|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Wszystkiego najlepszego dla Vesenki , moc szczęścia zdrowia i alejandrowania w fajnych miejscach.
|
#2162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie dziś rwał na oczach chlopa ( i swej chyba dziewczyny, nieładnie, nieładnie ) kolo na parkingu osiedlowiec - nie powiem nie powiem zaintrygował mnie ale nie wiem czy ma maturę więc odjechałam grzecznie stety no big deal ale dobrze wiedzieć ze lokalnie jes dobrze ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() znaczy wdraża/ chuć miała
|
|||
|
|
|
#2163 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) tez było dosyc długo , za to czasem więcej niż raz , czasowo trudno okreslic, bo zalezy od , której chwili mierzyc, z wstępną czy od momentu pełnego aktu,jak od pełnego to czasem kilka mint , czasem znacznie dłuzej ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
w drugą strone to ja mieszkam, i tu ceny działek wywidowali jak głupcy juz dawno, na mojej dzielnicy ceny zaczynaja się od 500 zł za metr w nastepnej na południe ok. 300-350, dalej 250-300 ale już i za 200 się trafi a nieco dalej za 170 . A poza Kat , to jeszcze taniej zł. Zazywczaj stojące na nich domki do remontu są tylko dodatkiem w niewielkiej cenie.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-21 o 15:29 |
|||||
|
|
|
#2164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt mnie sie podoba wiele lokalizacji ale jak sobie patrze na te światy co sobie na taniej dzialce ludzie porobili - to serio czapki z głów - mają lepiej - bez szemrania niż "szlachta" po prostu piękne światy - piękne zagospodarowanie - wszystko w rekach ludzi ponad 15 lat temu sprzedaliśmy dom rodzinny ojca na wschodzie polski ( przemyskie kiedyś) wtedy wiadomo nie dla zarobku - nie było wyjscia - ale dziś, niewielki remont sprawil ze to miejsce moich marzeń - fakt za bardzo wsiowo, za bardzo na koońcu świata - ale jacyś ludzie znad morza to brali kolo architekt 3 dzieci i zrobili wszystkotak jak planowałam jako mała pryszczata nastolatka - weranda drewniana ach i ich brac do remontu - brać ino mieć speca pod pachom - bo są remonta i są remontaaaaaaaaaaaaaaaaaa - Flo chyba potfierdzi ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ---------- Cytat:
" jusz jest wszystko do kompletu ![]() ![]() Flo - zapisałam na dysku foto domku -bo i bo kcem taaaaaaaak i bo bo będę tym męczyć każdego chopa aż do śmierci amentwrzucaj błagam łazinekę kuchnie i jesu szysko wrzucaj co ja pipcze szyscko kce - a jak bar nie kce to na maila mi - uwielbiam jak coś sie staje ciałem, się dzieje, materializuje bosssssssszzzzzzzzzz jak tam u Was pięknie jak w pensjonacie w Kanadzie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-21 o 02:56 |
||
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
#2167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Winterro, ostatnia część życzeń na ten moment pożądana najbardziej ![]() Poczęstujcie się odchudzającym sernikiem Wyszedł bardzo smaczny,nic nie czuć,że dietetyczny
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flo i co to znaczy, że P. zgarnął do domu ? Trzeba było powiedzieć, że albo z Tobą tańczy albo tańczysz z ciastkiem ![]() I jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat, sto lat niech żyje nam Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tyle śfieczkóf by siem nie zmieściło f serniczku
|
|
#2170 |
|
Panaroja
|
Tu nie ma uśrednień , raz minuta , raz godzina , a raz wcale
najważniejsze nie przejmować się czy będzie czy nie , bo jak się o tym myśli to nici z tego już na starcie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2171 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Śpicie?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2173 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2175 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja nie śpię już parę godzin, szykuję się na gryla ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Ves wszystkiego najlepszego
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
idę Was przelecieć
|
|
|
|
#2177 | |
|
Nindżopesz
|
Vesenko, sto lat! Żeby już zawsze dawali Ci z dziesięć lat mniej, zdania prawka i wydukania idealnych wymiarów
Cytat:
![]() A fogle kopę lat Moje drogie wizażystki, zaraz zrobię na Was badanie rynku tylko znajdę odpowiednie foty
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Goryla żem przeczytała
![]() A kiedy mnie, kiedy? ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
stoooo laaaat, stooooo laaat, stoooo laaaat, niech żyje, żyje naaaam ![]() ![]() ![]() Kochana Ves ), szczęścia, radości i uśmiechu na co dzień, miłości i zadowolenia z chopa i dużo pieniędzy a ja mam dziś rocznicę ślubu, rano w łóżku mi się przypomniało
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Boże ile dziś chlania będzie
Jeszcze ktoś coś dzisiaj ma? ![]() To jeszcze raz Flo i P. najlepszego, żebyście wytrzymali ze sobą jeszcze dużo, dużo lat w zdrowiu i szczęściu i żebyście jak najszybciej ten domek wyremontowali
|
|
|
#2181 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzenia pomogły, wszystko poszło super (łącznie z miednicą, nawet nogi ogoliłam )Cytat:
nawet na Sylwestra tam byłam ![]() Cytat:
fotel, motor i bus mnie rozwaliły (u mnie takich hardcorów nie było najdziwniejsze to chyba w szpitalnej świetlicy na fotelu w nocy z chuopem nie swoim i nielegalnym toalet, łon natury typu łąki i lasy nie liczę bo to standard... raz na dachu wieżowca, ale nie było na całość ) ja też bym kciała ![]() wygląda już jak pomieszczenie ![]() Cytat:
przez kilka miesięcy, dopóki policja nie zainteresowała się, bo sąsiedzi zgłaszali ze klienci mylą adres i im dzwonili po nocy domofonem panie chodziły w haleczkach i nie zamykały drzwi od korytarza ![]() Cytat:
Cytat:
ja wczoraj spałam wieczorem bo byłam wyeabana ![]() Panieński udany bardzo byłyśmy na dicho w świecących rogach Wczoraj dopiero ok 17 wróciłam bo jeszcze byłam z kuzynką na próbnej fryzurze w charakterze doradcy ![]() Remont jakby powoli się kończy, w każdym razie jeden pokój zrobiony na tyle ze można tu normalnie mieszkać ![]() Kontrola zakończyła się w piątek, czekamy na raporty pokontrolny ale miny komisji wskazywały na to że raczej będzie ok
|
||||||
|
|
|
#2182 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
już po
tak to sprytnie zrobiłam ze nawet nie poczułaś no to kolejnych 100 rocznic Ves wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#2184 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co to jest ta Kultowa o której mówicie????
Cytat:
jakiego typu lody ![]() fajnie, fajnie, gratulacje, czekam na więcej fot ![]() Cytat:
ciekawa jestem ejtisów, ale nie mam na razie czasu przejrzeć, fińczyków pewnie w ogóle nie będę znała..Cytat:
Cytat:
wszystkiego najlepszego! samo się? ![]() życzę kolejnych udanych rocznic!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2185 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale pustki
|
|
|
#2186 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-21 o 15:17 |
|||||||
|
|
|
#2187 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad2. samo i
|
|
|
#2188 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czego nie widać?
![]() Najlepsze życzenia
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję jutro jadę się wykąpać do mam to odbiorę tę paczkę i w tygodniu możemy się umawiać
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
narziłam się w fontku o ilościach
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-21 o 21:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

jakieś 10 lat młodsze 

, ja muszę mieć chęć, nastrój to chyba chęć
, dobre momenty => cyklu, metoda raczej nie dowolna

i bo bo będę tym męczyć każdego chopa aż do śmierci ament

Wyszedł bardzo smaczny,nic nie czuć,że dietetyczny

Trzeba było powiedzieć, że albo z Tobą tańczy albo tańczysz z ciastkiem