rozmiarem 39/40 będą fuuuuj. Ale mój TŻ lubi takie nowoczesne rzeczy, nowe wzory, oryginalne kroje i w ogóle, myślę, że mógłby być projektantem
![]() ![]() Ej, a co z U? Przecież ona dała telefon Twojej siostrze! I skoro Twoja siora poinformowała, że wkłada komórkę do siatki z jedzeniem, to jaki problem- komórka przecież nie jest jej i raczej nie ma potrzeby pilnowania jej jak oczka w głowie... Jak już to wszystkie 4 powinny się złożyć ![]() ![]() Koleżanki koleżankami, ale nie można pozwolić wejść sobie na głowę- kiedyś dwójka znajomych miała jechać na narty i jeden pożyczył (na tydzień) sprzęt od ojca drugiego, po przyjeździe ojciec chciał, żeby tamten te narty od niego koniecznie odkupił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też tak myślę, wg mnie nie powinno być żadnej składki, swoich rzeczy trzeba pilnować i tyle ;p M. szuka usprawiedliwienia dla samej siebie i wplątała w to Igę, ta się przejmuje i czuje się winna ;/
Myślałam że jako siostra jestem nieobiektywna, dlatego Was pytam ![]() ![]() ona go włożyła do tej siatki które są za siedzeniami, ale nie wiem, za czyje siedzenie. jak wróci na chatę to jeszcze zapytam ;d Myślę, że gdyby to moja sis zgubiła telefon w ten sposób, rodzice nikomu nie kazaliby się składać, tylko porządnie zje*ali siostrę i w ramach kary nie kupili nowego telefonu.. nie wiem, zobaczymy,ale szkoda mi jej ![]() TŻa Twojego tak właśnie sobie wyobrażałam ![]() ![]() Lubię facetów, którzy mają własny styl, mają odważne podejście do mody. na polskich ulicach to rzadkość ![]() Ostatnio w ogóle zauważyłam, że krzykiem mody są sportowe szorty i do tego lakierki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-08-21 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Okropne te sztyblety :P Ania co wpisalas w googla, ze pokazalo Ci outfity z nimi?
Ej, o co chodzi matce tych dziewczyn? :P Zamiast dzieciaka nauczyc, ze swoich rzeczy sie nikomu nie daje, to potem ma pretensje. Przeciez wszystko powiedziane bylo, ze wklada telefon tu i tu, to mogla sama pamietac, w koncu to jej zasrany interes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
a już nie pamiętam, najpierw sztyblety, i pokazały mi się modele, później wpisałam "chelsea boots ladies lookbook"
![]() ![]() też myślę, że dziwna i dziwnie to rozwiązała ;/ (próbuje rozwiązać :P) Jak siostra mi o tym opowiadała, to głowy by mi nie przyszło, że zostanie pociągnięta do odpowiedzialności ![]() Tylko tak, rodzice pewnie nie dadzą jej tej kasy, a ona i tak będzie chciała zapłacić, ze swoich, bo będzie się bała że straci przyjaciółki ![]()
#4230 |
Zakorzenienie
|
Kurde, teraz zaczęły mi się podobać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.