Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-21, 17:41   #2731
nellady
Zakorzenienie

Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Ty, Ty masz przynajmniej kogos, ja w tym naszym lubelskim zakatku sama zostałam...
ja w kuj-pom też sama

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 17:41   #2732
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ja co miesiąc jeżdżę do lubelskiego zakątka więc mogę działaś w dwóch filiach jednocześnie
Trzymam za słowo
Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
ja w kuj-pom też sama
Jesteśmy dwie samotne,zawsze to już cos..

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 17:44   #2733
visionAM
Zakorzenienie

ja mam w krakowskiej filii jedną koleżankę, ale napisała że w książkach siedzi więc lipa poza tym podejrzałam jej profil i chyba studiuje kierunek na F... CHYBA!! pisałam już tutaj co nieco o tym
nie daj boże okazałoby się, że to koleżanka tego mojego Far...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 17:45   #2734
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez florrr Pokaż wiadomość
ps. poszłabym na salsę, tylko powiedzcie kiedy i gdzie albo gdziekolwiek, np. w celach obserwacji
ps 2 nigdy nie byłam na salsie, więc ubaw z moich wygibańców gwarantowany ;p
dopiero przeczytałam, umkneło mi
z Porzeczkami mamy plan na salsowanie na nowym świecie start w ten pt wieczorem, jeszcze napiszę im (salsowym) maila
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 18:25   #2735
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
no ja wlasnie sama nie wiem, ale raczej skłaniam się przy opcji nr dwa...a wczoraj jak sie na tego kolege napatrzylam, to po prostu masakra......ide na fejsbuka sprawdzic czy ma jakies foty
O. Ja się w sumie niedawno rozstałam z TŻtem, a w sumie powinnam to zrobić dużo wcześniej Jak się pojawiają wątpliwości to nie jest dobrze.

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
ale się wybawiłam
A nie mialaś tam podrywu uskuteczniać?

Ejjj, ja też nie chcę już romantyka. Ja jestem zołza i uparciuch i potrzebuje, żeby mnie ktoś zdominował i czuć, że to on jest silniejszy

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 18:33   #2736
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Ejjj, ja też nie chcę już romantyka. Ja jestem zołza i uparciuch i potrzebuje, żeby mnie ktoś zdominował i czuć, że to on jest silniejszy
zdecydowanie. próbowałam z miętkszymi, ale związki byłam w stanie tworzyć tylko z silnymi osobowościami
Stary 2011-08-21, 18:46   #2737
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
O. Ja się w sumie niedawno rozstałam z TŻtem, a w sumie powinnam to zrobić dużo wcześniej Jak się pojawiają wątpliwości to nie jest dobrze.

co do rozstań - teraz po czasie jako już mądrzejsza i z większym doświadczeniem stwierdzam, że ze swoim rozstaniem też za długo zwlekałam i powinnam to zrobić o wiele wcześniej... także jak są pierwsze poważne wątpliwości to pasuje pogadać szczerze i albo wóz albo przewóz

Romantykom jak już tu pisałam kiedyś mówię stanowcze NIE

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 18:52   #2738
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
co do rozstań - teraz po czasie jako już mądrzejsza i z większym doświadczeniem stwierdzam, że ze swoim rozstaniem też za długo zwlekałam i powinnam to zrobić o wiele wcześniej... także jak są pierwsze poważne wątpliwości to pasuje pogadać szczerze i albo wóz albo przewóz

Cytat:

tylko kurde ja nie umiem z dnia na dzien i wciaz licze ze moze to chwiolowy kryzys?

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 18:56   #2739
nikka85
Rozeznanie

Cytat:
Dzisiejsze godziny obserwacji: 10.30-18.00
Ilość niezłych dup: 1. Kucharz w restauracji sushi. Wysoki blondyn. Ach
Przebrnełam przez zaległości

Gdzie ten piękny blondyn, GDZIEEE??? Jak bardzo piękny to nawet dla niego sushi polubie ja kochać wysokich blondynóffff

Dziękuje kochane za życzenia od przyszłego roku zaczynam obchodzić już tylko iminieny coby uniknąć liczenia lat

Dzis w parku zaatakowala mnie pszczola, ugryzla obok ust teraz mam wary prawie jak po podwójnym botoxie w akcie paniki miałam nadzieje spotkać cudownego wybawiciela, który by mi żądło wyciągnął i jad delikatne wyssał z okolic mych ust ale w pobliżu były tylko psy i dzieci, które zaczęły wyć razem ze mną :d:
Stary 2011-08-21, 18:57   #2740
visionAM
Zakorzenienie

a rozmawiałaś z nim o tym co teraz czujesz?
Warto powiedzieć co się myśli...
ja też z dnia na dzień nie potrafiłam... przez 3 miesiące dojrzewałam do tego żeby w końcu zerwać, sprawę komplikowało to, że mieszkaliśmy razem
Cytat:
Dzis w parku zaatakowala mnie pszczola, ugryzla obok ust teraz mam wary prawie jak po podwójnym botoxie w akcie paniki miałam nadzieje spotkać cudownego wybawiciela, który by mi żądło wyciągnął w jad delikatne wyssał z okolic mych ust ale w pobliżu były tylko psy i dzieci, które zaczęły wyć razem ze mną :d:
haha, dobre! nawet jak pszczoła użądli to może być pretekstem do podrywu

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2011-08-21 o 18:58
Stary 2011-08-21, 18:58   #2741
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
zdecydowanie. próbowałam z miętkszymi, ale związki byłam w stanie tworzyć tylko z silnymi osobowościami
A mnie kręcą silne osobowości, ale nie umiałabym być z facetem, który nie daje mi postawić na swoim- mam jakąś fiksację na punkcie swojej dumy i nie umiem spuścić głowy, przyznać się do błędu, odpuścić. Mój ojciec jest 150% samcem i nawet jak się mijamy w korytarzu to iskrzy wojna. Tak więc na męża tylko materiał dający się "spantoflować" , bo nie dałabym rady psychicznie

Co do zerwania- jak są wątpliwości i takie szarpanie się , bo nie wiadomo czy iść w tą czy tamtą stronę..według mnie lepiej odpuścić. Jeśli okaże się, że to był błąd i to był TEN związek, zerwanie wyjdzie tylko na dobre bo człowiek sobie to uświadomi, natomiast jeśli to nie było TO..po dwóch miesiącach się już nie pamięta

Edytowane przez kasiaen1
Czas edycji: 2011-08-21 o 19:02
kasiaen1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 19:03   #2742
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
A mnie kręcą silne osobowości, ale nie umiałabym być z facetem, który nie daje mi postawić na swoim- mam jakąś fiksację na punkcie swojej dumy i nie umiem spuścić głowy, przyznać się do błędu, odpuścić. Mój ojciec jest 150% samcem i nawet jak się mijamy w korytarzu to iskrzy wojna. Tak więc na męża tylko materiał dający się "spantoflować" , bo nie dałabym rady psychicznie
hahah, a ja lubię takie starcia, dyskusje itp. - o ile wszystko jest na poziomie, merytorycznie zasadne i z szacunkiem, to mnie to kręci na maksa

wiem, jestem dziwna
Stary 2011-08-21, 19:06   #2743
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
hahah, a ja lubię takie starcia, dyskusje itp. - o ile wszystko jest na poziomie, merytorycznie zasadne i z szacunkiem, to mnie to kręci na maksa

wiem, jestem dziwna
ja mam tak samo, nie jesteś sama
uwielbiam potyczki słowne, dyskusje, wymienianie się poglądami, facetów z własnym zdaniem, czasami nawet prowokuję jakiś swoich adoratorów do różnych dyskusji, bo chcę sprawdzić czy maja jaja czy jednak odpuszczą i nie będą się ze mną spierać w jakiś kontrowersyjnych kwestiach
Stary 2011-08-21, 19:07   #2744
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
ja też z dnia na dzień nie potrafiłam... przez 3 miesiące dojrzewałam do tego żeby w końcu zerwać, sprawę komplikowało to, że mieszkaliśmy razem
tak szczerze, to nie rozmawialam, bo co mu powiem- zastanawialam sie nad zwiazkiem i od jakiegos czasu mysle zeby sie rozstac? i co on potem z ta informacja ma zrobic?
nie wiem, to straszne, tym bardziej, ze on zrobic nie moze nic, nic poprawic, ulepszyc,zmienic, bo obiektywnie jest wszystko ok, a to co jest nie ok jest nie do zmiany.
no wlasnie ja rozmyslam luzna o tym od ok 2 miesiecy, a powazniej od kilku tyg, tez mieszkamy razem.
ale ja sie teraz wyprowadzam za praca, bedziemy sie widywac tylko w weekendy, wiec sie pewnie wyjasni albo w jedna albo w drugą.
uff, się wyzewnętrzniłam.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość

Co do zerwania- jak są wątpliwości i takie szarpanie się , bo nie wiadomo czy iść w tą czy tamtą stronę..według mnie lepiej odpuścić. Jeśli okaże się, że to był błąd i to był TEN związek, zerwanie wyjdzie tylko na dobre bo człowiek sobie to uświadomi, natomiast jeśli to nie było TO..po dwóch miesiącach się już nie pamięta
no to tez prawda.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:08   #2745
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
tak szczerze, to nie rozmawialam, bo co mu powiem- zastanawialam sie nad zwiazkiem i od jakiegos czasu mysle zeby sie rozstac? i co on potem z ta informacja ma zrobic?
nie wiem, to straszne, tym bardziej, ze on zrobic nie moze nic, nic poprawic, ulepszyc,zmienic, bo obiektywnie jest wszystko ok, a to co jest nie ok jest nie do zmiany.
no wlasnie ja rozmyslam luzna o tym od ok 2 miesiecy, a powazniej od kilku tyg, tez mieszkamy razem.
ale ja sie teraz wyprowadzam za praca, bedziemy sie widywac tylko w weekendy, wiec sie pewnie wyjasni albo w jedna albo w drugą.
uff, się wyzewnętrzniłam.
no to po wyprowadzce na pewno będzie Ci łatwiej podjąć decyzję i wyjdzie na jaw co i jak. I tak jak kasiaen1 napisała - nawet jeśli się rozstaniecie, a okaże się, że nie potraficie bez siebie żyć to zawsze można wrócić znam kilka przypadków rozstań par, które po kilku miesiacach do siebie wróciły i teraz jest super. Czasami potrzeba czasu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 19:08   #2746
vadi
*sportaddict*

Cytat:
ja mam tak samo, nie jesteś sama
uwielbiam potyczki słowne, dyskusje, wymienianie się poglądami, facetów z własnym zdaniem, czasami nawet prowokuję jakiś swoich adoratorów do różnych dyskusji, bo chcę sprawdzić czy maja jaja czy jednak odpuszczą i nie będą się ze mną spierać w jakiś kontrowersyjnych kwestiach

dokładnie tak

lubię prowokować mężczyzn, dawać im czasem takie małe prztyczki i sprawdzać, ile % samca w samcu no i zwykle to wyzwala ogień, więc no...
Stary 2011-08-21, 19:08   #2747
nikka85
Rozeznanie

Cytat:

haha, dobre! nawet jak pszczoła użądli to może być pretekstem do podrywu
Dokładnie rozmowa jest bardzo ważna. Ja z moim TŻ-tem przyjaznilam sie od dobrych 7 lat, potem nas na zabawę w związek wzięło... Po prawie 3 latach zaczęliśmy powoli rozmawiać, ze chyba cos jest nie tak.... I co sie okazało, ze on myśli dokładnie co samo co ja. Ze bardzo nam na sobie zależy i szanujemy siebie nawzajem ale dusimy sie w tym związku, w którym brakuje tej iskry, uniesienia, tego, ze jeden stanowi o drugim. My za bardzo wzajemnie sie uzupelnialismy - jak pisałam wcześniej- doszło do tego, ze czuliśmy sie jak rodzeństwo... A tak w ogóle to rozstanie, do którego doroslismy razem po długich rozmowach było jednym z najlepszych rozstan.... Bez płaczu, bez wyrzutów oraz niepotrzebych nieporozumień.... I co najlepsze oboje czujemy sie dobrze, wolni, szczęśliwi a i tak rozmawiamy jak przyjaciele.

Każdy podryw jest dobry- byleby był skuteczny
Stary 2011-08-21, 19:12   #2748
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie tak

lubię prowokować mężczyzn, dawać im czasem takie małe prztyczki i sprawdzać, ile % samca w samcu no i zwykle to wyzwala ogień, więc no...
mam tak samo
tylko jak widać z różnych mądrych badan takie kobiety odstraszają mężczyzn, bo przecież powinnyśmy być uległe i podporządkowane panu i władcy, a jak nie to nas zamieni na lepszy wschodni model
Stary 2011-08-21, 19:14   #2749
nikka85
Rozeznanie

Cytat:
czasami nawet prowokuję jakiś swoich adoratorów do różnych dyskusji, bo chcę sprawdzić czy maja jajap:
Tez tak lubie robić bardzo ludzie jak facet ma swoje zdanie, jest stanowczy, potrafi logicznie argumentowac (nie typu "bo tak") i nie kończy dyskusji krótkim "nie ma zdania"
Luuuubie takich co dyskutują

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 19:14   #2750
vadi
*sportaddict*

Cytat:
mam tak samo
tylko jak widać z różnych mądrych badan takie kobiety odstraszają mężczyzn, bo przecież powinnyśmy być uległe i podporządkowane panu i władcy, a jak nie to nas zamieni na lepszy wschodni model
różnie bywa, z pewnymi siebie mężczyznami po czymś takim mam same dobre wspomnienia

chociaż rzeczywiście, moje namiętne romanse rzadko kończyły się związkami, damn
Stary 2011-08-21, 19:16   #2751
visionAM
Zakorzenienie

Dzisiaj w pracy z nudów czytałam jakiś blog o podrywaniu kobiet
i czasami mądre rzeczy tam pisali, np. http://www.podrywaj.org/lekcja_2_czy...silnym_facetem
szkoda, że nie każdy facet się stosuje do takich rzeczy
albo wpada ze skrajności w skrajność...
Stary 2011-08-21, 19:19   #2752
vadi
*sportaddict*

nie otwiera mi się ten link, tylko jakies reklamy :/
Stary 2011-08-21, 19:22   #2753
visionAM
Zakorzenienie

wstawiam ze spacją, może ot coś da:
http://www.podrywaj.org/(spacja)lekcja_2_czy_jeste%C5%9B_ silnym_facetem
Stary 2011-08-21, 19:30   #2754
pierniczek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikka85 Pokaż wiadomość
P.s filia wrocławska planuje jakieś spotkanie?
Po pierwsze nie filia! Tu jest centrala, heloooołł!
Może np. znowu w czwartek, tylko na razie chyba prezeska trochę zapracowana, no i czekamy aż się wykuruje.
pierniczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:58   #2755
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:

Cytat:
tylko kurde ja nie umiem z dnia na dzien i wciaz licze ze moze to chwiolowy kryzys?
Ja tak się wlekłam przez rok. Ciągnęłam, bo nie umiałam z dnia na dzień, bo nie chciałam go skrzywdzić. Ale po takim czasie, kiedy ciągnęłam coś na siłę, bo nie umiałam skończyć, zaczęłam sama siebie niszczyć. Miałam stany depresyjne, teraz się wywlekam z tego w czym byłam. Ale gdybym nie podjęła tej decyzji i nie skończyła tego związku to moje zdrowie psychiczne chyba by leżało i kwiczało. I tu nawet nie chodzi, że on był zły czy coś, tylko, no z mojej strony się to skończyło. Ja radzę kończyć jak najszybciej, zanim wszystko się zagmatwa. Tym bardziej, że jeśli wiesz, że jemu zależy i się nie spodziewa, to twoja wyprowadzka nie zrobi różnicy. My się nie widzieliśmy ponad miesiąc, praktycznie przez ten miesiąc nie mieliśmy kontaktu, myślałam, że sytuacja sama się rozwiąże - nie rozwiązała się ;P

Cytat:
Przebrnełam przez zaległości

Gdzie ten piękny blondyn, GDZIEEE??? Jak bardzo piękny to nawet dla niego sushi polubie ja kochać wysokich blondynóffff

Dzis w parku zaatakowala mnie pszczola, ugryzla obok ust teraz mam wary prawie jak po podwójnym botoxie w akcie paniki miałam nadzieje spotkać cudownego wybawiciela, który by mi żądło wyciągnął i jad delikatne wyssał z okolic mych ust ale w pobliżu były tylko psy i dzieci, które zaczęły wyć razem ze mną :d:
W Kyoto, tam koło św. Elżbiety A dobre sushi zrobił, dobre! Też lubię blondynów

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Może np. znowu w czwartek, tylko na razie chyba prezeska trochę zapracowana, no i czekamy aż się wykuruje.
Aaaaa Mieszkam w centrali starych panien, jestem zachwycona Ej, to jak już się wszystkie zestarzejemy możemy zamieszkać razem w wielkiej willi i wspólnie bronić się przed kotami

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 20:11   #2756
nikka85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Oooo shit co za gafa

Szanowna centralo wraz z jej jeszcze szanowniejszą dyrekcją, zwracam sie z przeuprzejmą prośbą o wybaczenie mi tegoż haniebnego niedopatrzenia - spowodowanego nagłym postępem mojego spruchnienia, oraz staropanieństwa zjadajacego mi zwoje mózgowe....oraz kotów, których coraz nachalniejsze miauczenie w nocy powoduje u mnie bezsenność, która powoduje całodniowe otępienie.

Mam nadzieje, ze zostanie mi to wybaczone

Tak czy owak do połowy września jestem na każdy termin dyspozycyjna potem jak dobrze pojdzie czeka mnie przeprowadzka do Zgorzelca i tam napewno umrę jako stara panna wiec spieszmy sie kochać ludzi
Stary 2011-08-21, 20:16   #2757
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:

Tak czy owak do połowy września jestem na każdy termin dyspozycyjna potem jak dobrze pojdzie czeka mnie przeprowadzka do Zgorzelca i tam napewno umrę jako stara panna wiec spieszmy sie kochać ludzi
Współczuję, naprawdę. Wyprowadziłam się stamtąd 7 lat temu i nigdy nie chciałabym wrócić. Chyba, że gustujesz w panach dresach rozbijających się kradzionymi autami, to istny raj wtedy :P
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 20:23   #2758
nikka85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Współczuję, naprawdę. Wyprowadziłam się stamtąd 7 lat temu i nigdy nie chciałabym wrócić. Chyba, że gustujesz w panach dresach rozbijających się kradzionymi autami, to istny raj wtedy :P
często bywalam w zgorzelcu i trochę już sie napatrzylam
Mam trochę znajomych w zgorzelcu i moze dlatego sam klimat miasta mi wisi, a ciagnie mnie tam tylko praca. Choc powiem, ze jak bylam w Lubaniu i jak tylko zobaczylam to miasto to nawet chcialam zrezygnowac z rozmowy kwalifikacyjnej Tak wiec musze korzystać z przywilejów większych miast choć u tu mężczyźni nie grzeszą choć jednym punktem z listy....
Stary 2011-08-21, 20:24   #2759
bosky_Roman
Rozeznanie

Ale jest tam drużyna koszykówki, więc jakaś szansa pozostaje.
bosky_Roman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 20:28   #2760
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez bosky_Roman Pokaż wiadomość
Ale jest tam drużyna koszykówki, więc jakaś szansa pozostaje.
I to jaka

nikka85- Lubań wydaje mi się takim smutnym miastem. Zgorzelec pod tym względem jest bardziej kolorowy. No i zawsze można wiać do Gorlitz, jak brakuje przestrzeni
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości