|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
a jeszcze kilak dni temu szukała konsultanta ślubnego bo nie mogła sobie poradzić ze znalezieniem sali Dajcie spokój mowie wam dziewczyny że nie warto tego komentować ani czytać bo to jest już 3 wątek ślubny na którym sieje zamęt. Najpierw PM2012 , potem PM 2013 (chociaż nie wiem czego tam szukała) a teraz tutaj. Ta laska ma coś nie poklei w głowie za przeproszeniem ![]() Pmki moje drogie gdzie kupowałyście suknie i w jakich cenach?? Bo ja mam okazje kopic suknie z nowej kolekcji z dużą zniżką nowiutką ale wszyscy uważają ze nie potrzebnie się spieszę bo jeszcze znajdę inną pominę fakt że ta mi się podoba i jest tańsza o 500zł niż bym ja kupowała w styczniu ... W dodatku mama sie uparła ze nie pojedzie ze mną do salonu a jutro mam podjąć ostateczną decyzje ;( sama mam jechać ze świadkową?
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2011-08-19 o 13:49 |
|
|
|
|
|
#3932 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3933 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
|
#3934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama raczej do salonu nie jedź, lepiej niech Cię zobaczy w sukni i pomoże w wyborze ktoś zaufany. |
|
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli naprawdę Ci się podoba, tak z głębi serca, to kup, ale jeśli po prostu Ci się podoba i jest tańsza, to się zastanów. Na pewno nie jedź sama, weź kogoś, komu zależy na Tobie, o kim wiesz, że szczerze doradzi i ma gust zbieżny z Twoim. Moją suknię kupowałam w salonie Elizabeth Passion, wcześniej przejrzałam różne kolekcje w necie i sukienki z tego salonu najczęściej mnie urzekały. Zapłaciłam 2390 zł za suknię (właśnie znalazłam umowę), tzn. to był prezent od rodziców. Wybierała ze mną mama i siostra i wiedziałam, że skoro one oniemiały z zachwytu, to jest naprawdę dobrze. Powodzenia i pamiętaj, że nie zawsze pośpiech jest dobrym doradcą.
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2011-08-19 o 14:59 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
twoja lepsza? nie sadze mrowinka a co masz meza z internetu?
Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-08-19 o 18:38 |
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Komplikatorka
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale jak ją ubrałam, to wiedziałam, że to TA i tylko TA i nie ważne było, że mój wstępny budżet ubraniowy zakładał wydanie dużo mniejszej sumy ![]() Po pierwsze nie radziłabym kupować sukni, która (o ile dobrze wnioskuję z wypowiedzi) tylko Ci się "podoba" i argumentować tego, że jest tańsza - możesz później znaleźć przypadkiem taką, która Ciebie powali i będziesz żałować - wiem jak ze mną było - miałam suknię, którą nawet chciałam kupić, już szłam po nią, a pani w salonie mnie przekonała do przymierzenia zupełnie innego modelu i to było to - 100% pewności, że to właściwa suknia ![]() Ja tu widzę u Ciebie wątpliwości i nie radzę Ci kupować na hurra, jeśli nie jesteś pewna |
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554131
Zapraszam, wątek wydaje mi się ciekawy :P |
|
|
|
|
#3941 |
|
BAN stały
|
ciekawe gdzie Ty mialas?? pochwal sie jak masz czym, chyba, ze sie wstydzisz, ceny sa wysokie, wystroj jest przepiekny, szczegolnie ogrod, no coz, ale nie kazdego stac
lolhttp://www.parkhotel.szczecin.pl/ jak tu nie jest ladnie, to idz i sie przejdz, chyba ktos tutaj ma spaczony gust albo zwyczajnie zazdrosci
Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-08-19 o 18:41 |
|
|
|
|
#3942 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Ale podczas wybierania sali nie będę się kierować gdzie "najdrożej" tylko tam gdzie będę czuła się dobrze razem z Tżtem. Dla mnie nie ma znaczenia czy "talerzyk" kosztuje 120 zł czy 520 zł. Podczas wybierania lokalu kwestie finansowe są nie ważne, bo stać nas na wymarzone wesele. Jednak nie mam żadnej potrzeby wypisywania na forum że mam "najdroższy i najpiękniejszy" lokal bo najzwyczajniej w świecie mam trochę wyczucia i empatii. Ładnie jest oczywiście, ale nie "najpiękniej" Zazdrościć po Twoich wypowiedziach nie mam czego ![]() Pozdrawiam i kończę OT.
"Sens zdarzeń pojawia się z opóźnieniem. Trzeba tylko przeczekać. To co dziś jest czystym cierpieniem, po czasie okazuje się przedsionkiem szczęścia i mądrości". Edytowane przez Dagunia Czas edycji: 2011-08-19 o 19:53 |
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
I oto mamy przykład jak jedna osoba swoimi prymitywnymi komentarzami psuje całą atmosferę wątku. Masakra.
Nie chce się dyskutować, bo tak naprawdę nie ma z kim. LOL
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2011-08-19 o 19:57 Powód: zmiana szyku |
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3945 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O ktory bukiecik Ci dokladnie chodzi, bo nie moglam sie zdecydowac co do dwoch ![]() Bukiet bede zamawiac za tydzien jak bede juz w Polsce Dziewczyny za trzy tygodnie moj Big Day a ja nie czuje stresu heheCiekawe jak tam Gwiazdeczka po swoim slubie Moze sie doczekamy jakis zdjec
|
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
No i tak trzymać
![]() Za mnie też trzymajcie - kciuki bo jutro (a właściwie dziś) mam sesję foto z udziałem robionej przeze mnie biżuterii florystycznej u naszego fotografa ślubnego cały dom wygląda jak kwiaciarnia |
|
|
|
|
#3948 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chodzi mi o ten zwisajacy bukiet rozowo bialy jakis chyba..taki co pierwszy wstawilas tu na stronce dowiadywalas sie o cene? ktorego dnia masz slub? fajnie macie dziewczyny ze u Was juz tuz tuz albo i po Ja mam swoj dopiero 31 sierpnia 2012.. hehe
|
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do slubu planuje bukiet podobny do tych jak w zalaczniku
|
|
|
|
|
|
#3950 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja z kolei wlasnie przegladalam pomysly na prezenty dla rodzicow..co dajecie swoim ?
|
|
|
|
|
|
#3951 |
|
BAN stały
|
chyba kosz z kwiatami, bo co innego? Tacie jakis dobry alkohol chyba. pozniej po slubie album z fotkami dostana, ale wiadomo, ze od razu zdjec nie bedzie, bo przed slubem sesji chyba nie zrobimy, ale kto wie
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Zadomowienie
|
No i w końcu kupiłam tą suknie, zabrałam mamę i teściową i obie zgodnie stwierdziły że jest pięknie
Ja oczywiście też ;D Tylko teraz jak tak patrze na zdjęcia to nie pasuje mi gorset w serduszko wydaje mi się że mnie wydłuża a mam 177 i długą szyje prosty był by lepszy muszę jeszcze jutro zadzwonić do salonu i się dopytać Zdjęć nie mam co wstawiać bo trochę ją przerobiłam i będzie inna AAaaa i chyba kupie długi welon taki przypinany w salonie 400zł a na allegro 140 ale mam wątpliwości czy jakość ta sama a wy gdzie macie zamiar kupić?
|
|
|
#3953 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a dwa dni temu zabraliśmy moich rodziców na kolacje, żeby podziękowac im indywidualnie bo tak naprawdę gdyby nie oni to nic by nie wyszło. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
a co do dekoltu to chyba można coś tam jeszcze pokombinowac... a może biżuterią jakoś da się zmienic efekt?
|
||
|
|
|
|
#3954 |
|
BAN stały
|
lil_ dobry pomysl z ta kolacja, tez tak zrobimy, kosze z Piotra i Pawla sie nie oplacaja, lepiej zrobic samemu.
paulinka009 ja tam nie bede miala zadnego welonu, bo jestem niska, wiec po co ma nie jeszcze skracac. bede miala zywe kwiaty we wlosach lud diadem/tiare czy jak sie to tam zwie, ladne bukieciki. ps. nie kupujcie ksiazki Martyny Wegrzyn pt.,,Poradnik panny mlodej'' dostalam z Emipka. ksiazka jest tendencyjna i pisana jakby pod siebie, a przeciez kazdy ma inny gust, wymagania czy wyobrazenia, poza tym jak kogos nie stac na wesele-chodzi mi o autorke, to niech nie robi. Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-08-21 o 11:25 |
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DKupiłam go nie z powodów finansowych, tylko dlatego, że widziałam go wcześniej u jednej z Wizażanek i się w nim zakochałam. W salonie proponowali mi różne, ale wszystkie były w jakimiś aplikacjami, lamówkami, a ja chciałam prosty tiulowy. Gratuluję zakupu sukni!! )) Dekolty w serduszka są piękne, przemyśl to jeszcze.
|
|
|
#3956 |
|
BAN stały
|
wika82 welon bardzo ladny, masz racje, suknia, bukiet tez. masz tez bardzo ladne rzesy. tylko włosy nie bardzo i kolor ich jakis dziwny, ale fotka troche slabo widoczna i welon zaslania, wiec moze pod wygladaja lepiej.
|
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosztował 150 zł, bez żadnych lamówek (brrr...), kryształków, koronek i haftów |
|
|
|
|
|
#3958 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale czy każdy biały kolor jest biały? Bo ja nie chce przepłacać w salonie ale tam mi idealnie dopasują a tak to prawie ze w ciemno zamawiać z allegro bym musiała
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

a jeszcze kilak dni temu szukała konsultanta ślubnego bo nie mogła sobie poradzić ze znalezieniem sali 

), ale jak ją ubrałam, to wiedziałam, że to TA i tylko TA i nie ważne było, że mój wstępny budżet ubraniowy zakładał wydanie dużo mniejszej sumy

hehe
Moze sie doczekamy jakis zdjec