Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 21:57   #1531
Deede
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Może dla niektórych to nie do pomyślenia tak wyjść(np. dla mnie), ale nie ma zakazu wchodzenia w dresach i bez makijażu do sklepu, więc każdemu, niezależnie od stroju należy się taki sam szacunek.
Poza tym są dresy i dresy.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
chryja_bez_ryja, ja właśnie z powodu takiego niemiłego zachowania obsługi i ochrony, nie chodzę do Sephory A naprawdę, nie wchodziłam do sklepu ubrana niechlujnie czy coś Po prostu zestaw glany + czarne ubrania chyba nie robił na obsłudze i ochronie najlepszego wrażenia Nawet jak robiłam zakupy za ponad 100 zł, co przecież niewielką sumą nie jest.
Cóż, szkoda. Ja tam wolałabym żeby obsługa wokół mnie latała, a ochrona obserwowała z daleka, ale w Sephorze jest odwrotnie
Jesteś już n-tą osobą, od której słyszę to samo na temat Sephory. Oni to mają chyba w jakimś regulaminie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Oni tez czesto oferte dobieraja po wygladzie, mowisz ze chcesz jakis produkt, dadza tylko oferte z nizszej polki bo na wyzsza przeciez cie nie stac i tak. A moze wlasnie to jest to czego chcialas.
I tu mogą się bardzo naciąć..

Mój kolega miał lepsza akcję - jest artystą takim przez wielkie "A" (przesadza trochę, ale cóż). Alternatywnym do tego. Ubiera się dosyć.. no, nie wiem czy bardziej oryginalnie czy niechlujnie Ale - któregoś razu wszedł do jakiejś ekskluzywnej perfumerii (nie jakaś tam sefora) z zamiarem kupienia perfum swojej żonie. Chciał wydać ok. 500 zł (na tyle się nastawił, bo znał ceny). Więc - wszedł do sklepu, na co pani ekspedientka piorunem zmierzyła go wzrokiem i .. wyprosiła ze sklepu. Z tego co słyszałam, to nie on jeden miał taką przygode w drogim sklepie.
No ,więc tak też bywa..

Deede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:08   #1532
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysiak Pokaż wiadomość
to ja nie wiem po czym mnie oceniają - chyba po butach - ale zawsze jak poproszę o doradzenie jakiegoś kosmetyku, to dostaję np krem do twarzy za 200-300 zł albo podkład za jedyne 180 w promocji ... o ile oczywiście jakaś ekspedientka się mną w ogóle zainteresuje
Może jesteś bogato ubrana ? hihihi

No właśnie kochane, te ocenianie w sklepach po wyglądzie, ocenainie z góry, to jest ogromna przesada. Klient to klient i każdy powinien być ważny.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-08-20 o 22:09
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:21   #1533
Tygrysiak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Może jesteś bogato ubrana ? hihihi

No właśnie kochane, te ocenianie w sklepach po wyglądzie, ocenainie z góry, to jest ogromna przesada. Klient to klient i każdy powinien być ważny.
no właśnie o to chodzi że nie, bo całkiem przeciętnie dlatego generalnie nikt się mną nie interesuje w takich miejscach. Ale mam wrażenie że jak już się zainteresuje mną jakaś ekspedientka i zmierzy mnie wzrokiem od stóp do głów to chyba właśnie za buty mi proponują takie "extra promocje" no bo jak to, przyszła dziewczyna na szpilkach a nie w adidasach

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 22:35   #1534
cynamonowe
Zadomowienie

Szczerze mówiąc, nigdy się z takim traktowaniem nie spotkałam. No ale znając marże drogerii wolę robić zakupy przez internet, a jak już do sklepu idę, to nie zwracam uwagi na obsługę.

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 23:07   #1535
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliseja Pokaż wiadomość
A to ja jeszcze coś dodam raz weszłam do Zary ubrana normalnie nie jakoś neichlujnie poprostu zwykłe spodnie i bluzka plus trampki , ibabk isię na mnie dziwnie patrzyły jakby uważały ,że i tak nic nie kupię. A raz jak poszłam znowu do Zary odrazu po szkolnej akademii ubrana elegancko to latały za mną i chciały pomagac. Wkurza mnie to bo jak ktoś chodzi np: na codzień na sportowo to znaczy ,że nie może zobie odmienić i kupić eleganckich rzeczy? ;/
w Zarze to mogłyby sobie odpuścić takie zachowanie, ani ten sklep ekskluzywny, ani drogi (w porównaniu ze sklepami, w których mała apaszka kosztuje kilkaset złotych nie wspominając o reszcie).
w krakowskiej Zarze nie podchodzą do klientów z tego co zauważyłam, za duży sklep i za dużo ludu, żeby miały latać za każdym jedynie ciuchy rozwieszają.

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-08-20 o 23:08
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 23:13   #1536
201604190949
Konto usunięte

@R@#%^^!@#@!!~~~!!!!!!!

To samo dziś i to gdzie? Gdzie?! W Praktikerze!!!
Dwóch panów do obsługi działu 'łazienka', jeden bardzo miły dla każdego a drugi? Jak zobaczył nasz wózek z rzeczami za 1,5tys to świergotał nam na uchem, żarciki-sriki, mało się tam nie posikał przy nas. Oglądamy akurat baterie, no krany w sensie i razem z nami oglądał je też jakiś pan, który w koszyku miał słuchawkę prysznicową i nic więcej.
I taka mniej więcej sytuacja:
ja (do pana z obsługi)- a te dlaczego są gorsze od polskich? Tak od strony technicznej, czym się różnią?
pan z obsługi- aaaa bo te to chińczyki robiąąąą i to takie pfiiiiii (cóż za konkretna odp. btw)
pan klient- przepraszam, ja tak tylko jedno pytanie, czy baterie na dwa ujęcia to tylko takie są z....
pan z obsługi- TAK! (i znów do mnie) Mówię państwu, te najlepsze są, sam taką mam już ho hooo

jakiś czas minął, znów pojawił się pan z obsługi, którego o pomoc nie prosiliśmy bo już sami zdecydowaliśmy, że jednak bierzemy 'chińczyków' i tylko zastanawialiśmy się nad kolorem
pan z obsługi- a te bateryjki to do tej umywaleczki co państwo biorą? aaa to bardzo ładnie będą wyglądały.
pan klient- Przepraszam jeszcze raz a czy nie ma...
pan z obsługi- NIE!

No k. mać co to ma być?! To, że my akurat wyjątkowo mamy towaru za ciężką kasę nabranego a tamten pan tylko słuchawkę prysznicową nie znaczy, że my jesteśmy w czymkolwiek lepsi od niego!!!
Podziękowaliśmy z ojcem za dalszą pomoc w kilku niezbyt miłych słowach i poszliśmy w siną dal poszukać tego drugiego pana z obsługi, radząc temu drugiemu klientowi zrobić to samo.
Ja pierniczę, jakie buraki no!!!!
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 23:52   #1537
emelie
Wtajemniczenie

Kurna, ale to jakieś nienormalne jest. Rozumiem, jak wchodzi ktoś brudny etc. - bo może przymierzyć i ciuch przejdzie jego zapaszkiem itd. Ale jako klientka mogę sobie przyjść w dresie albo szlafroku i nie ma prawa nikt mnie chamsko traktować.

Tak jeszcze w temacie chamskiej obsługi - kiedyś ktoś tam pisał, że dziwi go, że klienci nie korzystają z kas samoobsługowych w supermarketach. Ja mam dosyć niemiłe doświadczenie, bo kiedy raz tam poszłam, to jedna ze sprzedawczyń stała mi nad głową i ciągle postękiwała "ale co ty robisz?! to nie tak się kasuje" itd. Chciałam tylko jak najszybciej skasować produkty i uciec, bo miałam dość. Kobieta chyba też miała mnie dość, bo ciągle mnie popędzała
Stary 2011-08-20, 23:57   #1538
201604250941
Konto usunięte

Ja tylko z samoobslugowej Szybciej to robie niz kasjerki.

Mnie dziwi ze jak dziunia z tona podkladu wchodzi do sklepu to jej nikt nie wywali za przymierzanie ubran i burdzenie ich. W sklepach sportowych znalezc bluzke Nike bez plam z podkladu sie nie da. Chyba w dzien dostawy tylko. Wszystko uwalane.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 00:12   #1539
agniesikk
Zakorzenienie

Wiecie, tak czytam o tej Sephorze i mi to z kolegi glupio jest, bo zawsze ktos do mnie podchodzi i pyta, czy pomoc w czyms, a ja nigdy tam nic nie kupuje, bo drogo i wole na allegro
Zenujace jest klasyfikowanie klienta na podstawie ubioru.

Od razu dodam, ze moj styl jest normalny, na pewno nie wygladam jak ubrana u drogiego projektanta, wiec nie wiem czemu do mnie leca... Moze wygladam, jakbym chciala cos podwedzic ze sklepu. Za to w Douglasie obsluga to tragedia. Normalnie jak w "Pretty Woman". Patrza z wyzszoscia na klienta, ktory nie jest kobieta po 30tce.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-08-21 o 00:14
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 00:15   #1540
BioIvO
Zakorzenienie

A propos zakupów, ja tez sie kiedyś zdziwiłam. W jednym ze sklepów sieciowych była kolejka, wiec sobie obserwuje ludzi przede mną. I była tam taka niepozorna kobieta w średnim wieku, naprawdę wyglądała wręcz na zaniedbaną. Nakupila ciuszków na ponad 800 zł. i zaplacial złota karta kredytowa. No i sie zdziwiłam, bo pozory mylą.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 00:16   #1541
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
A propos zakupów, ja tez sie kiedyś zdziwiłam. W jednym ze sklepów sieciowych była kolejka, wiec sobie obserwuje ludzi przede mną. I była tam taka niepozorna kobieta w średnim wieku, naprawdę wyglądała wręcz na zaniedbaną. Nakupila ciuszków na ponad 800 zł. i zaplacial złota karta kredytowa. No i sie zdziwiłam, bo pozory mylą.
bo u nas chyba ciągle pokutuje pogląd, że osoba bogata to ta obwieszona biżuterią, wystrojona jak na otwarcie kanału
Stary 2011-08-21, 01:10   #1542
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aliseja Pokaż wiadomość
A to ja jeszcze coś dodam raz weszłam do Zary ubrana normalnie nie jakoś neichlujnie poprostu zwykłe spodnie i bluzka plus trampki , ibabk isię na mnie dziwnie patrzyły jakby uważały ,że i tak nic nie kupię. A raz jak poszłam znowu do Zary odrazu po szkolnej akademii ubrana elegancko to latały za mną i chciały pomagac. Wkurza mnie to bo jak ktoś chodzi np: na codzień na sportowo to znaczy ,że nie może zobie odmienić i kupić eleganckich rzeczy? ;/
Też mam ten problem w Zarze. Wybrałam się kiedyś w przerwie pomiędzy jedną nauką a drugą, na zakupy, żeby się odstresować. Byłam nieumalowana, ubrana na sportowo i włosy spięte klamrą, to też spotykałam się z dziwnymi spojrzeniami, ale gdy brałam elegancką sukienkę, od razu zrobiło się milej;P

A propos rzeczy, które dziwią, to dziwi mnie to sprzątanie chodników taką maszynką, która robi nawiew. Nie dość, ze to śmierdzi spalinami, zanieczyszcza środowisko, robi dużo niepotrzebnego hałasu, pyli, trochę kosztuje, to jeszcze wcale nie doprowadza do oczyszczenia chodnika. Czy nie lepiej do tych liści wziąć grabie i miotłę?
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 10:23   #1543
invisible_01
Zakorzeniona

Tuż obok mojej pracy (kino) rozstawił sobie stoisko CitiBank i zaprasza klientów do zakupu karty kredytowej. Przechodziłam obok tego stoiska nie raz i nigdy w życiu nie zostałam przez nich zaczepiona - spoko, stwierdziłam, że widocznie szukają osób starszych, a nie studentów. Wczoraj wychodząc z pracy w dżinsach także nie zostałam przez nich zagadana. 2 godz. później szłam z chłopakiem na film - miałam na sobie botki na obcasie, ciemną opiętą sukienkę i na to białą koszulę. Jak tylko mnie zobaczyli, to zaraz do mnie zagadali Ci sami ludzie, którzy codziennie mijając mnie idącą do/z pracy nic nie powiedzą.

Czyli co - elegancko ubrana kobieta może mieć u nich swoją kartę, ale ta w dżinsach już nie? Wkurzyło mnie to.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 10:43   #1544
chryja_bez_ryja
BAN stały

Cytat:
chryja_bez_ryja, ja właśnie z powodu takiego niemiłego zachowania obsługi i ochrony, nie chodzę do Sephory A naprawdę, nie wchodziłam do sklepu ubrana niechlujnie czy coś Po prostu zestaw glany + czarne ubrania chyba nie robił na obsłudze i ochronie najlepszego wrażenia Nawet jak robiłam zakupy za ponad 100 zł, co przecież niewielką sumą nie jest.
Cóż, szkoda. Ja tam wolałabym żeby obsługa wokół mnie latała, a ochrona obserwowała z daleka, ale w Sephorze jest odwrotnie
Najlepsze jest to, że nie byłam źle ubrana, bo miałam mundur szkolny (marynarka dwurzędówka, biała koszula, krawat, spódnica, szpilki) i widocznie musiały pomyśleć, że taka gówniara (miałam 18 lat:P) nie kupi sobie nic w takim sklepie A teraz jak wchodzę z TŻ-tem do jakiegokolwiek sklepu to nadskakują... Ale do Sephory od tego czasu i tak nie wchodzę, niesmak pozostał i kupuję na lotnisku.
chryja_bez_ryja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 11:01   #1545
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
bo u nas chyba ciągle pokutuje pogląd, że osoba bogata to ta obwieszona biżuterią, wystrojona jak na otwarcie kanału
Albo dama w stylu Violetty Villas- kapelusz, powłóczysty płaszcz i makijaż jak u lalki. Ehhh i ludzie sie na to nabierają.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:15   #1546
mad86
Zakorzenienie

ostatnio zdziwilo mnie wpuszczenie rowerow na tory tramwajowe

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
ha wywołałam wilka z lasu xD
łaaadny ładny ^^ bardzo ładny ^^
la senzo - dodajcie miseczkę ff a najlepiej g to się będę jarać z resztą wizażu
na lasenzie jest ff a nawet gg :P co prawda nie we wszystkich modelach, ale troche jest
Stary 2011-08-21, 14:29   #1547
muszynianka
Zakorzenienie

ja jakas glupia jestem bo nie znalazłam żadnego w obwodzie 30 pomożesz mi moze?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:38   #1548
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
ja jakas glupia jestem bo nie znalazłam żadnego w obwodzie 30 pomożesz mi moze?
Musz to ja jestem ✂✂✂✂✂✂✂a myslalam,ze tak oglnie chodzi o rozmiar miski...30 to rzeczywiscie nie ma

heh troche mi pocielo posta ^^

Edytowane przez mad86
Czas edycji: 2011-08-21 o 14:39
mad86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:44   #1549
muszynianka
Zakorzenienie

aaa nooo no wlasnie 30 g nie znalazłam, 30f już tak ale na brytyjskiej lasenzie, buu pozostaje mi trochę poczekać ^^
Stary 2011-08-21, 16:23   #1550
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją słowa "nie".
Chodzi mi teraz konkretnie o to, że ostatnio często muszę odmawiać zostania u kogoś na noc. Należę do ludzi, którzy nie lubią tego robić, źle się czuję na drugi dzień, bo nie mogę się "normalnie" wykąpać, posiedzieć w łazience,
Wlasnie u mojej babci jest trudno z kapaniem,bo ma lazienke w piewnicy, wiec mowilam jej,ze bedzie lepiej, jesli przyjade znowu rano

Tez lubie sobie posiedziec w lazience z kremami i zelami, jak u kogos spie (a spie dlugo i smacznie) mam wrazenie,ze mnie ocenia,ze jak tak mozna dlugo spac i potem w lazience tyle siedziec!

Cytat:
Napisane przez chryja_bez_ryja Pokaż wiadomość
co do tych sklepów... to kiedyś ojciec mojego tż wszedl do salonu mercedesa, chciał kupić m klasę, wszedł normalnie ubrany- sztruksy, koszulka, no normalnie jak starszy pan po pięćdziesiątce. Facet tak nieprzyjemnie go potraktował, że ojciec TŻ wkurzył się i wyszedł. Gdyby sprzedawca wiedział, że ojciec tż nie przyszedł tylko pooglądać i posiedzieć sobie w drogum aucie, to teraz plułby sobie w brodę, bo ojciec tż poszedł prosto do salonu bmw, gdzie kupił sobie o wiele drozszy samochód, ale tam potraktowano go tez jak normalnego człowieka. Tak mi się to wryło w pamięć, że ostatnio, gdy jechałam do salonu szukać z tż-tem samochodu, czułam się bardzo niezręcznie, sama nie wiem czemu... Po prostu pojechałam z moim tż-tem i nie wyglądamy jak milion dolarów, ale też jesteśmy bardzo młodzi i miałam wrażenie, że zaraz ktoś może nam cos niemiłego powiedziec... Na szczęscie nic takiego się nie wydarzyło, choć cała sytuacja była dla mnie (niepotrzebnie) stresująca...

EDIT: tak samo kiedyś byłam w sephorze i nikt na mnie nie zwrócił uwagi (może oprócz ochroniarza, który chodził za mną krok w krok ) do momentu gdy powiedziałam, że chcę klupić chanel numer 5 (nie dla siebie rzecz jasna, tylko dla mamy na urodziny)... nagle trzy babeczki lataly koło mnie, były tak milutkie, że aż dupa szczypała...
Wlasnie w UK czytajac ogloszenia w spr pracy (obsl klienta itp) oni podkreslaja na maksa,ze musisz byc skupiona na kliencie i obsluzyc go tak,zeby to byla niezapomniane doswiadczenie dla niego Trudno sie nie zgodzic.
Jest taki jeden kelner u nas na dzielnicy (troche starszy) i pierwszy raz myslalam,ze to jego pierwszy dzien, taki dzentelmen Ale nie raz juz u niego bylismy i on jest niesamowity- maniery, usmiech. Rzeczywiscie trudno sie zapomina taka obsluge

Cytat:

Slyszalam,ze ochroniarze z Sephory czy Rossmanow placa z wlasnej kieszeni, jesli zostanie cos "zwiniete". Moze dlatego sa tacy nadgorliwi?
Zreszta, z kata nie widac innego kata, gdzie klient jest w pol zaslonietyn szafka z kosmetykami i moze wtedy sobie spokojnie obrabiac sklep? Trzeba szybko podejsc i sprawdzic

Powiem wam,ze jestem b wyrozumiala dla obslugi i sama staram sie byc mila, i to sie zawsze oplaca. Niby obsluga znudzona itp ale wiecej dadza np lodow niz innym - albo doradza cos,czego inni nie.
Np wiemy z Tzem,ze jest darmowa lemoniada w jednej knajpce a nikt z niej nie korzysta, bo ludzie mysla,ze sie placi

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:19   #1551
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Takie ubieranie sie na pokaz to chyba kompleksy...
W sumie bedac w Polsce nie spotkalam sie z tym a sama ubieram sie nie bogato-czyli podkoszulek i jeansy no i prawie zero makijazu.
W Usa jak wejdziesz do sklepu ubrana w dresy to jeszcze Ci podziekuja ze przyszlas choc nic nie kupilas
Tutaj najbogatsze osoby ubieraja sie b przecietnie,czesto w SH -no bo po co kusic los?
Dziwne jest dla mnie ocenianie po ubraniu.Zreszta kto na zakupy szpilki zaklada lub stroj elegancki(przeciez to niewygodne).No chyba ze ktos jest od razu po pracy to rozumiem.

Edytowane przez CzarnyElf
Czas edycji: 2011-08-21 o 19:31
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:42   #1552
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
Wlasnie u mojej babci jest trudno z kapaniem,bo ma lazienke w piewnicy, wiec mowilam jej,ze bedzie lepiej, jesli przyjade znowu rano

Tez lubie sobie posiedziec w lazience z kremami i zelami, jak u kogos spie (a spie dlugo i smacznie) mam wrazenie,ze mnie ocenia,ze jak tak mozna dlugo spac i potem w lazience tyle siedziec!
Ale to nawet głupio tak komuś zajmować łazienkę. Poza tym np. wiem że u mnie jest czysto, a u kogoś skąd mogę mieć pewność. Nie przepadam też za jedzeniem u innych bo wiem, że sporo ludzi przed przygotowaniem jedzenia nie myje rąk. No i mnóstwo innych powodów. W tym przypadku zapraszała mnie osoba, która mieszka w 2 pokojowym mieszkaniu + kuchnia i jest 5 osób. + 2(ja i koleżanka) to już dla mnie ciasno.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:47   #1553
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Dziwne jest dla mnie ocenianie po ubraniu.Zreszta kto na zakupy szpilki zaklada lub stroj elegancki(przeciez to niewygodne).No chyba ze ktos jest od razu po pracy to rozumiem.
No właśnie. Poza tym przecież nie każdy w ogóle się tak ubiera. Każdy ma prawo do własnego stylu. I spokojnie nawet bogata osoba może się ubierać przeciętnie, bo tak lubi.

Mnie np. Sephora już skutecznie do siebie zniechęciła. Za to Rossmann się poprawił, ochroniarze już za mną nie chodzą, tylko dyskretnie patrzą z drugiego kąta sklepu (to rozumiem ).
Stary 2011-08-21, 19:55   #1554
Aliseja
Rozeznanie

U mnie do sephory żeby nikt się na cb głupio nie patrzył to chyba trzeba obwieszonym złotem wejść .
Stary 2011-08-21, 20:25   #1555
WhiteCherry
Zakorzenienie

u nas pewnie tych ludzi wzięto by za zwykłych chłopków albo marnych nauczycieli za 1500zł (albo i mniej ) na miesiąc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ec098205be38eb4d150765eb634147c2,10,1.jpg (41,3 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Roman Abramowicz1.jpg (13,6 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bill-gates.jpg (26,9 KB, 121 załadowań)
Stary 2011-08-21, 20:36   #1556
muszynianka
Zakorzenienie

zwlaszcza ostatniego pana za jakiegoś stróża nocnego który chce kupić żonie krem do rąk na urodziny i wybrał zły sklep
Stary 2011-08-21, 20:46   #1557
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
zwlaszcza ostatniego pana za jakiegoś stróża nocnego który chce kupić żonie krem do rąk na urodziny i wybrał zły sklep
no dokładnie, wygląda na takiego, który używa wody kolońskiej Brutal i dostaje skarpetki na urodziny a jest drugim najbogatszym człowiekiem na świecie
Stary 2011-08-21, 20:47   #1558
201604250941
Konto usunięte

Musze na babcie ponarzekac, ostatnio ucieklam od niej bo jak z nia rozmawiala i miala mi odpowiedziec to najpierw pakowala ziemniaka do buzi i wtedy dopiero mowila. Jak miala pusta to nie mogla odpowiedziec, musiala najpeirw cos napakowac. Poprosilam zeby nie mowila do mnie z pelnymi ustami bo nie chce tego widziec. A ona na to 'ale mi to nie przeszkadza' z zadowolona mina jakby wlasnie wypowiedziala cieta riposte roku. Szybka wymowka i odwrot bo juz mi zoladek do gardla podchodzil.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 20:52   #1559
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
u nas pewnie tych ludzi wzięto by za zwykłych chłopków albo marnych nauczycieli za 1500zł (albo i mniej ) na miesiąc
No Gatesa by poznali ale ja tez nie kojarze tego pierwszego pana, Kulczyk?? Czy kto?

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 21:06   #1560
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
No Gatesa by poznali ale ja tez nie kojarze tego pierwszego pana, Kulczyk?? Czy kto?
Roman Abramowicz ;p

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości