|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
sukienka dla niskiego kręgla -wizażanki na pomoc
szukam ciepłej sukienki przed kolano na zimę z rękawem 3/4 -mam 158cm wzrostu i jestem kręglem, moje wymiary to 87-66-92.sukienka ma być w kolorach pasujących jesiennemu typowi urody (pomarańcze, cegła,rudości, ale też brązy i zielenie),wizażanki na pomoc
![]() zlazłam dziś całe ZT i pudło - producenci szyją na 90-70-90 i nawet 34 jak mi się przeciśnie przez biodra i opnie na biuście, to w talii smętnie powiewa;( |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka dla niskiego kręgla -wizażanki na pomoc
Znam ten ból, ja już się poddałam i zwężam wszystko jak leci, albo szukam po bardziej "młodziezowo-impreziarskich" sklepach - czasem miewają naprawdę stylowe rzeczy, a przy tym wszystko bardziej ścisłe niż gdzie indziej.
Poważnie to nie ma co łazić, jak ogólnie jest dobre to talię olej. Po prostu złapiesz ją paskiem (tylko dorób dziurki ), albo zwęzisz. Krawcowa nie weźmie więcej niż 10zł za to, a i własnymi łapkami, przy odrobinie wprawy, daje radę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

), albo zwęzisz. Krawcowa nie weźmie więcej niż 10zł za to, a i własnymi łapkami, przy odrobinie wprawy, daje radę.